ankram כתב:אספתי חלק מהנטען כנגד מכבי (לא שחסר) לגבי היכולת שלה לשמור שחקנים בקבוצה
הרצון הזה להיות יותר קדושים מהאפיפיור
כל ניסוח החוזים המטומטם הזה
רק כי הם רוצים לעזוב מסיבות אישיות
באמת לא ברור כמה פראיירים צריכים להיות עם האופציות האלה
מכבי יוצאת פראיירים
היה לבקש פה 600-800 אלף דולר בכיף
יש הבדל בין לצאת טוב ולצאת פראייר
חייבים לפחות להתעקש על המינימום ועל מחיר השוק
סליחה חברה , אולי אנחנו חיים בפאקינג מולטיוורס , אבל במציאות שלי , ישראל כבר שנתיים במלחמה , יש פה אזעקות על בסיס שבועי , לפני זה על בסיס יומי , טילים איראנים עפו לפה
ריסקו בניינים וגם מי שהיה בממ"ד זה לא הבטיח לו חיים , רוקאס בעצמו בילה שעות מטורפות מחוץ לבית שלו בזמן שטיל איראני נפל בשכונה
זה שאנחנו נרמלנו פה הכל עדיין לא אומר שאצל כולנו זה נורמאלי , זה שאנחנו אחרי אזעקה שואלים מאיפה כדי לדעת אם לרדת למקלט או לא ב 3 לפנות בוקר , לא אומר שכולם חושבים ככה
תגידו תודה שמגיעים אלינו שחקנים , ושיש להם סעיף בייאאוט , כי החלופה זה סייבן לי שלא מוכן להגיע לישראל
אולי רוקאס לא היה חותם במכבי אם היה סעיף יציאה יקר עבורו , אולי זה היה חלק ממסע ומתן? אף אחד לא יודע.
לכו תנסו לשכנע שחקן צעיר שכל אירופה פרושה לפניו דווקא לחתום בקבוצה במדינה במלחמה , ללא חברות תעופה שטסים אליה, שטילים עפים עליה בלילה , שכל המשפחה שלך מתחננת בפניך לא לחתום שם
ואז תבואו ותתלוננו למה לא שמו לו בייאאוט של 800K , למה לא שמו? כי עם סעיף כזה הוא בטח לא היה חותם.
יש די והותר מה לתקוף את מכבי , לא בגלל ששחקן שבילה לילה שלם בחנייה בפחד אימים ורוצה לעזוב
יש קבוצה שכנה בעיר שאיכשהו בדרך נס לא הושפעה בכלל, ופעם אחת כששחקן החליט על דעת עצמו שהוא עוזב אז ינאי הלך עם זה עד הסוף וניצח. זה עניין של כסף ורצון וכן אפשר היה להשאיר אותו, או לכל הפחות לקבל עליו יותר כסף.
מכבד את העובדה שרוקאס מפחד ואני לגמרי יכול להבין אותו, אבל ברמה העובדתית משפטית הוא הצטרף כשהייתה מלחמה בעזה בעצימות גבוהה יותר ועוזב כשיש עדיין מלחמה בעזה בעצימות נמוכה. זה שהוא פחד מאד מאירוע איראן זה לא קייס משפטי כי הדבר הזה כבר נגמר לבינתיים.
בכל אופן, אני לא רומז שאחרי חוויה כזאת מכבי הייתה צריכה להשאיר אותו בכוח וללכת לבית הדין. אין שום בעיה לשחרר אותו, אבל צריך גם גבולות מבחינת דמי שחרור ואי אפשר לשים משהו מגוחך כל כך עבור שחקן שבנית עליו. לא יעזור כלום, מלחמה או לא מלחמה, 300 אלף זה הרבה יותר מדי נמוך.
אם כפי שאתה מציין היה פה באמת סעיף שחרור בזיוני של 300 אלף רק כדי לשכנע אותו לבוא (כי שכר גבוה לא יציעו לו הרי), אז זה חוזר לביקורת הראשונית שלי בנושא שמכבי מתנהלים בצורה מזעזעת מבחינת חוזים רק כדי לחסוך כמה גרושים בטווח הקצר. אם אתה שם סעיף שחרור כזה לקבוצה מאירופה אז או שאתה לא מאמין בשחקן שהחתמת ולא חושב שמישהי תאסוף אותו בבייאאוט או שמראש חירטטת את האוהדים ולא הייתה כוונה אמיתית להשאיר אותו פה לטווח ארוך ביום שחתם.