המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:מעניין אם יביאו את סייבן לי שמשתחרר מאולימפיאקוס כי לונדברג אחלה אבל הוא רכז כמו שדאוטין רכז.
שמוליק כתב:מעניין אם יביאו את סייבן לי שמשתחרר מאולימפיאקוס כי לונדברג אחלה אבל הוא רכז כמו שדאוטין רכז.
omerk כתב:שמוליק כתב:מעניין אם יביאו את סייבן לי שמשתחרר מאולימפיאקוס כי לונדברג אחלה אבל הוא רכז כמו שדאוטין רכז.
אל תגזים הוא יותר רכז כמו שבולדווין רכז. בכל מקרה זה ברור (לי לפחות) שסייבן עדיף על דאוטין אבל אני ממש בספק אם מכבי יביאו עוד חיזוק ויוציאו עוד כסף, במיוחד שעכשיו אנחנו ברצף נצחונות אז אין קהל להשתיק.
עידן כתב:omerk כתב:שמוליק כתב:מעניין אם יביאו את סייבן לי שמשתחרר מאולימפיאקוס כי לונדברג אחלה אבל הוא רכז כמו שדאוטין רכז.
אל תגזים הוא יותר רכז כמו שבולדווין רכז. בכל מקרה זה ברור (לי לפחות) שסייבן עדיף על דאוטין אבל אני ממש בספק אם מכבי יביאו עוד חיזוק ויוציאו עוד כסף, במיוחד שעכשיו אנחנו ברצף נצחונות אז אין קהל להשתיק.
איך הוא עדיף על דאוטין? שואל ברצינות. מה הוא הראה מעבר לשני משחקים שגורם לכם כל כך לאהוב את השחקן הסתמי הזה?
ואני אומר את זה בתור מישהו שחושב שדאוטין שחקן חלש שלא היה צריך להגיע לפה בכלל
עידן כתב:על הנייר אולי. בפועל אחרי שקבוצות למדו את השחקן, נראה שהוא לא מסוגל לעשות את הדברים האלו ברמת היורוליג. לא היה לו אף משחק טוב העונה (גם לא נגד מכבי).
אם כבר מכבי יחתימו שחקן, אני מעדיף מישהו חדש עם פוטנציאל, ולא המוכר והידוע והבינוני מינוס (שלא מוכן לשחק בישראל בכלל ככל הידוע לנו).
felix_r כתב:זה לא חד-שמעי. גם לונדברג לא הסתדר בפרטיזן עד כדי כך, שהם אפילו לא נתנו לו לשחק העונה! המון תלוי בהתאמה לקבוצה ולמאמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים