ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי שמוליק » 21 דצמבר 2025, 13:11

מעניין אם יביאו את סייבן לי שמשתחרר מאולימפיאקוס כי לונדברג אחלה אבל הוא רכז כמו שדאוטין רכז.
אחרי שפדרמן ימכור את חלקו:
קארסן אדוארדס, בלאט, גונדי
אנדראס אובסט, לוני ווקר, איפה לונדברג
גאבארי פרקר, גור לביא, אלייז'ה סטיוארט
ליף, סורקין, צ'ימה מונקה
גיילן הורד, Jamarion Sharp g-league 2:26 חסימות למשחק 4
שמוליק

הודעהעל ידי עידן » 21 דצמבר 2025, 14:21

שמוליק כתב:מעניין אם יביאו את סייבן לי שמשתחרר מאולימפיאקוס כי לונדברג אחלה אבל הוא רכז כמו שדאוטין רכז.

כי סייבן לי ממש רכז טהור?

חוץ משני משחקים וחצי במדי מכבי הוא היה חלש מאוד בכל משחקי היורוליג שלו, גם במכבי וגם באולימפיאיקוס. יש פה בפורום העדפה מוזרה לשחקני עבר של מכבי גם אם הם לא השתפרו בכלום מאז שעזבו.

בכל אופן לא נראה לי שמכבי יחתימו אף אחד כרגע.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 21 דצמבר 2025, 14:25

שמוליק כתב:מעניין אם יביאו את סייבן לי שמשתחרר מאולימפיאקוס כי לונדברג אחלה אבל הוא רכז כמו שדאוטין רכז.

אל תגזים הוא יותר רכז כמו שבולדווין רכז. בכל מקרה זה ברור (לי לפחות) שסייבן עדיף על דאוטין אבל אני ממש בספק אם מכבי יביאו עוד חיזוק ויוציאו עוד כסף, במיוחד שעכשיו אנחנו ברצף נצחונות אז אין קהל להשתיק.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 21 דצמבר 2025, 14:55

omerk כתב:

אל תגזים הוא יותר רכז כמו שבולדווין רכז. בכל מקרה זה ברור (לי לפחות) שסייבן עדיף על דאוטין אבל אני ממש בספק אם מכבי יביאו עוד חיזוק ויוציאו עוד כסף, במיוחד שעכשיו אנחנו ברצף נצחונות אז אין קהל להשתיק.

איך הוא עדיף על דאוטין? שואל ברצינות. מה הוא הראה מעבר לשני משחקים שגורם לכם כל כך לאהוב את השחקן הסתמי הזה?

ואני אומר את זה בתור מישהו שחושב שדאוטין שחקן חלש שלא היה צריך להגיע לפה בכלל
עידן

הודעהעל ידי omerk » 21 דצמבר 2025, 15:51

עידן כתב:
omerk כתב:

איך הוא עדיף על דאוטין? שואל ברצינות. מה הוא הראה מעבר לשני משחקים שגורם לכם כל כך לאהוב את השחקן הסתמי הזה?

ואני אומר את זה בתור מישהו שחושב שדאוטין שחקן חלש שלא היה צריך להגיע לפה בכלל

הוא יודע לחדור לסל ולא משחק כל היום מסביב לקשת השלוש בלי שזה מתקדם לשום פואנטה התקפית. לנו היו שניים כאלו בתחילת העונה (בלאט ודאוטין) ועוד את ווקר שלא הראה סימנים בתחילת העונה שהוא מתכוון לעשות משהו חוץ מזריקת שלשות, וזה היה נראה ממש רע.

כשיש לך יכולת בכל רגע נתון לשחק עם שחקן שההגנה צריכה להתרכז בו (ווקר או סייבן) אז הריווח הוא הרבה יותר פשוט וכל השחקנים נהנים יותר.

לא אומר שסייבן הוא המושיע שאנחנו צריכים ובטח שהדיבורים עליו בתור בולדווין הבא היו מוגזמים, אבל ממה שהתרשמתי ממנו לעומת דאוטין, יותר התרשמתי מסייבן לי ויותר אהבתי את הסגנון. אולי אני טועה אני לא חד משמעי פה, אבל אני בסך הכל חיבבתי אותו ואני חושב שאם יתאמן ביחד עם הקבוצה בישראל אז אפשר להוציא מפה שחקן יורוליג לגיטימי.

בכל מקרה הכל דיון תאורטי כי אני לא חושב שמכבי אפילו שוקלת את העניין.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 21 דצמבר 2025, 17:05

על הנייר אולי. בפועל אחרי שקבוצות למדו את השחקן, נראה שהוא לא מסוגל לעשות את הדברים האלו ברמת היורוליג. לא היה לו אף משחק טוב העונה (גם לא נגד מכבי).

אם כבר מכבי יחתימו שחקן, אני מעדיף מישהו חדש עם פוטנציאל, ולא המוכר והידוע והבינוני מינוס (שלא מוכן לשחק בישראל בכלל ככל הידוע לנו).
עידן

הודעהעל ידי omerk » 21 דצמבר 2025, 19:05

עידן כתב:על הנייר אולי. בפועל אחרי שקבוצות למדו את השחקן, נראה שהוא לא מסוגל לעשות את הדברים האלו ברמת היורוליג. לא היה לו אף משחק טוב העונה (גם לא נגד מכבי).

אם כבר מכבי יחתימו שחקן, אני מעדיף מישהו חדש עם פוטנציאל, ולא המוכר והידוע והבינוני מינוס (שלא מוכן לשחק בישראל בכלל ככל הידוע לנו).

מלכתחילה הזיווג עם אולימפיאקוס היה נראה שנועד לכישלון. הם הביאו אותו לגיבוי לסוללות הגארדים שהמטורפת שלהם והוא מבחינתו שחקן שנראה שצריך שיתנו לו את הביטחון ואת הכדור. ברצוקאס לא ספר אותו והוא בקושי שיחק יחסית. זה גומר לשחקנים כאלו את הביטחון. נכון להיום מתאים יותר לקבוצות קטנות עד בינוניות עם שאיפות להשתחל לפלייאוף בלבד.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 21 דצמבר 2025, 19:42

זה לא חד-שמעי. גם לונדברג לא הסתדר בפרטיזן עד כדי כך, שהם אפילו לא נתנו לו לשחק העונה! המון תלוי בהתאמה לקבוצה ולמאמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 21 דצמבר 2025, 22:56

felix_r כתב:זה לא חד-שמעי. גם לונדברג לא הסתדר בפרטיזן עד כדי כך, שהם אפילו לא נתנו לו לשחק העונה! המון תלוי בהתאמה לקבוצה ולמאמן

אבל...סייבן לי כבר היה במכבי. והיה חלש. זוכרים לו פה את שני המשחקים הטובים ושוכחים שבאחרים הוא חירב את הפרקט והמשחק.

אז אולי הוא לא התאים לאולימפיאקוס, אבל הוא גם לא מתאים למכבי. אנחנו עדיין עם אותו המאמן שכבר אימן אותו פה.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 22 דצמבר 2025, 00:02

אני דווקא בגישה מקלה כלפי לי. באולימפיאקוס הוא הגיע לתפקיד שכנראה פוגע בו, במכבי צריך לזכור שהוא לא התאמן עם הקבוצה כמעט ושהה רק בחול. זה בהחלט ניכר גם במשחקים כשהוא לא היה מתואם. אז הוא כן הימור מסוים אבל אני חושב שיש לו נסיבות מקלות.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים