ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי felix_r » 13 פברואר 2026, 23:21

omerk כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:כולם יקפצו עליי עכשיו אבל בהיכרות עם הנפשות הפועלות...לחודשיים הקרובים הייתי מביא את רנדולף ומעיף את דאוטין...

רעיון מעניין, אבל איך אתה יודע שזניט תשחרר את רנדולף?

אין לי מושג אבל הוא עונה על על מה שדרוש לנו בשורט ראן הקרוב

למה שהוא יסכים לחתום לחודשיים? הוא מחזיק מעצמו שחקן יורוליג לגיטימי אחרי העונה האחרונה ולראייה הסכומים שדרש בקיץ. לא רואה סיכוי שהוא יסכים לחתום לפחות מעונה וחצי מובטחות.

עובדה שהוא לא ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 14 פברואר 2026, 00:13

felix_r כתב:
omerk כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:
my man כתב:כולם יקפצו עליי עכשיו אבל בהיכרות עם הנפשות הפועלות...לחודשיים הקרובים הייתי מביא את רנדולף ומעיף את דאוטין...

רעיון מעניין, אבל איך אתה יודע שזניט תשחרר את רנדולף?

אין לי מושג אבל הוא עונה על על מה שדרוש לנו בשורט ראן הקרוב

למה שהוא יסכים לחתום לחודשיים? הוא מחזיק מעצמו שחקן יורוליג לגיטימי אחרי העונה האחרונה ולראייה הסכומים שדרש בקיץ. לא רואה סיכוי שהוא יסכים לחתום לפחות מעונה וחצי מובטחות.

עובדה שהוא לא ביורוליג

אני איתך מסכים שהוא נתלה על עץ גבוה, אבל בעיניים שלו לדעתי הוא כן כזה ולכן לא יתפשר. מניח שגם מרוויח לא רע ברוסיה.
omerk

הודעהעל ידי שועל » 14 פברואר 2026, 00:16

לא מחבב אותו. אופי שברירי על גבול החלש
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Neo » 14 פברואר 2026, 00:24

JAHMI’US RAMSEY
כתבתי עליו בסקאוטינג לפני כמה חודשים ...... במצב הגארדים הפצועים במכבי כרגע הייתי משלם 100 אלף לקבוצה שלו באיטליה ומחתים אותו לשנתיים וחצי

https://www.youtube.com/watch?v=Cc2wuBLJdTE
https://www.youtube.com/watch?v=oLe5ypO4XZI&t=291s
Neo

הודעהעל ידי שמוליק » 14 פברואר 2026, 14:49

Neo כתב:JAHMI’US RAMSEY
כתבתי עליו בסקאוטינג לפני כמה חודשים ...... במצב הגארדים הפצועים במכבי כרגע הייתי משלם 100 אלף לקבוצה שלו באיטליה ומחתים אותו לשנתיים וחצי

https://www.youtube.com/watch?v=Cc2wuBLJdTE
https://www.youtube.com/watch?v=oLe5ypO4XZI&t=291s

44% משלוש בליגה האיטלקית, אגרסיבי, אתלטי, חזק מאוד, חדירות לצבע. גם שומר טוב, בן 28. נראה אחלה.
אחרי שפדרמן ימכור את חלקו:
קארסן אדוארדס, בלאט, גונדי
אנדראס אובסט, לוני ווקר, איפה לונדברג
גאבארי פרקר, גור לביא, אלייז'ה סטיוארט
ליף, סורקין, צ'ימה מונקה
גיילן הורד, Jamarion Sharp g-league 2:26 חסימות למשחק 4
שמוליק

הודעהעל ידי A.Parker » 15 פברואר 2026, 13:39

אל תדאגו, עמית עבו מועמד
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 15 פברואר 2026, 13:58

A.Parker כתב:אל תדאגו, עמית עבו מועמד

איזה שם מהעבר.

לליגה שלנו בתור ישראלי הוא יהיה בסדר אני חושב, ביורוליג כמובן אין מה לצפות שהוא יוכל לתרום.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 15 פברואר 2026, 14:19

אתם אשכרה מאמינים שיגיע מישהו במקום איפה?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי omerk » 15 פברואר 2026, 15:52

ankram כתב:אתם אשכרה מאמינים שיגיע מישהו במקום איפה?

התשובה היא או שלא יגיע אף אחד או שיגיע מישהו שלא ישחק דקות משמעותיות ויתייבש על הספסל עד סוף העונה. מי כבר הם יכולים להביא בשלב הזה בתקציב השקל וחצי שלהם?
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 15 פברואר 2026, 15:54

אני בקלות הייתי משלים את החסר עם שחקנים מהליגה הליטאית.

1) רכזה של נפטונאס ונבחרת ליטא Arnas Velička (195 ס"מ, בן 26). המספרים שלו ביורוקאפ: 14.1 נקודות, 7.7 אסיסטים, 4.3 כ"ח
המספרים שלו בליגה הליטאית: 15 נקודות, 7.4 אסיסטים, 3.9 כ"ח

2) הסנטר של ריטאס ונבחרת ליטא Arturas Gudaitis (208 ס"מ, בן 32). עד 2023 שיחק בפנאתינאיקוס, אחר כך שנתים ביפן. העונה חזר לליטא.
המספרים שלו בליגת האלופות: 11.8 נקודות, 7.3 כ"ח.
המספרים שלו בליגה הליטאית: 13.3 נקודות, 8.3 כ"ח.

וליצ'קה נותן עונת פריצה. בעבר בנבחרת העתודה הוא היה הכוכב של נבחרתו, אבל ההתקדמות שלו לא הייתה מהירה כול כך. העונה הוא סופסוף מתקדם (גם בקיץ החולף היה טוב בנבחרת לאחר שקיבל הזדמנות בגלל הפציעה של רוקאס יוקובאיטיס), וכנראה שכבר בקיץ הקרב יעבור לז'לגיריס (בה גדל). נפטונאס היא לא קבוצה עשירה, אפשר להביא אותו בזול יחסית. אם נביא אותו עכשיו, יש מצב שנרצה להשאיר אותו גם לעונה הבאה, כי אנחנו תופסים אותו בדיוק בנקודת הפריצה שלו...

גודאיטיס הוא הוא שחקן שהקריירה שלו די התפספסה. ציפו ממנו שיגיע ליותר, אבל בכול מקרה הוא שחקן עם 8 שנות ניסיון יורוליג (ז'לגיריס, מילאנו, זניט, פנאתינאיקוס). סנטר בסגנון הישן. גדול, חזק, פיזי. משחק בעיקר בצבע (ללא קליעה מבחוץ). אבל כן נותן גוף בהגנה מתחת לסל וכן סוגר טוב לריבאונד, גם חוסם לא רע בכלל... הוא לא אמור להישאר מעבר לעונה הזאת, אבל יתרון שלו בכך שהוא מכיר טוב את היורוליג ולא צריך תקופת הסתגלות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 15 פברואר 2026, 17:56

felix_r כתב:אני בקלות הייתי משלים את החסר עם שחקנים מהליגה הליטאית.

1) רכזה של נפטונאס ונבחרת ליטא Arnas Velička (195 ס"מ, בן 26). המספרים שלו ביורוקאפ: 14.1 נקודות, 7.7 אסיסטים, 4.3 כ"ח
המספרים שלו בליגה הליטאית: 15 נקודות, 7.4 אסיסטים, 3.9 כ"ח

2) הסנטר של ריטאס ונבחרת ליטא Arturas Gudaitis (208 ס"מ, בן 32). עד 2023 שיחק בפנאתינאיקוס, אחר כך שנתים ביפן. העונה חזר לליטא.
המספרים שלו בליגת האלופות: 11.8 נקודות, 7.3 כ"ח.
המספרים שלו בליגה הליטאית: 13.3 נקודות, 8.3 כ"ח.

וליצ'קה נותן עונת פריצה. בעבר בנבחרת העתודה הוא היה הכוכב של נבחרתו, אבל ההתקדמות שלו לא הייתה מהירה כול כך. העונה הוא סופסוף מתקדם (גם בקיץ החולף היה טוב בנבחרת לאחר שקיבל הזדמנות בגלל הפציעה של רוקאס יוקובאיטיס), וכנראה שכבר בקיץ הקרב יעבור לז'לגיריס (בה גדל). נפטונאס היא לא קבוצה עשירה, אפשר להביא אותו בזול יחסית. אם נביא אותו עכשיו, יש מצב שנרצה להשאיר אותו גם לעונה הבאה, כי אנחנו תופסים אותו בדיוק בנקודת הפריצה שלו...

גודאיטיס הוא הוא שחקן שהקריירה שלו די התפספסה. ציפו ממנו שיגיע ליותר, אבל בכול מקרה הוא שחקן עם 8 שנות ניסיון יורוליג (ז'לגיריס, מילאנו, זניט, פנאתינאיקוס). סנטר בסגנון הישן. גדול, חזק, פיזי. משחק בעיקר בצבע (ללא קליעה מבחוץ). אבל כן נותן גוף בהגנה מתחת לסל וכן סוגר טוב לריבאונד, גם חוסם לא רע בכלל... הוא לא אמור להישאר מעבר לעונה הזאת, אבל יתרון שלו בכך שהוא מכיר טוב את היורוליג ולא צריך תקופת הסתגלות.

גודיאטיס וז אופציה מעניינת בשביל כאן ועכשיו לשחקן כבר עם ניסיון יורוליג.
וליצ'קה נשמע אחלה פרוספקט לעתיד אבל כנראה יקח לו זמן להכנס לעניינים ולהבין את היורוליג ואת הכדורסל של קטש בפרט, לכן לא רואה איך יכול לתת תרומה מיידית. מה שכן הוא שחקן מעניין ששווה אולי לסגור אותו כבר עכשיו בזול כפי שציינת.
omerk

הודעהעל ידי refael » 15 פברואר 2026, 18:28

גודיאטיס לא נגר מארץ הנגרים?
ואני לא חושב שיביאו סנטר אלה יותר 4 שיכול לשחק גם ב5.
היהירות של מכבי שהביאה את הנקינס וצריך להשתמש בו תעלה להם ביוקר.

וליצקה שחקן מעניין, באמת עשה שדרוג גדול, במיוחד באליפות רכז קלאסי
אוהב שחקנים כאלה
אבל גם לא בטוח שזה מה שאנחנו צריכים.
צריך קומבו גארד סטייל לונדברג.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Gevaudan » 17 פברואר 2026, 13:42

אראל'ה בפרק האחרון שלו עם פיני (מאץ'-אפ) טוען שעמית אבו סגור במכבי, ולפי מה שהוא מבין אמור להגיע עוד העונה.
בגדר חיזוק לליגה.

מישהו ראה אותו משחק ויודע משהו? אני רק זוכר ממנו שהיה מיידה שלשות מהלוגו.
Gevaudan

הודעהעל ידי A.Parker » 17 פברואר 2026, 13:46

זוכר אותו כשחקן די חוצפן שלוקח זריקות שלשות, אבל קלעי די טוב. החתמה פרווה לחלוטין. עדיף את בורג בקיץ.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 17 פברואר 2026, 13:51

Gevaudan כתב:אראל'ה בפרק האחרון שלו עם פיני (מאץ'-אפ) טוען שעמית אבו סגור במכבי, ולפי מה שהוא מבין אמור להגיע עוד העונה.
בגדר חיזוק לליגה.

פעם אחרונה שהוא שיחק בליגת העל הייתה בעונת 2020/2021 והוא היה אז שחקן רוטציה שולי בנס ציונה (7 דקות למשחק). אח"כ הוא שיחק בעיקר בליגה הלאומית ובליגות חלשות באירופה שאי אפשר ללמוד מהביצועים שלו שם כלום.

העונה הוא דווקא משחק בליגה הצרפתית הראשונה והוא מעמיד שם מספרים סבירים (11 נקודות+2 ריבאונד+3 אסיסטים).

בשורה התחתונה - לא הייתי מצפה ליותר מידי.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 17 פברואר 2026, 13:53

לא מזמן ראיתי אותו משחק נגד אחת הגדולות בליגה הצרפתית. לא הרשים בכלל. אם כבר הייתי מביא את נעם יעקוב. יעקוב לפחות שומר חזק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 17 פברואר 2026, 14:20

עשה עונה מטורפת בליטא במספרים אבל בקבוצה הכי גרועה שם. קיבלו כל משחק בראש והוא כיכב .

זרק בלי הכרה ומכל טווח. בזמנו היה מעקב עליו עם סרטונים בקבוצת טוויטר של הבחור שסיקר כדורסל אירופאי ואז הלך לעבוד בהפועל. שכחתי כבר את שם הקבוצה.

איבדתי מגע איתו שעבר לצרפת אבל לפי הדיווחים כן באופן טבעי ירד במספרים אבל משתלב לא רע בקבוצה יותר תחרותית מהכלום ששיחק בליטא.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי omerk » 17 פברואר 2026, 14:33

Gevaudan כתב:אראל'ה בפרק האחרון שלו עם פיני (מאץ'-אפ) טוען שעמית אבו סגור במכבי, ולפי מה שהוא מבין אמור להגיע עוד העונה.
בגדר חיזוק לליגה.

נו שוין...
omerk

הודעהעל ידי עידן » 17 פברואר 2026, 15:16

felix_r כתב:לא מזמן ראיתי אותו משחק נגד אחת הגדולות בליגה הצרפתית. לא הרשים בכלל. אם כבר הייתי מביא את נעם יעקוב. יעקוב לפחות שומר חזק.

נועם יעקב היה חלש גם בהפועל ירושלים וגם בהפועל ת"א, וזה היה בעונות האחרונות. לא רואה מה הטעם להביא אותו כרגע.

שישחק עוד עונה בליגה תחרותית (לא איפה שהוא משחק כרגע) ואז נראה אם יש לו סיכוי לחזור לרמות האלו. כשאני אומר "הרמות האלו" אני מתכוון לליגת העל אגב, כי הוא לא הוכיח שהוא שייך אפילו אליה עדיין.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 17 פברואר 2026, 15:47

עידן כתב:
felix_r כתב:לא מזמן ראיתי אותו משחק נגד אחת הגדולות בליגה הצרפתית. לא הרשים בכלל. אם כבר הייתי מביא את נעם יעקוב. יעקוב לפחות שומר חזק.

נועם יעקב היה חלש גם בהפועל ירושלים וגם בהפועל ת"א, וזה היה בעונות האחרונות. לא רואה מה הטעם להביא אותו כרגע.

שישחק עוד עונה בליגה תחרותית (לא איפה שהוא משחק כרגע) ואז נראה אם יש לו סיכוי לחזור לרמות האלו. כשאני אומר "הרמות האלו" אני מתכוון לליגת העל אגב, כי הוא לא הוכיח שהוא שייך אפילו אליה עדיין.

לדעתי זה לא הוגן לבוא בטענות למישהו צעיר מאוד שגם לא קיבל הרבה דקות משחק.

בכול מקרה, נועם יעקוב בן 21 היום. בירושלים היה בן 19, בהפועל ת"א בן 20 וסגלים עמוקים לשתי הקבוצות האלה... עמית עבו כבר בן 26.

לנועם יעקוב למרות גילו הצעיר כבר יש ניסיון יורוליג ויורוקאפ.

לטעמי, לעבו כבר אין פוטנציאל להגיע לרמות הגבוהות (זה לא שהיה לו הרבה פוטנציאל עם גובה 180 ס"מ). לנועם יעקוב עדיין יש, ולכן עדיף להשקיע בו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־35 אורחים