חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:חנו'ש כתב:קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???
אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.
סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.
לתת לשחקן שכבר הוכיח את עצמו במשך שנה שלמה במכבי את המושכות זה בכלל לא בעייתי מבחינתי, וזה לא חשוב מאיפה הוא הגיע לפני כן.
חנו'ש, אני לא יודע איך את מגדירה "הוכיח את עצמו", אבל בסה"כ עונתו של פרקינס הייתה לא רעה, אבל לא טובה מאוד. עונה שהתאפיינה בהרבה עליות ומורדות וחוסר יציבות ועונה שמבחינה קבוצתית הסתיימה בקול ענות חלושה, עם הסדרה הכושלת נגד פרטיזן, למרות הביתיות ואיבוד האליפות לגליל.
אני חושב שכל הבעיה עם פרקינס היא שהוא פשוט לא שחקן כ"כ טוב וכבר ראינו כאן בעבר (הרחוק והקרוב) שחקנים טובים בהרבה ממנו.
גם בעונת 2011, אותה רצוי שלא להזכיר, הוא היה השחקן הכי פחות כשרוני בחמישיה של מכבי והיחד שאינו היה מבין הטובים ביותר לעמדתו באותה חמישיה.
אני גם מתקשה להבין את ההגדרה לשחקן "מוכח". פעם היא מיוחסת רק לשחקני העל של היורוליג (כמו נבארו וספונליס) וכעת היא גם מיוחסת לפרקינס. אם נשווה את פרקינס לשחקני העל של היבשת, אז אי-אפשר לברוח מן העובדה שהוא נופל מאוד רחוק מהם ובניגוד אליהם (או לפחות לחלקם), הוא לא הצליח לקחת קבוצת יורוליג למעמדים הגבוהים ביותר של היורליג (דבר שלוגאן אגב, כן עשה) ותמיד היה זקוק לשחקנים טובים יותר לידו.
הבאת פרקינס כשחקן מוביל שאמור להיות העוגן בקו האחורי, מסתמנת בעיניי כטעות קרדינלית, בטח לאחר פציעתו והיכולת הלא משכנעת שהוא הציג באיטליה. העובדה שהוא "הוכיח את עצמו" במכבי לא משנה הרבה.
אתה יודע מה מצחיק? פרקינס היה השחקן הכי טוב של מכבי מבחינה סטיסטית אחרי אידסון. מדד היעילות מוכיח זאת מצויין. מה חשוב יותר כשרון או תרומה לקבוצה?
אתה פשוט מאוד מאוד מוטה, וחסר אובייקטיביות לגמרי בנושא שלו. עוד מעט תטען גם ששאראס היה שחקן עלוב ועדיף היה למכבי שלא היה מגיע אליה מלכתחילה.
אם היקמן ייתן חצי ממה שפרקינס נתן למכבי באותה עונה, אז נוכל להיות מאוד מרוצים. אפרופו חצי. אוחיון המהולל, נתן מעט יותר מחצי מפרקינס מבחינה סטטיסטית
למכבי, והוכתר למלך העולם...