צהבת, היחס האמביוולנטי: לוגאן מול מאריץ'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: צהבת, היחס האמביוולנטי: לוגאן מול מאריץ'

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2012, 18:32

חביב אורנג'ד כתב:
קובי כתב:
חנו'ש כתב:
קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???

אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.

סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.

לתת לשחקן שכבר הוכיח את עצמו במשך שנה שלמה במכבי את המושכות זה בכלל לא בעייתי מבחינתי, וזה לא חשוב מאיפה הוא הגיע לפני כן.

חנו'ש, אני לא יודע איך את מגדירה "הוכיח את עצמו", אבל בסה"כ עונתו של פרקינס הייתה לא רעה, אבל לא טובה מאוד. עונה שהתאפיינה בהרבה עליות ומורדות וחוסר יציבות ועונה שמבחינה קבוצתית הסתיימה בקול ענות חלושה, עם הסדרה הכושלת נגד פרטיזן, למרות הביתיות ואיבוד האליפות לגליל.

אני חושב שכל הבעיה עם פרקינס היא שהוא פשוט לא שחקן כ"כ טוב וכבר ראינו כאן בעבר (הרחוק והקרוב) שחקנים טובים בהרבה ממנו.
גם בעונת 2011, אותה רצוי שלא להזכיר, הוא היה השחקן הכי פחות כשרוני בחמישיה של מכבי והיחד שאינו היה מבין הטובים ביותר לעמדתו באותה חמישיה.

אני גם מתקשה להבין את ההגדרה לשחקן "מוכח". פעם היא מיוחסת רק לשחקני העל של היורוליג (כמו נבארו וספונליס) וכעת היא גם מיוחסת לפרקינס. אם נשווה את פרקינס לשחקני העל של היבשת, אז אי-אפשר לברוח מן העובדה שהוא נופל מאוד רחוק מהם ובניגוד אליהם (או לפחות לחלקם), הוא לא הצליח לקחת קבוצת יורוליג למעמדים הגבוהים ביותר של היורליג (דבר שלוגאן אגב, כן עשה) ותמיד היה זקוק לשחקנים טובים יותר לידו.

הבאת פרקינס כשחקן מוביל שאמור להיות העוגן בקו האחורי, מסתמנת בעיניי כטעות קרדינלית, בטח לאחר פציעתו והיכולת הלא משכנעת שהוא הציג באיטליה. העובדה שהוא "הוכיח את עצמו" במכבי לא משנה הרבה.

אתה יודע מה מצחיק? פרקינס היה השחקן הכי טוב של מכבי מבחינה סטיסטית אחרי אידסון. מדד היעילות מוכיח זאת מצויין. מה חשוב יותר כשרון או תרומה לקבוצה?
אתה פשוט מאוד מאוד מוטה, וחסר אובייקטיביות לגמרי בנושא שלו. עוד מעט תטען גם ששאראס היה שחקן עלוב ועדיף היה למכבי שלא היה מגיע אליה מלכתחילה.

אם היקמן ייתן חצי ממה שפרקינס נתן למכבי באותה עונה, אז נוכל להיות מאוד מרוצים. אפרופו חצי. אוחיון המהולל, נתן מעט יותר מחצי מפרקינס מבחינה סטטיסטית
למכבי, והוכתר למלך העולם...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 יולי 2012, 20:05

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
קובי כתב:
חנו'ש כתב:
קובי כתב:כן, אבל איפה 80% מהגולשים פה שהעלו רפש על לוגאן, כאילו היה השחקן הגרוע ביותר שכידרר כדורסל בפרקט ובאותה נשימה פיללו למאריץ' ???

אגב, עוד משהו שקראתי בהרבה תגובות, לגבי הקו האחורי הכי גרוע שנבנה בהסטוריה של האנושות הקיץ.
הרשו לי לתקן: הקו האחורי הכי גרוע שנבנה פה, היה בקיץ 2010. נתנו לפאקינ' פרקינס ממכבי חיפה להמשיך לעונה שנייה והפעם עוד על תקן רכז מוביל (עונה קודם לכן היה מיועד להיות רכז מחליף לוויז). אח"כ, החתימו כאן שחקן עם בעיות לב, שרק בגלל שחטף התקף בשנייה האחרונה, הוחתם במקומו בדקה ה-90 ג'רמי פארגו מהגליל. אליהם צירפו את בורשטיין המזדקן והפצוע, שיועד להיות כסקנד הפותח לצד דורון ואת שארפ כבק אפ בעונת הפרישה.

סה"כ, 4 גארדים: פרקינס, בורשטיין, פארגו ושארפ, שמבחינתי הם שלושה, כי שארפ לא באמת נספר בעונה הזו.

לתת לשחקן שכבר הוכיח את עצמו במשך שנה שלמה במכבי את המושכות זה בכלל לא בעייתי מבחינתי, וזה לא חשוב מאיפה הוא הגיע לפני כן.

חנו'ש, אני לא יודע איך את מגדירה "הוכיח את עצמו", אבל בסה"כ עונתו של פרקינס הייתה לא רעה, אבל לא טובה מאוד. עונה שהתאפיינה בהרבה עליות ומורדות וחוסר יציבות ועונה שמבחינה קבוצתית הסתיימה בקול ענות חלושה, עם הסדרה הכושלת נגד פרטיזן, למרות הביתיות ואיבוד האליפות לגליל.

אני חושב שכל הבעיה עם פרקינס היא שהוא פשוט לא שחקן כ"כ טוב וכבר ראינו כאן בעבר (הרחוק והקרוב) שחקנים טובים בהרבה ממנו.
גם בעונת 2011, אותה רצוי שלא להזכיר, הוא היה השחקן הכי פחות כשרוני בחמישיה של מכבי והיחד שאינו היה מבין הטובים ביותר לעמדתו באותה חמישיה.

אני גם מתקשה להבין את ההגדרה לשחקן "מוכח". פעם היא מיוחסת רק לשחקני העל של היורוליג (כמו נבארו וספונליס) וכעת היא גם מיוחסת לפרקינס. אם נשווה את פרקינס לשחקני העל של היבשת, אז אי-אפשר לברוח מן העובדה שהוא נופל מאוד רחוק מהם ובניגוד אליהם (או לפחות לחלקם), הוא לא הצליח לקחת קבוצת יורוליג למעמדים הגבוהים ביותר של היורליג (דבר שלוגאן אגב, כן עשה) ותמיד היה זקוק לשחקנים טובים יותר לידו.

הבאת פרקינס כשחקן מוביל שאמור להיות העוגן בקו האחורי, מסתמנת בעיניי כטעות קרדינלית, בטח לאחר פציעתו והיכולת הלא משכנעת שהוא הציג באיטליה. העובדה שהוא "הוכיח את עצמו" במכבי לא משנה הרבה.

אתה יודע מה מצחיק? פרקינס היה השחקן הכי טוב של מכבי מבחינה סטיסטית אחרי אידסון. מדד היעילות מוכיח זאת מצויין. מה חשוב יותר כשרון או תרומה לקבוצה?
אתה פשוט מאוד מאוד מוטה, וחסר אובייקטיביות לגמרי בנושא שלו. עוד מעט תטען גם ששאראס היה שחקן עלוב ועדיף היה למכבי שלא היה מגיע אליה מלכתחילה.

אם היקמן ייתן חצי ממה שפרקינס נתן למכבי באותה עונה, אז נוכל להיות מאוד מרוצים. אפרופו חצי. אוחיון המהולל, נתן מעט יותר מחצי מפרקינס מבחינה סטטיסטית
למכבי, והוכתר למלך העולם...

לויכוח על איכויותיו של פרקינס, אני לא נכנס. הדבר הזה תמיד מוביל לשייח חרשים ולציטוטים של ססמאות מבית היוצר של עופר שלח.
לדעתי ובאופן מאוד בולט, הוא היה השחקן הכי פחות כשרוני בחמישיה של מכבי, גם אם נתוני הרנקינג אינם מגבים זאת כביכול.
אגב, זה לא אני שרציתי כאן את אוחיון כרכז ראשון ואת פרקינס כמחילפו.

הנקודה שאני לא מבין לא קשורה ליכולתיו, אלא לכך שהופכים שחקן כמוהו לשחקן מוכח ולסוג של מניה בטוחה.
אני לא בדיוק מבין מה היא המשמעות של המושג "שחקן שהוכיח את עצמו במכבי" וכיצד הוא מכסה על סימני השאלה הרבים החגים סביב פרקינס.
נראה שבגלל אותו מושג, ניתן גם לטאטא הרבה עובדות מתחת לשטיח וגם להצדיק את הבאתו של פרקינס ועוד בסכומים גבוהים.
אני פשוט חושב אחרת, זה הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 31 יולי 2012, 20:55

אני לא מתלהב מפרקינס ו-ודאי לא כגארד מוביל של מכבי, אבל צריך להודות שהגנתית הוא עולה בהרבה על לוגאן. חוץ מזה, פרקינס הוכיח את עצמו במכבי בעוד שלוגאן נכשל בשתי הקבוצות הגדולות שבהן הוא שיחק ויצא לו גם שם קטן של הד קייס. כמכלול הוא כנראה עדיף, עם כל חוסר ההתלהבות שלי ממה שהוא יודע לעשות בהתקפה(וזה לא הרבה). אם מכבי שואפת להיות קבוצה כמו סופוט שאותה לוגאן הצליח לסחוב רחוק, המצב לא משהו. אין לנו גם שחקן נוסף בקו האחורי עם רמות הכישרון של קינטל וודס. מי שיבוא ויאמר כאן שוודס שנתיים אחר כך הגיע למכבי חיפה, אני רק אזכיר שבאותה עונה וודס קלע 16.9 נקודות והוריד 6.9 ריבאונדים למשחק.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 31 יולי 2012, 20:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2012, 20:57

חביב אורנג'ד כתב:לויכוח על איכויותיו של פרקינס, אני לא נכנס. הדבר הזה תמיד מוביל לשייח חרשים ולציטוטים של ססמאות מבית היוצר של עופר שלח.
לדעתי ובאופן מאוד בולט, הוא היה השחקן הכי פחות כשרוני בחמישיה של מכבי, גם אם נתוני הרנקינג אינם מגבים זאת כביכול.

הנקודה שאני לא מבין לא קשורה ליכולתיו, אלא לכך שהופכים שחקן כמוהו לשחקן מוכח ולסוג של מניה בטוחה.
אני לא בדיוק מבין מה היא המשמעות של המושג "שחקן שהוכיח את עצמו במכבי" וכיצד הוא מכסה על סימני השאלה הרבים החגים סביב פרקינס.
נראה שבגלל אותו מושג, ניתן גם לטאטא הרבה עובדות מתחת לשטיח וגם להצדיק את הבאתו של פרקינס ועוד בסכומים גבוהים.

בוודאי שזה שיח חרשים, כי אתה לא מוכן להסתכל על העובדות ועל המספרים. לעומת זאת, כשלמספרים יש איזשהי נתייה לגבות את הטענות שלך, אתה לא מהסס להשתמש בהן.
אני לא רציתי את פרקינס כמחליף של אוחיון. בזמנו אימצתי את הרעיון של יובל, ששאראס יהיה המחליף הזה. פרקינס ואוחיון מאוד דומים מבחינת היתרונות והחולשות שלהם, ולכן אין
טעם להחזיק את שניהם באותה הקבוצה.

לגבי העניין של שחקן מוכח אני דווקא מסכים איתך. למרות שלדעתי, יש דבר כזה "שחקן שהוכיח את עצמו במכבי", לפרקינס יש פער מסויים וזוהי הפציעה שלו.
מה שכן, הייתי מעדיף אותו על היקמן, למרות הציפייה המסקרנת והמרגשת לראות את האחרון פורץ במכבי והופך לכריס פול של אירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 31 יולי 2012, 21:00

אני לא חושב שבלאט מצפה שהיקמן יהפוך לאיזה מנהל משחק מדהים. במקרה הכי אופטימי בלאט בונה עליו בתור איזה מן לואיס בולוק משודרג, אולי אתלטי יותר(הכוונה לבולוק בשיאו ולא לשחקן שלקראת סוף הקריירה זרק בעיקר שלשות). בגלל זה לדעתי לוגאן לא מתאים. זה קו אחורי של קבוצת יורוקאפ בעיקר בגלל שאין למכבי אף שחקן שיכול לנהל משחק בסגל הזה ברמת יורוליג(שלום לך מורן רוט...) למרות שמבחינת כישרון פגשנו השנה לא מעט קבוצות עם קווים אחוריים פחות מוכשרים...
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 יולי 2012, 21:11

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:לויכוח על איכויותיו של פרקינס, אני לא נכנס. הדבר הזה תמיד מוביל לשייח חרשים ולציטוטים של ססמאות מבית היוצר של עופר שלח.

בוודאי שזה שיח חרשים, כי אתה לא מוכן להסתכל על העובדות ועל המספרים. לעומת זאת, כשלמספרים יש איזשהי נתייה לגבות את הטענות שלך, אתה לא מהסס להשתמש בהן.

אני דוקא כן מסתכל על העובדות והעובדות הן שפרקינס הוא שחקן ללא יד טובה מכל הטווחים, ללא יכולת חדירה טובה ועם נטיה לאיבודי כדור. המספרים אגב, מאוד מגבים את טעונתיי, אבל באמת שאין לי שום רצון להכנס שוב לויכוח הזה.
מבחינתי ניצחת ושכנעתי אותי שפרקינס הוא שחקן גדול. :clap2
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2012, 21:17

שחף כתב:אני לא חושב שבלאט מצפה שהיקמן יהפוך לאיזה מנהל משחק מדהים. במקרה הכי אופטימי בלאט בונה עליו בתור איזה מן לואיס בולוק משודרג, אולי אתלטי יותר(הכוונה לבולוק בשיאו ולא לשחקן שלקראת סוף הקריירה זרק בעיקר שלשות). בגלל זה לדעתי לוגאן לא מתאים. זה קו אחורי של קבוצת יורוקאפ בעיקר בגלל שאין למכבי אף שחקן שיכול לנהל משחק בסגל הזה ברמת יורוליג(שלום לך מורן רוט...) למרות שמבחינת כישרון פגשנו השנה לא מעט קבוצות עם קווים אחוריים פחות מוכשרים...

לא יודע מה מצפה בלאט, אבל תסתובב פה בפורום ותראה שישנם לא מעט גולשים שמצפים שהיקמן יהיה סוג של פארגו במקרה הטוב.
כמעט ולא מדברים על אפשרות שהיקמן יהיה סוג של קאמינגס למשל.

לך תדע. זה באמת קשה לנחש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 יולי 2012, 21:23

jol9 כתב:
שחף כתב:אני לא חושב שבלאט מצפה שהיקמן יהפוך לאיזה מנהל משחק מדהים. במקרה הכי אופטימי בלאט בונה עליו בתור איזה מן לואיס בולוק משודרג, אולי אתלטי יותר(הכוונה לבולוק בשיאו ולא לשחקן שלקראת סוף הקריירה זרק בעיקר שלשות). בגלל זה לדעתי לוגאן לא מתאים. זה קו אחורי של קבוצת יורוקאפ בעיקר בגלל שאין למכבי אף שחקן שיכול לנהל משחק בסגל הזה ברמת יורוליג(שלום לך מורן רוט...) למרות שמבחינת כישרון פגשנו השנה לא מעט קבוצות עם קווים אחוריים פחות מוכשרים...

לא יודע מה מצפה בלאט, אבל תסתובב פה בפורום ותראה שישנם לא מעט גולשים שמצפים שהיקמן יהיה סוג של פארגו במקרה הטוב.

אני אלך על הניחוש הכי פרוע:
לדעתי היקמן הולך להיות היקמן.
השחקן אותו תיארו מאמניו בעבר ועוד כאלו שראו אותו.
לא פארגו, לא קאמינגס ולא נעליים, פשוט היקמן!!

איזה סיכויים אתם נותנים להימור שלי??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2012, 21:49

אגב, שלא יתפרש מכל האשכול הזה אחרת - אני ממש לא שבע רצון מבניית הקו האחורי הקיץ. אני חושב שהוא לוקה בחסר. זאת לעומת קו הפנים שהולך להיות מעובה וכשרוני בהרבה.
באופן אבסורדי, אני מודה שהייתי רגוע בהרבה אם הלפרין היה נוחת כאן (עם, או על חשבון רוט), על אף שמעולם לא חיבבתי אותו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 יולי 2012, 21:55

קובי כתב:אגב, שלא יתפרש מכל האשכול הזה אחרת - אני ממש לא שבע רצון מבניית הקו האחורי הקיץ. אני חושב שהוא לוקה בחסר. זאת לעומת קו הפנים שהולך להיות מעובה וכשרוני בהרבה.
באופן אבסורדי, אני מודה שהייתי רגוע בהרבה אם הלפרין היה נוחת כאן (עם, או על חשבון רוט), על אף שמעולם לא חיבבתי אותו.

ללא ספק.
הלפרין אחד השחקנים הכי פחות אהובים עלי ואחד השחקנים שהכי רציתי לראות אותו חותם הקיץ במכבי.
היה יכול לשנות חלק מאוד ניכר מהתמונה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 אוגוסט 2012, 02:13

קובי כתב:באופן אבסורדי, אני מודה שהייתי רגוע בהרבה אם הלפרין היה נוחת כאן (עם, או על חשבון רוט), על אף שמעולם לא חיבבתי אותו.

מסכים. אני לא חושב שהלפרין היה יכול לשנות לפתע את אופיו, ובטח שלא יכל היה לפרוץ העונה ולהפוך לשחקן-על, אבל דוקא זה העניק לו יתרון בלהוות סוג של עוגן ורשת בטחון למקרה שמישהו מן הגארדים שהגיעו יכזיב (קצת כמו שקרה עם וונטיגו קאמינגס בזמנו), אבל זה כבר לא יקרה.
מצד שני, קיבלנו כאן את לנדבסרג שדוקא כן יכול לפרוץ ולהפתיע, אך מצד שלישי, אם לנדסברד לא יפרוץ (ובהחלט קיים סיכוי כזה), אז מצבנו בכי רע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אלמוג » 01 אוגוסט 2012, 03:06

jol9 כתב:

הורג אותי הקטע הזה. מבחינת 90% מהאנשים פה היקמן בטוח יתן עונה גדולה עונה הבאה. קצת מפגר.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוגוסט 2012, 05:20

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

אני אלך על הניחוש הכי פרוע:
לדעתי היקמן הולך להיות היקמן.
השחקן אותו תיארו מאמניו בעבר ועוד כאלו שראו אותו.
לא פארגו, לא קאמינגס ולא נעליים, פשוט היקמן!!

איזה סיכויים אתם נותנים להימור שלי??

היקמן בטוח יהיה היקמן, השאלה היא האם זה טוב לנו או לא... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2012, 06:56

היקמן בטוח יהיה היקמן, השאלה היא האם זה טוב לנו או לא...

גם זה לא בטוח. בלותנטל פעם היה בלותנטל, ופתאום הפך לבלו! :o
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 01 אוגוסט 2012, 07:17

אלמוג כתב:
jol9 כתב:

הורג אותי הקטע הזה. מבחינת 90% מהאנשים פה היקמן בטוח יתן עונה גדולה עונה הבאה. קצת מפגר.

איך הגעת למסקנה הזאת ?
דווקא יש פה רוב די מוחץ שלא מרוצה מההחתמה הזאת . אבל , אפשר להגיד שכולם מקווים שהוא יתן עונה גדולה . כמו שכולנו נשמח אם רוט יתפוצץ השנה במכבי...מישהו יכול להבטיח שזה יקרה ? כנראה שלא...
אני באופן אישי חושב שלוגן יתן עונה טובה מבחינה אישית (קבוצתית זה לא תלוי רק בו...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 01 אוגוסט 2012, 08:01

חביב אורנג'ד כתב:
קובי כתב:באופן אבסורדי, אני מודה שהייתי רגוע בהרבה אם הלפרין היה נוחת כאן (עם, או על חשבון רוט), על אף שמעולם לא חיבבתי אותו.

מסכים. אני לא חושב שהלפרין היה יכול לשנות לפתע את אופיו, ובטח שלא יכל היה לפרוץ העונה ולהפוך לשחקן-על, אבל דוקא זה העניק לו יתרון בלהוות סוג של עוגן ורשת בטחון למקרה שמישהו מן הגארדים שהגיעו יכזיב (קצת כמו שקרה עם וונטיגו קאמינגס בזמנו), אבל זה כבר לא יקרה.
מצד שני, קיבלנו כאן את לנדבסרג שדוקא כן יכול לפרוץ ולהפתיע, אך מצד שלישי, אם לנדסברד לא יפרוץ (ובהחלט קיים סיכוי כזה), אז מצבנו בכי רע.

קיבלנו את לאנדסברג וזה מבורך, אבל לא מספיק. היה ראוי שיהיו פה ארבעה גארדים מובילים, שיכולים לתת דקות איכות ביורוליג. בפועל קיבלנו אחד מוכח, אך ביכולת ירידה (לוגאן) ושניים בפוטנציה (סילבן והיקמן), כאשר את רוט אני מוציא מחוץ לתמונה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 אוגוסט 2012, 10:39

קובי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

קיבלנו את לאנדסברג וזה מבורך, אבל לא מספיק. היה ראוי שיהיו פה ארבעה גארדים מובילים, שיכולים לתת דקות איכות ביורוליג. בפועל קיבלנו אחד מוכח, אך ביכולת ירידה (לוגאן) ושניים בפוטנציה (סילבן והיקמן), כאשר את רוט אני מוציא מחוץ לתמונה.

אני חושב ששלושה גארדים טובים (וזאת בהנחה ובאמת שלושתם יראו טוב), זה מספיק ודי.
בהרבה עונות הרוטציה של מכבי הסתמכה על שלושה גארדים בלבד וזה עבר לא רע בכלל. אני באמת לא חושב שכמות גוררת איכות במקרה הזה.
בעונה שעברה למשל, היו למכבי שישה גארדים, שמתוכם היו רק שניים טובים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר ו־30 אורחים