המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חני, מה זמן ההחלמה המשוער לאחר ניתוח כזה?
יוסי22 כתב:בקיצור עד תחילת העונה (באמצע אוקטובר ) סמית יחזור לפעילות מלאה בניגוד לכל התחזיות השחורות וסופו יחזור כנראה להתאמן .
מכבי חוזרת לבעיה הבסיסית והיא חולשה בעמדה 4 בהיעדר בלו , אני מקווה שרנדל ולינהרט ימלאו את החלל .
jol9 כתב:יוסי22 כתב:בקיצור עד תחילת העונה (באמצע אוקטובר ) סמית יחזור לפעילות מלאה בניגוד לכל התחזיות השחורות וסופו יחזור כנראה להתאמן .
מכבי חוזרת לבעיה הבסיסית והיא חולשה בעמדה 4 בהיעדר בלו , אני מקווה שרנדל ולינהרט ימלאו את החלל .
יוסי, פניני, פניני. פניני אמור למלא את החלל עם רנדל. ללינהארט קודם נאחל שיידע לעלות על המגרש בלי חיתול.
felix_r כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:בקיצור עד תחילת העונה (באמצע אוקטובר ) סמית יחזור לפעילות מלאה בניגוד לכל התחזיות השחורות וסופו יחזור כנראה להתאמן .
יוסי, פניני, פניני. פניני אמור למלא את החלל עם רנדל. ללינהארט קודם נאחל שיידע לעלות על המגרש בלי חיתול.
פניני ב 4? עזוב בחייך. לא גובה לא כוח לא אתלטיות.
באשכול המונדבאסקט אנחנו כבר בונים על Marquinhos VIEIRA מנבחרת ברזיל
felix_r כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:בקיצור עד תחילת העונה (באמצע אוקטובר ) סמית יחזור לפעילות מלאה בניגוד לכל התחזיות השחורות וסופו יחזור כנראה להתאמן .
LIAV10 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:בקיצור עד תחילת העונה (באמצע אוקטובר ) סמית יחזור לפעילות מלאה בניגוד לכל התחזיות השחורות וסופו יחזור כנראה להתאמן .
איתו ב4 כבר לקחנו את היורוליג, למה פתאום זה כבר לא יעבוד?
גל גל כתב:ראיתי תמשחק אתמול, סמית שמר עליו רוב המשחק
מקובי כתב:גל גל כתב:ראיתי תמשחק אתמול, סמית שמר עליו רוב המשחק
אתה עדיין לא מאמין?
ראיתי בשבוע שעבר סרט שעשו על המסע שלנו לשם, פשוט אין דברים כאלה...
אגב- מכבי מוציאה סרט די וי די... רק שהמחיר די יקר (129 ש"ח... הגזימו לגמרי לדעתי...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], שמוליק ו־24 אורחים