פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סופו לא כשיר?

07 ספטמבר 2014, 08:37

חני, מה זמן ההחלמה המשוער לאחר ניתוח כזה?

07 ספטמבר 2014, 09:31

אני חושב שהבעיה העיקרית עם סופו זה העליה במשקל שגרמה כנראה לעליה בלחץ הדם .
גלאוקומה מטופלת בדרך כלל בטיפות ורק במקרה דחוף בניתוח לייזר שבו מנקזים מעט מהנוזל שגורם ללחץ תוך עיני המוגדל .
מה שכן עליה בלחץ תוך עיני זה כאבים שאי אפשר לתאר (מניסיון אישי) אבל הטיפות עוזרות ברוב המקרים תוך זמן קצר מאוד ( כמה שעות)
אני מניח שבמקרה של סופו לא מדובר במשהו חמור ורק מנסים להסיט את תשומת הלב מבעית ההשמנה שהיא גם עניין משמעתי חמור .
אם סופו נמצא במשטר אימונים ותזונה מחמיר אז הוא יחזור להתאמן מהר מאוד....

07 ספטמבר 2014, 13:23

MTA2311 כתב:חני, מה זמן ההחלמה המשוער לאחר ניתוח כזה?

האמת שעל זה אני לא ממש יודעת לענות.
לא לימדו אותנו... :oops

09 ספטמבר 2014, 20:26

השיקום החל: סופו נותח בהצלחה, ינוח כשבועיים
הסנטר טופל בעין, אמור לשוב להתאמן תוך שישה שבועות עם משקפי מגן

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75447.html

09 ספטמבר 2014, 21:19

וב-ynet כתוב שהלחץ דם שלו כבר תקין. עכשיו רק נשאר לרדת במשקל.

09 ספטמבר 2014, 21:56

בקיצור עד תחילת העונה (באמצע אוקטובר ) סמית יחזור לפעילות מלאה בניגוד לכל התחזיות השחורות וסופו יחזור כנראה להתאמן .

מכבי חוזרת לבעיה הבסיסית והיא חולשה בעמדה 4 בהיעדר בלו , אני מקווה שרנדל ולינהרט ימלאו את החלל .

09 ספטמבר 2014, 21:56

נרגעתם? סתם אנשים ניפחו את זה לרמות מוגזמות

09 ספטמבר 2014, 22:34

איך זה שאותה ידיעה בדיוק מקבלת בוואלה את הכותרת: "צרות למכבי: התחזיות לגבי סופו מתדרדרות"??
אין להם אלוהים שם??

09 ספטמבר 2014, 22:46

יוסי22 כתב:בקיצור עד תחילת העונה (באמצע אוקטובר ) סמית יחזור לפעילות מלאה בניגוד לכל התחזיות השחורות וסופו יחזור כנראה להתאמן .

מכבי חוזרת לבעיה הבסיסית והיא חולשה בעמדה 4 בהיעדר בלו , אני מקווה שרנדל ולינהרט ימלאו את החלל .

יוסי, פניני, פניני. פניני אמור למלא את החלל עם רנדל. ללינהארט קודם נאחל שיידע לעלות על המגרש בלי חיתול.

10 ספטמבר 2014, 19:04

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:בקיצור עד תחילת העונה (באמצע אוקטובר ) סמית יחזור לפעילות מלאה בניגוד לכל התחזיות השחורות וסופו יחזור כנראה להתאמן .

יוסי, פניני, פניני. פניני אמור למלא את החלל עם רנדל. ללינהארט קודם נאחל שיידע לעלות על המגרש בלי חיתול.

פניני ב 4? עזוב בחייך. לא גובה לא כוח לא אתלטיות.

באשכול המונדבאסקט אנחנו כבר בונים על Marquinhos VIEIRA מנבחרת ברזיל :D

10 ספטמבר 2014, 19:07

felix_r כתב:
jol9 כתב:

שעד עכשיו פשוט יעיל וטוב נגד סרביה עם 7 נקודות אחרי 5 דקות

10 ספטמבר 2014, 19:35

felix_r כתב:
jol9 כתב:

איתו ב4 כבר לקחנו את היורוליג, למה פתאום זה כבר לא יעבוד?

10 ספטמבר 2014, 19:43

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:

איתו ב4 כבר לקחנו את היורוליג, למה פתאום זה כבר לא יעבוד?

בוא נודה באמת, לקחנו את היורוליג עם בלו/סמית' ב 4, כשפניני מגיע לשם רק בחילופי הגנה

10 ספטמבר 2014, 19:52

לא, פניני תורגל כ-4 כשבלו היה על הספסל, לפי התרגילים אפשר לשים לב.
יודע מה? זה גם לא משנה, כשרנדל לא יהיה על המגרש מכבי ישחקו כמו שבלו לא היה על המגרש, גם בלו וגם פניני נשארו.

10 ספטמבר 2014, 20:01

התקפית פניני משחק 4 הגנתית הוא משחק שלוש בדרך כלל וסמית שומר על ה-4, כמובן שזה משתנה בהתאם למאץ-אפ, סתם דוגמא בגמר היורוליג סמית שמר על מירוטיץ

10 ספטמבר 2014, 20:05

ברצינות? פניני שמר עליו.

10 ספטמבר 2014, 20:10

ראיתי תמשחק אתמול, סמית שמר עליו רוב המשחק

11 ספטמבר 2014, 14:36

גל גל כתב:ראיתי תמשחק אתמול, סמית שמר עליו רוב המשחק

אתה עדיין לא מאמין? :)

ראיתי בשבוע שעבר סרט שעשו על המסע שלנו לשם, פשוט אין דברים כאלה...
אגב- מכבי מוציאה סרט די וי די... רק שהמחיר די יקר (129 ש"ח... הגזימו לגמרי לדעתי...)

11 ספטמבר 2014, 14:44

מקובי כתב:
גל גל כתב:ראיתי תמשחק אתמול, סמית שמר עליו רוב המשחק

אתה עדיין לא מאמין? :)

ראיתי בשבוע שעבר סרט שעשו על המסע שלנו לשם, פשוט אין דברים כאלה...
אגב- מכבי מוציאה סרט די וי די... רק שהמחיר די יקר (129 ש"ח... הגזימו לגמרי לדעתי...)

חחח לא יודע מאמין לא מאמין, רציתי לראות איך רודי בוכה ואת האוהדים המדהימים שלנו לאורך כל המשחק אז ראיתי גם את החצי וגם את הגמר, פיי כמה מזל היה לנו :D

11 ספטמבר 2014, 20:31

איזה קטעים, גם אני נתקפתי נוסטלגיה וראיתי ביומיים האחרונים את המשחקים הגדולים של העונה.
בעיקר את ניסי מילאנו - כל הטרילוגיה....
פרסם תגובה