17 אוגוסט 2016, 18:38
אחדשיודע כתב:שחקן כישרוני מאוד, שרמת ההתאמה שלו לשאר שחקני הסגל (ובעיקר לשחקני הפנים שחתומים כעת בקבוצה) מוטלת בספק נכון לעכשיו.
ראיתי שכתבו פה שהוא לא 4 - אז אולי הוא לא 4 קלאסי, אבל הוא בהחלט יכול לשחק כסטרץ׳ פור. סטייל דונטה סמית׳.
אבל כן, הייתי חי טוב יותר עם ההחתמה הזאת אם המחליף שלו (שהוחתם לפניו, כמובן) היה יכול לתת משהו בצד ההגנתי.
17 אוגוסט 2016, 18:40
MTA2311 כתב:toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.
הופתעתי האמת שהתלהבת מההחתמה שלו בהתחלה. דווקא אתה תמיד בעד התאמה וחיבור על פני כישרון.
ראד לא מתאים.
17 אוגוסט 2016, 18:40
17 אוגוסט 2016, 18:47
17 אוגוסט 2016, 18:49
החציל האצטקי כתב:מספרי 4 המובילים באירופה, בואו נדבר עליהם רגע.
דרק בראון
ניקולו מלי
לוקה מיטרוביץ'
אנדריי ורונטסביץ'
אדריאן מוארמן
מילאן מצ'באן
ג'סטין דולמן
יאן וסלי
אוסטין דיי
קים טילי
יורגוס פרינטזיס
ג'יימס גיסט
טריי תומפקינס
קוסטס קאימקוגלו
פאוליוס ינקונאס
כמעט מול כל אחד אני רואה את ראד מסוגל לנצח מצ' אפ.
הוא מהיר ואתלט יותר מהכבדים שבהם (מלי, מוארמן, מצ'באן, טילי, תומפקינס, ינקונאס, קאימקוגלו)
הוא חזק ופיזי מהרכים והקטנים שבהם (בראון, מיטרוביץ', דולמן, דיי)
יהיה לו קשה מול אלה שמשלבים אתלטיות עם כוח ואורך. ורונטסביץ', וסלי, פרינטזיס, גיסט. אבל לכולם קשה מולם.
הוא יכול להוציא את כולם החוצה לטיולים על הקשת ולמרדפים על חסימות. הוא יכול לקבל כדור בתנועה ולייצר לעצמו ולאחרים (גם לצירבס).
יש פה שאלה של הגנה. אבל הוא מגן טוב בפרימטר (אזור המחייה של 90% מהפאוור פורוורדים ברשימה) והוא כן שחקן אגרסיבי.
אם היה צריך להאבק על בסיס יומי בפליפה רייס ובלואיס סקולה אז וואלה זה לא היה הבן אדם המתאים.
אבל בחייאת דינק, דולמן, דיי, ורונטסביץ'... זה ילדי מקהלה קוקסינלים.
אחדשיודע כתב:לא חושב שיש בעיה עם ראד כ-4 פותח, כפיתרון זול (ובתנאי שיש השקעה בשאר העמדות). הבעיה שהמחליף שלו לא שווה שום דבר ברמה הגבוהה, ולא משלים אותו בתכונות. וגם צירבס, שבעיניי הוא סנטר בינוני, לא יכול לעזור מהבחינה הזאת בצד ההגנתי.
17 אוגוסט 2016, 18:50
LIAV10 כתב:אודו? סנטר
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:אודו? סנטר
אה, ראנדולף
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:אודו? סנטר
אה, ראנדולף
17 אוגוסט 2016, 18:57
דרק בראון
ניקולו מלי
לוקה מיטרוביץ'
אנדריי ורונטסביץ'
אדריאן מוארמן
מילאן מצ'באן
ג'סטין דולמן
יאן וסלי
אוסטין דיי
קים טילי
יורגוס פרינטזיס
ג'יימס גיסט
טריי תומפקינס
קוסטס קאימקוגלו
פאוליוס ינקונאס
הוא מהיר ואתלט יותר מהכבדים שבהם (מלי, מוארמן, מצ'באן, טילי, תומפקינס, ינקונאס, קאימקוגלו)
יהיה לו קשה מול אלה שמשלבים אתלטיות עם כוח ואורך. ורונטסביץ', וסלי, פרינטזיס, גיסט. אבל לכולם קשה מולם.
הוא יכול להוציא את כולם החוצה לטיולים על הקשת ולמרדפים על חסימות. הוא יכול לקבל כדור בתנועה ולייצר לעצמו ולאחרים (גם לצירבס).
יש פה שאלה של הגנה. אבל הוא מגן טוב בפרימטר (אזור המחייה של 90% מהפאוור פורוורדים ברשימה) והוא כן שחקן אגרסיבי.
אם היה צריך להאבק על בסיס יומי בפליפה רייס ובלואיס סקולה אז וואלה זה לא היה הבן אדם המתאים.
17 אוגוסט 2016, 19:03
A_P_18 כתב:אתה צודק אבל כמו שבצד ההתקפי הוא מיסמאצ' על רב השחקנים פה ככה הפוך בצד ההגנתי , לרב הקבוצות יש גבוהים גדולים וגבוהים ממנו אז ככה ששמירה בצבע איתו תיהיה בעייתית .
17 אוגוסט 2016, 19:14
החציל האצטקי כתב:A_P_18 כתב:אתה צודק אבל כמו שבצד ההתקפי הוא מיסמאצ' על רב השחקנים פה ככה הפוך בצד ההגנתי , לרב הקבוצות יש גבוהים גדולים וגבוהים ממנו אז ככה ששמירה בצבע איתו תיהיה בעייתית .
לא מסכים בכלל. אני חושב שבפרימטר הוא יכול לשמור את כולם ושזה אזור המחיה של רובם.
בהגנה הקבוצתית מילר היה יכול להיות אפקטיבי הרבה יותר כי הוא חוסם ותופס יותר שטח עם הסייז המעולה שלו, אבל בגלל זה החתימו אותו על חוזה ששווה פי 4.
17 אוגוסט 2016, 19:20
דרק בראון
ניקולו מלי
לוקה מיטרוביץ'
אנדריי ורונטסביץ'
אדריאן מוארמן
מילאן מצ'באן
ג'סטין דולמן
יאן וסלי
אוסטין דיי
קים טילי
יורגוס פרינטזיס
ג'יימס גיסט
טריי תומפקינס
קוסטס קאימקוגלו
פאוליוס ינקונאס
17 אוגוסט 2016, 19:23
החציל האצטקי כתב:A_P_18 כתב:אתה צודק אבל כמו שבצד ההתקפי הוא מיסמאצ' על רב השחקנים פה ככה הפוך בצד ההגנתי , לרב הקבוצות יש גבוהים גדולים וגבוהים ממנו אז ככה ששמירה בצבע איתו תיהיה בעייתית .
לא מסכים בכלל. אני חושב שבפרימטר הוא יכול לשמור את כולם ושזה אזור המחיה של רובם.
בהגנה הקבוצתית מילר היה יכול להיות אפקטיבי הרבה יותר כי הוא חוסם ותופס יותר שטח עם הסייז המעולה שלו, אבל בגלל זה החתימו אותו על חוזה ששווה פי 4.
17 אוגוסט 2016, 19:28
17 אוגוסט 2016, 19:30
17 אוגוסט 2016, 19:37
17 אוגוסט 2016, 19:52
החציל האצטקי כתב:נחיה ונראה מה יהיה איתו.
אם אליהו, פניני, בלו רנדל החזיקו אותנו במשך שנים אני לא רואה מה הבעיה שבהמה פיזית-אתלטית עם כשרון ומוטיבציה כמו ויקטור ראד ישחק כ4 וישחק מצויין.
17 אוגוסט 2016, 19:52