ויקטור ראד חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ראד סיכם במכבי

הודעהעל ידי A_P_18 » 17 אוגוסט 2016, 18:38

אחדשיודע כתב:שחקן כישרוני מאוד, שרמת ההתאמה שלו לשאר שחקני הסגל (ובעיקר לשחקני הפנים שחתומים כעת בקבוצה) מוטלת בספק נכון לעכשיו.

ראיתי שכתבו פה שהוא לא 4 - אז אולי הוא לא 4 קלאסי, אבל הוא בהחלט יכול לשחק כסטרץ׳ פור. סטייל דונטה סמית׳.
אבל כן, הייתי חי טוב יותר עם ההחתמה הזאת אם המחליף שלו (שהוחתם לפניו, כמובן) היה יכול לתת משהו בצד ההגנתי.

אתה צודק אם היה מדובר בפתרון זמני למשך דקות מסוימות במהלך המשחק אבל לבנות על ראד כ-4 הפותח שלך לכל העונה לפי דעתי זאת טעות ...
אני גם חושב שראד זו תוספת מצוינת לקבוצה (במיוחד במחיר שהוא מגיע) אבל זה לא משנה את העובדה שאתה עדיין בלי 4 נורמלי , אם היה לך שחקן כמו מלי זה יכל לעבוד יופי , גם יכלו להחליף אחד את השני וגם לשחק ביחד.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי toja27 » 17 אוגוסט 2016, 18:40

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:קצת התחלתי לחשוש שעם צירופו של ראד יהיה לארז קשה להשתלט על העסק. מעדיף שיגיע מישהו אחר האמת. וגם מבחינה מקצועית הוא לא מה שאנחנו צריכים.

הופתעתי האמת שהתלהבת מההחתמה שלו בהתחלה. דווקא אתה תמיד בעד התאמה וחיבור על פני כישרון.

ראד לא מתאים.

הושפעתי בעיקר מהמצב הקשה עם הגבוהים שמכבי נקלעה אליו. לא נשארו כמעט גבוהים ראויים באירופה אז אמרתי לעצמי לפחות מצאו מישהו עם כישרון. אבל יש לי יותר מדי סימני שאלה לגביו, גם בצד של האופי וגם האם הוא יתן יתן את מה שאנחנו צריכים ממנו ב4. בצד של האופי- אתמול העלה אחד מחברי הפורום לינק שהוא אומר שהמטרה שלו הייתה לקלוע 30 נק באותו משחק, איזו מין מטרה זו והאם הוא חושב שכאן זה די ליג? הוא שחקן שאוהב את הכדור, נחבר את זה להתרשמויות של החברים כאן מהמשחקים שהם צפו בו וההתרשמויות לא היו חיוביות אז סיכוי גבוה מאוד שהוא טיפוס לא פשוט ואנחנו פשוט לא צריכים אחד כזה כשיש מישהו כמו גאודלוק בסגל למשל. גם מבחינה מקצועית ה4 שהייתי רוצה זה לא 4 בקומבינה כזה, אלא מישהו יותר פיזי עם נוכחות וריבאונד .
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 17 אוגוסט 2016, 18:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

ראד סיכם במכבי

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 אוגוסט 2016, 18:40

לא חושב שיש בעיה עם ראד כ-4 פותח, כפיתרון זול (ובתנאי שיש השקעה בשאר העמדות). הבעיה שהמחליף שלו לא שווה שום דבר ברמה הגבוהה, ולא משלים אותו בתכונות. וגם צירבס, שבעיניי הוא סנטר בינוני, לא יכול לעזור מהבחינה הזאת בצד ההגנתי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 אוגוסט 2016, 18:47

מספרי 4 המובילים באירופה, בואו נדבר עליהם רגע.

דרק בראון
ניקולו מלי
לוקה מיטרוביץ'
אנדריי ורונטסביץ'
אדריאן מוארמן
מילאן מצ'באן
ג'סטין דולמן
יאן וסלי
אוסטין דיי
קים טילי
יורגוס פרינטזיס
ג'יימס גיסט
טריי תומפקינס
קוסטס קאימקוגלו
פאוליוס ינקונאס

כמעט מול כל אחד אני רואה את ראד מסוגל לנצח מצ' אפ.
הוא מהיר ואתלט יותר מהכבדים שבהם (מלי, מוארמן, מצ'באן, טילי, תומפקינס, ינקונאס, קאימקוגלו)
הוא חזק ופיזי מהרכים והקטנים שבהם (בראון, מיטרוביץ', דולמן, דיי)

יהיה לו קשה מול אלה שמשלבים אתלטיות עם כוח ואורך. ורונטסביץ', וסלי, פרינטזיס, גיסט. אבל לכולם קשה מולם.
הוא יכול להוציא את כולם החוצה לטיולים על הקשת ולמרדפים על חסימות. הוא יכול לקבל כדור בתנועה ולייצר לעצמו ולאחרים (גם לצירבס).

יש פה שאלה של הגנה. אבל הוא מגן טוב בפרימטר (אזור המחייה של 90% מהפאוור פורוורדים ברשימה) והוא כן שחקן אגרסיבי.
אם היה צריך להאבק על בסיס יומי בפליפה רייס ובלואיס סקולה אז וואלה זה לא היה הבן אדם המתאים.
אבל בחייאת דינק, דולמן, דיי, ורונטסביץ'... זה ילדי מקהלה קוקסינלים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 17 אוגוסט 2016, 18:49

החציל האצטקי כתב:מספרי 4 המובילים באירופה, בואו נדבר עליהם רגע.

דרק בראון
ניקולו מלי
לוקה מיטרוביץ'
אנדריי ורונטסביץ'
אדריאן מוארמן
מילאן מצ'באן
ג'סטין דולמן
יאן וסלי
אוסטין דיי
קים טילי
יורגוס פרינטזיס
ג'יימס גיסט
טריי תומפקינס
קוסטס קאימקוגלו
פאוליוס ינקונאס

הוא מהיר ואתלט יותר מהכבדים שבהם (מלי, מוארמן, מצ'באן, טילי, תומפקינס, ינקונאס, קאימקוגלו)

יהיה לו קשה מול אלה שמשלבים אתלטיות עם כוח ואורך. ורונטסביץ', וסלי, פרינטזיס, גיסט. אבל לכולם קשה מולם.
הוא יכול להוציא את כולם החוצה לטיולים על הקשת ולמרדפים על חסימות. הוא יכול לקבל כדור בתנועה ולייצר לעצמו ולאחרים (גם לצירבס).

יש פה שאלה של הגנה. אבל הוא מגן טוב בפרימטר (אזור המחייה של 90% מהפאוור פורוורדים ברשימה) והוא כן שחקן אגרסיבי.
אם היה צריך להאבק על בסיס יומי בפליפה רייס ובלואיס סקולה אז וואלה זה לא היה הבן אדם המתאים.

דווקא את ההכי חזק שכחת, אלא אם אתה מחשיב אותו כסנטר..
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי A_P_18 » 17 אוגוסט 2016, 18:49

אחדשיודע כתב:לא חושב שיש בעיה עם ראד כ-4 פותח, כפיתרון זול (ובתנאי שיש השקעה בשאר העמדות). הבעיה שהמחליף שלו לא שווה שום דבר ברמה הגבוהה, ולא משלים אותו בתכונות. וגם צירבס, שבעיניי הוא סנטר בינוני, לא יכול לעזור מהבחינה הזאת בצד ההגנתי.

מסכים איתך לגבי אלכסנדר לכן זרקתי את השם של מלי...
לגבי צירבס אני מפחד שיהיה כמו בזמנו עם אלכס מאריץ אם אתה זוכר , הגיע מאיזה חור לפרטיזן דפק עונה מהסרטים ואז עבר לפנא והתנגר בצורה מפחידה ... סיטואציה די דומה למה שיש לנו עם צירבס עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוגוסט 2016, 18:49

אודו? סנטר
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוגוסט 2016, 18:50

LIAV10 כתב:אודו? סנטר

אה, ראנדולף
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 אוגוסט 2016, 18:50

LIAV10 כתב:

אה, ראנדולף

גם רנדולף משחק בעיקר 5.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 17 אוגוסט 2016, 18:50

LIAV10 כתב:

אה, ראנדולף

כן.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי A_P_18 » 17 אוגוסט 2016, 18:57

דרק בראון
ניקולו מלי
לוקה מיטרוביץ'
אנדריי ורונטסביץ'
אדריאן מוארמן
מילאן מצ'באן
ג'סטין דולמן
יאן וסלי
אוסטין דיי
קים טילי
יורגוס פרינטזיס
ג'יימס גיסט
טריי תומפקינס
קוסטס קאימקוגלו
פאוליוס ינקונאס

אתה צודק אבל כמו שבצד ההתקפי הוא מיסמאצ' על רב השחקנים פה ככה הפוך בצד ההגנתי , לרב הקבוצות יש גבוהים גדולים וגבוהים ממנו אז ככה ששמירה בצבע איתו תיהיה בעייתית .
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 אוגוסט 2016, 19:03

A_P_18 כתב:אתה צודק אבל כמו שבצד ההתקפי הוא מיסמאצ' על רב השחקנים פה ככה הפוך בצד ההגנתי , לרב הקבוצות יש גבוהים גדולים וגבוהים ממנו אז ככה ששמירה בצבע איתו תיהיה בעייתית .

לא מסכים בכלל. אני חושב שבפרימטר הוא יכול לשמור את כולם ושזה אזור המחיה של רובם.
בהגנה הקבוצתית מילר היה יכול להיות אפקטיבי הרבה יותר כי הוא חוסם ותופס יותר שטח עם הסייז המעולה שלו, אבל בגלל זה החתימו אותו על חוזה ששווה פי 4.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 17 אוגוסט 2016, 19:14

החציל האצטקי כתב:
A_P_18 כתב:אתה צודק אבל כמו שבצד ההתקפי הוא מיסמאצ' על רב השחקנים פה ככה הפוך בצד ההגנתי , לרב הקבוצות יש גבוהים גדולים וגבוהים ממנו אז ככה ששמירה בצבע איתו תיהיה בעייתית .

לא מסכים בכלל. אני חושב שבפרימטר הוא יכול לשמור את כולם ושזה אזור המחיה של רובם.
בהגנה הקבוצתית מילר היה יכול להיות אפקטיבי הרבה יותר כי הוא חוסם ותופס יותר שטח עם הסייז המעולה שלו, אבל בגלל זה החתימו אותו על חוזה ששווה פי 4.

לא יודע אני עדיין חושב שאנחנו ניהיה בנחיתות מול הרבה קבוצות השנה גם בצבע וגם בריבאונד הגנה ולא רק בגלל ראד אני פשוט חושב שאנחנו קטנים בסייז ברב בעמדות , אלא אם כן אתה משחק עם ווימס בעמדה 2.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי toja27 » 17 אוגוסט 2016, 19:20

דרק בראון
ניקולו מלי
לוקה מיטרוביץ'
אנדריי ורונטסביץ'
אדריאן מוארמן
מילאן מצ'באן
ג'סטין דולמן
יאן וסלי
אוסטין דיי
קים טילי
יורגוס פרינטזיס
ג'יימס גיסט
טריי תומפקינס
קוסטס קאימקוגלו
פאוליוס ינקונאס

מצטער אבל לטעמי ההערכות שלך לא נכונות גם בפיזיות, גם באתלטיות קצת וגם אתה לא לוקח בחשבון שהוא לא גבוה לעמדה שלו.הדבר היחידי שאנ מסכים זה שהוא זריז מאוד לעמדה 4. הוא חלש כמעט מכל 4 בכיר שיש באירופה למשל מיטרוביץ' זה שחקן שאוכל אותו בלי מלח גם בראון הדקיק הוא גבוה עם מוטת ידיים ארוכה, אני רוצה לראות אותו אותו קולע סלים על בראון על בסיס קבוע.פשוט לא יקרה. דבר שני, אירופה זו הגנה של עזרות, אני עוד לא יודע אם שחקן שמצהיר שהמטרה שלו הייתה לקלוע 30 נקודות במשחק יכול לחדור ולהוציא את הכדור החוצה כשתבוא העזרה לשחקן הפנוי במקום ללכת עם הראש בקיר. ומה יהיה במצבים שהיריב זורק ומחטיא והכדור מטייל שם על הטבעת, כשכולם טורפים אחד את השני כדי לקחת את הריבאונד החוזר, האם הוא מהשחקנים שיטרוף בשביל לקחת ריבאונד? ממש לא רואה את זה עליו ואני לא בטוח שהוא חזק וגבוה מספיק גם אם היה רוצה. ושוב גם מבחינת התאמה לסגל הקיים לדעתי הוא פחות מתאים. לדעתי הוא ממש לא מה שאנחנו צריכים אבל הבעיה היא שאנחנו אוטוטו בתחילת האימונים ואין לנו הרבה ברירות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוגוסט 2016, 19:23

החציל האצטקי כתב:

חציל, אותם יתרונות שציינת בהתקפה הם גם החסרונות בהגנה
זה מאוד ריסקי לתת לו להיות הארבע הפותח, ועוד בסגל הנוכחי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 17 אוגוסט 2016, 19:28

די, נו, לפחות 9 שחקנים מהרשימה שלך משאירים לראד אבק בעיניים, על מה אתה מדבר? מה כבר עשית מראד?
er79

הודעהעל ידי שועל » 17 אוגוסט 2016, 19:30

לא מבין איך מברירת מחדל הוא הפך להיות יקיר הפורום
נסחפתם לגמרי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 אוגוסט 2016, 19:37

נחיה ונראה מה יהיה איתו.
אם אליהו, פניני, בלו רנדל החזיקו אותנו במשך שנים אני לא רואה מה הבעיה שבהמה פיזית-אתלטית עם כשרון ומוטיבציה כמו ויקטור ראד ישחק כ4 וישחק מצויין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 17 אוגוסט 2016, 19:52

החציל האצטקי כתב:נחיה ונראה מה יהיה איתו.
אם אליהו, פניני, בלו רנדל החזיקו אותנו במשך שנים אני לא רואה מה הבעיה שבהמה פיזית-אתלטית עם כשרון ומוטיבציה כמו ויקטור ראד ישחק כ4 וישחק מצויין.

כי אליהו(ופניני) היה על תקן הישראלי הבכיר וה3 האחרים הביאו כל אחד משהו מיוחד איתו למשחק. פניני את המסירה הנכונה והשלושה כשהיה צריך, בלו היה קלעי על שבכלל לא היה ידע על מה שיחקו גם במשחקים הכי מכריעים ולא רעדו לו הביצים בשום מצב ורנדל היה השחקן המחבר/הגנה עד שנפל במדרגות, לא יודע אם לראד יש משהו מיוחד שהוא יביא לקבוצה כדי שיתרום לקבוצה בכללותה.
שלא תבין, אני מקווה שהוא ישחק טוב ויתרום ונהיה מרוצים ממנו כי קרוב לוודאי שהוא הולך לשחק איתנו בעונה הקרובה ולכן האיטרס שלי שהוא יצליח. אבל אם אני הייתי מחליט, הוא לא היה כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אוגוסט 2016, 19:52

ראד היה מת להיות פיזי כמו בלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים