סתם דוגמא - אותו מרקושווילי, או סימון או מיצוב כסמול, ואיזשהו קוק (אני לא מאמין שאני אומר את זה) כרכז.
קוק חתום לשנה הבאה. מרקושווילי לא נראה לי לרמה הזאת. היו לו כמה משחקים טובים, אב לא יותר. מיצוב או סימון יכולים להיות אחלה אם מחפשים אירופאים, אבל אני בספק גדול מאוד אם בלאט יביא SF אמריקאי. אני מניח שסמית' ישאר או שיגיע אמריקאי אחר
סתם דוגמא - אותו מרקושווילי, או סימון או מיצוב כסמול, ואיזשהו קוק (אני לא מאמין שאני אומר את זה) כרכז.
קוק חתום לשנה הבאה. מרקושווילי לא נראה לי לרמה הזאת. היו לו כמה משחקים טובים, אב לא יותר. מיצוב או סימון יכולים להיות אחלה אם מחפשים אירופאים, אבל אני בספק גדול מאוד אם בלאט יביא SF אמריקאי. אני מניח שסמית' ישאר או שיגיע אמריקאי אחר
סתם דוגמאות. ליד לאנג, הרכז שצריך זה מישהו שלא מחפש לגנוב את ההצגה, ושיידע להפעיל את הגבוהים. בהנחה והלפרין חוזר, ויחד עם אוחיון, זה לא שחקן שיישחק יותר מ-20 דקות למשחק כנ"ל בסמול.
כמובן שאם סופו, לאנג ומילאן לא יהיו כאן, אז הכל מתהפך, וכל זה לא רלוונטי.
jol9 כתב:סתם דוגמאות. ליד לאנג, הרכז שצריך זה מישהו שלא מחפש לגנוב את ההצגה, ושיידע להפעיל את הגבוהים. בהנחה והלפרין חוזר, ויחד עם אוחיון, זה לא שחקן שיישחק יותר מ-20 דקות למשחק כנ"ל בסמול.
זה מעניין, שדווקא את "הישג השיא" בקריירה הקצרה שלו, לנגפורד עשה דווקא ליד ארל בויקינס- לא הבחירה האוטומטית לרכז הקלאסי שישלים את לנגפורד, ושניהם דווקא שיחקו נפלא זה לצד זה. השם של פטריק מילס שעלה כאן נראה לי הכי אטרקטיבי מבין המועמדים שעלו עד עכשיו- אחד שמשלים את לנגפורד מצויין הגנתית, קלע חוץ קטלני ופורח בהתקפת מעבר.
יש נטייה להדביק אוטומטית ללנגפורד רכזים טהורים, כאלה שיתנו לו חופש ליצור ולייצר לאחרים ופחות יהוו נזק התקפי- עובדתית המספרים שלו עלו בפורמציות האלה, אבל ההישגים היו נמוכים. צריך לחשוב על זה כשמצוותים לו רכז בעונה הבאה (בתקווה שמצוותים לו- כן?).
jol9 כתב:סתם דוגמאות. ליד לאנג, הרכז שצריך זה מישהו שלא מחפש לגנוב את ההצגה, ושיידע להפעיל את הגבוהים. בהנחה והלפרין חוזר, ויחד עם אוחיון, זה לא שחקן שיישחק יותר מ-20 דקות למשחק כנ"ל בסמול.
זה מעניין, שדווקא את "הישג השיא" בקריירה הקצרה שלו, לנגפורד עשה דווקא ליד ארל בויקינס- לא הבחירה האוטומטית לרכז הקלאסי שישלים את לנגפורד, ושניהם דווקא שיחקו נפלא זה לצד זה. השם של פטריק מילס שעלה כאן נראה לי הכי אטרקטיבי מבין המועמדים שעלו עד עכשיו- אחד שמשלים את לנגפורד מצויין הגנתית, קלע חוץ קטלני ופורח בהתקפת מעבר.
יש נטייה להדביק אוטומטית ללנגפורד רכזים טהורים, כאלה שיתנו לו חופש ליצור ולייצר לאחרים ופחות יהוו נזק התקפי- עובדתית המספרים שלו עלו בפורמציות האלה, אבל ההישגים היו נמוכים. צריך לחשוב על זה כשמצוותים לו רכז בעונה הבאה (בתקווה שמצוותים לו- כן?).
אני אומר את מה שננראה לי שיעבוד. כמובן שזה תלוי בהרבה דברים אחרים. מעניין איך פארמר ולאנג היו מסתדרים...
סתם דוגמאות. ליד לאנג, הרכז שצריך זה מישהו שלא מחפש לגנוב את ההצגה, ושיידע להפעיל את הגבוהים. בהנחה והלפרין חוזר, ויחד עם אוחיון, זה לא שחקן שיישחק יותר מ-20 דקות למשחק כנ"ל בסמול.
אני מסכים בהחלט שלא צריך רכז סקורר וכוכב. לטעמי הכי טוב זה שחקן שעושה הכל, חוץ מלהיות סקורר (בגלל זה אני מפנטז על קאלאטס, אבל קשה לראות אותו מגיע). אני לא חושב שברמות האלה לפחות, לאנגפורד וסקורר נוסף בקוו האחורי, ועוד שיש לנו קוו קדמי מאוד התקפי, זה טוב. זה יכול לעבוד אולי, אבל זה פחות יהיה יעיל. רכז חכם, שיודע לנהל משחק טוב, ולעשות הגנה, יהיה מצוין. חציל- מי זה מיילס? מוזר, אבל לא שמעתי עליו. יש איזה דף סטטיסטיקה שלו?
פטריק מילס, הרכז הפותח של נבחרת אוסטרליה משהו כמו חצי-עשור. בחור מאוד מוכשר בן 23, נבחר בדראפט 2009 ע"י פורטלנד בסוף הסיבוב השני. שיחק בקולג' קטן בשם סיינט מרי'ז. היה שחקן קולג'ים לא רע בכלל, 18 נקודות, 4 אסיסטים ו2 חטיפות למשחק בעונה האחרונה שלו שם.
אח"כ התייבש על הספסל במשך שנתיים בבלייזרס והחליט שהוא עוזב את אמריקה וחוזר לאוסטרליה במהלך השביתה. הלך לעשות קצת ג'ובות בסין ומככב שם, כמו כל שחקן טוב מהממוצע כנראה. בקיץ יהיה שחקן חופשי.
הוא כנראה ה-כוכב של אוסטרליה וזו נבחרת שמשחקים בה גם חבר'ה כמו מאריץ', אנדרסן, אינגלס וכולי. שחקן התקפה מצויין- מהיר כמו שד, קלעי טוב עם משחק ביניים וטווח מצויין וגם חודר די יעיל. שומר קשוח וחוטף מצויין. הוא רכז סקורר- חד משמעית, אבל מנהל משחק ומוסר טוב וגם מביא אימפקט הגנתי שזה יפה אצל שחקן בסייז הזה.
תמיד הייתה לי סמפטיה לבחור, אבל נראה לי כמו שחקן NBA. יכול להיות שהשביתה תשאיר אותו מחוץ לאמריקה, אולי נוכל לגנוב אותו.
הוא נראה כמו סוג של בו מקאלב פוטנציאלי. רכז נמוך, מאוד מהיר, חודר וחוטף, ויותר סקורר מאשר פליימקר. לגבי הרמה-לא יודע אם הוא ברמה הזאת של מקאלב. לא מכיר אותו כל כך, אבל הוא נראה שחקן נחמד מהסתכלות על הסרטון הזה, סטטיסטיקה, ומה שאתה אומר. אישית, פחות הייתי רוצה רכז שהוא סקורר חודר ולא ממש פליימקר לצד לאנגפורד. במידה ולאנגפורד ישאר, יחד עם סופו (?), מאצ'בן (?) ואליהו, יש לנו כבר סקוררים מצוינים. אישית הייתי מעדיף שחקן קצת אחרת, שיביא דברים אחרים
החציל האצטקי כתב:פטריק מילס, הרכז הפותח של נבחרת אוסטרליה משהו כמו חצי-עשור. בחור מאוד מוכשר בן 23, נבחר בדראפט 2009 ע"י פורטלנד בסוף הסיבוב השני. שיחק בקולג' קטן בשם סיינט מרי'ז. היה שחקן קולג'ים לא רע בכלל, 18 נקודות, 4 אסיסטים ו2 חטיפות למשחק בעונה האחרונה שלו שם.
אח"כ התייבש על הספסל במשך שנתיים בבלייזרס והחליט שהוא עוזב את אמריקה וחוזר לאוסטרליה במהלך השביתה. הלך לעשות קצת ג'ובות בסין ומככב שם, כמו כל שחקן טוב מהממוצע כנראה. בקיץ יהיה שחקן חופשי.
הוא כנראה ה-כוכב של אוסטרליה וזו נבחרת שמשחקים בה גם חבר'ה כמו מאריץ', אנדרסן, אינגלס וכולי. שחקן התקפה מצויין- מהיר כמו שד, קלעי טוב עם משחק ביניים וטווח מצויין וגם חודר די יעיל. שומר קשוח וחוטף מצויין. הוא רכז סקורר- חד משמעית, אבל מנהל משחק ומוסר טוב וגם מביא אימפקט הגנתי שזה יפה אצל שחקן בסייז הזה.
תמיד הייתה לי סמפטיה לבחור, אבל נראה לי כמו שחקן NBA. יכול להיות שהשביתה תשאיר אותו מחוץ לאמריקה, אולי נוכל לגנוב אותו.
פטריק מילס כמעט חתם באנאדולו ואז התחרט כי לא נתנו לו סעיף יציאה ל-NBA ברגע שהשביתה תיגמר.. הוא הלך לסין בגלל הכסף ואני חושבת שהוא יחזור ל-NBA בשנה הבאה..
חנו'ש כתב:אני מתחילה לחשוב שאולי רק הצעת ענק להנדריקס מאחת העשירות "תציל" אותנו במידה מסוימת.
אני חושב שזה משפט קצת בעייתי. נוצר כאן הרושם, שאנחנו האוהדים, יודעים יותר טוב מכולם ובעיקר מהמאמן, איך הקבוצה צריכה להיראות.
אני אומר שאם דייויד רוצה את הנדריקס, אז אני הולך איתו ב100%. אם דייויד ייכשל אז הוא זה שייתן דין וחשבון, אבל היא יעשה את זה עם השחקנים שהוא בחר.
עכשיו, אני אגיד לך את התסריט שיקרה לדעתי, אם אחת הגדולות תחטוף את הנדריקס. לדעתי, בין אם הנדריקס יישאר או לא, זה לא ישפיע על אם לאנג ו/או סופו יישארו. בסוף מה שיקרה זה שנשאר עם שחקנים שהם אופציה ב' או ג' בכל העמדות החשובות, ואז באמת נצטרך לסמוך בעיקר על מזל.
אני מבינה שזה מה שבלאט רוצה, אבל לפעמים הדבר החמקני הזה שנקרא "גורל" מתערב בדברים האלה ולפעמים זה דווקא לטובה (לפעמים לא...). למשל ההשפעה של ה"גורל" על מה שקרה עם טורנס בסוף עשתה למכבי רק טוב. יכול להיות שאתה צודק ואין קשר לסופו או ללאנג', אבל אם בכל זאת למרות הרצון של בלאט, ההצעות שהנדריקס יקבל יהיו גדולות על מכבי ומתוך פחד לאבד את הקו הקדמי מכבי תחליט כן להשאיר את סופו, קשה להגיד שאני אהיה עצובה מכך, גם אם זה לא מה שבלאט רצה.
האמת? הייתי בטוחה שאם בלאט חתם עלחוזה חדש זה בגלל שהוא הגיע להסכמה עם ההנהלה על שתי ליגות ולא שהוא יצטרך לדאוג לזה אחר כך..
בנושא אחר: מנהלת הליגה קיבלה את בקשתה של הקבוצה לשנות את מועד המשחק נגד מ.כ. הבקעה במסגרת המחזור ה-21, בשל משחקי ההצלבה מול פנאתינייקוס. המנהלת נענתה בחיוב לבקשתה של הקבוצה והציעה להקדים את המשחק לשבוע הבא, בכל יום שתוכל. נכון לעכשיו בגלל לוח הזמנים הצפוף של מכבי תל אביב שאמורה לקיים בשבוע הבא מספר משחקים בליגה האדריאטית ובשל אילוצי היכל נוקיה, עדיין לא נמצא מועד חלופי. בכל מקרה, מכיוון שמדובר במחזור אחד לפני תום השלב הראשון בעונה הסדירה, המשחק יהיה חייב להתקיים לפני המחזור האחרון ולפני ה-25/3/2012.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
בנושא אחר: מנהלת הליגה קיבלה את בקשתה של הקבוצה לשנות את מועד המשחק נגד מ.כ. הבקעה במסגרת המחזור ה-21, בשל משחקי ההצלבה מול פנאתינייקוס. המנהלת נענתה בחיוב לבקשתה של הקבוצה והציעה להקדים את המשחק לשבוע הבא, בכל יום שתוכל. נכון לעכשיו בגלל לוח הזמנים הצפוף של מכבי תל אביב שאמורה לקיים בשבוע הבא מספר משחקים בליגה האדריאטית ובשל אילוצי היכל נוקיה, עדיין לא נמצא מועד חלופי. בכל מקרה, מכיוון שמדובר במחזור אחד לפני תום השלב הראשון בעונה הסדירה, המשחק יהיה חייב להתקיים לפני המחזור האחרון ולפני ה-25/3/2012.
אם היו חושבים על זה קודם, היו יכולים להזיז את המשחק לשבוע הקרוב, מיום שני עד מוצ"ש אין למכבי שום משחק. אותי גם מדאיג משחק הליגה שיהיה שבוע אחרי, עמוק בתוך סדרת ההצלבה בין המשחק השני לשלישי. זכור לי ששנה שעברה דחו למכבי את המשחק הזה וזה בהחלט היה לטובתינו אחרי שקאחה הגיעה תשושה לנוקיה כי היא כן שיחקה את משחק הליגה שלה.
Allan Turing כתב:אני הייתי תחת הרושם שכבר ירדו מהדראיטית המגוחכת הזאת. מה יוצא לנו מזה? את מי זה מעניין?
כן, גם אני היתי בטוח, שבעיקבות העליה במספר משחקי היורוליג שצפויה בעונה הבאה, הם ירדו מזה
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
Allan Turing כתב:אני הייתי תחת הרושם שכבר ירדו מהדראיטית המגוחכת הזאת. מה יוצא לנו מזה? את מי זה מעניין?
דבר ראשון,זאת עובדה שמגיעים יותר אנשים למשחקי אדריאטית בהיכל מאשר למשחקי ליגה בהיכל..ככה שאת הקהל זה מעניין אבל יוצא לנו מזה שאין שם חוקים שמגבילים את מכבי וצריך לרשום רק חצי קבוצה למשחק.. אני לא בעד 3 מסגרות אבל אני גם לא בעד ליגה ישראלית
מה שכן, זה לא יהיה מהלך כל כך יפה מצד מכבי כלפי האדריאטית, אחרי שעשו הכל בשבילנו וגם נתנו לנו את הפיינל פור