03 מרץ 2012, 12:39
jol9 כתב:מה נדבקת לקיטצ'ן??
סתם דוגמא - אותו מרקושווילי, או סימון או מיצוב כסמול, ואיזשהו קוק (אני לא מאמין שאני אומר את זה) כרכז.
03 מרץ 2012, 14:10
asafb96 כתב:jol9 כתב:מה נדבקת לקיטצ'ן??
סתם דוגמא - אותו מרקושווילי, או סימון או מיצוב כסמול, ואיזשהו קוק (אני לא מאמין שאני אומר את זה) כרכז.
קוק חתום לשנה הבאה.
מרקושווילי לא נראה לי לרמה הזאת. היו לו כמה משחקים טובים, אב לא יותר. מיצוב או סימון יכולים להיות אחלה אם מחפשים אירופאים, אבל אני בספק גדול מאוד אם בלאט יביא SF אמריקאי. אני מניח שסמית' ישאר או שיגיע אמריקאי אחר
03 מרץ 2012, 14:28
jol9 כתב:סתם דוגמאות. ליד לאנג, הרכז שצריך זה מישהו שלא מחפש לגנוב את ההצגה, ושיידע להפעיל את הגבוהים. בהנחה והלפרין חוזר, ויחד עם אוחיון, זה לא שחקן שיישחק יותר מ-20 דקות למשחק
כנ"ל בסמול.
כמובן שאם סופו, לאנג ומילאן לא יהיו כאן, אז הכל מתהפך, וכל זה לא רלוונטי.
03 מרץ 2012, 14:36
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:סתם דוגמאות. ליד לאנג, הרכז שצריך זה מישהו שלא מחפש לגנוב את ההצגה, ושיידע להפעיל את הגבוהים. בהנחה והלפרין חוזר, ויחד עם אוחיון, זה לא שחקן שיישחק יותר מ-20 דקות למשחק
כנ"ל בסמול.
זה מעניין, שדווקא את "הישג השיא" בקריירה הקצרה שלו, לנגפורד עשה דווקא ליד ארל בויקינס- לא הבחירה האוטומטית לרכז הקלאסי שישלים את לנגפורד, ושניהם דווקא שיחקו נפלא זה לצד זה. השם של פטריק מילס שעלה כאן נראה לי הכי אטרקטיבי מבין המועמדים שעלו עד עכשיו- אחד שמשלים את לנגפורד מצויין הגנתית, קלע חוץ קטלני ופורח בהתקפת מעבר.
יש נטייה להדביק אוטומטית ללנגפורד רכזים טהורים, כאלה שיתנו לו חופש ליצור ולייצר לאחרים ופחות יהוו נזק התקפי- עובדתית המספרים שלו עלו בפורמציות האלה, אבל ההישגים היו נמוכים. צריך לחשוב על זה כשמצוותים לו רכז בעונה הבאה (בתקווה שמצוותים לו- כן?).
03 מרץ 2012, 14:43
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:מה נדבקת לקיטצ'ן??
קוק חתום לשנה הבאה.
מרקושווילי לא נראה לי לרמה הזאת. היו לו כמה משחקים טובים, אב לא יותר. מיצוב או סימון יכולים להיות אחלה אם מחפשים אירופאים, אבל אני בספק גדול מאוד אם בלאט יביא SF אמריקאי. אני מניח שסמית' ישאר או שיגיע אמריקאי אחר
סתם דוגמאות. ליד לאנג, הרכז שצריך זה מישהו שלא מחפש לגנוב את ההצגה, ושיידע להפעיל את הגבוהים. בהנחה והלפרין חוזר, ויחד עם אוחיון, זה לא שחקן שיישחק יותר מ-20 דקות למשחק
כנ"ל בסמול.
03 מרץ 2012, 15:02
03 מרץ 2012, 15:12
03 מרץ 2012, 15:33
03 מרץ 2012, 15:36
החציל האצטקי כתב:פטריק מילס, הרכז הפותח של נבחרת אוסטרליה משהו כמו חצי-עשור.
בחור מאוד מוכשר בן 23, נבחר בדראפט 2009 ע"י פורטלנד בסוף הסיבוב השני. שיחק בקולג' קטן בשם סיינט מרי'ז.
היה שחקן קולג'ים לא רע בכלל, 18 נקודות, 4 אסיסטים ו2 חטיפות למשחק בעונה האחרונה שלו שם.
אח"כ התייבש על הספסל במשך שנתיים בבלייזרס והחליט שהוא עוזב את אמריקה וחוזר לאוסטרליה במהלך השביתה.
הלך לעשות קצת ג'ובות בסין ומככב שם, כמו כל שחקן טוב מהממוצע כנראה. בקיץ יהיה שחקן חופשי.
הוא כנראה ה-כוכב של אוסטרליה וזו נבחרת שמשחקים בה גם חבר'ה כמו מאריץ', אנדרסן, אינגלס וכולי.
שחקן התקפה מצויין- מהיר כמו שד, קלעי טוב עם משחק ביניים וטווח מצויין וגם חודר די יעיל. שומר קשוח וחוטף מצויין.
הוא רכז סקורר- חד משמעית, אבל מנהל משחק ומוסר טוב וגם מביא אימפקט הגנתי שזה יפה אצל שחקן בסייז הזה.
תמיד הייתה לי סמפטיה לבחור, אבל נראה לי כמו שחקן NBA. יכול להיות שהשביתה תשאיר אותו מחוץ לאמריקה, אולי נוכל לגנוב אותו.
03 מרץ 2012, 15:44
03 מרץ 2012, 22:01
jol9 כתב:חנו'ש כתב:אני מתחילה לחשוב שאולי רק הצעת ענק להנדריקס מאחת העשירות "תציל" אותנו במידה מסוימת.
אני חושב שזה משפט קצת בעייתי.
נוצר כאן הרושם, שאנחנו האוהדים, יודעים יותר טוב מכולם ובעיקר מהמאמן, איך הקבוצה צריכה להיראות.
אני אומר שאם דייויד רוצה את הנדריקס, אז אני הולך איתו ב100%. אם דייויד ייכשל אז הוא זה שייתן דין וחשבון, אבל היא יעשה את זה עם השחקנים שהוא בחר.
עכשיו, אני אגיד לך את התסריט שיקרה לדעתי, אם אחת הגדולות תחטוף את הנדריקס.
לדעתי, בין אם הנדריקס יישאר או לא, זה לא ישפיע על אם לאנג ו/או סופו יישארו. בסוף מה שיקרה זה שנשאר עם שחקנים שהם אופציה ב' או ג' בכל העמדות החשובות,
ואז באמת נצטרך לסמוך בעיקר על מזל.
04 מרץ 2012, 13:40
04 מרץ 2012, 16:35
04 מרץ 2012, 17:31
Holiday_Armadillo כתב:לא קשור לסופו אבל עוד משהו בין בלאט להנהלה..
מכבי תל אביב: בלאט לוחץ על ההנהלה לוותר על האדריאטית
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2513877
האמת? הייתי בטוחה שאם בלאט חתם עלחוזה חדש זה בגלל שהוא הגיע להסכמה עם ההנהלה על שתי ליגות ולא שהוא יצטרך לדאוג לזה אחר כך..
בנושא אחר: מנהלת הליגה קיבלה את בקשתה של הקבוצה לשנות את מועד המשחק נגד מ.כ. הבקעה במסגרת המחזור ה-21, בשל משחקי ההצלבה מול פנאתינייקוס. המנהלת נענתה בחיוב לבקשתה של הקבוצה והציעה להקדים את המשחק לשבוע הבא, בכל יום שתוכל. נכון לעכשיו בגלל לוח הזמנים הצפוף של מכבי תל אביב שאמורה לקיים בשבוע הבא מספר משחקים בליגה האדריאטית ובשל אילוצי היכל נוקיה, עדיין לא נמצא מועד חלופי. בכל מקרה, מכיוון שמדובר במחזור אחד לפני תום השלב הראשון בעונה הסדירה, המשחק יהיה חייב להתקיים לפני המחזור האחרון ולפני ה-25/3/2012.
04 מרץ 2012, 18:24
felix_r כתב:בנושא אחר: מנהלת הליגה קיבלה את בקשתה של הקבוצה לשנות את מועד המשחק נגד מ.כ. הבקעה במסגרת המחזור ה-21, בשל משחקי ההצלבה מול פנאתינייקוס. המנהלת נענתה בחיוב לבקשתה של הקבוצה והציעה להקדים את המשחק לשבוע הבא, בכל יום שתוכל. נכון לעכשיו בגלל לוח הזמנים הצפוף של מכבי תל אביב שאמורה לקיים בשבוע הבא מספר משחקים בליגה האדריאטית ובשל אילוצי היכל נוקיה, עדיין לא נמצא מועד חלופי. בכל מקרה, מכיוון שמדובר במחזור אחד לפני תום השלב הראשון בעונה הסדירה, המשחק יהיה חייב להתקיים לפני המחזור האחרון ולפני ה-25/3/2012.
04 מרץ 2012, 19:39
04 מרץ 2012, 19:42
Allan Turing כתב:אני הייתי תחת הרושם שכבר ירדו מהדראיטית המגוחכת הזאת. מה יוצא לנו מזה? את מי זה מעניין?
04 מרץ 2012, 19:44
04 מרץ 2012, 19:45
Allan Turing כתב:אני הייתי תחת הרושם שכבר ירדו מהדראיטית המגוחכת הזאת. מה יוצא לנו מזה? את מי זה מעניין?
04 מרץ 2012, 19:46