ת'רד מלפפונים 2024

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2024

הודעהעל ידי Shay_uzan » 15 ספטמבר 2024, 07:06

התנין 2 כתב:
TAYO כתב:
התנין 2 כתב:איפה הוא רמז שהוא מצפה מכולם להכניס את היד לכיס? נראה סתם עוד מיליארדר די קמצן שמחזיק במניות של הקבוצה כי זה נחשב מגניב. אם הוא היה נכון להוציא כסף על הקבוצה - כבר היה עושה זאת.
הוא לא יוציא כסף מעבר ליחס הבעלות שלו ובלי שהבעלים האחרים יתרמו את חלקם כי אז המשמעות היא שהוא מממן לאחרים את הצעצוע. אתה היית שם 20 מיליון על מכבי של פדרמן בלי שיתנו לך אחוזים? מה אתה פראייר? מיליארדרים הם כאלה לא בגלל שהם היו פראיירים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מיליארדרים שרוצים להשקיע "חותרים למגע" ופשוט היו רוכשים עוד מניות בקבוצה, ולא משדרים שמבחינתם הם סה"כ בסדר עם המצב הנוכחי. קראתי את הראיון יחסית ברפרוף, אבל לא ראיתי שום אינדיקציה לכך שהוא מעביר ביקורת על האחרים בקשר להוצאת כספים מהכיס. נהפוך הוא, נראה שהוא מרוצה מניהול הקבוצה. מנחש שהוא יותר ג'ף רוזן מאשר גולדהאר.

היה ניסיון שלו לקנות עוד אחוזים בקבוצה, הוביל לפיצוץ תקשורתי ואחרי זה פדרמן נסה להוכיח לתקופה שהוא בעל הבית.לא על ידי להשקיע בקבוצה כמובן אלא על ידי הודעות לתקשורת ועירעור מעמדם של מי שלא מינוי שלו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 ספטמבר 2024, 07:53

קראתי כנראה במקום אחר שהוא ממש אמר שכל אחד מהבעלים יצתרך להבין שצריך השנה לפתוח יותר את הכיס בגלל המצב , כנראה שהפדרמנים לא הסכימו , זו רק השערה
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי TAYO » 15 ספטמבר 2024, 10:26

אני מעריך שהסוף פדרמן ימכור, כי הוא לא מספיק עשיר להחזיק קבוצה בתנאים הנוכחיים. בסוף, לבן אדם עם הון של סביב 300 מיליון, לקבל כמה עשרות מיליונים על קבוצה שרק מדממת לו כסף ובסוף גם פוגעת לו בתדמית זה הגיוני. הכל עניין של קצת ההתדרדרות וההזדמנות למכור. נקווה שהדברים יתחברו.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי ankram » 15 ספטמבר 2024, 10:28

דני פדרמן חידש משהו למישהו?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 ספטמבר 2024, 11:49

ankram כתב:דני פדרמן חידש משהו למישהו?

היחידים שחידשו משהו שקשור למכבי הקיץ זה האוהדים שחידשו כמו פראיירים את המנויים
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי ankram » 15 ספטמבר 2024, 15:03

מקאדו 3 כתב:
ankram כתב:דני פדרמן חידש משהו למישהו?

היחידים שחידשו משהו שקשור למכבי הקיץ זה האוהדים שחידשו כמו פראיירים את המנויים

רק שתדע , לא לעולם חוסן , אם מכבי והנהלתה ימשיכו בווקטור הזה , עוד שנה שנתיים לא יהיה להם 5000 מנויים , אימפריות לא פחות גדולות ממכבי כבר נעלמו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי התנין 2 » 15 ספטמבר 2024, 15:35

Shay_uzan כתב:
התנין 2 כתב:
TAYO כתב:
התנין 2 כתב:איפה הוא רמז שהוא מצפה מכולם להכניס את היד לכיס? נראה סתם עוד מיליארדר די קמצן שמחזיק במניות של הקבוצה כי זה נחשב מגניב. אם הוא היה נכון להוציא כסף על הקבוצה - כבר היה עושה זאת.
הוא לא יוציא כסף מעבר ליחס הבעלות שלו ובלי שהבעלים האחרים יתרמו את חלקם כי אז המשמעות היא שהוא מממן לאחרים את הצעצוע. אתה היית שם 20 מיליון על מכבי של פדרמן בלי שיתנו לך אחוזים? מה אתה פראייר? מיליארדרים הם כאלה לא בגלל שהם היו פראיירים.

מיליארדרים שרוצים להשקיע "חותרים למגע" ופשוט היו רוכשים עוד מניות בקבוצה, ולא משדרים שמבחינתם הם סה"כ בסדר עם המצב הנוכחי. קראתי את הראיון יחסית ברפרוף, אבל לא ראיתי שום אינדיקציה לכך שהוא מעביר ביקורת על האחרים בקשר להוצאת כספים מהכיס. נהפוך הוא, נראה שהוא מרוצה מניהול הקבוצה. מנחש שהוא יותר ג'ף רוזן מאשר גולדהאר.

היה ניסיון שלו לקנות עוד אחוזים בקבוצה, הוביל לפיצוץ תקשורתי ואחרי זה פדרמן נסה להוכיח לתקופה שהוא בעל הבית.לא על ידי להשקיע בקבוצה כמובן אלא על ידי הודעות לתקשורת ועירעור מעמדם של מי שלא מינוי שלו

היות שהוא מיליארדר כמו שאמרו כאן, אני בטוח שאם הוא באמת היה רוצה הוא היה שם הצעה שאי אפשר לסרב לה ורוכש את הקבוצה. אני לא חושב שלפדרמנים יש אינטרס להחזיק את מכבי ויהי מה. אם יקבלו הצעה מפתה - ימכרו.
וגם אם הוא התבטא שלדעתו צריך להכניס את היד לכיס, אני לא חושב שזה בסדרי גודל משמעותיים כיאה למיליארדר שהוא. התקציב אותו הדבר כבר שנים, אני לא רואה בדיוק במה מועילה נוכחותו בהנהלה.
התנין 2

הודעהעל ידי omerk » 15 ספטמבר 2024, 16:01

יכול להיות שפספסתי את הדיון, אבל מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל האינטרס של פדרמן בקבוצה? אני עד עכשיו באמת שלא הבנתי את ההתעקשות שלו לא למכור ואפילו לא מוכן שידללו לו את ההחזקות, גם אם זה אומר שהוא עדיין ישאר בעל השליטה.

לרוב אנשי עסקים קונים קבוצת ספורט, לא כי זה עסק רווחי, אלא בשביל היחסי ציבור הנלווים לזה והסטטוס. בינתיים נראה שזה משפיע עליו הפוך והוא נהיה אדם שנוא ויוצא לו שם של קמצן ומחריב את הקבוצה.

אני יודע שמכבי אמנם זה לא מועדון שמדמם כסף כמו רוב מועדוני הספורט בעולם, ויחסית מדובר בעסק מאוזן מבחינת הוצאות והכנסות, אז אני אומר גם במקרה שהוא לא מפסיד כסף, הוא גם לא מרוויח כסף.יכול להיות שיש שנים שמכבי בפלוס קל והוא נניח מושך דיב', אבל כמה כסף זה כבר יוצא? זה באמת שווה לו את כל זה?

רוב בעלי הקבוצות כאשר הם מגיעים למצב כזה שהקהל לא סובל אותם, אחרי תקופה מסוימת אומרים לעצמם "מה אני צריך את החרא הזה אם שונאים אותי גם ככה ואני לא עושה כסף" ופשוט מוכרים. למה המשפחה הזאת כ"כ obsessed לשלוט במכבי ולא לתת לאף אחד לשדרג את התקציב?
omerk

הודעהעל ידי BIG sofo » 15 ספטמבר 2024, 17:49

omerk כתב:יכול להיות שפספסתי את הדיון, אבל מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל האינטרס של פדרמן בקבוצה? אני עד עכשיו באמת שלא הבנתי את ההתעקשות שלו לא למכור ואפילו לא מוכן שידללו לו את ההחזקות, גם אם זה אומר שהוא עדיין ישאר בעל השליטה.

לרוב אנשי עסקים קונים קבוצת ספורט, לא כי זה עסק רווחי, אלא בשביל היחסי ציבור הנלווים לזה והסטטוס. בינתיים נראה שזה משפיע עליו הפוך והוא נהיה אדם שנוא ויוצא לו שם של קמצן ומחריב את הקבוצה.

אני יודע שמכבי אמנם זה לא מועדון שמדמם כסף כמו רוב מועדוני הספורט בעולם, ויחסית מדובר בעסק מאוזן מבחינת הוצאות והכנסות, אז אני אומר גם במקרה שהוא לא מפסיד כסף, הוא גם לא מרוויח כסף.יכול להיות שיש שנים שמכבי בפלוס קל והוא נניח מושך דיב', אבל כמה כסף זה כבר יוצא? זה באמת שווה לו את כל זה?

רוב בעלי הקבוצות כאשר הם מגיעים למצב כזה שהקהל לא סובל אותם, אחרי תקופה מסוימת אומרים לעצמם "מה אני צריך את החרא הזה אם שונאים אותי גם ככה ואני לא עושה כסף" ופשוט מוכרים. למה המשפחה הזאת כ"כ obsessed לשלוט במכבי ולא לתת לאף אחד לשדרג את התקציב?

בעלות על קבוצה גם מביאה כוח וכבוד.
אפשר גם לפנק את החברים. הרבה אנשים רוצים להיות לידך. לא קל לוותר על הבעלות של הקבוצה הכי גדולה במדינה עם כל הדברים שנלווים לסטטוס הזה...
BIG sofo

הודעהעל ידי omerk » 15 ספטמבר 2024, 19:21

BIG sofo כתב:
omerk כתב:יכול להיות שפספסתי את הדיון, אבל מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל האינטרס של פדרמן בקבוצה? אני עד עכשיו באמת שלא הבנתי את ההתעקשות שלו לא למכור ואפילו לא מוכן שידללו לו את ההחזקות, גם אם זה אומר שהוא עדיין ישאר בעל השליטה.

בעלות על קבוצה גם מביאה כוח וכבוד.
אפשר גם לפנק את החברים. הרבה אנשים רוצים להיות לידך. לא קל לוותר על הבעלות של הקבוצה הכי גדולה במדינה עם כל הדברים שנלווים לסטטוס הזה...

אם זה האישיו הגדול אז אני בטוח שבעזרת עו"ד אפשר לנסח הסכם שהוא נשאר עם מניות מיעוט ובנוסף יש לו כל עונה X מקומות בתאי צפייה או בפרקט בשביל לפנק את החברים (או כל הטבה כזאת או אחרת שנלוות). זה עדיין לא מרגיש לי מספיק משמעותי בשביל ההתעקשות הזאת כי אפשר להגיע לאותו פתרון גם אם ימכור חלק. אם כבר, ברגע שיכניס משקיע נוסף שיוציא כספים אז יוכל לפנק את החברים שלו עם מוצר הרבה יותר איכותי.
omerk

הודעהעל ידי where is the love? » 15 ספטמבר 2024, 19:55

יש בכלל כאלה שרוצים לקנות את המועדון ? כי בדרך כלל אם יש מפרסמים בצורה גדולה.
אני זוכר שאז שניידר קנה את מכבי היה דיבור גדול, דברו בתקשורת, האוהדים בכדורגל עשו שלט תמכרו או משהו כזה...היה דיבור.
ברור לי שיש אנשים שרוצים לקנות את הקבוצה אבל האם באמת יש מישהו שנתן הצעה משהו אמיתי ורשמי ? אם היה בטח היינו שומעים...
או שאולי אותם אנשים שרוצים לקנות יודעים שפדרמן לא רוצה למכור...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Shay_uzan » 15 ספטמבר 2024, 21:27

where is the love? כתב:יש בכלל כאלה שרוצים לקנות את המועדון ? כי בדרך כלל אם יש מפרסמים בצורה גדולה.
אני זוכר שאז שניידר קנה את מכבי היה דיבור גדול, דברו בתקשורת, האוהדים בכדורגל עשו שלט תמכרו או משהו כזה...היה דיבור.
ברור לי שיש אנשים שרוצים לקנות את הקבוצה אבל האם באמת יש מישהו שנתן הצעה משהו אמיתי ורשמי ? אם היה בטח היינו שומעים...
או שאולי אותם אנשים שרוצים לקנות יודעים שפדרמן לא רוצה למכור...

המון.
כל שמגנים על פדרמן ואומרים לכל אדם "אז תקנה את המועדון" מתעלמים מהעובדה שהם קיבלו הצעות צק פתוח בעבר.
ינאי אוהד מכבי אז לא אופתע אם הוא הציע אבל נשים אותו בצד.
ריץ' וויזל, שוטנשטיין. ואלו רק השמות שיצאו החוצה.
פוקס הפסיקו את החסות בין היתר כי הוא הבין שהמועדון לא רוצה למכור. שוטנשטיין נתן צק פתוח.
היו שמות נוספים שלא יצאו לתקשורת והיו שמות שרצו בהיכל.
קונים יש, גם ששאלו את פדרמן על זה (האב והבן) הם נתנו תשובות של "אף אחד אחר לא יכול לעשות את זה או שהם לא מכביזטים" אם רית לא מכביסט למה הוא משקיע במועדון שנים?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי where is the love? » 15 ספטמבר 2024, 21:43

תודה שי על התשובה.
אני באמת לא יודע למה הם לא מוכרים...הבעיה שגם שום דבר לא משתנה..
where is the love?

הודעהעל ידי Avi1508 » 16 ספטמבר 2024, 21:53

סקיילר מייז חתם במינסוטה
הוא היה בכל הרשימות שהכינו עם שחקנים שעושים לעבור מהג׳י ליג ליורוליג
Avi1508

הודעהעל ידי BIG sofo » 16 ספטמבר 2024, 22:12

Avi1508 כתב:סקיילר מייז חתם במינסוטה
הוא היה בכל הרשימות שהכינו עם שחקנים שעושים לעבור מהג׳י ליג ליורוליג

השאלה אם חוזה מובטח או לא...
בכל מקרה, יש עדיין עוד זרים סופר סטארים פנויים בשוק...
BIG sofo

הודעהעל ידי BIG sofo » 17 ספטמבר 2024, 01:02

יש שחקנים פשוט מצויינים פנויים כרגע,
מצאתי עכשיו שחקן נוסף מתחת לרדאר שלדעתי יסכים להגיע גם במחיר של כמה מאות אלפי דולרים, כי הניסיון שלו בנתיים הוא במכללות ויסכים בחוזה המקצועני הראשון שלו להגיע במחיר סביר, רק לעמדה 3 ויכול גם לתת דקות בעמדה 4 כסטרץ 4. פוטנציאל להיות אחד השחקנים הטובים בשנים האחרונות, של העמדה הזאת.
השחקן הזה לדעתי יכול להיות סופר סטאר באירופה, אבל לצערי לא מצאתי דרך להגיע למחלקת הסקאוטינג של מכבי תל אביב...
למרות שיש מחלקת סקאוטינג בכל קבוצה, הם לא מודעים לכל השחקנים ואני יכול להגיע שהייתי מעורב בהחתמה של שחקן מאוד בכיר, סופר סטאר רציני, באחת הקבוצות...
נערך לאחרונה על ידי BIG sofo בתאריך 17 ספטמבר 2024, 01:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
BIG sofo

הודעהעל ידי שמוליק » 17 ספטמבר 2024, 01:05

BIG sofo כתב:יש שחקנים פשוט מצויינים פנויים כרגע,
מצאתי עכשיו שחקן נוסף מתחת לרדאר שלדעתי יסכים להגיע גם במחיר של כמה מאות אלפי דולרים, לעמדה 3 ויכול גם לתת דקות בעמדה 4 כסטרץ 4.
השחקן הזה לדעתי יכול להיות סופר סטאר באירופה, אבל לצערי לא מצאתי דרך להגיע למחלקת הסקאוטינג של מכבי תל אביב...
למרות שיש מחלקת סקאוטינג בכל קבוצה, הם לא מודעים לכל השחקנים ואני יכול להגיע שהייתי מעורב בהחתמה של שחקן מאוד בכיר, סופר סטאר רציני, באחת הקבוצות...

מי?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי BIG sofo » 17 ספטמבר 2024, 01:07

שמוליק כתב:
מצאתי עכשיו שחקן נוסף מתחת לרדאר שלדעתי יסכים להגיע גם במחיר של כמה מאות אלפי דולרים, לעמדה 3 ויכול גם לתת דקות בעמדה 4 כסטרץ 4.

מי?

אני מעדיף לא לרשום את השם כאן,
מעדיף לשוחח עם הקבוצה עצמה,
כמו שעשיתי באותה החתמה מסויימת שבלי ההמלצה שלי , לא היו בכלל חושבים עליו...אמנם יש להם מחלקת סקאוטינג מרשימה, אבל הוא בכלל לא הופיע ברשימות שלהם...
BIG sofo

הודעהעל ידי שמוליק » 17 ספטמבר 2024, 09:41

BIG sofo כתב:
שמוליק כתב:

מי?

אני מעדיף לא לרשום את השם כאן,
מעדיף לשוחח עם הקבוצה עצמה,
כמו שעשיתי באותה החתמה מסויימת שבלי ההמלצה שלי , לא היו בכלל חושבים עליו...אמנם יש להם מחלקת סקאוטינג מרשימה, אבל הוא בכלל לא הופיע ברשימות שלהם...

ואני בזמנו המלצתי להם על *אק אי*ס** ואז על **יד בו**ווין ועוד לפני כן על אנת*** פ***ר
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Avi1508 » 17 ספטמבר 2024, 10:19

ראיתי שגם דני פדרמן וגם בערוצי הספורט פרסמו שמכבי התגאו בזה שהם הביאו את מייקון וחשבו מראש על כל האפשרויות עם הפציעה שלו והכניסו במיוחד סעיף בחוזה שיתן להם אפשרות לשחרר אותו אם הוא לא יהיה כשיר בזמן
וכנראה שמרוב מחשבה על כל האפשרויות הם שכחו להכין רשימת שמות למקרה שמייקון יעזוב והנה אנחנו כבר שבועיים אחרי שפורסם שהחליטו לשחרר את מייקון ועדיין אין פה שום שחקן במקומו וזה גם לא נראה באופק
Avi1508

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים