15 ספטמבר 2024, 07:06
התנין 2 כתב:TAYO כתב:הוא לא יוציא כסף מעבר ליחס הבעלות שלו ובלי שהבעלים האחרים יתרמו את חלקם כי אז המשמעות היא שהוא מממן לאחרים את הצעצוע. אתה היית שם 20 מיליון על מכבי של פדרמן בלי שיתנו לך אחוזים? מה אתה פראייר? מיליארדרים הם כאלה לא בגלל שהם היו פראיירים.התנין 2 כתב:איפה הוא רמז שהוא מצפה מכולם להכניס את היד לכיס? נראה סתם עוד מיליארדר די קמצן שמחזיק במניות של הקבוצה כי זה נחשב מגניב. אם הוא היה נכון להוציא כסף על הקבוצה - כבר היה עושה זאת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מיליארדרים שרוצים להשקיע "חותרים למגע" ופשוט היו רוכשים עוד מניות בקבוצה, ולא משדרים שמבחינתם הם סה"כ בסדר עם המצב הנוכחי. קראתי את הראיון יחסית ברפרוף, אבל לא ראיתי שום אינדיקציה לכך שהוא מעביר ביקורת על האחרים בקשר להוצאת כספים מהכיס. נהפוך הוא, נראה שהוא מרוצה מניהול הקבוצה. מנחש שהוא יותר ג'ף רוזן מאשר גולדהאר.
15 ספטמבר 2024, 07:53
15 ספטמבר 2024, 10:26
15 ספטמבר 2024, 10:28
15 ספטמבר 2024, 11:49
ankram כתב:דני פדרמן חידש משהו למישהו?
15 ספטמבר 2024, 15:03
מקאדו 3 כתב:ankram כתב:דני פדרמן חידש משהו למישהו?
היחידים שחידשו משהו שקשור למכבי הקיץ זה האוהדים שחידשו כמו פראיירים את המנויים
15 ספטמבר 2024, 15:35
Shay_uzan כתב:התנין 2 כתב:TAYO כתב:הוא לא יוציא כסף מעבר ליחס הבעלות שלו ובלי שהבעלים האחרים יתרמו את חלקם כי אז המשמעות היא שהוא מממן לאחרים את הצעצוע. אתה היית שם 20 מיליון על מכבי של פדרמן בלי שיתנו לך אחוזים? מה אתה פראייר? מיליארדרים הם כאלה לא בגלל שהם היו פראיירים.התנין 2 כתב:איפה הוא רמז שהוא מצפה מכולם להכניס את היד לכיס? נראה סתם עוד מיליארדר די קמצן שמחזיק במניות של הקבוצה כי זה נחשב מגניב. אם הוא היה נכון להוציא כסף על הקבוצה - כבר היה עושה זאת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מיליארדרים שרוצים להשקיע "חותרים למגע" ופשוט היו רוכשים עוד מניות בקבוצה, ולא משדרים שמבחינתם הם סה"כ בסדר עם המצב הנוכחי. קראתי את הראיון יחסית ברפרוף, אבל לא ראיתי שום אינדיקציה לכך שהוא מעביר ביקורת על האחרים בקשר להוצאת כספים מהכיס. נהפוך הוא, נראה שהוא מרוצה מניהול הקבוצה. מנחש שהוא יותר ג'ף רוזן מאשר גולדהאר.
היה ניסיון שלו לקנות עוד אחוזים בקבוצה, הוביל לפיצוץ תקשורתי ואחרי זה פדרמן נסה להוכיח לתקופה שהוא בעל הבית.לא על ידי להשקיע בקבוצה כמובן אלא על ידי הודעות לתקשורת ועירעור מעמדם של מי שלא מינוי שלו
15 ספטמבר 2024, 16:01
15 ספטמבר 2024, 17:49
omerk כתב:יכול להיות שפספסתי את הדיון, אבל מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל האינטרס של פדרמן בקבוצה? אני עד עכשיו באמת שלא הבנתי את ההתעקשות שלו לא למכור ואפילו לא מוכן שידללו לו את ההחזקות, גם אם זה אומר שהוא עדיין ישאר בעל השליטה.
לרוב אנשי עסקים קונים קבוצת ספורט, לא כי זה עסק רווחי, אלא בשביל היחסי ציבור הנלווים לזה והסטטוס. בינתיים נראה שזה משפיע עליו הפוך והוא נהיה אדם שנוא ויוצא לו שם של קמצן ומחריב את הקבוצה.
אני יודע שמכבי אמנם זה לא מועדון שמדמם כסף כמו רוב מועדוני הספורט בעולם, ויחסית מדובר בעסק מאוזן מבחינת הוצאות והכנסות, אז אני אומר גם במקרה שהוא לא מפסיד כסף, הוא גם לא מרוויח כסף.יכול להיות שיש שנים שמכבי בפלוס קל והוא נניח מושך דיב', אבל כמה כסף זה כבר יוצא? זה באמת שווה לו את כל זה?
רוב בעלי הקבוצות כאשר הם מגיעים למצב כזה שהקהל לא סובל אותם, אחרי תקופה מסוימת אומרים לעצמם "מה אני צריך את החרא הזה אם שונאים אותי גם ככה ואני לא עושה כסף" ופשוט מוכרים. למה המשפחה הזאת כ"כ obsessed לשלוט במכבי ולא לתת לאף אחד לשדרג את התקציב?
15 ספטמבר 2024, 19:21
BIG sofo כתב:omerk כתב:יכול להיות שפספסתי את הדיון, אבל מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל האינטרס של פדרמן בקבוצה? אני עד עכשיו באמת שלא הבנתי את ההתעקשות שלו לא למכור ואפילו לא מוכן שידללו לו את ההחזקות, גם אם זה אומר שהוא עדיין ישאר בעל השליטה.
לרוב אנשי עסקים קונים קבוצת ספורט, לא כי זה עסק רווחי, אלא בשביל היחסי ציבור הנלווים לזה והסטטוס. בינתיים נראה שזה משפיע עליו הפוך והוא נהיה אדם שנוא ויוצא לו שם של קמצן ומחריב את הקבוצה.
אני יודע שמכבי אמנם זה לא מועדון שמדמם כסף כמו רוב מועדוני הספורט בעולם, ויחסית מדובר בעסק מאוזן מבחינת הוצאות והכנסות, אז אני אומר גם במקרה שהוא לא מפסיד כסף, הוא גם לא מרוויח כסף.יכול להיות שיש שנים שמכבי בפלוס קל והוא נניח מושך דיב', אבל כמה כסף זה כבר יוצא? זה באמת שווה לו את כל זה?
רוב בעלי הקבוצות כאשר הם מגיעים למצב כזה שהקהל לא סובל אותם, אחרי תקופה מסוימת אומרים לעצמם "מה אני צריך את החרא הזה אם שונאים אותי גם ככה ואני לא עושה כסף" ופשוט מוכרים. למה המשפחה הזאת כ"כ obsessed לשלוט במכבי ולא לתת לאף אחד לשדרג את התקציב?
בעלות על קבוצה גם מביאה כוח וכבוד.
אפשר גם לפנק את החברים. הרבה אנשים רוצים להיות לידך. לא קל לוותר על הבעלות של הקבוצה הכי גדולה במדינה עם כל הדברים שנלווים לסטטוס הזה...
15 ספטמבר 2024, 19:55
15 ספטמבר 2024, 21:27
where is the love? כתב:יש בכלל כאלה שרוצים לקנות את המועדון ? כי בדרך כלל אם יש מפרסמים בצורה גדולה.
אני זוכר שאז שניידר קנה את מכבי היה דיבור גדול, דברו בתקשורת, האוהדים בכדורגל עשו שלט תמכרו או משהו כזה...היה דיבור.
ברור לי שיש אנשים שרוצים לקנות את הקבוצה אבל האם באמת יש מישהו שנתן הצעה משהו אמיתי ורשמי ? אם היה בטח היינו שומעים...
או שאולי אותם אנשים שרוצים לקנות יודעים שפדרמן לא רוצה למכור...
15 ספטמבר 2024, 21:43
16 ספטמבר 2024, 21:53
16 ספטמבר 2024, 22:12
Avi1508 כתב:סקיילר מייז חתם במינסוטה
הוא היה בכל הרשימות שהכינו עם שחקנים שעושים לעבור מהג׳י ליג ליורוליג
17 ספטמבר 2024, 01:02
17 ספטמבר 2024, 01:05
BIG sofo כתב:יש שחקנים פשוט מצויינים פנויים כרגע,
מצאתי עכשיו שחקן נוסף מתחת לרדאר שלדעתי יסכים להגיע גם במחיר של כמה מאות אלפי דולרים, לעמדה 3 ויכול גם לתת דקות בעמדה 4 כסטרץ 4.
השחקן הזה לדעתי יכול להיות סופר סטאר באירופה, אבל לצערי לא מצאתי דרך להגיע למחלקת הסקאוטינג של מכבי תל אביב...
למרות שיש מחלקת סקאוטינג בכל קבוצה, הם לא מודעים לכל השחקנים ואני יכול להגיע שהייתי מעורב בהחתמה של שחקן מאוד בכיר, סופר סטאר רציני, באחת הקבוצות...
17 ספטמבר 2024, 01:07
שמוליק כתב:BIG sofo כתב:יש שחקנים פשוט מצויינים פנויים כרגע,
מצאתי עכשיו שחקן נוסף מתחת לרדאר שלדעתי יסכים להגיע גם במחיר של כמה מאות אלפי דולרים, לעמדה 3 ויכול גם לתת דקות בעמדה 4 כסטרץ 4.
השחקן הזה לדעתי יכול להיות סופר סטאר באירופה, אבל לצערי לא מצאתי דרך להגיע למחלקת הסקאוטינג של מכבי תל אביב...
למרות שיש מחלקת סקאוטינג בכל קבוצה, הם לא מודעים לכל השחקנים ואני יכול להגיע שהייתי מעורב בהחתמה של שחקן מאוד בכיר, סופר סטאר רציני, באחת הקבוצות...
מי?
17 ספטמבר 2024, 09:41
BIG sofo כתב:שמוליק כתב:BIG sofo כתב:יש שחקנים פשוט מצויינים פנויים כרגע,
מי?
אני מעדיף לא לרשום את השם כאן,
מעדיף לשוחח עם הקבוצה עצמה,
כמו שעשיתי באותה החתמה מסויימת שבלי ההמלצה שלי , לא היו בכלל חושבים עליו...אמנם יש להם מחלקת סקאוטינג מרשימה, אבל הוא בכלל לא הופיע ברשימות שלהם...
17 ספטמבר 2024, 10:19