felix_r כתב:
מה...מה זה?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:felix_r כתב:
מה...מה זה?
A.Parker כתב:פולין מובילה רק בשתים על איסלנד שתי דקות לסוף
לא יודע מה עדיף
my man כתב:A.Parker כתב:פולין מובילה רק בשתים על איסלנד שתי דקות לסוף
לא יודע מה עדיף
ואז השופטים נכנסו לפעולה..
A.Parker כתב:אכזב אותי לראות שהנבחרת שיחקה על זמן בדקה האחרונה במקום להגדיל את ההפרש. נבחרות אחרות, גם המנצחות וגם המפסידות, משחקות חזק עד הסוף כולל טיים אאוטים 5 שניות לסיום. רק אצלנו היו עסוקים לחגוג מאשר לנסות להגדיל עוד את ההפרש.
felix_r כתב:A.Parker כתב:אכזב אותי לראות שהנבחרת שיחקה על זמן בדקה האחרונה במקום להגדיל את ההפרש. נבחרות אחרות, גם המנצחות וגם המפסידות, משחקות חזק עד הסוף כולל טיים אאוטים 5 שניות לסיום. רק אצלנו היו עסוקים לחגוג מאשר לנסות להגדיל עוד את ההפרש.
דווקא עשינו הפרש יפה.
my man כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:אכזב אותי לראות שהנבחרת שיחקה על זמן בדקה האחרונה במקום להגדיל את ההפרש. נבחרות אחרות, גם המנצחות וגם המפסידות, משחקות חזק עד הסוף כולל טיים אאוטים 5 שניות לסיום. רק אצלנו היו עסוקים לחגוג מאשר לנסות להגדיל עוד את ההפרש.
דווקא עשינו הפרש יפה.
נתנו לגרשון את ההשלשה במתנה...
A.Parker כתב:אכזב אותי לראות שהנבחרת שיחקה על זמן בדקה האחרונה במקום להגדיל את ההפרש. נבחרות אחרות, גם המנצחות וגם המפסידות, משחקות חזק עד הסוף כולל טיים אאוטים 5 שניות לסיום. רק אצלנו היו עסוקים לחגוג מאשר לנסות להגדיל עוד את ההפרש.
A.Parker כתב:חברה אני מציע לא לפתח ציפיות מוגזמות. הלוואי שננצח את שני המשחקים אבל קשה לי להאמין.
Shay_uzan כתב:A.Parker כתב:חברה אני מציע לא לפתח ציפיות מוגזמות. הלוואי שננצח את שני המשחקים אבל קשה לי להאמין.
לא מקטע של ציפיות, עניין שההפרש לא כזה רלוונטי כמו ששמתם את זה. זאת הסיטואציה היחידה בה ההפרש הזה משנה, אם צרפת תנצח ב24 נקודות את פולין ואנחנו ננצח את 2 המשחקים הנותרים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים