פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פופס מנסה בונסו סגר במכבי

30 יולי 2012, 17:24

שחף כתב:אפשר לקוות שפופס יעשה מאריץ' 2 ויחתום בקאזאן כל עוד לא התפרסמה הודעה רשמית? קצת לפני שאני עושה fast forward על העונה המסריחה שהולכת להגיע לנו עם הדבר הזה ועם לוגאן בתור שחקנים מובילים.

ואת מי תקבל עכשיו שיותר טוב ממנו האטריה הצרפתית הזו ? הוא לא פסגת השאיפות של אף אחד פה אבל הוא אופציה לא רעה בטח לא יותר רעה מאותו מאריץ שהשם יודע למה הוא הפך לכזה נחשק פה ... אולי בגלל העונות האחרונות שלו או האולימפידה הנהדרת שלו ...

30 יולי 2012, 17:24

שחף כתב:אני אשכרה מעדיף את השרוך הצרפתי. ממנו אולי אפשר להוציא משהו, לפחות בהגנה. פופס הוא סתם קפיץ בלי מוח שלא שומר. כמו שכתבתי קודם, בראיינט דאנסון לעשירים.

אני מעדיף את פרוביץ ואני חושב שהוא יכול להתאים לקבוצה הזאת (לא שאני מאמין שמכבי יכולה לעבור את טופ16)

30 יולי 2012, 17:26

אני מעדיף את קרסטיץ' ולורבק, אבל איפה הכסף ? איפה ? איפה ? איפה ? איפה ?
איפה בחזקת 100 .

30 יולי 2012, 17:29

מה שהכי עלוב שרקאנטי טען שמכבי וויתרו על הנדריקס כדי להביא 5 אמיתי. בפועל, נתקענו עם שחקן שהוא לא סנטר, שומר וחוסם פחות טוב מהנדריקס, עם איי קיו אפסי וסיכוי נמוך שהוא באמת יגמור פה את העונה. בדיחה.

30 יולי 2012, 17:42

אפילו בESPN כתבו שהוא בדרך לכאן

30 יולי 2012, 17:49

ד"א, מדובר בעוד שחקן שחי מפיק אנד רול, ותנועה ללא כדור. מזל שיש לנו 3 רכזים טבעיים בסגל.

30 יולי 2012, 17:54

MTA2311 כתב:ד"א, מדובר בעוד שחקן שחי מפיק אנד רול, ותנועה ללא כדור. מזל שיש לנו 3 רכזים טבעיים בסגל.

דרך אגב רכז טוב צריך גם לשחקני גב לסל, אני רוצה להזכיר לך ששחקנים כמו אידסון, פארגו ופארמר מצאו את סופו במרחק מצויין מהסל לשתיים די בטוחות, לעומת זאת הגארדים של שנה שעברה (חוץ מפארמר כאמור) לא מסרו מספיק טוב כדי שסופו יקבל כדור עמוק..
לפחות יש איום מבחוץ מד הגארדים ותנועה של הגבוהים זה מאוד מועיל במקרים כאלה..

30 יולי 2012, 17:56

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:ד"א, מדובר בעוד שחקן שחי מפיק אנד רול, ותנועה ללא כדור. מזל שיש לנו 3 רכזים טבעיים בסגל.

דרך אגב רכז טוב צריך גם לשחקני גב לסל, אני רוצה להזכיר לך ששחקנים כמו אידסון, פארגו ופארמר מצאו את סופו במרחק מצויין מהסל לשתיים די בטוחות, לעומת זאת הגארדים של שנה שעברה (חוץ מפארמר כאמור) לא מסרו מספיק טוב כדי שסופו יקבל כדור עמוק..

אלה שצריכים תזכורת בנושא הם דני פדרמן ובלאט, לא אני.

30 יולי 2012, 17:58

אולי אחרי שיוגב הפקיד 200 אלף אפשר להביא משהו יותר טוב? או שהכסף נכנס ישירות לחשבון של פדרמן והוצא כבר על חופשה משפחתית באוגוסט.

30 יולי 2012, 17:59

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

מה בלאט קשור?
אתה עוד תקוע בעצבים ממאצ'באן..
הוא לא רצה להביא את נאש ב-500 אלף דולר שהביאו לו?

הדברהיחיד שאפשר להאשים אותו זה שהוא לא מספיק "דופק על השולחן" כמו שפיני היה..

30 יולי 2012, 18:00

שחף כתב:אולי אחרי שיוגב הפקיד 200 אלף אפשר להביא משהו יותר טוב? או שהכסף נכנס ישירות לחשבון של פדרמן והוצא כבר על חופשה משפחתית באוגוסט.

לא הלך להם בקאזינו בוגאס כ"כ, אולי נבאדה 2013 יילך יותר טוב..

30 יולי 2012, 18:05

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

מה בלאט קשור?

בלאט תמיד יעדיף קומבו על רכז טבעי, ואת זה ראינו גם בלא מעט קבוצות אחרות שהוא אימן בהן, ששם לא היו מגבלות תקציב. זאת זכותו המלאה, אני פשוט לא מסכים עם זה.

30 יולי 2012, 18:09

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

מה בלאט קשור?

בלאט תמיד יעדיף קומבו על רכז טבעי, ואת זה ראינו גם בלא מעט קבוצות אחרות שהוא אימן בהן, ששם לא היו מגבלות תקציב. זאת זכותו המלאה, אני פשוט לא מסכים עם זה.

עזוב את זה רגע, בוא נצא מנקודת הנחה שזאת התחלת הקיץ, בלאט ויתר על לאנגפורד ורוצה לשים 1.3M$ בערך על רכז..
מי זה הרכז הזה? (בבקשה על תגיד רוקיץ')

30 יולי 2012, 18:12

חנןפרנקל כתב:
שחף כתב:אני אשכרה מעדיף את השרוך הצרפתי. ממנו אולי אפשר להוציא משהו, לפחות בהגנה. פופס הוא סתם קפיץ בלי מוח שלא שומר. כמו שכתבתי קודם, בראיינט דאנסון לעשירים.

אני מעדיף את פרוביץ ואני חושב שהוא יכול להתאים לקבוצה הזאת (לא שאני מאמין שמכבי יכולה לעבור את טופ16)

פרוביץ לא יהיה פה

30 יולי 2012, 18:22

ליאב, אני לא סקאוט. בשביל זה משלמים לא מעט כסף לאבי אבן. כמו שהחתימו את היקמן(קומבו), בתור הימור, יכלו לחפש רכז טבעי.

30 יולי 2012, 18:27

חנו'ש כתב:
שחף כתב:
leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה

אני לא מבין מה אנשים מתלהבים שחוטב העצים הזה עושה טובה למכבי וחותם פה במקום בקאזאן. שחקן עם אינטילגנציית משחק של נעל, שהמוב היחיד שהוא מכיר בהתקפה זה דאנק פנוי, שומר מחורבן שלא החזיק יותר מעונה אחת בקבוצה מגיע לפה בתור סנטר מוביל. שחקן עלוב שלא יחזיק פה עד דצמבר, כי מדובר בסוג של בריאנט דאנסטון לעשירים. העיקר שפדרמן יוכל למכור את הקליפים שלו ביוטיוב . אכלנו אותה עד הסוף עם הסגל הכי עלוב של מכבי שאני זוכר מאז תחילת שנות ה-2000.

איך בדיוק זה לא מתאים לקבוצה שלמה של שחקנים עם אינטילגנציית משחק של נעל?? (ויסלחו לי פניני, קצת אליהו ואולי גרגמל ומדלי שאותם אני פחות מכירה, אה וגם רוט)

גם סמית' רחוק מלהיות מטומטם, לדעתי...לא צריך להגזים.

30 יולי 2012, 18:38

MTA2311 כתב:ליאב, אני לא סקאוט. בשביל זה משלמים לא מעט כסף לאבי אבן. כמו שהחתימו את היקמן(קומבו), בתור הימור, יכלו לחפש רכז טבעי.

נו באמת, פשוט לא היה קיים אחד כזה בקיץ הזה..

30 יולי 2012, 18:53

עידן כתב:
חנו'ש כתב:
שחף כתב:
leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה

אני לא מבין מה אנשים מתלהבים שחוטב העצים הזה עושה טובה למכבי וחותם פה במקום בקאזאן. שחקן עם אינטילגנציית משחק של נעל, שהמוב היחיד שהוא מכיר בהתקפה זה דאנק פנוי, שומר מחורבן שלא החזיק יותר מעונה אחת בקבוצה מגיע לפה בתור סנטר מוביל. שחקן עלוב שלא יחזיק פה עד דצמבר, כי מדובר בסוג של בריאנט דאנסטון לעשירים. העיקר שפדרמן יוכל למכור את הקליפים שלו ביוטיוב . אכלנו אותה עד הסוף עם הסגל הכי עלוב של מכבי שאני זוכר מאז תחילת שנות ה-2000.

איך בדיוק זה לא מתאים לקבוצה שלמה של שחקנים עם אינטילגנציית משחק של נעל?? (ויסלחו לי פניני, קצת אליהו ואולי גרגמל ומדלי שאותם אני פחות מכירה, אה וגם רוט)

גם סמית' רחוק מלהיות מטומטם, לדעתי...לא צריך להגזים.

הוא לא מטומטם, אבל גם אין לו אינטליגנציית משחק גבוהה במיוחד.
הוא לוקח מה שנותנים לו השחקנים האחרים ולא ינסה דברים בכוח, אבל לא מדובר בשחקן שיודע ליצור לאחרים ובעל יכולת מסירה גבוהה (לא הייתי קוראת ל-0.8 אס' בממוצע למשחק - יכולת מסירה)
תמיד אמרתי שסמית' הוכיח שהוא שחקן טוב שראוי להמשיך לעוד עונה, אבל אסור להפוך אותו למה שהוא לא ודבר ראשון שהוא ממש לא זה מחליף לאיידסון, משום שנקודת החוזקה הכי גבוהה של איידסון היא נקודה החולשה הכי גבוהה של סמית', ולכן לסמוך על סמית' לצד צמד קומבואים חסרי שכל זה לדעתי דבר מאוד, אבל מאוד לא חכם!!

טענתי מלא פעמים שמה שהיה הכי חסר למכבי של העונה שעברה זה מנהל משחק ברמה גבוהה (אומנם אוחיון היה דווקא לא רע, אבל גם לא מדהים בתחום הזה, ופאפא בכלל לא היה פונקציה).
לא סתם סיימנו את העונה הזו עם ממוצע עלוב של 13.4 אס' למשחק (מקום 13 ביורוליג) שגרר צורת משחק לא מהנה במיוחד לאורך רוב העונה.
קיוויתי שזה יהיה בדיוק המקום בו מכבי תנסה להתחזק בו יחסית לעונה שעברה (אפילו בלאט טען בתחילת הקיץ שהוא מחפש רכז טוב עוד לפני שידע שאוחיון עוזב).
להפתעתי, לא רק שלא חיזקנו את האספקט הזה, אלא הוא אפילו הוחלש, ולא סמית' יהיה זה שיושיע אותנו בכל מה שקשור לניהול המשחק.

30 יולי 2012, 19:01

צודקת לגמרי חנו'ש.

30 יולי 2012, 19:05

שחף כתב:מה שהכי עלוב שרקאנטי טען שמכבי וויתרו על הנדריקס כדי להביא 5 אמיתי. בפועל, נתקענו עם שחקן שהוא לא סנטר, שומר וחוסם פחות טוב מהנדריקס, עם איי קיו אפסי וסיכוי נמוך שהוא באמת יגמור פה את העונה. בדיחה.

אל תגזים. פופס יותר טוב מהנדריקס
פרסם תגובה