30 יולי 2012, 17:24
שחף כתב:אפשר לקוות שפופס יעשה מאריץ' 2 ויחתום בקאזאן כל עוד לא התפרסמה הודעה רשמית? קצת לפני שאני עושה fast forward על העונה המסריחה שהולכת להגיע לנו עם הדבר הזה ועם לוגאן בתור שחקנים מובילים.
30 יולי 2012, 17:24
שחף כתב:אני אשכרה מעדיף את השרוך הצרפתי. ממנו אולי אפשר להוציא משהו, לפחות בהגנה. פופס הוא סתם קפיץ בלי מוח שלא שומר. כמו שכתבתי קודם, בראיינט דאנסון לעשירים.
30 יולי 2012, 17:26
30 יולי 2012, 17:29
30 יולי 2012, 17:42
30 יולי 2012, 17:49
30 יולי 2012, 17:54
MTA2311 כתב:ד"א, מדובר בעוד שחקן שחי מפיק אנד רול, ותנועה ללא כדור. מזל שיש לנו 3 רכזים טבעיים בסגל.
30 יולי 2012, 17:56
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, מדובר בעוד שחקן שחי מפיק אנד רול, ותנועה ללא כדור. מזל שיש לנו 3 רכזים טבעיים בסגל.
דרך אגב רכז טוב צריך גם לשחקני גב לסל, אני רוצה להזכיר לך ששחקנים כמו אידסון, פארגו ופארמר מצאו את סופו במרחק מצויין מהסל לשתיים די בטוחות, לעומת זאת הגארדים של שנה שעברה (חוץ מפארמר כאמור) לא מסרו מספיק טוב כדי שסופו יקבל כדור עמוק..
30 יולי 2012, 17:58
30 יולי 2012, 17:59
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, מדובר בעוד שחקן שחי מפיק אנד רול, ותנועה ללא כדור. מזל שיש לנו 3 רכזים טבעיים בסגל.
דרך אגב רכז טוב צריך גם לשחקני גב לסל, אני רוצה להזכיר לך ששחקנים כמו אידסון, פארגו ופארמר מצאו את סופו במרחק מצויין מהסל לשתיים די בטוחות, לעומת זאת הגארדים של שנה שעברה (חוץ מפארמר כאמור) לא מסרו מספיק טוב כדי שסופו יקבל כדור עמוק..
אלה שצריכים תזכורת בנושא הם דני פדרמן ובלאט, לא אני.
30 יולי 2012, 18:00
שחף כתב:אולי אחרי שיוגב הפקיד 200 אלף אפשר להביא משהו יותר טוב? או שהכסף נכנס ישירות לחשבון של פדרמן והוצא כבר על חופשה משפחתית באוגוסט.
30 יולי 2012, 18:05
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, מדובר בעוד שחקן שחי מפיק אנד רול, ותנועה ללא כדור. מזל שיש לנו 3 רכזים טבעיים בסגל.
מה בלאט קשור?
אתה עוד תקוע בעצבים ממאצ'באן..
הוא לא רצה להביא את נאש ב-500 אלף דולר שהביאו לו?
הדברהיחיד שאפשר להאשים אותו זה שהוא לא מספיק "דופק על השולחן" כמו שפיני היה..
30 יולי 2012, 18:09
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ד"א, מדובר בעוד שחקן שחי מפיק אנד רול, ותנועה ללא כדור. מזל שיש לנו 3 רכזים טבעיים בסגל.
מה בלאט קשור?
אתה עוד תקוע בעצבים ממאצ'באן..
הוא לא רצה להביא את נאש ב-500 אלף דולר שהביאו לו?
הדברהיחיד שאפשר להאשים אותו זה שהוא לא מספיק "דופק על השולחן" כמו שפיני היה..
בלאט תמיד יעדיף קומבו על רכז טבעי, ואת זה ראינו גם בלא מעט קבוצות אחרות שהוא אימן בהן, ששם לא היו מגבלות תקציב. זאת זכותו המלאה, אני פשוט לא מסכים עם זה.
30 יולי 2012, 18:12
חנןפרנקל כתב:שחף כתב:אני אשכרה מעדיף את השרוך הצרפתי. ממנו אולי אפשר להוציא משהו, לפחות בהגנה. פופס הוא סתם קפיץ בלי מוח שלא שומר. כמו שכתבתי קודם, בראיינט דאנסון לעשירים.
אני מעדיף את פרוביץ ואני חושב שהוא יכול להתאים לקבוצה הזאת (לא שאני מאמין שמכבי יכולה לעבור את טופ16)
30 יולי 2012, 18:22
30 יולי 2012, 18:27
חנו'ש כתב:שחף כתב:leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה
אני לא מבין מה אנשים מתלהבים שחוטב העצים הזה עושה טובה למכבי וחותם פה במקום בקאזאן. שחקן עם אינטילגנציית משחק של נעל, שהמוב היחיד שהוא מכיר בהתקפה זה דאנק פנוי, שומר מחורבן שלא החזיק יותר מעונה אחת בקבוצה מגיע לפה בתור סנטר מוביל. שחקן עלוב שלא יחזיק פה עד דצמבר, כי מדובר בסוג של בריאנט דאנסטון לעשירים. העיקר שפדרמן יוכל למכור את הקליפים שלו ביוטיוב . אכלנו אותה עד הסוף עם הסגל הכי עלוב של מכבי שאני זוכר מאז תחילת שנות ה-2000.
איך בדיוק זה לא מתאים לקבוצה שלמה של שחקנים עם אינטילגנציית משחק של נעל?? (ויסלחו לי פניני, קצת אליהו ואולי גרגמל ומדלי שאותם אני פחות מכירה, אה וגם רוט)
30 יולי 2012, 18:38
MTA2311 כתב:ליאב, אני לא סקאוט. בשביל זה משלמים לא מעט כסף לאבי אבן. כמו שהחתימו את היקמן(קומבו), בתור הימור, יכלו לחפש רכז טבעי.
30 יולי 2012, 18:53
עידן כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה
אני לא מבין מה אנשים מתלהבים שחוטב העצים הזה עושה טובה למכבי וחותם פה במקום בקאזאן. שחקן עם אינטילגנציית משחק של נעל, שהמוב היחיד שהוא מכיר בהתקפה זה דאנק פנוי, שומר מחורבן שלא החזיק יותר מעונה אחת בקבוצה מגיע לפה בתור סנטר מוביל. שחקן עלוב שלא יחזיק פה עד דצמבר, כי מדובר בסוג של בריאנט דאנסטון לעשירים. העיקר שפדרמן יוכל למכור את הקליפים שלו ביוטיוב . אכלנו אותה עד הסוף עם הסגל הכי עלוב של מכבי שאני זוכר מאז תחילת שנות ה-2000.
איך בדיוק זה לא מתאים לקבוצה שלמה של שחקנים עם אינטילגנציית משחק של נעל?? (ויסלחו לי פניני, קצת אליהו ואולי גרגמל ומדלי שאותם אני פחות מכירה, אה וגם רוט)
גם סמית' רחוק מלהיות מטומטם, לדעתי...לא צריך להגזים.
30 יולי 2012, 19:01
30 יולי 2012, 19:05
שחף כתב:מה שהכי עלוב שרקאנטי טען שמכבי וויתרו על הנדריקס כדי להביא 5 אמיתי. בפועל, נתקענו עם שחקן שהוא לא סנטר, שומר וחוסם פחות טוב מהנדריקס, עם איי קיו אפסי וסיכוי נמוך שהוא באמת יגמור פה את העונה. בדיחה.