עידן כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:leon984 כתב:כן הוא חתום כבר במכבי,לפני יומיים בלאט נפגש איתו ושכנעה אותו לחתום במכבי בפחות כסף ממשו שהוא היה מקבל בקאזאן,אז סוף סוף נצחון של מכבי .שיהיה לו בהצלחה
אני לא מבין מה אנשים מתלהבים שחוטב העצים הזה עושה טובה למכבי וחותם פה במקום בקאזאן.
שחקן עם אינטילגנציית משחק של נעל, שהמוב היחיד שהוא מכיר בהתקפה זה דאנק פנוי, שומר מחורבן שלא החזיק יותר מעונה אחת בקבוצה מגיע לפה בתור סנטר מוביל. שחקן עלוב שלא יחזיק פה עד דצמבר, כי מדובר בסוג של בריאנט דאנסטון לעשירים. העיקר שפדרמן יוכל למכור את הקליפים שלו ביוטיוב . אכלנו אותה עד הסוף עם הסגל הכי עלוב של מכבי שאני זוכר מאז תחילת שנות ה-2000.
איך בדיוק זה לא מתאים לקבוצה שלמה של שחקנים עם אינטילגנציית משחק של נעל?? (ויסלחו לי פניני, קצת אליהו ואולי גרגמל ומדלי שאותם אני פחות מכירה, אה וגם רוט)
גם סמית' רחוק מלהיות מטומטם, לדעתי...לא צריך להגזים.
הוא לא מטומטם, אבל גם אין לו אינטליגנציית משחק גבוהה במיוחד.
הוא לוקח מה שנותנים לו השחקנים האחרים ולא ינסה דברים בכוח, אבל לא מדובר בשחקן שיודע ליצור לאחרים ובעל יכולת מסירה גבוהה (לא הייתי קוראת ל-0.8 אס' בממוצע למשחק - יכולת מסירה)
תמיד אמרתי שסמית' הוכיח שהוא שחקן טוב שראוי להמשיך לעוד עונה, אבל אסור להפוך אותו למה שהוא לא ודבר ראשון שהוא ממש לא זה מחליף לאיידסון, משום שנקודת החוזקה הכי גבוהה של איידסון היא נקודה החולשה הכי גבוהה של סמית', ולכן לסמוך על סמית' לצד צמד קומבואים חסרי שכל זה לדעתי דבר מאוד, אבל מאוד לא חכם!!
טענתי מלא פעמים שמה שהיה הכי חסר למכבי של העונה שעברה זה מנהל משחק ברמה גבוהה (אומנם אוחיון היה דווקא לא רע, אבל גם לא מדהים בתחום הזה, ופאפא בכלל לא היה פונקציה).
לא סתם סיימנו את העונה הזו עם ממוצע עלוב של 13.4 אס' למשחק (מקום 13 ביורוליג) שגרר צורת משחק לא מהנה במיוחד לאורך רוב העונה.
קיוויתי שזה יהיה בדיוק המקום בו מכבי תנסה להתחזק בו יחסית לעונה שעברה (אפילו בלאט טען בתחילת הקיץ שהוא מחפש רכז טוב עוד לפני שידע שאוחיון עוזב).
להפתעתי, לא רק שלא חיזקנו את האספקט הזה, אלא הוא אפילו הוחלש, ולא סמית' יהיה זה שיושיע אותנו בכל מה שקשור לניהול המשחק.