פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 יולי 2013, 09:45
מחלוקות בין רייס למכבי, מו"מ מתקדם עם ג'ייק כהן- ע"פ one ודובי פיק.
אפשר לקחת מזה את הטוב, שרייס אולי לא יגיע אלה מישהו טוב ממנו,או לצד הרע, שאפילו את רייס לא מצליחים להחתים.
ג'ייק כהן במקום אליהו במקה הצורך זה לא רע בכלל.
05 יולי 2013, 10:29
פוטנציאלית לג'ייק כהן יש יכולות להיות סוג של קלאתיס. לגבי רייס זו בשורה טובה, אבל מרבית האתרים והעיתונים עדיין מיישרים קו עם גלדסטון. הלוואי וזה יתפוצץ.
05 יולי 2013, 10:38
אם הפרסומים על רייס באמת נכונים אז זה לא משנה אם העסקה תתפוצץ בסופו של דבר כי זה מראה על הקו מחשבה של מכבי.
אם העסקה תיפול מכבי לא ינסו להחתים פתאום את פלאניניץ' או הוארטס ב1.5M אלא יחפשו עוד הימור ב300K.
05 יולי 2013, 11:00
or163 כתב:אם הפרסומים על רייס באמת נכונים אז זה לא משנה אם העסקה תתפוצץ בסופו של דבר כי זה מראה על הקו מחשבה של מכבי.
אם העסקה תיפול מכבי לא ינסו להחתים פתאום את פלאניניץ' או הוארטס ב1.5M אלא יחפשו עוד הימור ב300K.
תסלח לי אבל אני לא רואה איך הורטאס תורם למכבי יותר מרייס. הוא שחקן משלים ולא גארד מוביל בשום מצב.
ופלאניניץ', יחסית לאחד שלא הוביל את קבוצתו לשום דבר, דורש סכומים מופרזים שלפי דיווחים אפילו פנר לא מוכנה לשלם לו.
05 יולי 2013, 11:06
CYellow7 כתב:or163 כתב:אם הפרסומים על רייס באמת נכונים אז זה לא משנה אם העסקה תתפוצץ בסופו של דבר כי זה מראה על הקו מחשבה של מכבי.
תסלח לי אבל אני לא רואה איך הורטאס תורם למכבי יותר מרייס. הוא שחקן משלים ולא גארד מוביל בשום מצב.
ופלאניניץ', יחסית לאחד שלא הוביל את קבוצתו לשום דבר, דורש סכומים מופרזים שלפי דיווחים אפילו פנר לא מוכנה לשלם לו.
הבאתי את פלאניניץ' והוארטס כדוגמא לגארד הבכיר שמכבי הבטיחו, הכוונה שלי שגם אם רייס לא יחתום אז נקבל עוד הימור ולא גארד בכיר.
05 יולי 2013, 11:07
ג'ייק כהן סיכם ל4 שנים במכבי.
נערך לאחרונה על ידי
CYellow7 בתאריך 05 יולי 2013, 11:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
05 יולי 2013, 11:07
אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
אנשים מצפים למשהו אחד אבל מקבלים משהו אחר. הבעיה היא שהציפיות שלנו לא באמת קשורות
למציאות ודווקא ההחתמה של רייס (אם וכאשר) מבטאת אותה היטב. זה בדיוק השחקנים שאותם מחפשים.
כבר יש לנו חמישייה כמעט ומה שנשאר זה שחקני הספסל ולכן אני מציע לא לבנות על כריס פול או בלייק גריפין...
05 יולי 2013, 11:10
יש לך לינק לסיכום עם כהן או שזה שמועה שלך
05 יולי 2013, 11:10
CYellow7 כתב:ג'ייק כהן סיכם ל4 שנים במכבי.
כאמור מתחילים למלא את שורות השחקנים בספסל.
05 יולי 2013, 11:12
השיטה הזאת של לבנות קבוצה של 12 שחקנים ברמה דומה די מאוסה בעיניי, בטח אצל מאמנים שנוטים לחלק דקות כמעט שוות בין השחקנים גם בלי קשר למה שקורה על המגרש.
לא סתם הקבוצות הכי מהנות של מכבי היו עם 7 או 8 שחקנים מובילים והשאר נערי פוסטר, במצב הקיים עם הכשרונות המדולדלים וההחלטה לא לשלם כסף גדול לכוכבים זה באמת קשה יותר להגיע למצב כזה.
05 יולי 2013, 11:21
שוב כמו רייס, עוד לא יצאה הודעה רישמית ממכבי לכן קשה להאמין לכל האתרים האלו שיוצאים בהודעות מפוצצות של סיכם במכבי
05 יולי 2013, 11:23
אני מאוד מקווה שישאילו אוותו לפחות בעונה הראשונה, אחרת זאת תהיה טעות קשה מאוד.
אין לשחקן שהרגע יצא מהמכללות מה לחפש בקבוצה כמו מכבי.
05 יולי 2013, 11:23
אני הייתי ממליצה להשאיל את הבחור.
05 יולי 2013, 11:25
jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
אנשים מצפים למשהו אחד אבל מקבלים משהו אחר. הבעיה היא שהציפיות שלנו לא באמת קשורות
למציאות ודווקא ההחתמה של רייס (אם וכאשר) מבטאת אותה היטב. זה בדיוק השחקנים שאותם מחפשים.
כבר יש לנו חמישייה כמעט ומה שנשאר זה שחקני הספסל ולכן אני מציע לא לבנות על כריס פול או בלייק גריפין...
יש להם חוזה בקליפרס ,אנחנו לא קובאן
ג'ייק כהן זה יופי של החתמה, מה שאומר שאפשר להגיד שלום לליאור.
05 יולי 2013, 11:25
MTA2311 כתב:אני מאוד מקווה שישאילו אוותו לפחות בעונה הראשונה, אחרת זאת תהיה טעות קשה מאוד.
אין לשחקן שהרגע יצא מהמכללות מה לחפש בקבוצה כמו מכבי.
להשאיל? הוא הגיע במקום אליהו...
05 יולי 2013, 11:26
jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
אני מניח שעכשיו פדרמן ייצא מגדרו בשביל להחתים את שאראס וסופו, בשביל להשתיק את האוהדים.
לצערי זה באמת ישתיק את רובם.
05 יולי 2013, 11:28
dan999 כתב:jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
יש להם חוזה בקליפרס ,אנחנו לא קובאן
ג'ייק כהן זה יופי של החתמה, מה שאומר שאפשר להגיד שלום לליאור.
אני זוכר דיבורים מהסוג הזה אחרי ששייר חתם בהקשר להלפרין...
רק הזמן ומראה העיניים ייראה האם זה נכון או לא.
בכל אופן שחקן של מליון וחצי יעזוב ויגיע שחקן של 300 ברוטו. האם ההפרש יילך להחתמה הגדולה??
כן. טייריס רייס.