המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:אם הפרסומים על רייס באמת נכונים אז זה לא משנה אם העסקה תתפוצץ בסופו של דבר כי זה מראה על הקו מחשבה של מכבי.
אם העסקה תיפול מכבי לא ינסו להחתים פתאום את פלאניניץ' או הוארטס ב1.5M אלא יחפשו עוד הימור ב300K.

CYellow7 כתב:or163 כתב:אם הפרסומים על רייס באמת נכונים אז זה לא משנה אם העסקה תתפוצץ בסופו של דבר כי זה מראה על הקו מחשבה של מכבי.
אם העסקה תיפול מכבי לא ינסו להחתים פתאום את פלאניניץ' או הוארטס ב1.5M אלא יחפשו עוד הימור ב300K.
תסלח לי אבל אני לא רואה איך הורטאס תורם למכבי יותר מרייס. הוא שחקן משלים ולא גארד מוביל בשום מצב.
ופלאניניץ', יחסית לאחד שלא הוביל את קבוצתו לשום דבר, דורש סכומים מופרזים שלפי דיווחים אפילו פנר לא מוכנה לשלם לו.

CYellow7 כתב:ג'ייק כהן סיכם ל4 שנים במכבי.

jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
אנשים מצפים למשהו אחד אבל מקבלים משהו אחר. הבעיה היא שהציפיות שלנו לא באמת קשורות
למציאות ודווקא ההחתמה של רייס (אם וכאשר) מבטאת אותה היטב. זה בדיוק השחקנים שאותם מחפשים.
כבר יש לנו חמישייה כמעט ומה שנשאר זה שחקני הספסל ולכן אני מציע לא לבנות על כריס פול או בלייק גריפין...
MTA2311 כתב:אני מאוד מקווה שישאילו אוותו לפחות בעונה הראשונה, אחרת זאת תהיה טעות קשה מאוד.
אין לשחקן שהרגע יצא מהמכללות מה לחפש בקבוצה כמו מכבי.
jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
אנשים מצפים למשהו אחד אבל מקבלים משהו אחר. הבעיה היא שהציפיות שלנו לא באמת קשורות
למציאות ודווקא ההחתמה של רייס (אם וכאשר) מבטאת אותה היטב. זה בדיוק השחקנים שאותם מחפשים.
כבר יש לנו חמישייה כמעט ומה שנשאר זה שחקני הספסל ולכן אני מציע לא לבנות על כריס פול או בלייק גריפין...

dan999 כתב:jol9 כתב:אני קצת מסתייג מהסגנון אבל בסה"כ הכעס מובן.
יש להם חוזה בקליפרס ,אנחנו לא קובאן![]()
ג'ייק כהן זה יופי של החתמה, מה שאומר שאפשר להגיד שלום לליאור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים