MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.
מאוד אוהב אותו, אבל מה שמבאס אותי באמת זה ההחתמה הפוטנציאלית של חוטב העצים הניגרי שאמור ליות הסנטר המוביל שלנו. בהסתכלות קצת יותר ריאלית, אני לא יודע עד כמה מקלין זה שינמוך לעומת רנדל. אותו מספר נקודות, אותו מספר ריבאונדים, ושחקן שהוא צעיר יותר ופציע פחות. למרות שהזן של פאוורים שחיים בצבע הולך ופוחת יש לאיש פוטנציאל. הבעיה בעיני זה אמבקווה. אי אפשר להצליח עם שחקן כזה בתור סנטר מוביל
אין הרבה שחקנים שנתנו עונת פתיחה כל כך מוצלחת במכבי. הרבה יותר קל לעשות מספרים כאלה באלבה. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה.
חוץ מזה, יש פה גם מעבר לקטע המקצועי. שחקן שהתחבר למועדון, רצה להישאר פה עוד הרבה זמן וגם הגיע לו. מה הפדרמנס עושים? בוקקי לפרצוף (מתנצל על הבוטות, אני עצבני). בשום תסריט רנדל לא אמור להיות משוחרר.
וכן, אמבקווה כסנטר ראשון זאת בושה וחרפה. וזה בדיוק מה שיהיה, זה ברור לכולנו.
הקטע הכי מעצבן עם רנדל הוא שהכל היה ידוע. היה ידוע שהוא ימוסה כזר מהעונה הבאה, היה ידוע גובה החוזה (כי הרי חתמו עליו)...
כאילו, מה היתה המחשבה כשחתמו איתו על החוזה הזה? למה לחתום על חוזה, שברור מראש, שלא יכובד?
הרי אף אחד, בחלומות הכי ורודים, לא ציפה לעונה כ"כ מוצלחת של רנדל, אז מה באמת חשבו שם כשחתמו על החוזה הזה?
אלה שאלות שאף עיתונאי לא ישאל, כי זה לא ממש מעניין אף אחד שם, אבל לטעמי, אלה הדברים שהופכים את הניהול של מכבי לחובבני
יותר ויותר. על הדברים האלה, ישלמו במזומן, כי אף שחקן שפוי, ובטח שאף סוכן שאיננו טירון, לא יסכים יותר לחוזים מהסוג הזה ממכבי.
ואז, בפעם הבאה כשיחתימו איזשהו מחליף פוטנציאלי לרנדל, שינעל את מכבי בחוזה לשנתיים נו קאט, וכשהוא יתברר כפלופ, דני
ישלם את כל הבוננזה מהתחלה עד הסוף.