מכבי ת"א החליטה לחתוך את בראיין רנדל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א החליטה לחתוך את בראיין רנדל

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2015, 00:09

החציל האצטקי כתב:שחף- אמבקווה חביב הקהל תוך חודש. זו דעתי.
מוגבל, אבל שחקן-שחקן.

אפשר לחשוב שלא ראו אף פעם סנטר נמוך שעושה הרבה נקודות זבל. ת'יוס, הנדריקס ולאזמה היו בדיוק כאלה ואני לא זוכר שהקהל עף על מישהו מהם. זאת ללא ספק ההחתמה הכי אומללה שנעשתה פה לסנטר מוביל בשלוש או ארבע השנים האחרונות. אולי פופס יותר כי הוא הגיע פצוע, אבל הוא אשכרה שחקן עם קצת יותר פוטנציאל שהצליח בליגה קצת יותר טובה.
שחף

הודעהעל ידי צ'שר » 01 יולי 2015, 00:16

toja27 כתב:צ'שר יש צדק בדבריך. הוא באמת שחקן. שראוי וצריך להישאר בקבוצה.
רק שזאת לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה בשנים האחרונות ואיפשהו התרגלתי מכך שיש שחקנים שצריכים להישאר ובסוף לא נשארו.
וגם יש תמיד את השיקול מקצועי- כלכלי. אין מה לעשות.
אני גם רוצה לראות אותך אומר את אותו הדבר במידה ואוחיון יעזוב(שהספקתי להתרשם שאתה לא מאוהדיו הגדולים).

אם להיות כנה אוחיון שיפר את מעמדו אצלי באופן משמעותי בפלייאוף הישראלי. הוא באמת נתן 500 אחוז מעצמו ואני חושב שהוא היה אחד היחידים שתפקדו בקבוצה... אני לא שוכח ולא סולח על תרגיל קובאן. וכן אני חושב שהוא לא שחקן מספיק טוב עדיין. אם כי שוב בעקבות התקופה האחרונה אני חושב שהוא יכול לתרום לנו משהו...

אבל במקרה של רנדל מדובר גם בשחקן מצויין. גם נייט לינהארט הוכיח המון מחויבות העונה וברור שהוא לא צריך להשאר כי הוא לא מספיק טוב מקצועית. אבל כשיש לך שחקן שגם תורם מקצועית בצורה נהדרת וגם ברמת האופי הוא מושלם למערכת, ההחלטה לחתוך אותו בגלל שיקול כספי שאפשר לנהל אחרת היא מזעזעת בעייני, ועל רקע זה ששחקן כמו טיוס שממש לא היה טוב יותר מרנדל לא מוכנים לוותר ומוכנים להשאיר בשביל סכום קצת יותר נמוך, ולו כדי שיועץ החיסכון שירגיש שעשה את שלו, היא אסון ספורטיבי. ממש ככה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2015, 00:29

MTA2311 כתב:
שחף כתב:
MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.

מאוד אוהב אותו, אבל מה שמבאס אותי באמת זה ההחתמה הפוטנציאלית של חוטב העצים הניגרי שאמור ליות הסנטר המוביל שלנו. בהסתכלות קצת יותר ריאלית, אני לא יודע עד כמה מקלין זה שינמוך לעומת רנדל. אותו מספר נקודות, אותו מספר ריבאונדים, ושחקן שהוא צעיר יותר ופציע פחות. למרות שהזן של פאוורים שחיים בצבע הולך ופוחת יש לאיש פוטנציאל. הבעיה בעיני זה אמבקווה. אי אפשר להצליח עם שחקן כזה בתור סנטר מוביל

אין הרבה שחקנים שנתנו עונת פתיחה כל כך מוצלחת במכבי. הרבה יותר קל לעשות מספרים כאלה באלבה. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה.
חוץ מזה, יש פה גם מעבר לקטע המקצועי. שחקן שהתחבר למועדון, רצה להישאר פה עוד הרבה זמן וגם הגיע לו. מה הפדרמנס עושים? בוקקי לפרצוף (מתנצל על הבוטות, אני עצבני). בשום תסריט רנדל לא אמור להיות משוחרר.

וכן, אמבקווה כסנטר ראשון זאת בושה וחרפה. וזה בדיוק מה שיהיה, זה ברור לכולנו.

הקטע הכי מעצבן עם רנדל הוא שהכל היה ידוע. היה ידוע שהוא ימוסה כזר מהעונה הבאה, היה ידוע גובה החוזה (כי הרי חתמו עליו)...
כאילו, מה היתה המחשבה כשחתמו איתו על החוזה הזה? למה לחתום על חוזה, שברור מראש, שלא יכובד?
הרי אף אחד, בחלומות הכי ורודים, לא ציפה לעונה כ"כ מוצלחת של רנדל, אז מה באמת חשבו שם כשחתמו על החוזה הזה?

אלה שאלות שאף עיתונאי לא ישאל, כי זה לא ממש מעניין אף אחד שם, אבל לטעמי, אלה הדברים שהופכים את הניהול של מכבי לחובבני
יותר ויותר. על הדברים האלה, ישלמו במזומן, כי אף שחקן שפוי, ובטח שאף סוכן שאיננו טירון, לא יסכים יותר לחוזים מהסוג הזה ממכבי.
ואז, בפעם הבאה כשיחתימו איזשהו מחליף פוטנציאלי לרנדל, שינעל את מכבי בחוזה לשנתיים נו קאט, וכשהוא יתברר כפלופ, דני
ישלם את כל הבוננזה מהתחלה עד הסוף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2015, 00:33

צ'שר, אני מסכים לגמרי עם מה שאתה אומר על רנדל. שווי של 700-750 אלף דולר לפאוור פורוורד שעושה הכל על המגרש,
זאת גניבה.
אני לא לגמרי מסכים לגבי טיוס. אני לא חושב שהוא לא נתן מעצמו, בטח בסוף העונה, כששיחק בלי הפסקה. אני לא אומר שהוא דמות ומופת
אבל גם לא שופט אותו בחומרה רבה מדי.
אני תמיד אזכור לו את ההתעלות הגדולה שלו בפיינל פור בשנה שעברה, שהביאה לנו את התואר למעשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 01 יולי 2015, 00:34

jol9 כתב:הקטע הכי מעצבן עם רנדל הוא שהכל היה ידוע. היה ידוע שהוא ימוסה כזר מהעונה הבאה, היה ידוע גובה החוזה (כי הרי חתמו עליו)...
כאילו, מה היתה המחשבה כשחתמו איתו על החוזה הזה? למה לחתום על חוזה, שברור מראש, שלא יכובד?
הרי אף אחד, בחלומות הכי ורודים, לא ציפה לעונה כ"כ מוצלחת של רנדל, אז מה באמת חשבו שם כשחתמו על החוזה הזה?

אלה שאלות שאף עיתונאי לא ישאל, כי זה לא ממש מעניין אף אחד שם, אבל לטעמי, אלה הדברים שהופכים את הניהול של מכבי לחובבני
יותר ויותר. על הדברים האלה, ישלמו במזומן, כי אף שחקן שפוי, ובטח שאף סוכן שאיננו טירון, לא יסכים יותר לחוזים מהסוג הזה ממכבי.
ואז, בפעם הבאה כשיחתימו איזשהו מחליף פוטנציאלי לרנדל, שינעל את מכבי בחוזה לשנתיים נו קאט, וכשהוא יתברר כפלופ, דני

כל מילה בסלע
dod

הודעהעל ידי צ'שר » 01 יולי 2015, 00:43

dod כתב:
jol9 כתב:הקטע הכי מעצבן עם רנדל הוא שהכל היה ידוע. היה ידוע שהוא ימוסה כזר מהעונה הבאה, היה ידוע גובה החוזה (כי הרי חתמו עליו)...

כל מילה בסלע

צודק לחלוטין.

ולגבי טיוס אולי באמת מגזים כי אני פשוט ככ כועס ופגוע (ממש כך) מהקטע עם רנדל. אבל אני כן חושב שאכפת לו קודם כל מעצמו, במקום השני מעצמו ובמקום השלישי, אולי, הפייסבוק שלו.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 יולי 2015, 00:47

שחף- אמרתי מה אני חושב.
אני עוקב אחרי הקריירה של אמבקווה כבר כמה שנים וזה הרושם שאני מקבל.
אני לא משבח כל שחקן, ודאי לא כאלה עם ממוצעים שהם על פניו ״אפורים״.
את מבחן העין שלי הוא עובר.

אנחנו נאהב אותו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 יולי 2015, 00:47

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שחף כתב:
MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.

מאוד אוהב אותו, אבל מה שמבאס אותי באמת זה ההחתמה הפוטנציאלית של חוטב העצים הניגרי שאמור ליות הסנטר המוביל שלנו. בהסתכלות קצת יותר ריאלית, אני לא יודע עד כמה מקלין זה שינמוך לעומת רנדל. אותו מספר נקודות, אותו מספר ריבאונדים, ושחקן שהוא צעיר יותר ופציע פחות. למרות שהזן של פאוורים שחיים בצבע הולך ופוחת יש לאיש פוטנציאל. הבעיה בעיני זה אמבקווה. אי אפשר להצליח עם שחקן כזה בתור סנטר מוביל

אין הרבה שחקנים שנתנו עונת פתיחה כל כך מוצלחת במכבי. הרבה יותר קל לעשות מספרים כאלה באלבה. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה.
חוץ מזה, יש פה גם מעבר לקטע המקצועי. שחקן שהתחבר למועדון, רצה להישאר פה עוד הרבה זמן וגם הגיע לו. מה הפדרמנס עושים? בוקקי לפרצוף (מתנצל על הבוטות, אני עצבני). בשום תסריט רנדל לא אמור להיות משוחרר.

וכן, אמבקווה כסנטר ראשון זאת בושה וחרפה. וזה בדיוק מה שיהיה, זה ברור לכולנו.

הקטע הכי מעצבן עם רנדל הוא שהכל היה ידוע. היה ידוע שהוא ימוסה כזר מהעונה הבאה, היה ידוע גובה החוזה (כי הרי חתמו עליו)...

וואלה. אפילו לא חשבתי על זה.
איזה בזיון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 01 יולי 2015, 01:14

צ'שר כתב:
צ'שר כתב:חלקכם מנסים להסביר את הוויתור על רנדל כן או לא מבחינה פונקציונאלית מקצועית...

בעייני זה בכלל לא חשוב. לא הגיוני בחיים שעל שחקן כמו רנדל שנותן 1000 אחוז מעצמו, שיכול מבחנתו לעלות לשחק גם בלי רגל, שאוהב את המועדון באמת, שמחובר לאוהדים ובעיקר מכביסט אמיתי שבשבילו לנצח זה הדבר הכי חשוב וכל החטאה שוברת לו את הלב - על שחקן כזה מוותרים במחי יד.
ומצד שני שחקן מגעיל מפונק ואגואיסט כמו טיוס, שחושב אך ורק על התחת של עצמו ומעניין לו ת'ביצה אם הקבוצה מנצחת או מפסידה ושהוא הכל חוץ מלהיות מכביסט ולהוות דוגמא לערכים שלנו, עליו לא מוכנים לוותר וכפי שצוטט באחד האתרים "עושים מאמצים" בשביל להשאיר אותו.

הסכומים לא מעניינים אותי. מצידי תחסכו כסף על אחד הזרים הבאים + הכסף של טיוס הזבל הזה אבל תשאירו שחקן שיש בו מכביזם.

אני באמת עצוב היום.. זה לא עוד שחקן שהלך, זה עקרון שנמוג. אנחנו בעייני, ובהובלת דן חסכן, שוכחים את הדרך שלנו...וקבוצה בלי דרך היא קבוצה אבודה.

לגמרי, זה מנקר לי במוח מאז הפרסום.
עצוב לי היום הרבה יותר מבכל הפסד או הדחה העונה.
Roni1

הודעהעל ידי קובי » 01 יולי 2015, 01:19

rc4991 כתב:
Thank you to the fans and the Maccabi organization for everything! Had a great time, so happy to have been part of the Maccabi family. Yalla Maccabi!

למה הוא עוזב לעזאזל? :cry3

מאיפה זה?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 01 יולי 2015, 01:20

קובי כתב:
rc4991 כתב:
Thank you to the fans and the Maccabi organization for everything! Had a great time, so happy to have been part of the Maccabi family. Yalla Maccabi!

למה הוא עוזב לעזאזל? :cry3

מאיפה זה?

מצאתי... פייס =\
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אדם » 01 יולי 2015, 02:19

אמבקווה לעומת טיוס ולאזמה שצינת ,יש לו תפיסה טובה של הכדור,הוא יותר מגוון ,ולא נגר ברמתם,שוב הכל יחסי ,אבל הוא תופס ויודע לסים מכל מצב ולא כמו טיוס ולאזמה שצריך לחשב להם זוית ונוחות ונקודה במגרש ,הוא יותר מכיר את הסל ויותר עוצמתי .
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2015, 02:53

אחרי שעשיתי סיעור מוחות עם עצמי ועם פליקס, הגעתי למסקנה מפתיעה: הניתוח המקצועי של ההנהלה בנוגע לרנדל היה נכון!

בואו ונביט בעניין בצורה אובייקטיבית. עם כל האהבה והערכה לרנדל, הוא לא היה אמור להיות כאן מהתחלה.
לא בגלל שהרמה שלו לא מספיק טובה (היא טובה מספיק), אלא בגלל שסט היכולות שלו לא התאים לסגל הקיים.

כולנו ידענו עוד לפני תחילת העונה, שהבאת 4 ללא יכולת קליעה בצירוף לשני הסנטרים שלנו (סופו וטיוס), שגם להם אין קליעה, תיצור בעיה בהתקפה, כי לא יהיה ריווח. ידענו? ידענו. ביקשנו סטראץ'-פור, אבל קיבלנו רנדל. התאכזבנו, אבל אמרנו שנשחק חלק מהזמן סמול-בול ונסתדר איכשהו.

הפציעה הארוכה של פניני החמירה את הבעיה הזאת עוד יותר. למה? כי הציוות הכי טוב לסמול-בול כלל את פניני ב 3 ואת סמית' ב 4, כאשר פניני לא רק מאיים בקליעה, אלא גם המוסר הכי טוב פנימה במכבי.

הנפילה עם היינס והפציעה של לאנדסברג הביאו את הבעיה לנקודת קיצון . כי עכשיו גם לא יכולנו לשחק "4 קלעים + סופו".

אז נכון שהבעיה החמירה באופן קיצוני בעיקר בגלל פציעות, אבל שורש הבעיה היה בהחתמת פאוור פורווארד (רנדל) שלא התאים בתכונות שלו לשני סנטרים בלי יכולת קליעה.

חבל רק שהצוות המקצועי של מכבי לא חשב על זה בקיץ שעבר. כי עכשיו זה קצת חוכמה בדיעבד, והפעם כן אפשר לבנות סגל שרנדל כן יתאים לו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2015, 03:10

felix_r כתב:אחרי שעשיתי סיעור מוחות עם עצמי ועם פליקס, הגעתי למסקנה מפתיעה: הניתוח המקצועי של ההנהלה בנוגע לרנדל היה נכון!

בואו ונביט בעניין בצורה אובייקטיבית. עם כל האהבה והערכה לרנדל, הוא לא היה אמור להיות כאן מהתחלה.
לא בגלל שהרמה שלו לא מספיק טובה (היא טובה מספיק), אלא בגלל שסט היכולות שלו לא התאים לסגל הקיים.

כולנו ידענו עוד לפני תחילת העונה, שהבאת 4 ללא יכולת קליעה בצירוף לשני הסנטרים שלנו (סופו וטיוס), שגם להם אין קליעה, תיצור בעיה בהתקפה, כי לא יהיה ריווח. ידענו? ידענו. ביקשנו סטראץ'-פור, אבל קיבלנו רנדל. התאכזבנו, אבל אמרנו שנשחק חלק מהזמן סמול-בול ונסתדר איכשהו.

הפציעה הארוכה של פניני החמירה את הבעיה הזאת עוד יותר. למה? כי הציוות הכי טוב לסמול-בול כלל את פניני ב 3 ואת סמית' ב 4, כאשר פניני לא רק מאיים בקליעה, אלא גם המוסר הכי טוב פנימה במכבי.

הנפילה עם היינס והפציעה של לאנדסברג הביאו את הבעיה לנקודת קיצון . כי עכשיו גם לא יכולנו לשחק "4 קלעים + סופו".

אז נכון שהבעיה החמירה באופן קיצוני בעיקר בגלל פציעות, אבל שורש הבעיה היה בהחתמת פאוור פורווארד (רנדל) שלא התאים בתכונות שלו לשני סנטרים בלי יכולת קליעה.

חבל רק שהצוות המקצועי של מכבי לא חשב על זה בקיץ שעבר. כי עכשיו זה קצת חוכמה בדיעבד, והפעם כן אפשר לבנות סגל שרנדל כן יתאים לו.

היו קללות?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 יולי 2015, 04:57

אתה צודק בגדול פליקס. רק שאם מקלין ואמבקווה חותמים חוזרים על הטעות.
דיאור פישר זה חצי פתרון, אבל לא פתרון אמיתי לכדורסל המודרני.

זו הבעיה שאת הקבוצה בונים חבורה של חובבנים. אשכרה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 01 יולי 2015, 06:17

החציל האצטקי כתב:אתה צודק בגדול פליקס. רק שאם מקלין ואמבקווה חותמים חוזרים על הטעות.
דיאור פישר זה חצי פתרון, אבל לא פתרון אמיתי לכדורסל המודרני.

זו הבעיה שאת הקבוצה בונים חבורה של חובבנים. אשכרה.

מה הטעות?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2015, 07:17

קלעים טובים מעמדה 4 זה מצרך מאוד נדיר . בדרך כלל זה שחקנים ברמת כישרון ומחיר מעבר ליכולות של מכבי או סמול פאוורדים שעברו הסבה כמו בלו וכמו שניסו לעשות עם סמית או פניני .
אם יש לך כבר שחקן שתורם יפה מאוד באלמנטים אחרים מעמדה 4 בשני צידי המשחק אז אתה מוותר עליו ?? ההחלטה היא כלכלית נטו כי לפי החוזה החדש העלות שלו בגלל המס מאוד גבוהה. לדעתי מנסים להחתים אותו על חוזה חדש מעט משודרג לעומת העונה ( תוספת של 50K ) וכן רוצים להשאיר אותו אבל לא בכל מחיר. אגב רנדל ומקלין בעמדה 4 זו אחלה גם אם אין שלשות מהעמדה הזאת. מה גם שאפשר לשחק מידי פעם עם סמית בעמדה הזאת כדי לפתוח הגנות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 01 יולי 2015, 07:22

בהנחה שמקלין יחתום עדיין חסר לנו עוד 4. יכול להיות שהרונגודי עדיין עומד על הפרק.
חבל שדריק בראון לא קיבל התייחסות ממכבי כי לפי דעתי הוא בדיוק מה שחסר לנו בציוות שלו עם שחקן כמו מקליין.
אבל גם הרנגודי זה סבבה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2015, 07:28

toja27 כתב:בהנחה שמקלין יחתום עדיין חסר לנו עוד 4. יכול להיות שהרונגודי עדיין עומד על הפרק.
חבל שדריק בראון לא קיבל התייחסות ממכבי כי לפי דעתי הוא בדיוק מה שחסר לנו בציוות שלו עם שחקן כמו מקליין.
אבל גם הרנגודי זה סבבה.

אם מחפשים קלעי שלוש ( וגם ריבאונדר טוב ) , אני מתפלא איך השם של קאלתס לא עלה ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 01 יולי 2015, 07:32

yzafrir כתב:
toja27 כתב:בהנחה שמקלין יחתום עדיין חסר לנו עוד 4. יכול להיות שהרונגודי עדיין עומד על הפרק.
אבל גם הרנגודי זה סבבה.

אם מחפשים קלעי שלוש ( וגם ריבאונדר טוב ) , אני מתפלא איך השם של קאלתס לא עלה ...

האמת שגם הוא אפשרות לא רעה אם כי אני לא יודע מה המצב החוזי שלו(אני זוכר שהוא קיבל הצעה יפה באיזו קבוצה לא מוכרת).
עדיין הייתי מעדיף את הרנגודי כי הוא יותר קשוח ממנו. אבל גם קלאתס זה אופציה סבירה בהחלט. אני חושב שזה כן חשוב שיהיה לנו שחקן 4 אחד שיודע לזרוק מחצי מרחק כדי שלא יווצר פקק בצבע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], משה ו־45 אורחים