01 יולי 2015, 00:09
החציל האצטקי כתב:שחף- אמבקווה חביב הקהל תוך חודש. זו דעתי.
מוגבל, אבל שחקן-שחקן.
01 יולי 2015, 00:16
toja27 כתב:צ'שר יש צדק בדבריך. הוא באמת שחקן. שראוי וצריך להישאר בקבוצה.
רק שזאת לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה בשנים האחרונות ואיפשהו התרגלתי מכך שיש שחקנים שצריכים להישאר ובסוף לא נשארו.
וגם יש תמיד את השיקול מקצועי- כלכלי. אין מה לעשות.
אני גם רוצה לראות אותך אומר את אותו הדבר במידה ואוחיון יעזוב(שהספקתי להתרשם שאתה לא מאוהדיו הגדולים).
01 יולי 2015, 00:29
MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.
מאוד אוהב אותו, אבל מה שמבאס אותי באמת זה ההחתמה הפוטנציאלית של חוטב העצים הניגרי שאמור ליות הסנטר המוביל שלנו. בהסתכלות קצת יותר ריאלית, אני לא יודע עד כמה מקלין זה שינמוך לעומת רנדל. אותו מספר נקודות, אותו מספר ריבאונדים, ושחקן שהוא צעיר יותר ופציע פחות. למרות שהזן של פאוורים שחיים בצבע הולך ופוחת יש לאיש פוטנציאל. הבעיה בעיני זה אמבקווה. אי אפשר להצליח עם שחקן כזה בתור סנטר מוביל
אין הרבה שחקנים שנתנו עונת פתיחה כל כך מוצלחת במכבי. הרבה יותר קל לעשות מספרים כאלה באלבה. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה.
חוץ מזה, יש פה גם מעבר לקטע המקצועי. שחקן שהתחבר למועדון, רצה להישאר פה עוד הרבה זמן וגם הגיע לו. מה הפדרמנס עושים? בוקקי לפרצוף (מתנצל על הבוטות, אני עצבני). בשום תסריט רנדל לא אמור להיות משוחרר.
וכן, אמבקווה כסנטר ראשון זאת בושה וחרפה. וזה בדיוק מה שיהיה, זה ברור לכולנו.
01 יולי 2015, 00:33
01 יולי 2015, 00:34
jol9 כתב:הקטע הכי מעצבן עם רנדל הוא שהכל היה ידוע. היה ידוע שהוא ימוסה כזר מהעונה הבאה, היה ידוע גובה החוזה (כי הרי חתמו עליו)...
כאילו, מה היתה המחשבה כשחתמו איתו על החוזה הזה? למה לחתום על חוזה, שברור מראש, שלא יכובד?
הרי אף אחד, בחלומות הכי ורודים, לא ציפה לעונה כ"כ מוצלחת של רנדל, אז מה באמת חשבו שם כשחתמו על החוזה הזה?
אלה שאלות שאף עיתונאי לא ישאל, כי זה לא ממש מעניין אף אחד שם, אבל לטעמי, אלה הדברים שהופכים את הניהול של מכבי לחובבני
יותר ויותר. על הדברים האלה, ישלמו במזומן, כי אף שחקן שפוי, ובטח שאף סוכן שאיננו טירון, לא יסכים יותר לחוזים מהסוג הזה ממכבי.
ואז, בפעם הבאה כשיחתימו איזשהו מחליף פוטנציאלי לרנדל, שינעל את מכבי בחוזה לשנתיים נו קאט, וכשהוא יתברר כפלופ, דני
ישלם את כל הבוננזה מהתחלה עד הסוף.
01 יולי 2015, 00:43
dod כתב:jol9 כתב:הקטע הכי מעצבן עם רנדל הוא שהכל היה ידוע. היה ידוע שהוא ימוסה כזר מהעונה הבאה, היה ידוע גובה החוזה (כי הרי חתמו עליו)...
כאילו, מה היתה המחשבה כשחתמו איתו על החוזה הזה? למה לחתום על חוזה, שברור מראש, שלא יכובד?
הרי אף אחד, בחלומות הכי ורודים, לא ציפה לעונה כ"כ מוצלחת של רנדל, אז מה באמת חשבו שם כשחתמו על החוזה הזה?
אלה שאלות שאף עיתונאי לא ישאל, כי זה לא ממש מעניין אף אחד שם, אבל לטעמי, אלה הדברים שהופכים את הניהול של מכבי לחובבני
יותר ויותר. על הדברים האלה, ישלמו במזומן, כי אף שחקן שפוי, ובטח שאף סוכן שאיננו טירון, לא יסכים יותר לחוזים מהסוג הזה ממכבי.
ואז, בפעם הבאה כשיחתימו איזשהו מחליף פוטנציאלי לרנדל, שינעל את מכבי בחוזה לשנתיים נו קאט, וכשהוא יתברר כפלופ, דני
כל מילה בסלע
01 יולי 2015, 00:47
01 יולי 2015, 00:47
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.
מאוד אוהב אותו, אבל מה שמבאס אותי באמת זה ההחתמה הפוטנציאלית של חוטב העצים הניגרי שאמור ליות הסנטר המוביל שלנו. בהסתכלות קצת יותר ריאלית, אני לא יודע עד כמה מקלין זה שינמוך לעומת רנדל. אותו מספר נקודות, אותו מספר ריבאונדים, ושחקן שהוא צעיר יותר ופציע פחות. למרות שהזן של פאוורים שחיים בצבע הולך ופוחת יש לאיש פוטנציאל. הבעיה בעיני זה אמבקווה. אי אפשר להצליח עם שחקן כזה בתור סנטר מוביל
אין הרבה שחקנים שנתנו עונת פתיחה כל כך מוצלחת במכבי. הרבה יותר קל לעשות מספרים כאלה באלבה. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה.
חוץ מזה, יש פה גם מעבר לקטע המקצועי. שחקן שהתחבר למועדון, רצה להישאר פה עוד הרבה זמן וגם הגיע לו. מה הפדרמנס עושים? בוקקי לפרצוף (מתנצל על הבוטות, אני עצבני). בשום תסריט רנדל לא אמור להיות משוחרר.
וכן, אמבקווה כסנטר ראשון זאת בושה וחרפה. וזה בדיוק מה שיהיה, זה ברור לכולנו.
הקטע הכי מעצבן עם רנדל הוא שהכל היה ידוע. היה ידוע שהוא ימוסה כזר מהעונה הבאה, היה ידוע גובה החוזה (כי הרי חתמו עליו)...
01 יולי 2015, 01:14
צ'שר כתב:צ'שר כתב:חלקכם מנסים להסביר את הוויתור על רנדל כן או לא מבחינה פונקציונאלית מקצועית...
בעייני זה בכלל לא חשוב. לא הגיוני בחיים שעל שחקן כמו רנדל שנותן 1000 אחוז מעצמו, שיכול מבחנתו לעלות לשחק גם בלי רגל, שאוהב את המועדון באמת, שמחובר לאוהדים ובעיקר מכביסט אמיתי שבשבילו לנצח זה הדבר הכי חשוב וכל החטאה שוברת לו את הלב - על שחקן כזה מוותרים במחי יד.
ומצד שני שחקן מגעיל מפונק ואגואיסט כמו טיוס, שחושב אך ורק על התחת של עצמו ומעניין לו ת'ביצה אם הקבוצה מנצחת או מפסידה ושהוא הכל חוץ מלהיות מכביסט ולהוות דוגמא לערכים שלנו, עליו לא מוכנים לוותר וכפי שצוטט באחד האתרים "עושים מאמצים" בשביל להשאיר אותו.
הסכומים לא מעניינים אותי. מצידי תחסכו כסף על אחד הזרים הבאים + הכסף של טיוס הזבל הזה אבל תשאירו שחקן שיש בו מכביזם.
אני באמת עצוב היום.. זה לא עוד שחקן שהלך, זה עקרון שנמוג. אנחנו בעייני, ובהובלת דן חסכן, שוכחים את הדרך שלנו...וקבוצה בלי דרך היא קבוצה אבודה.
01 יולי 2015, 01:19
rc4991 כתב:Thank you to the fans and the Maccabi organization for everything! Had a great time, so happy to have been part of the Maccabi family. Yalla Maccabi!
למה הוא עוזב לעזאזל?
01 יולי 2015, 01:20
קובי כתב:rc4991 כתב:Thank you to the fans and the Maccabi organization for everything! Had a great time, so happy to have been part of the Maccabi family. Yalla Maccabi!
למה הוא עוזב לעזאזל?
מאיפה זה?
01 יולי 2015, 02:19
01 יולי 2015, 02:53
01 יולי 2015, 03:10
felix_r כתב:אחרי שעשיתי סיעור מוחות עם עצמי ועם פליקס, הגעתי למסקנה מפתיעה: הניתוח המקצועי של ההנהלה בנוגע לרנדל היה נכון!
בואו ונביט בעניין בצורה אובייקטיבית. עם כל האהבה והערכה לרנדל, הוא לא היה אמור להיות כאן מהתחלה.
לא בגלל שהרמה שלו לא מספיק טובה (היא טובה מספיק), אלא בגלל שסט היכולות שלו לא התאים לסגל הקיים.
כולנו ידענו עוד לפני תחילת העונה, שהבאת 4 ללא יכולת קליעה בצירוף לשני הסנטרים שלנו (סופו וטיוס), שגם להם אין קליעה, תיצור בעיה בהתקפה, כי לא יהיה ריווח. ידענו? ידענו. ביקשנו סטראץ'-פור, אבל קיבלנו רנדל. התאכזבנו, אבל אמרנו שנשחק חלק מהזמן סמול-בול ונסתדר איכשהו.
הפציעה הארוכה של פניני החמירה את הבעיה הזאת עוד יותר. למה? כי הציוות הכי טוב לסמול-בול כלל את פניני ב 3 ואת סמית' ב 4, כאשר פניני לא רק מאיים בקליעה, אלא גם המוסר הכי טוב פנימה במכבי.
הנפילה עם היינס והפציעה של לאנדסברג הביאו את הבעיה לנקודת קיצון . כי עכשיו גם לא יכולנו לשחק "4 קלעים + סופו".
אז נכון שהבעיה החמירה באופן קיצוני בעיקר בגלל פציעות, אבל שורש הבעיה היה בהחתמת פאוור פורווארד (רנדל) שלא התאים בתכונות שלו לשני סנטרים בלי יכולת קליעה.
חבל רק שהצוות המקצועי של מכבי לא חשב על זה בקיץ שעבר. כי עכשיו זה קצת חוכמה בדיעבד, והפעם כן אפשר לבנות סגל שרנדל כן יתאים לו.
01 יולי 2015, 04:57
01 יולי 2015, 06:17
החציל האצטקי כתב:אתה צודק בגדול פליקס. רק שאם מקלין ואמבקווה חותמים חוזרים על הטעות.
דיאור פישר זה חצי פתרון, אבל לא פתרון אמיתי לכדורסל המודרני.
זו הבעיה שאת הקבוצה בונים חבורה של חובבנים. אשכרה.
01 יולי 2015, 07:17
01 יולי 2015, 07:22
01 יולי 2015, 07:28
toja27 כתב:בהנחה שמקלין יחתום עדיין חסר לנו עוד 4. יכול להיות שהרונגודי עדיין עומד על הפרק.
חבל שדריק בראון לא קיבל התייחסות ממכבי כי לפי דעתי הוא בדיוק מה שחסר לנו בציוות שלו עם שחקן כמו מקליין.
אבל גם הרנגודי זה סבבה.
01 יולי 2015, 07:32
yzafrir כתב:toja27 כתב:בהנחה שמקלין יחתום עדיין חסר לנו עוד 4. יכול להיות שהרונגודי עדיין עומד על הפרק.
חבל שדריק בראון לא קיבל התייחסות ממכבי כי לפי דעתי הוא בדיוק מה שחסר לנו בציוות שלו עם שחקן כמו מקליין.
אבל גם הרנגודי זה סבבה.
אם מחפשים קלעי שלוש ( וגם ריבאונדר טוב ) , אני מתפלא איך השם של קאלתס לא עלה ...