המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מה עושה את דייויד בלו יותר 4 ממנו?
הוא היה ה-4 הכי טוב ואמין בשנים האחרונות, וזה שהכי הייתי רוצה שיהיה על המגרש במאני טיים.
אני מסתכל על המגמה היום באירופה ובNBA. לכיוון הזה הולכים. יש לו את כל הכישורים ואת הסייז, מה זה רלוונטי אם בNBA הוא שיחק סמול-פורוורד?
הוא יודע לעשות נקודות בקאץ׳ אנד שוט משלוש, הוא פינישר מעולה, עושה דברים יפים במיד-פוסט ושומר מצויין. לסגנון שמכבי משחקת זה מה שצריך.
אנחנו לא הספרס ולא צסק״א, אנחנו נרוץ ונשחק את התרגילים של בלאט שאנחנו משחקים כבר 6 שנים. הוא מתאים לפורמט הזה.
er79 כתב:אוסטין דיי
החציל האצטקי כתב:למה בריאן רנדל 4?
תסתכלו על קליפ ביצועים של בריאן רנדל ותגידו לי שהוא נותן מוב אחד של שחקן פנים. הוא נראה כמו סקנד גארד בלי שלשות.
cannon כתב:מושלם שניהם יחד לעמדה 4. לאור זה שרצו גם סווינגמן, זה יכול להתאים כי טיילור בודאות יכול לשחק גם 3. על הדרך כבונוס יתן גם דקות ב-4. אוסטין דיי זה שחקן בסגנון ארצג.
rc4991 כתב:גם אני חושב שאם כבר אז סמית' צריך להיות בארבע
השאלה אם יביאו פאוור פורוורד טוב שיאכל את רוב הדקות בעמדה ואז נוכל להסתדר עם הפירורים
שחף כתב:חציל, בחייך. להשוות את הבחור לבלו זה בערך כמו להשוות את רוצ'סטי לשאראס. אף אחד משניהם לא עשה מספיק בשביל להצדיק את ההשוואה הזאת.
שחקן שמשחק רוב הקריירה כגארד, אי אפשר פתאום לשחק איתו 4. בשנה שעברה כמעט כל קבוצה לקחה מולנו 15-20 ריבאונדים בהתקפה. תביא שחקן כזה וזה גם מה שנקבל השנה
אני לא רואה בחילופים איזה שיטת משחק שצריך לשמר אותה. חוץ משני משחקים, זה לא עבד מול קבוצות רציניות. זו שיטה שמעודדת עצלנות של השחקנים בהגנה. וכמו שאמרתי היא איומה בריבאונד, כי שחקן רזה של 1.91 מ' צריך לתפוס מקום בצבע מול שחקן של 2.03 מ' במקרה הטוב( או 2.10 במקרה הרע)
החציל האצטקי כתב:שחף כתב:חציל, בחייך. להשוות את הבחור לבלו זה בערך כמו להשוות את רוצ'סטי לשאראס. אף אחד משניהם לא עשה מספיק בשביל להצדיק את ההשוואה הזאת.
שחקן שמשחק רוב הקריירה כגארד, אי אפשר פתאום לשחק איתו 4. בשנה שעברה כמעט כל קבוצה לקחה מולנו 15-20 ריבאונדים בהתקפה. תביא שחקן כזה וזה גם מה שנקבל השנה
אני לא רואה בחילופים איזה שיטת משחק שצריך לשמר אותה. חוץ משני משחקים, זה לא עבד מול קבוצות רציניות. זו שיטה שמעודדת עצלנות של השחקנים בהגנה. וכמו שאמרתי היא איומה בריבאונד, כי שחקן רזה של 1.91 מ' צריך לתפוס מקום בצבע מול שחקן של 2.03 מ' במקרה הטוב( או 2.10 במקרה הרע)
לקחו מולך ריבאונדים כי גם הסנטר שלך גם היה ריבאונדר מזעזע.
אני מסכים איתך לגבי שיטת החילופים. מאידך אני לא חושב שגיא גודס מסכים איתך, כי הוא פשוט מאמן מוגבל, חסר ניסיון ולא מספיק יצירתי. עובדות.
ברור שהוא לא בלו. אי אפשר להשוות אותו לבלו כי כמוהו אין גם לא בNBA.
אבל אפשר להגיד שיש לו את הגובה לשחק 4 שאין לסמית׳ (הוא בדיוק בגובה של לוק הרנגודי או קנת׳ פאריד- 6-6 ללא נעליים- שזה יותר מהרבה מספרי 4 בNBA), את האתלטיות והאקטיביות ההגנתית שרנדל מביא (לא יודע באיזה לבל), והוא קלעי חוץ טוב שיכול לתת נקודות במעבר, לרווח את המשחק ולתת אופציה של קליעה ויצירת נקודות לעצמו. ליד דווין סמית׳ מבחינתי זה מתאים. אתם חושבים שלא- סבבה. נסכים לא להסכים, אני בספק גדול אם נקבל מישהו טוב יותר.
גל גל כתב:rc4991 כתב:גם אני חושב שאם כבר אז סמית' צריך להיות בארבע
השאלה אם יביאו פאוור פורוורד טוב שיאכל את רוב הדקות בעמדה ואז נוכל להסתדר עם הפירורים
טיילור נראה כמו הפיט המתאים ולדעתי הוא יכול להתאים יותר מסמית לעמדה 4 הוא יותר חזק יותר גבוה יותר פיזי וגם יש לו משחק פוסט לא רע
felix_r כתב:אם טיילור מגיע, תהיה לנו חמישיה הכי נמוכה ביורוליג!
פארמר 187
רוצ'סטי 185
סמית' 196
טיילור 200
אמבקווה 202
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים