ת'רד המלפלפונים V5: ארצג בוואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V5: ריצ'י הנדריקס מועמד?

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 19:16

למה בריאן רנדל 4?
תסתכלו על קליפ ביצועים של בריאן רנדל ותגידו לי שהוא נותן מוב אחד של שחקן פנים. הוא נראה כמו סקנד גארד בלי שלשות.

טיילור באותו סייז, עם כישורים הגנתיים דומים, רק יותר מוכשר התקפית. אז אתם אומרים שהוא לא יכול לשחק 4.
אני אומר- אתם טועים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 19:18

החציל האצטקי כתב:מה עושה את דייויד בלו יותר 4 ממנו?
הוא היה ה-4 הכי טוב ואמין בשנים האחרונות, וזה שהכי הייתי רוצה שיהיה על המגרש במאני טיים.

אני מסתכל על המגמה היום באירופה ובNBA. לכיוון הזה הולכים. יש לו את כל הכישורים ואת הסייז, מה זה רלוונטי אם בNBA הוא שיחק סמול-פורוורד?
הוא יודע לעשות נקודות בקאץ׳ אנד שוט משלוש, הוא פינישר מעולה, עושה דברים יפים במיד-פוסט ושומר מצויין. לסגנון שמכבי משחקת זה מה שצריך.
אנחנו לא הספרס ולא צסק״א, אנחנו נרוץ ונשחק את התרגילים של בלאט שאנחנו משחקים כבר 6 שנים. הוא מתאים לפורמט הזה.

לדעתי מבנה הגוף של בלו היה הרבה יותר מאסיבי. בלו יכל לשים גוף על שחקן פנים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 19:26

חוץ מזה בלו גבוה מטיילור באינץ' 1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 15 יולי 2015, 19:36

חציל, בחייך. להשוות את הבחור לבלו זה בערך כמו להשוות את רוצ'סטי לשאראס. אף אחד משניהם לא עשה מספיק בשביל להצדיק את ההשוואה הזאת.
שחקן שמשחק רוב הקריירה כגארד, אי אפשר פתאום לשחק איתו 4. בשנה שעברה כמעט כל קבוצה לקחה מולנו 15-20 ריבאונדים בהתקפה. תביא שחקן כזה וזה גם מה שנקבל השנה

אני לא רואה בחילופים איזה שיטת משחק שצריך לשמר אותה. חוץ משני משחקים, זה לא עבד מול קבוצות רציניות. זו שיטה שמעודדת עצלנות של השחקנים בהגנה. וכמו שאמרתי היא איומה בריבאונד, כי שחקן רזה של 1.91 מ' צריך לתפוס מקום בצבע מול שחקן של 2.03 מ' במקרה הטוב( או 2.10 במקרה הרע)
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 19:42

תזכירו לי, איך קוראים לשחקן השני שמכבי בודקת? דיי משהו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 15 יולי 2015, 19:44

אוסטין דיי
er79

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 19:45

er79 כתב:אוסטין דיי

תודה... אני עייף :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 20:00

הייתם רוצים את טיילור ואוסטין די ביחד? די הוא 2.11 לכל דבר ועניין אבל לא יודע תיהיה נורא חסרה לי פיזיות בעמדה זאת למרות שלכזה דבר לא אומרים לא
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי cannon » 15 יולי 2015, 20:12

מושלם שניהם יחד לעמדה 4. לאור זה שרצו גם סווינגמן, זה יכול להתאים כי טיילור בודאות יכול לשחק גם 3. על הדרך כבונוס יתן גם דקות ב-4. אוסטין דיי זה שחקן בסגנון ארצג.
cannon

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2015, 20:16

החציל האצטקי כתב:למה בריאן רנדל 4?
תסתכלו על קליפ ביצועים של בריאן רנדל ותגידו לי שהוא נותן מוב אחד של שחקן פנים. הוא נראה כמו סקנד גארד בלי שלשות.

למה בריאן רנדל 4? כי אין לו כישורים לשחק בשום עמדה אחרת ומכיוון שהתמקצע בעמדה הזאת מאז שהחל את הקריירה.
למה ג'פרי טיילור לא 4? כי יש לו כישורים לשחק בעמדות 2/3 ובגלל שכמעט לא שיחק בעמדה הזאת במהלך הקריירה.
בכלל לא הייתי משווה ביניהם.

סתם לשם המחשה, נותנים לך את דווין סמית' (שהוא 3) וג'ף טיילור. את מי תעדיף בעמדה 4? לא נראה לי שיש איפה למצמץ.
מכבי צריכה 4 טוב. אם רוצים להתפנק גם בסווינגמן, על הכיפאק. זה לא אמור לבוא ע"ח הצרכים המידיים שלך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 20:19

cannon כתב:מושלם שניהם יחד לעמדה 4. לאור זה שרצו גם סווינגמן, זה יכול להתאים כי טיילור בודאות יכול לשחק גם 3. על הדרך כבונוס יתן גם דקות ב-4. אוסטין דיי זה שחקן בסגנון ארצג.

באמת יש דיבורים איתם?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2015, 20:21

גם אני חושב שאם כבר אז סמית' צריך להיות בארבע
השאלה אם יביאו פאוור פורוורד טוב שיאכל את רוב הדקות בעמדה ואז נוכל להסתדר עם הפירורים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 20:48

rc4991 כתב:גם אני חושב שאם כבר אז סמית' צריך להיות בארבע
השאלה אם יביאו פאוור פורוורד טוב שיאכל את רוב הדקות בעמדה ואז נוכל להסתדר עם הפירורים

טיילור נראה כמו הפיט המתאים ולדעתי הוא יכול להתאים יותר מסמית לעמדה 4 הוא יותר חזק יותר גבוה יותר פיזי וגם יש לו משחק פוסט לא רע
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 21:03

שחף כתב:חציל, בחייך. להשוות את הבחור לבלו זה בערך כמו להשוות את רוצ'סטי לשאראס. אף אחד משניהם לא עשה מספיק בשביל להצדיק את ההשוואה הזאת.
שחקן שמשחק רוב הקריירה כגארד, אי אפשר פתאום לשחק איתו 4. בשנה שעברה כמעט כל קבוצה לקחה מולנו 15-20 ריבאונדים בהתקפה. תביא שחקן כזה וזה גם מה שנקבל השנה

אני לא רואה בחילופים איזה שיטת משחק שצריך לשמר אותה. חוץ משני משחקים, זה לא עבד מול קבוצות רציניות. זו שיטה שמעודדת עצלנות של השחקנים בהגנה. וכמו שאמרתי היא איומה בריבאונד, כי שחקן רזה של 1.91 מ' צריך לתפוס מקום בצבע מול שחקן של 2.03 מ' במקרה הטוב( או 2.10 במקרה הרע)

לקחו מולך ריבאונדים כי גם הסנטר שלך גם היה ריבאונדר מזעזע.
אני מסכים איתך לגבי שיטת החילופים. מאידך אני לא חושב שגיא גודס מסכים איתך, כי הוא פשוט מאמן מוגבל, חסר ניסיון ולא מספיק יצירתי. עובדות.

ברור שהוא לא בלו. אי אפשר להשוות אותו לבלו כי כמוהו אין גם לא בNBA.
אבל אפשר להגיד שיש לו את הגובה לשחק 4 שאין לסמית׳ (הוא בדיוק בגובה של לוק הרנגודי או קנת׳ פאריד- 6-6 ללא נעליים- שזה יותר מהרבה מספרי 4 בNBA), את האתלטיות והאקטיביות ההגנתית שרנדל מביא (לא יודע באיזה לבל), והוא קלעי חוץ טוב שיכול לתת נקודות במעבר, לרווח את המשחק ולתת אופציה של קליעה ויצירת נקודות לעצמו. ליד דווין סמית׳ מבחינתי זה מתאים. אתם חושבים שלא- סבבה. נסכים לא להסכים, אני בספק גדול אם נקבל מישהו טוב יותר.

אחדשיודע- התקפית טיילור הוא שדרוג על רנדל, איך שלא תסובב את זה. הבעיה היחידה שיכולה להיות היא בהגנה ובריבאונד- ובתחושה שלי הפערים הם לא משמעותיים.
אני לא רואה אותו כסווינגמן. אני רואה אותו כפורוורד שיכול לשחק 3-4 ולתת דברים טובים ליד כל אחד מבין סמית׳/פניני/לנדסברג/אמבקווה/פבראני. שחקן ורסטילי.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 15 יולי 2015, 21:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 21:10

החציל האצטקי כתב:
שחף כתב:חציל, בחייך. להשוות את הבחור לבלו זה בערך כמו להשוות את רוצ'סטי לשאראס. אף אחד משניהם לא עשה מספיק בשביל להצדיק את ההשוואה הזאת.

לקחו מולך ריבאונדים כי גם הסנטר שלך גם היה ריבאונדר מזעזע.
אני מסכים איתך לגבי שיטת החילופים. מאידך אני לא חושב שגיא גודס מסכים איתך, כי הוא פשוט מאמן מוגבל, חסר ניסיון ולא מספיק יצירתי. עובדות.

ברור שהוא לא בלו. אי אפשר להשוות אותו לבלו כי כמוהו אין גם לא בNBA.
אבל אפשר להגיד שיש לו את הגובה לשחק 4 שאין לסמית׳ (הוא בדיוק בגובה של לוק הרנגודי או קנת׳ פאריד- 6-6 ללא נעליים- שזה יותר מהרבה מספרי 4 בNBA), את האתלטיות והאקטיביות ההגנתית שרנדל מביא (לא יודע באיזה לבל), והוא קלעי חוץ טוב שיכול לתת נקודות במעבר, לרווח את המשחק ולתת אופציה של קליעה ויצירת נקודות לעצמו. ליד דווין סמית׳ מבחינתי זה מתאים. אתם חושבים שלא- סבבה. נסכים לא להסכים, אני בספק גדול אם נקבל מישהו טוב יותר.

מסכים איתך בכל מילה והייתי רוצה לראות אותו במכבי ביחד עם עוד מספר 4 אחר ולסגור תסגל ויש פה סגל מדהים
השאלה היא איזה 4 שני היינו רוצים לראות מישהו בסגנון של תומפסון? של די? של רנדל? לדעתי צריך מישהו שיכול לשחק גם 5 במידה ואחד הסנטרים יפצע אז תומפסון לדוגמא הכי מתאים לדעתי חוץ מזה אתם שוכחים שלמכבי יש הרבה כוכבים בסגל וזה מותר להמר עם כל הכבוד אנחנו לא צסקא שיכול להיות לנו כוכב בכל עמדה ומכבי העלו את התקציב אני חושב והביאו שחקנים מעולים והשתפרו בכל עמדה דרך אגב טיילור ועוד מישהו זה גם שיפור לעומת השנה לדעתי נראה את גודס השנה ונקווה לקצת יותר מזל משנה שעברה עם הפציעות
בפוטנציאל מכבי קבוצת פיינל פור הבעיה היא שהשנה דווקא הרבה כוכבים חזרו לאירופה והיורוליג התחזקה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 21:18

אגב, התחושה שלי היא שרנדל נשאר בכלל. יותר מדי שקט שם בגזרה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2015, 21:19

גל גל כתב:
rc4991 כתב:גם אני חושב שאם כבר אז סמית' צריך להיות בארבע

טיילור נראה כמו הפיט המתאים ולדעתי הוא יכול להתאים יותר מסמית לעמדה 4 הוא יותר חזק יותר גבוה יותר פיזי וגם יש לו משחק פוסט לא רע

אני לא בטוח שהוא יותר חזק וסמית די מאסיבי
הוא עושה את הפוסט אפ על פורוורדים ולא על 4 שזה משמעותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 21:21

אם הוא ישאר אני יהיה מרוצה ולא מרוצה הוא שחקן טוב קבוצתי מכיר תמערכת אבל פציע יש לו בעיית מעיים והוא לא יכול לשחק 5 למקרה שאחד הסנטרים יפצע
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 21:43

אם טיילור מגיע, תהיה לנו חמישיה הכי נמוכה ביורוליג!

פארמר 187
רוצ'סטי 185
סמית' 196
טיילור 200
אמבקווה 202
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 21:49

felix_r כתב:אם טיילור מגיע, תהיה לנו חמישיה הכי נמוכה ביורוליג!

פארמר 187
רוצ'סטי 185
סמית' 196
טיילור 200
אמבקווה 202

לא רואה בזה משהו פסול זה יכול להיות דווקא נורא מעניין משחק מהיר הרבה תנועה קלעי שלשות הגנה טובה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים