27 נובמבר 2016, 19:22
יוסי22 כתב:באיזה עולם מכבי פחות טובה מפנא ודרושפקה ..
וממתי פנא וויטוריה ודרושפקה טובות מאולימפיאקוס ?
27 נובמבר 2016, 19:30
27 נובמבר 2016, 19:34
27 נובמבר 2016, 19:40
שועל כתב:מייק ג'יימס, אפשר לחשוב
27 נובמבר 2016, 19:45
27 נובמבר 2016, 19:45
roy1000 כתב:שועל כתב:מייק ג'יימס, אפשר לחשוב
אומר מי שהשחקנים הכי טובים בקבוצה שלו הם דיג'י סילי וקולטון אייברסון?
27 נובמבר 2016, 19:48
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:באיזה עולם מכבי פחות טובה מפנא ודרושפקה ..
מכבי יותר טובה מפאו ודרושאפקה.
אני חושב שהטעות שלי בקיץ הייתה שהערכתי את היורוליג השנה יותר מדי, ובהתאם לכך את מכבי פחות מדי. מדובר בליגה שוויונית ומעניינת מאוד, אבל איכותית היא לא השתנתה משמעותית.
27 נובמבר 2016, 19:49
שועל כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:מייק ג'יימס, אפשר לחשוב
לא הבנתי
27 נובמבר 2016, 19:51
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:באיזה עולם מכבי פחות טובה מפנא ודרושפקה ..
אני חושב שהטעות שלי בקיץ הייתה שהערכתי את היורוליג השנה יותר מדי, ובהתאם לכך את מכבי פחות מדי. מדובר בליגה שוויונית ומעניינת מאוד, אבל איכותית היא לא השתנתה משמעותית.
היורוליג התחזקה בכך שהרמה הממוצעות של המשתתפות בה עלתה כתוצאה מהסרת הנמושות + חלק מהקבוצות התחזקו
בנוסף הפורמט החדש מאוד מעניין ויש איזה 10 קבוצות "הצלבה" שקשה לדעת מי תנצח בכל פעם + באמברג הכבשה השחורה והכוכב עם הביתיות שמסבכות עוד יותר את העסק
27 נובמבר 2016, 19:53
rc4991 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:מייק ג'יימס, אפשר לחשוב
לא הבנתי
אתה לא יכול לזלזל בג'יימס כשהשחקנים הכי טובים שלך הם סילי ואייברסון...לטענתו
27 נובמבר 2016, 19:57
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:באיזה עולם מכבי פחות טובה מפנא ודרושפקה ..
היורוליג התחזקה בכך שהרמה הממוצעות של המשתתפות בה עלתה כתוצאה מהסרת הנמושות + חלק מהקבוצות התחזקו
בנוסף הפורמט החדש מאוד מעניין ויש איזה 10 קבוצות "הצלבה" שקשה לדעת מי תנצח בכל פעם + באמברג הכבשה השחורה והכוכב עם הביתיות שמסבכות עוד יותר את העסק
זה נכון. אני מדבר פה אבל על ההערכה הסובייקטיבית שלי. חשבתי שהרמה של הקבוצות תהיה הרבה יותר גבוהה בגלל השינוי ולכן מכבי תצטרך להיות הרבה יותר טובה בשביל להגיע להצלבה. כרגע, נראה שזה לא המצב ושטעיתי בהקשר הזה. זה לא אומר שמכבי באנקר בהצלבה, אבל זה כן אומר שזה ממש לא יעד בלתי מושג.
27 נובמבר 2016, 20:04
שועל כתב:את גאודלוק סביר להניח לא יכניסו לשטף הקבוצתי כי הוא כנראה לא שייך לשם
לא יודע מה אתה רוצה מווימס, במשחק האחרון הוא עשה סל מתי שהוא החליט שהוא רוצה לעשות, ובכל שאר הזמן התרכז לגמרי במסירה
27 נובמבר 2016, 22:46
roy1000 כתב:אדם, לא הבנתי בדיוק מה כל כך מרשים בסגל של מכבי, בייחוד שאתה אומר שאתה לא תופס מווימס? ברצינות - איזה שחקנים מרשימים אותך במכבי? מקל? פניני? צירבס? אייברסון?
לאנאדולו (שיש לה כרגע פחות נצחונות מלמכבי) יש את הווארטל, דריק בראון, גריינג'ר, קוטון, עוסמאן ודנסטון. זה סגל שהייתי מתחלף איתו בשניה.
מכבי לא שווה מקום רביעי/חמישי מבחינה ריאלית. פשוט לא.
אם שניה נעזוב את הדמגוגיה הרגילה, אז מכבי תפסה את פנר ובעיקר את אוליפיאקוס ביכולת שאפשר לתפוס אותן פעם בהרבה שנים. מכבי שווה מקום 10-13 ביורוליג הזה ולהערכתי, לשם זה יתכנס.
27 נובמבר 2016, 22:54
jol9 כתב:roy1000 כתב:אדם, לא הבנתי בדיוק מה כל כך מרשים בסגל של מכבי, בייחוד שאתה אומר שאתה לא תופס מווימס? ברצינות - איזה שחקנים מרשימים אותך במכבי? מקל? פניני? צירבס? אייברסון?
לאנאדולו (שיש לה כרגע פחות נצחונות מלמכבי) יש את הווארטל, דריק בראון, גריינג'ר, קוטון, עוסמאן ודנסטון. זה סגל שהייתי מתחלף איתו בשניה.
אם שניה נעזוב את הדמגוגיה הרגילה, אז מכבי תפסה את פנר ובעיקר את אוליפיאקוס ביכולת שאפשר לתפוס אותן פעם בהרבה שנים. מכבי שווה מקום 10-13 ביורוליג הזה ולהערכתי, לשם זה יתכנס.
זה מוגזם אפילו בשבילך...
27 נובמבר 2016, 23:05
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אדם, לא הבנתי בדיוק מה כל כך מרשים בסגל של מכבי, בייחוד שאתה אומר שאתה לא תופס מווימס? ברצינות - איזה שחקנים מרשימים אותך במכבי? מקל? פניני? צירבס? אייברסון?
זה מוגזם אפילו בשבילך...
תיקנתי בהודעה הבאה. זה יותר בכיוון של 9-11 לדעתי מאשר 10-13.
זה מה שאני חושב שהקבוצה הזו שווה כרגע. לא כל יום תשחק מול קבוצה שקולעת 10% ל-3. אני מאוד אשמח לטעות.
27 נובמבר 2016, 23:07
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אדם, לא הבנתי בדיוק מה כל כך מרשים בסגל של מכבי, בייחוד שאתה אומר שאתה לא תופס מווימס? ברצינות - איזה שחקנים מרשימים אותך במכבי? מקל? פניני? צירבס? אייברסון?
זה מוגזם אפילו בשבילך...
תיקנתי בהודעה הבאה. זה יותר בכיוון של 9-11 לדעתי מאשר 10-13.
זה מה שאני חושב שהקבוצה הזו שווה כרגע. לא כל יום תשחק מול קבוצה שקולעת 10% ל-3. אני מאוד אשמח לטעות.
אתה מזכיר לי קצת את מה שאתה אומר על רמי הדר והחילופים שלו.
אין לך באמת קו ביקורתי מסודר.
איך פתאום מילאנו אצלך מדורגת בצמרת, כשלפני כמה שבועות אמרת שאתה לא רואה מי מהמועמדות להצלבה תפסיד במילאנו?
עזוב רגע את ענייני המזל... איך אפשר להגיד שהקבוצה משחקת בלי דרך? הרי אם יש משהו ברור, זה שרמי הוריד את הקצב, שינה ציוותים בחמישיות, הקפיא את מקל ואת אלכסנדר, וניצח 5 משחקים + מגדל...
אי אפשר לזלזל בזה.
אני חושב שאנחנו פשוט עדיין לא יודעים להבין ולהעריך את הליגה הזאת. פנר הפסידה 3 פעמים ברציפות, ופתאום היא הפכה לקבוצה חלשה, מכבי ניצחה 3 פעמים ברציפות, ופתאום היא קבוצת פיינל פור.
גם צסקא עוד תפסיד, וגם ריאל, והקבוצות החלשות שצחקו עליהן כאן, גם עוד ינצחו (כמו שגלא ניצחה את בארסה ודרושאפקה).
27 נובמבר 2016, 23:19
jol9 כתב:אתה מזכיר לי קצת את מה שאתה אומר על רמי הדר והחילופים שלו.
איך פתאום מילאנו אצלך מדורגת בצמרת, כשלפני כמה שבועות אמרת שאתה לא רואה מי מהמועמדות להצלבה תפסיד במילאנו?
עזוב רגע את ענייני המזל... איך אפשר להגיד שהקבוצה משחקת בלי דרך? הרי אם יש משהו ברור, זה שרמי הוריד את הקצב, שינה ציוותים בחמישיות, הקפיא את מקל ואת אלכסנדר, וניצח 5 משחקים + מגדל...
אי אפשר לזלזל בזה.
אני חושב שאנחנו פשוט עדיין לא יודעים להבין ולהעריך את הליגה הזאת. פנר הפסידה 3 פעמים ברציפות, ופתאום היא הפכה לקבוצה חלשה, מכבי ניצחה 3 פעמים ברציפות, ופתאום היא קבוצת פיינל פור.
גם צסקא עוד תפסיד, וגם ריאל, והקבוצות החלשות שצחקו עליהן כאן, גם עוד ינצחו (כמו שגלא ניצחה את בארסה ודרושאפקה).
27 נובמבר 2016, 23:27
27 נובמבר 2016, 23:32
שחף1 כתב:לא מחזיק מברצלונה. קבוצה שאנחנו צריכים לסיים לפניה בסופו של דבר. סגל סופר בינוני חוץ מרייס.
27 נובמבר 2016, 23:47
roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה מזכיר לי קצת את מה שאתה אומר על רמי הדר והחילופים שלו.
אי אפשר לזלזל בזה.
מילאנו מדורגת בצמרת? היא עם מכבי ואוליפיאקוס במקומות 9-11.
אני לא רואה שום דרך אצל רמי הדר. למחוק את מקל זה לא "דרך". זה מהלך נכון, אבל לא "דרך". אני לא רואה שום תרגילים או שיטה. הכל יכולת אישית. הקצב מגיע לדעתי מהיריבות ולא ממכבי.
אני חושב שהיורוליג הפכה להיות יותר דומה ל- NBA. עם עומס המשחקים, לכל משחק יש חשיבות פחותה ולקבוצות יש אפשרות לתקן. קח לדוגמא את ברצלונה שנראית נורא עכשיו, אבל אין לי ספק שהיא תסיים טופ 4-5. כנ"ל לגבי פנר. גם אנאדולו עוד תדבר חזק למרות הפתיחה החלשה. מצד שני, ראיתי את אוליפיאקוס כמה פעמים העונה ואני לא חושב שזו קבוצת הצלבה. בלי חיזוק בקו האחורי הם לא יהיו בהצלבה לדעתי.
אני מבין שאנשים שופטים לפי תוצאות, אבל בליגה כל כך עמוסה וארוכה, לרצף של 3 נצחונות אין הרבה משמעות.