roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אדם, לא הבנתי בדיוק מה כל כך מרשים בסגל של מכבי, בייחוד שאתה אומר שאתה לא תופס מווימס? ברצינות - איזה שחקנים מרשימים אותך במכבי? מקל? פניני? צירבס? אייברסון?
לאנאדולו (שיש לה כרגע פחות נצחונות מלמכבי) יש את הווארטל, דריק בראון, גריינג'ר, קוטון, עוסמאן ודנסטון. זה סגל שהייתי מתחלף איתו בשניה.
מכבי לא שווה מקום רביעי/חמישי מבחינה ריאלית. פשוט לא.
אם שניה נעזוב את הדמגוגיה הרגילה, אז מכבי תפסה את פנר ובעיקר את אוליפיאקוס ביכולת שאפשר לתפוס אותן פעם בהרבה שנים. מכבי שווה מקום 10-13 ביורוליג הזה ולהערכתי, לשם זה יתכנס.
זה מוגזם אפילו בשבילך...
תיקנתי בהודעה הבאה. זה יותר בכיוון של 9-11 לדעתי מאשר 10-13.
זה מה שאני חושב שהקבוצה הזו שווה כרגע. לא כל יום תשחק מול קבוצה שקולעת 10% ל-3. אני מאוד אשמח לטעות.
אתה מזכיר לי קצת את מה שאתה אומר על רמי הדר והחילופים שלו.
אין לך באמת קו ביקורתי מסודר.
איך פתאום מילאנו אצלך מדורגת בצמרת, כשלפני כמה שבועות אמרת שאתה לא רואה מי מהמועמדות להצלבה תפסיד במילאנו?
עזוב רגע את ענייני המזל... איך אפשר להגיד שהקבוצה משחקת בלי דרך? הרי אם יש משהו ברור, זה שרמי הוריד את הקצב, שינה ציוותים בחמישיות, הקפיא את מקל ואת אלכסנדר, וניצח 5 משחקים + מגדל...
אי אפשר לזלזל בזה.
אני חושב שאנחנו פשוט עדיין לא יודעים להבין ולהעריך את הליגה הזאת. פנר הפסידה 3 פעמים ברציפות, ופתאום היא הפכה לקבוצה חלשה, מכבי ניצחה 3 פעמים ברציפות, ופתאום היא קבוצת פיינל פור.
גם צסקא עוד תפסיד, וגם ריאל, והקבוצות החלשות שצחקו עליהן כאן, גם עוד ינצחו (כמו שגלא ניצחה את בארסה ודרושאפקה).