24 פברואר 2023, 13:54
my man כתב:הכדורסל של מכבי נוראי כבר שנים. אפילו בעונת הגביע עם בלאט הכדורסל היה נוראי עד השלבים המכריעים...
אבל אולי הגיע הזמן להפסיק עם זה? כי זה קשה לצפייה וכואב בעיניים ומתחיל גם להכאיב בעוד איברים...
הפיתרון היחיד הוא שיביאו כבר מאמן נורמלי לקבוצה הזאת.
24 פברואר 2023, 15:42
24 פברואר 2023, 15:54
אחדשיודע כתב:אז סיכמנו שקטש הוא הבעיה העיקרית של הקבוצה הזאת ובלעדיו אנחנו קבוצת פיינל פור שתראה מדהים?
ככה פשוט משתמע מהתגובות של חלק מהאנשים פה
24 פברואר 2023, 16:15
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אז סיכמנו שקטש הוא הבעיה העיקרית של הקבוצה הזאת ובלעדיו אנחנו קבוצת פיינל פור שתראה מדהים?
למה אתה בוחר רק את האפשרויות הקיצוניות?
נכון, לא כול הבעיות הן קטש, יש גם בעיות מבניות.
יחד עם זאת, מאמן טוב יכול לעשות עם הקבוצה הזאת הרבה יותר מסתם חיקוי עלוב של קבוצת G-ליג, בה כול אחד הולך לבד בהתקפה, ואף אחד לא שומר בהגנה.
24 פברואר 2023, 16:46
24 פברואר 2023, 17:10
אחדשיודע כתב:אז סיכמנו שקטש הוא הבעיה העיקרית של הקבוצה הזאת ובלעדיו אנחנו קבוצת פיינל פור שתראה מדהים?
24 פברואר 2023, 18:41
24 פברואר 2023, 19:28
24 פברואר 2023, 20:11
מילוס כתב:אני אשאל שאלה אחרת. לא קטש, בסדר. מי כן? כמה אופציות יש שהן גם טובות בהרבה - וגם ריאליות?
וכשאני מדבר על טובות בהרבה, לא על דג'יקיצ'ים ושטויות אחרות.
קחו בחשבון שמכבי פותחת כמה חוזים לקראת הקיץ (בראון, סורקין, בונזו? בולדווין?), וקחו בחשבון שברור לכולנו שאת כל הסחלע שמסביב לשלישיית הזרים הטובה חייבים לשדרג.
וקחו בחשבון שהסגל הישראלי חייב הפיכה ושדרוג (=יקר בהרבה).
אז שוב, איזה מאמן כבר יבוא לפה במספרים של קטש? מקסימום ננו, פרנקו ודומיהם. אין פה שדרוג, ואם לא יקרו פה דברים קיצוניים אני די בטוח שקטש יהיה פה גם בשנה הבאה.
24 פברואר 2023, 21:11
25 פברואר 2023, 00:30
מילוס כתב:השאלה היא על מי אפשר להמר, זה לא שיש פה איזה מאמן עולה בסביבה.
25 פברואר 2023, 02:03
JarJarBinx כתב:מילוס כתב:השאלה היא על מי אפשר להמר, זה לא שיש פה איזה מאמן עולה בסביבה.
אין בכל העולם שום מאמן עולה? יש או מאמן טופ יורוליג סטייל אובראדוביץ' ופסקוואל, או קטש? קטש לא מספק את הסחורה, תביאו מישהו אחר. עדיף הימור על מאמן מוכשר כלשהו בעולם מאשר להישאר עם הבינוניות מינוס הזו. עברה יותר מחצי עונה, ההגנה ברמה שמעליבה משחקי טרום עונה, חצי מההתקפות מסתיימות במבצע אישי של בולדווין/בראון או בזריקת סוף שעון מאולצת וגרועה אחרי התקפה תקועה. מספיק.
25 פברואר 2023, 09:52
עידן כתב:my man כתב:הכדורסל של מכבי נוראי כבר שנים. אפילו בעונת הגביע עם בלאט הכדורסל היה נוראי עד השלבים המכריעים...
אבל אולי הגיע הזמן להפסיק עם זה? כי זה קשה לצפייה וכואב בעיניים ומתחיל גם להכאיב בעוד איברים...
לא מסכים. נכון, הכדורסל היה נוראי ברוב השנים האחרונות, אבל היו הרבה משחקים שנהניתי מהם בעונות של בלאט, וגם היו הרבה משחקים שנהניתי מהם בעונת הקורונה עם יאניס, שם ניצחנו בחוץ בהפרשים גדולים, יותר מפעם אחת. העונה לא חושב שנהניתי משום משחק.
במילים אחרות - הכדורסל הנוראי היה בד"כ עם מאמנים נוראיים.
25 פברואר 2023, 09:53
שמוליק כתב:עידן כתב:my man כתב:הכדורסל של מכבי נוראי כבר שנים. אפילו בעונת הגביע עם בלאט הכדורסל היה נוראי עד השלבים המכריעים...
לא מסכים. נכון, הכדורסל היה נוראי ברוב השנים האחרונות, אבל היו הרבה משחקים שנהניתי מהם בעונות של בלאט, וגם היו הרבה משחקים שנהניתי מהם בעונת הקורונה עם יאניס, שם ניצחנו בחוץ בהפרשים גדולים, יותר מפעם אחת. העונה לא חושב שנהניתי משום משחק.
במילים אחרות - הכדורסל הנוראי היה בד"כ עם מאמנים נוראיים.
תפריד בין העונה המלהיבה של בלאט עם פרקינס ואידסון לבין עונת האליפות הזוועתית עם רייס. בלאט קיבל שם שיגעון גדלות והחליט לשלוט בקבוצה בכל מחיר. כשהיתה לקבוצה הזדמנות למשחק מעבר או מתפרצת, הוא עצר הכל ל"משחק מבוקר". היה קשה לצפייה. לעומת זאת, בקבוצת פרקינס-אידסון היה תענוג לצפות. שם הוא איך שהוא יישם מהתורה שלימד אותו פיני.
25 פברואר 2023, 10:43
25 פברואר 2023, 14:01
RomanR כתב:בין קטש לפסקוואל יש עוד המון מאמנים. מי? לא יודע, לא העבודה שלי, יש אנשים במכבי שמקבלים על זה כסף וזה תפקידם.
הכדורסל של מכבי מעליב את הצופים, למרות התוצאות הסבירות
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
25 פברואר 2023, 17:37
מילוס כתב:אני אשאל שאלה אחרת. לא קטש, בסדר. מי כן? כמה אופציות יש שהן גם טובות בהרבה - וגם ריאליות?
קחו בחשבון שמכבי פותחת כמה חוזים לקראת הקיץ (בראון, סורקין, בונזו? בולדווין?), וקחו בחשבון שברור לכולנו שאת כל הסחלע שמסביב לשלישיית הזרים הטובה חייבים לשדרג.
אז שוב, איזה מאמן כבר יבוא לפה במספרים של קטש? מקסימום ננו, פרנקו ודומיהם. אין פה שדרוג, ואם לא יקרו פה דברים קיצוניים אני די בטוח שקטש יהיה פה גם בשנה הבאה.
25 פברואר 2023, 17:57
שמוליק כתב:מילוס כתב:אני אשאל שאלה אחרת. לא קטש, בסדר. מי כן? כמה אופציות יש שהן גם טובות בהרבה - וגם ריאליות?
דיגיקיץ נהדר. לא יודע מיכן נובע הזלזול. ננו ראוי מאוד.
25 פברואר 2023, 19:47
עידן כתב:JarJarBinx כתב:אז במשחק שבו השלישייה המובילה של בראון בולדווין וקולסון כולם משחקים טוב ומעלה, מכבי מגרדת ניצחון עם מהפך ברבע אחרון מול קבוצת תחתית כמו באיירן, ועוד כשהיא עם פצועים משמעותיים.
בדרך מציגה הגנה נרפית, ריבאונד הגנה מביך ברמות, והתקפה חסרת מעוף שכולה תלויה ביכולת האישית של בראון ובולדווין.
יש פה מי שאומר שנטפלים לקטש, אני חושב להיפך, מקלים עליו. הקבוצה לא מאומנת בהגנה, ועם שיטה התקפית שבירה וחסרת מעוף. אני באמת באמת סובל מלראות את מכבי תוקפת, החוסר אונים והחוסר תכליתיות בחסימה והעוד חסימה לשחקן שעם הכדור משעמם ומייאש. אין לי אמון שמכבי יכולה לבנות משהו אמיתי עם קטש בראש.
חד משמעית. לראות את מכבי זה סבל, וזה בעיקר על קטש, גם אם הסגל חלש. אני פשוט מרגיש כל משחק מחדש כמו במכונת מזל, כי המשחק של מכבי רנדומלי לחלוטין. ובדומה למכונת מזל, הסיכוי להצליח בהימור הוא אפסי.
דשמוליק כתב:my man כתב:הכדורסל של מכבי נוראי כבר שנים. אפילו בעונת הגביע עם בלאט הכדורסל היה נוראי עד השלבים המכריעים...
צודק פעמיים, במיוחד בפיסקה השנייה שלך. לגבי הראשונה, להדביק לעונת הגביע של בלאט תווית של כדורסל נוראי מקביל לקביעה לפיה פייק כהן לא כל כך טוב בהגנה.
26 פברואר 2023, 06:45
עידן כתב:RomanR כתב:בין קטש לפסקוואל יש עוד המון מאמנים. מי? לא יודע, לא העבודה שלי, יש אנשים במכבי שמקבלים על זה כסף וזה תפקידם.
הכדורסל של מכבי מעליב את הצופים, למרות התוצאות הסבירות
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
יאפ. לא ברור למה חושבים פה שזה או מאמן ישראלי בינוני שלא יוביל אותנו לכלום או שאין אופציות אחרות בשוק. מה, ההנהלה גם בזה הצליחה להשפיע? "השוק דל במאמנים"? "השוק דל בסנטרים?"
כמו שאמרת, יש המון מאמנים שיהיו טובים מקטש ולא בהכרח יעלו הרבה יותר. אבל צריך סקאוטינג.