ת'רד נבחרות ישראל V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד נבחרות ישראל V3

הודעהעל ידי מרסר » 07 ספטמבר 2025, 23:59

דני רומן מדר וגינת נתנו אחלה של הופעה באליפות הזאת השאר היו חלשים מאוד, זוסמן וקרינגטון בעיקר הם שיחקו לא מעט והיו חלשים , בסך הכול עלינו שלב ושיחקנו לרוב בצורה טובה, כול הכבוד לצוות המקצועי והשחקנים.
מרסר

Re: ת'רד נבחרות ישראל V3

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 ספטמבר 2025, 00:13

מרסר כתב:דני רומן מדר וגינת נתנו אחלה של הופעה באליפות הזאת השאר היו חלשים מאוד, זוסמן וקרינגטון בעיקר הם שיחקו לא מעט והיו חלשים , בסך הכול עלינו שלב ושיחקנו לרוב בצורה טובה, כול הכבוד לצוות המקצועי והשחקנים.

אני מוחק פה 3 שמות מהאחלה הופעה.
דני עשה הופעה מעולה, רומן היה עסל באסל והשעיר לעזאזל (גם אם הוא לא טוב בריאבונד, אם מוציאים אותו לשלשה והוא הולך לבד לריבאונד זה לא אשמתו), הוא ניצח את איסלנד שבדיעבד נתן לנו את העליה וזהו. מדר היה זוועה חצי טורניר ובסדר מינוס בשאר אבל "הלב של הנבחרת שיט". גינת היה סבבה מול צרפת ועל זה הכתירו אותו לשחקן שדני שני לו ו"הלב של הנבחרת שיט".
היום דני שיחק לבד עם 3 שחקנים עליו בהגנה והביקורת היחידה שלי אליו זה שהוא לא דרש יותר היום, יכל להיות יותר טוב אבל להתלונן על דני זאת כפיות טובה. זוס היה זוס, לא ציפיתי ממנו ליותר אבל בכנות לא ציפיתי ממנו בכלל. קרינגטון התחיל רע וסיים סבבה, אם הוא לא היה מתאזרח ומשחק בהפועל אחרת הוא היה גם הלב של הנבחרת או בלושיט אחר. שגב אפשר לחזור אחורה לתקופה שלו במכבי ולראות שכלום לא השתנה (אם כבר החמיר). לוי העובדה שהוא השחקן השביעי שלנו זאת בעיה והעובדה שפה גם נגמרה הרוטציה זאת בעיה יותר גדולה.
ולמרות כל זה הופעה טובה של הנבחרת, 2 משחקים שלא הצלחנו לעצור את הכוכב של היריבה וזה כי אין לנו שום שחקן גבוה שיודע לשים גוף (ולא זה לא אשמת סורקין שאין לו יכולת, זה אשמת האיגוד שלא הביאו מתאזרח בעמדה הנכונה שישלים את החוסרים שיש לכל שחקן גבוה ששמו לא דני אבדיה, במקום פדרמן אני רושם את זה בפנקס אבל כולם יודעים שזה לא יקרה). הלחמי אחלה גבר אבל מאמן עם מגבלות ברורות.
מקווה שב2029 יהיה לנו סיכוי עם הדור הבא
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־24 אורחים