ת'רד נבחרות ישראל V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד נבחרות ישראל V3

הודעהעל ידי מרסר » 07 ספטמבר 2025, 23:59

דני רומן מדר וגינת נתנו אחלה של הופעה באליפות הזאת השאר היו חלשים מאוד, זוסמן וקרינגטון בעיקר הם שיחקו לא מעט והיו חלשים , בסך הכול עלינו שלב ושיחקנו לרוב בצורה טובה, כול הכבוד לצוות המקצועי והשחקנים.
מרסר

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 ספטמבר 2025, 00:13

מרסר כתב:דני רומן מדר וגינת נתנו אחלה של הופעה באליפות הזאת השאר היו חלשים מאוד, זוסמן וקרינגטון בעיקר הם שיחקו לא מעט והיו חלשים , בסך הכול עלינו שלב ושיחקנו לרוב בצורה טובה, כול הכבוד לצוות המקצועי והשחקנים.

אני מוחק פה 3 שמות מהאחלה הופעה.
דני עשה הופעה מעולה, רומן היה עסל באסל והשעיר לעזאזל (גם אם הוא לא טוב בריאבונד, אם מוציאים אותו לשלשה והוא הולך לבד לריבאונד זה לא אשמתו), הוא ניצח את איסלנד שבדיעבד נתן לנו את העליה וזהו. מדר היה זוועה חצי טורניר ובסדר מינוס בשאר אבל "הלב של הנבחרת שיט". גינת היה סבבה מול צרפת ועל זה הכתירו אותו לשחקן שדני שני לו ו"הלב של הנבחרת שיט".
היום דני שיחק לבד עם 3 שחקנים עליו בהגנה והביקורת היחידה שלי אליו זה שהוא לא דרש יותר היום, יכל להיות יותר טוב אבל להתלונן על דני זאת כפיות טובה. זוס היה זוס, לא ציפיתי ממנו ליותר אבל בכנות לא ציפיתי ממנו בכלל. קרינגטון התחיל רע וסיים סבבה, אם הוא לא היה מתאזרח ומשחק בהפועל אחרת הוא היה גם הלב של הנבחרת או בלושיט אחר. שגב אפשר לחזור אחורה לתקופה שלו במכבי ולראות שכלום לא השתנה (אם כבר החמיר). לוי העובדה שהוא השחקן השביעי שלנו זאת בעיה והעובדה שפה גם נגמרה הרוטציה זאת בעיה יותר גדולה.
ולמרות כל זה הופעה טובה של הנבחרת, 2 משחקים שלא הצלחנו לעצור את הכוכב של היריבה וזה כי אין לנו שום שחקן גבוה שיודע לשים גוף (ולא זה לא אשמת סורקין שאין לו יכולת, זה אשמת האיגוד שלא הביאו מתאזרח בעמדה הנכונה שישלים את החוסרים שיש לכל שחקן גבוה ששמו לא דני אבדיה, במקום פדרמן אני רושם את זה בפנקס אבל כולם יודעים שזה לא יקרה). הלחמי אחלה גבר אבל מאמן עם מגבלות ברורות.
מקווה שב2029 יהיה לנו סיכוי עם הדור הבא
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 08 ספטמבר 2025, 10:22

דני, סורקין וגם גינת נתנו הופעה טובה מאוד, מעל הציפיות בטורניר הזה, כל אחד מהבחינה האישית שלו.

אין שום צורך להקטין, כנראה סתם יש פה דעות אישיות על שחקנים (או כי הם משחקים בהפועל) אז מנסים להקטין.

בסה"כ אני די מסכים עם סיכום האליפות של גיל ברק:

https://x.com/gilbarak/status/1964792666673356884

למעט זוסמן. זוסמן לא אכזב אותי כי זו הרמה של השחקן הזה.

מבחינת ביצועי הנבחרת - הגענו לשמינית הגמר, רמת הכישרון של הנבחרת הזו לא באמת מספיקה ליותר מזה, אלא אם היינו מקבלים הגרלה ממש נוחה וגם נופלים על יום מצוין של השחקנים. אגב לדעתי היינו מפסידים גם לגאורגיה אם היינו מסיימים מקום ראשון בבית המוקדם, באמת שחבל להכות פה על חטא.

בסה"כ עמדנו בציפיות ולא מעבר לכך, אבל זה כבר יותר טוב מהאליפויות האחרונות בהן לא עלינו מהבית המוקדם. נקווה שעוד ארבע שנים זה ייראה קצת טוב יותר עם בן שרף+דני וולף+בתקווה עומר מאייר אחרי שיתקדם עוד בקריירה.
עידן

הודעהעל ידי Avi1508 » 08 ספטמבר 2025, 11:44

אני גם מסכים שבאליפות הזאת שלושה שחקנים עמדו בציפיות והם דני, רומן וגינת
דני - לא צריך להוסיף מילה
רומן - נתן משחקים טובים לצד משחק אחד גרוע במיוחד מול סלובניה ולהגנתו ייאמר שהוא עלה לשחק עם חום
גינת - נתן טורניר טוב ובעיקר נלחם אבל יש לו דקות שהוא נעלם והוא צריך להיות יותר יציב
לגבי ים מדר אני חושב שהוא לא נתן טורניר טוב, אמנם הוא רביעי באסיסטים באליפות אבל הוא לא תרם נקודות כמו שציפו והוא גם לא שמר בהגנה כמו שציפו ממנו ולהגנתו ייאמר שהוא לא היה כשיר ב100%

מה שכן אני לא רואה בתקשורת כמעט ביקורת על בית הלחמי אבל מבחינתי הוא אחד מהאחראים הגדולים לכישלון
1. הסתמך בעמדת הרכז על שחקן לא כשיר ב100% והתעקש לא להביא לו גיבוי
2. הוא שחק את השחקנים המובילים ולא הצליח לשלב את המחליפים
3. היה צריך לנסות את דני אבדיה ב4 בעמדה הטבעית שלו
4. אני לא רואה הישג בלעלות שלב בכזה בית חלש ולהיפך כי הנבחרת שווה יותר ממקום רביעי
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 08 ספטמבר 2025, 12:06

Avi1508 כתב:אני גם מסכים שבאליפות הזאת שלושה שחקנים עמדו בציפיות והם דני, רומן וגינת
דני - לא צריך להוסיף מילה
רומן - נתן משחקים טובים לצד משחק אחד גרוע במיוחד מול סלובניה ולהגנתו ייאמר שהוא עלה לשחק עם חום
גינת - נתן טורניר טוב ובעיקר נלחם אבל יש לו דקות שהוא נעלם והוא צריך להיות יותר יציב
לגבי ים מדר אני חושב שהוא לא נתן טורניר טוב, אמנם הוא רביעי באסיסטים באליפות אבל הוא לא תרם נקודות כמו שציפו והוא גם לא שמר בהגנה כמו שציפו ממנו ולהגנתו ייאמר שהוא לא היה כשיר ב100%

מה שכן אני לא רואה בתקשורת כמעט ביקורת על בית הלחמי אבל מבחינתי הוא אחד מהאחראים הגדולים לכישלון
1. הסתמך בעמדת הרכז על שחקן לא כשיר ב100% והתעקש לא להביא לו גיבוי
2. הוא שחק את השחקנים המובילים ולא הצליח לשלב את המחליפים
3. היה צריך לנסות את דני אבדיה ב4 בעמדה הטבעית שלו
4. אני לא רואה הישג בלעלות שלב בכזה בית חלש ולהיפך כי הנבחרת שווה יותר ממקום רביעי

יש ביקורת על בית הלחמי, גם גיל ברק ביקר אותו בציוץ שקישרתי אליו ודיבר על כך שלא הביא גיבוי נכון לעמדת הרכז.

עם זאת, מבחינתי בפירוש - האליפות לא הייתה כישלון. בית הלחמי עם כמה שהוא מאמן לא מרשים, הביא את הנבחרת לשמינית הגמר. אפשר לומר עד מחר שזה היה בית קל והנבחרת הייתה שווה יותר ממקום רביעי, בשורה התחתונה בית הלחמי הצליח איפה שכשלו שני מאמנים אחרים לפניו במשך עשור, והנבחרת ממש לא הייתה רחוקה ממקום ראשון בבית המוקדם. אם באליפות שאנחנו אירחנו הצלחנו לסיים מקום אחרון, אז להעפיל מכל בית שהוא זה ממש לא מובן מאליו.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 ספטמבר 2025, 14:34

הביקורת שלי לגינת באה מכל המשחקים עד צרפת ולא כי הוא בהפועל. אותי מעצבן שקוראים לשחקן יציב כי הוא היה טוב רק ממשחק מספר 3 בטורניר ו7 בקמפיין. אם מישהו שהוא לא דני אבדיה היה טוב ויציב מול פולין היינו מסיימים מקום ראשון אבל כולם שוכחים את זה כי יום אחרי ניצחנו את צרפת. סורי אני מצפה משחקן ברמה שלו לתרום יותר מפלופים לנבחרת ישראל ברוב המשחקים ואם לא שלפחות ישמור ויסגור לריבאונד.
וכן קשה לי לתת קרדיט לשחקן שהיה טוב במשחק שכולם היו טובים בו ולא היה טוב שהיו צריכים אותו. אם הוא רק היה שחקן הפועל ולא הייתי מצפה ממנו לתרומה משמעותית לא הייתי בא אליו בביקורת כזאת. פלאטין כל רגע שהיה על המגרש הוא היה נהדר ולדעתי היה אמור להיות יותר על המגרש במקום זוס כי אין הבדל גדול ביכולת של שניהם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שועל » 08 ספטמבר 2025, 15:03

גינת לטעמי היה טוב יותר מסורקין בסך הכולל
בטח ביחס לציפיות
רומן ודני די נתנו מה שציפו מהם
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי עידן » 08 ספטמבר 2025, 16:11

Shay_uzan כתב:הביקורת שלי לגינת באה מכל המשחקים עד צרפת ולא כי הוא בהפועל. אותי מעצבן שקוראים לשחקן יציב כי הוא היה טוב רק ממשחק מספר 3 בטורניר ו7 בקמפיין. אם מישהו שהוא לא דני אבדיה היה טוב ויציב מול פולין היינו מסיימים מקום ראשון אבל כולם שוכחים את זה כי יום אחרי ניצחנו את צרפת. סורי אני מצפה משחקן ברמה שלו לתרום יותר מפלופים לנבחרת ישראל ברוב המשחקים ואם לא שלפחות ישמור ויסגור לריבאונד.
וכן קשה לי לתת קרדיט לשחקן שהיה טוב במשחק שכולם היו טובים בו ולא היה טוב שהיו צריכים אותו. אם הוא רק היה שחקן הפועל ולא הייתי מצפה ממנו לתרומה משמעותית לא הייתי בא אליו בביקורת כזאת. פלאטין כל רגע שהיה על המגרש הוא היה נהדר ולדעתי היה אמור להיות יותר על המגרש במקום זוס כי אין הבדל גדול ביכולת של שניהם

אין לי מושג על מה אתה מדבר. הוא היה יציב ונתן נתונים מעולים לאורך כל הקמפיין. אחרי שבדקתי באתר היורובאסקט זה אפילו יותר בולט:

- גינת היה הריבאונדר המוביל של הנבחרת בקמפיין הזה
- גינת מסר הכי הרבה אסיסטים (אחרי מדר)
- קלע בספרות כפולות בכל משחק למעט שניים
- סיים עם מדד יעילות השני בגובהו בקבוצה (אחרי אבדיה)
- אין מידע נגיש על זה באתר היורובאסקט, אבל אני די בטוח שגם מדד הפלוס-מינוס שלו הוא השני בגובהו בקבוצה או באזור הזה

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה יותר ממנו או איך אפשר לבוא אליו בביקורת בכלל עם נתונים כאלו, זה לא שהוא ה-כוכב של הנבחרת.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 08 ספטמבר 2025, 16:27

מסכים. דווקא גינת היה אולי היחיד בנבחרת שקיבלת ממנו יותר מהמצופה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 08 ספטמבר 2025, 17:14

בהסתכלות אובייקטיבית לחלוטין:

סורקין- בהתקפה נתן טורניר טוב, בהגנה היה פשוט מזעזע. כל עוד הוא הסנטר הפותח של הנבחרת התקרה שלנו תהיה מוגבלת.
אבדיה- נתן טורניר טוב מאוד עם מספרים יפים, אם כי קיוויתי ליותר ממנו בריבאונד (כי אנחנו נבחרת גרועה בריבאונד) ובאסיסטים. יש לו עוד הרבה לאן להשתפר (וגם הוא אמר את זה בראיון המסכם) וראו את זה כשבהרבה רגעים כשהיית צריך את המנהיג על הפרקט שייצר לך סלים, הוא עשה מהלכים הזויים ורוחביים במקרה הטוב, ונעלם ובכלל לא דרש את הכדור במקרה הרע. בעניין דני יש לי אשמה גם על אריאל בית הלחמי שאני לא מרגיש שהוא בנה עבורו סכימות התקפיות שימקסמו את היכולות שלו. אופן השימוש היחיד בדני היה לתת לו את הכדור על קשת השלוש, לעשות חסימה אחת ולתת לו משם לאלתר. עוד נקודה בהקשר של אבדיה: הנבחרת הבאה חייבת להיות עם קלעי שלוש מצויינים. זה הכישלון הכי גדול בבניית הנבחרת הזו. אם מחליטים לבנות נבחרת על דני, הוא חייב להיות מוקף בקלעי שלוש טובים.
גינת- מסכים שהוא היה היחיד שהתעלה על הציפיות. אין לי שום טענה אליו. מדובר בשחקן מוגבל שנתן את המקסימום.

כל השאר בין קטסטרופה לסתם חלשים (למעט פלטין שלדעתי לא קיבל מספיק הזדמנויות).

לא מרגיש גאווה מההופעה בטורניר, ולא מרגיש שמדובר ב"הישג" לעלות לשמינית הגמר על חשבון בלגיה בלי השחקן הכי טוב שלה ביי פאר (קמארה) ואיסלנד שהיא נבחרת חלשה.

האכזבה הכי גדולה מבחינתי זה האפסיות שלנו בהתכוננות לדונצ'יץ' ויאניס. הובכתי מכל שנייה של איך שהתמודדנו מולם. צפיתי בעשרות משחקים של יאניס ולוקה, לדעתי ההתכוננות שלנו אליהם היתה מהגרועים שראיתי. לרגע לא הרגשתי שאנחנו מוציאים אותם מאיזור הנוחות.

התקווה היא בצירוף העתידי של שרף (כישרון התקפי אדיר), דני וולף (יכול להיות שידרוג על סורקין), ואולי גם מאייר אם ימשיך להשתפר ושון אבייב שלפרקים נראה כמו פרוספקט אן בי איי.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 08 ספטמבר 2025, 19:21

~Box & 1~ כתב:בהסתכלות אובייקטיבית לחלוטין:

סורקין- בהתקפה נתן טורניר טוב, בהגנה היה פשוט מזעזע. כל עוד הוא הסנטר הפותח של הנבחרת התקרה שלנו תהיה מוגבלת.
אבדיה- נתן טורניר טוב מאוד עם מספרים יפים, אם כי קיוויתי ליותר ממנו בריבאונד (כי אנחנו נבחרת גרועה בריבאונד) ובאסיסטים. יש לו עוד הרבה לאן להשתפר (וגם הוא אמר את זה בראיון המסכם) וראו את זה כשבהרבה רגעים כשהיית צריך את המנהיג על הפרקט שייצר לך סלים, הוא עשה מהלכים הזויים ורוחביים במקרה הטוב, ונעלם ובכלל לא דרש את הכדור במקרה הרע. בעניין דני יש לי אשמה גם על אריאל בית הלחמי שאני לא מרגיש שהוא בנה עבורו סכימות התקפיות שימקסמו את היכולות שלו. אופן השימוש היחיד בדני היה לתת לו את הכדור על קשת השלוש, לעשות חסימה אחת ולתת לו משם לאלתר. עוד נקודה בהקשר של אבדיה: הנבחרת הבאה חייבת להיות עם קלעי שלוש מצויינים. זה הכישלון הכי גדול בבניית הנבחרת הזו. אם מחליטים לבנות נבחרת על דני, הוא חייב להיות מוקף בקלעי שלוש טובים.
גינת- מסכים שהוא היה היחיד שהתעלה על הציפיות. אין לי שום טענה אליו. מדובר בשחקן מוגבל שנתן את המקסימום.

כל השאר בין קטסטרופה לסתם חלשים (למעט פלטין שלדעתי לא קיבל מספיק הזדמנויות).

לא מרגיש גאווה מההופעה בטורניר, ולא מרגיש שמדובר ב"הישג" לעלות לשמינית הגמר על חשבון בלגיה בלי השחקן הכי טוב שלה ביי פאר (קמארה) ואיסלנד שהיא נבחרת חלשה.

האכזבה הכי גדולה מבחינתי זה האפסיות שלנו בהתכוננות לדונצ'יץ' ויאניס. הובכתי מכל שנייה של איך שהתמודדנו מולם. צפיתי בעשרות משחקים של יאניס ולוקה, לדעתי ההתכוננות שלנו אליהם היתה מהגרועים שראיתי. לרגע לא הרגשתי שאנחנו מוציאים אותם מאיזור הנוחות.

התקווה היא בצירוף העתידי של שרף (כישרון התקפי אדיר), דני וולף (יכול להיות שידרוג על סורקין), ואולי גם מאייר אם ימשיך להשתפר ושון אבייב שלפרקים נראה כמו פרוספקט אן בי איי.

הנבחרת עמדה בציפיות שלה. לא היה ריאלי בשום צורה לצפות שנעבור את שמינית הגמר, בין אם אנחנו מול יוון ואפילו אם היינו מסיימים מקום ראשון ומשחקים מול גאורגיה. הנבחרת הנוכחית לא מספיק מוכשרת לעבור את שמינית הגמר.

אגב, קמארה לא באמת שחקן נבחרת בלגיה. הוא בן 25 ובחיים לא שיחק בנבחרת הבוגרת. גם עכשיו הוא הבריז להם בלי סיבה, לא נראה לי שהוא רוצה לשחק שם.

לגבי העתיד - יכול להיות טוב יותר אם כל מי שהזכרת יממש את הפוטנציאל שלו, אבל לא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות. גם עם וולף, שרף, אבדיה ומאייר אני בספק שהיינו יכולים לעבור נבחרת כמו יוון, אלא אם כולם יתפסו יום ממש מטורף ויוון יהיו ביום חלש. התקרה של הנבחרת באליפות הבאה תהיה קרוב לוודאי רבע גמר, אבל אלוהים גדול, יש עוד הרבה מאוד זמן.
נערך לאחרונה על ידי עידן בתאריך 08 ספטמבר 2025, 19:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 ספטמבר 2025, 19:21

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:הביקורת שלי לגינת באה מכל המשחקים עד צרפת ולא כי הוא בהפועל. אותי מעצבן שקוראים לשחקן יציב כי הוא היה טוב רק ממשחק מספר 3 בטורניר ו7 בקמפיין. אם מישהו שהוא לא דני אבדיה היה טוב ויציב מול פולין היינו מסיימים מקום ראשון אבל כולם שוכחים את זה כי יום אחרי ניצחנו את צרפת. סורי אני מצפה משחקן ברמה שלו לתרום יותר מפלופים לנבחרת ישראל ברוב המשחקים ואם לא שלפחות ישמור ויסגור לריבאונד.

אין לי מושג על מה אתה מדבר. הוא היה יציב ונתן נתונים מעולים לאורך כל הקמפיין. אחרי שבדקתי באתר היורובאסקט זה אפילו יותר בולט:

- אין מידע נגיש על זה באתר היורובאסקט, אבל אני די בטוח שגם מדד הפלוס-מינוס שלו הוא השני בגובהו בקבוצה או באזור הזה

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה יותר ממנו או איך אפשר לבוא אליו בביקורת בכלל עם נתונים כאלו, זה לא שהוא ה-כוכב של הנבחרת.

כמה חורים בהגנה הוא יצר רשום בסטטיסטיקה הזאת? או כמה התקפות הוא תקע? כל המשחקים הראשונים הוא היה קשה לצפיה. הייתה לו דקה בערך של 6 נקודות רצוף בכל איר מהמשחקים האלה וזה משכיח את זה שהוא היה לא טוב באותם משחקים.
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 08 ספטמבר 2025, 19:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 08 ספטמבר 2025, 19:23

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

כמה חורים בהגנה הוא יצר רשום בסטטיסטיקה הזאת? או כמה התקפות הוא תקע?

אמרת שהוא לא היה יציב ולא סגר לריבאונד. הוא היה יציב וסיים כריבאונדר המוביל שלך. אפשר להתווכח על הגנה אבל באמת שהוא לא כזה חלש כמו שאתה מנסה למסגר אותו.

בסופו של יום העובדות הן שהוא השחקן עם הפלוס-מינוס השני בגובהו בנבחרת בטורניר הזה ועם המדד השני בטיבו. אתה סתם מתעקש לדעתי, באמת.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 ספטמבר 2025, 19:46

לא יודע אני זוכר איבודים, פלופים רעים וחוסר הגנה בדקות מפתח בפולין ובכללי מול איסלנד ובכל ההכנה. יכול להיות שאני זוכר לא נכון אבל החוסר ריכוז שלו בתחילת הקמפיין הטריף אותי וגם אחרים אבל זה לדעתי נשכח לו בגלל ניצחון אחד.
-----------------------------------
נושא אחר תוך יום מדברים על למצוא מחליף לקרינגטון (הפעם גם האיגוד ולא ינאי)ואולי זה לא פופולרי אבל זאת התנהלות נוראית. שוב בחרתם בשחקן (ועל זה אמורה להיות הביקורת ולא על השחקן) ולא עשיתם כלום בשביל שזה יצליח. מול סלובניה ואתמול הוא היה נהדר בדקות מסויימות אבל אחרי זה לא ראה את הכדור שוב, אם קלעי קולע 3/4 אני שואל את עצמי למה היו רק 4 תרגילים בשבילו.
וגם בשביל מה לחפש מחליף? יש את וולף שיתאים טוב והוא צריך להיות המתאזרח שלנו (בספק שיקבל אישור) והקמפיין הבא שלנו שקרינגטון לא יספיק לנו הוא עוד 4 שנים (אלא אם נעפיל לא.עולם/אולימפידה). הבן אדם נלחם קיץ שלם פה וגם אם הוא לא עמד בציפיות (וזאת בעיה של מי ששם בו ציפיות) תכבדו את השחקן ותגמרו את זה יפה ובזמן הנכון. לא יודע מי יבוא לנבחרת שהוא לא שייך אליה רק כדי להיות השעיר לעזאזל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 08 ספטמבר 2025, 20:09

לא הבנתי, למה שוולף לא יקבל אישור?

כל עוד וולף יממש לפחות חלק מהפוטנציאל שלו, אני מאמין שהוא יהיה המתאזרח הבא של הנבחרת. בקמפיין הנוכחי גם ככה הוא לא היה רלוונטי כי הוא נבחר בדראפט ולא היה מגיע בקיץ הזה, כמו ששרף לא הגיע.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 ספטמבר 2025, 20:59

עידן כתב:לא הבנתי, למה שוולף לא יקבל אישור?

כל עוד וולף יממש לפחות חלק מהפוטנציאל שלו, אני מאמין שהוא יהיה המתאזרח הבא של הנבחרת. בקמפיין הנוכחי גם ככה הוא לא היה רלוונטי כי הוא נבחר בדראפט ולא היה מגיע בקיץ הזה, כמו ששרף לא הגיע.

יקבל אישור לשחק כישראלי ולא כמתאזרח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 08 ספטמבר 2025, 21:04

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:לא הבנתי, למה שוולף לא יקבל אישור?

יקבל אישור לשחק כישראלי ולא כמתאזרח

אה נכון. לכן כאמור אני מצפה שהוא יהיה המתאזרח הבא.
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־29 אורחים