המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:דני רומן מדר וגינת נתנו אחלה של הופעה באליפות הזאת השאר היו חלשים מאוד, זוסמן וקרינגטון בעיקר הם שיחקו לא מעט והיו חלשים , בסך הכול עלינו שלב ושיחקנו לרוב בצורה טובה, כול הכבוד לצוות המקצועי והשחקנים.
Avi1508 כתב:אני גם מסכים שבאליפות הזאת שלושה שחקנים עמדו בציפיות והם דני, רומן וגינת
דני - לא צריך להוסיף מילה
רומן - נתן משחקים טובים לצד משחק אחד גרוע במיוחד מול סלובניה ולהגנתו ייאמר שהוא עלה לשחק עם חום
גינת - נתן טורניר טוב ובעיקר נלחם אבל יש לו דקות שהוא נעלם והוא צריך להיות יותר יציב
לגבי ים מדר אני חושב שהוא לא נתן טורניר טוב, אמנם הוא רביעי באסיסטים באליפות אבל הוא לא תרם נקודות כמו שציפו והוא גם לא שמר בהגנה כמו שציפו ממנו ולהגנתו ייאמר שהוא לא היה כשיר ב100%
מה שכן אני לא רואה בתקשורת כמעט ביקורת על בית הלחמי אבל מבחינתי הוא אחד מהאחראים הגדולים לכישלון
1. הסתמך בעמדת הרכז על שחקן לא כשיר ב100% והתעקש לא להביא לו גיבוי
2. הוא שחק את השחקנים המובילים ולא הצליח לשלב את המחליפים
3. היה צריך לנסות את דני אבדיה ב4 בעמדה הטבעית שלו
4. אני לא רואה הישג בלעלות שלב בכזה בית חלש ולהיפך כי הנבחרת שווה יותר ממקום רביעי
Shay_uzan כתב:הביקורת שלי לגינת באה מכל המשחקים עד צרפת ולא כי הוא בהפועל. אותי מעצבן שקוראים לשחקן יציב כי הוא היה טוב רק ממשחק מספר 3 בטורניר ו7 בקמפיין. אם מישהו שהוא לא דני אבדיה היה טוב ויציב מול פולין היינו מסיימים מקום ראשון אבל כולם שוכחים את זה כי יום אחרי ניצחנו את צרפת. סורי אני מצפה משחקן ברמה שלו לתרום יותר מפלופים לנבחרת ישראל ברוב המשחקים ואם לא שלפחות ישמור ויסגור לריבאונד.
וכן קשה לי לתת קרדיט לשחקן שהיה טוב במשחק שכולם היו טובים בו ולא היה טוב שהיו צריכים אותו. אם הוא רק היה שחקן הפועל ולא הייתי מצפה ממנו לתרומה משמעותית לא הייתי בא אליו בביקורת כזאת. פלאטין כל רגע שהיה על המגרש הוא היה נהדר ולדעתי היה אמור להיות יותר על המגרש במקום זוס כי אין הבדל גדול ביכולת של שניהם
~Box & 1~ כתב:בהסתכלות אובייקטיבית לחלוטין:
סורקין- בהתקפה נתן טורניר טוב, בהגנה היה פשוט מזעזע. כל עוד הוא הסנטר הפותח של הנבחרת התקרה שלנו תהיה מוגבלת.
אבדיה- נתן טורניר טוב מאוד עם מספרים יפים, אם כי קיוויתי ליותר ממנו בריבאונד (כי אנחנו נבחרת גרועה בריבאונד) ובאסיסטים. יש לו עוד הרבה לאן להשתפר (וגם הוא אמר את זה בראיון המסכם) וראו את זה כשבהרבה רגעים כשהיית צריך את המנהיג על הפרקט שייצר לך סלים, הוא עשה מהלכים הזויים ורוחביים במקרה הטוב, ונעלם ובכלל לא דרש את הכדור במקרה הרע. בעניין דני יש לי אשמה גם על אריאל בית הלחמי שאני לא מרגיש שהוא בנה עבורו סכימות התקפיות שימקסמו את היכולות שלו. אופן השימוש היחיד בדני היה לתת לו את הכדור על קשת השלוש, לעשות חסימה אחת ולתת לו משם לאלתר. עוד נקודה בהקשר של אבדיה: הנבחרת הבאה חייבת להיות עם קלעי שלוש מצויינים. זה הכישלון הכי גדול בבניית הנבחרת הזו. אם מחליטים לבנות נבחרת על דני, הוא חייב להיות מוקף בקלעי שלוש טובים.
גינת- מסכים שהוא היה היחיד שהתעלה על הציפיות. אין לי שום טענה אליו. מדובר בשחקן מוגבל שנתן את המקסימום.
כל השאר בין קטסטרופה לסתם חלשים (למעט פלטין שלדעתי לא קיבל מספיק הזדמנויות).
לא מרגיש גאווה מההופעה בטורניר, ולא מרגיש שמדובר ב"הישג" לעלות לשמינית הגמר על חשבון בלגיה בלי השחקן הכי טוב שלה ביי פאר (קמארה) ואיסלנד שהיא נבחרת חלשה.
האכזבה הכי גדולה מבחינתי זה האפסיות שלנו בהתכוננות לדונצ'יץ' ויאניס. הובכתי מכל שנייה של איך שהתמודדנו מולם. צפיתי בעשרות משחקים של יאניס ולוקה, לדעתי ההתכוננות שלנו אליהם היתה מהגרועים שראיתי. לרגע לא הרגשתי שאנחנו מוציאים אותם מאיזור הנוחות.
התקווה היא בצירוף העתידי של שרף (כישרון התקפי אדיר), דני וולף (יכול להיות שידרוג על סורקין), ואולי גם מאייר אם ימשיך להשתפר ושון אבייב שלפרקים נראה כמו פרוספקט אן בי איי.
עידן כתב:Shay_uzan כתב:הביקורת שלי לגינת באה מכל המשחקים עד צרפת ולא כי הוא בהפועל. אותי מעצבן שקוראים לשחקן יציב כי הוא היה טוב רק ממשחק מספר 3 בטורניר ו7 בקמפיין. אם מישהו שהוא לא דני אבדיה היה טוב ויציב מול פולין היינו מסיימים מקום ראשון אבל כולם שוכחים את זה כי יום אחרי ניצחנו את צרפת. סורי אני מצפה משחקן ברמה שלו לתרום יותר מפלופים לנבחרת ישראל ברוב המשחקים ואם לא שלפחות ישמור ויסגור לריבאונד.
וכן קשה לי לתת קרדיט לשחקן שהיה טוב במשחק שכולם היו טובים בו ולא היה טוב שהיו צריכים אותו. אם הוא רק היה שחקן הפועל ולא הייתי מצפה ממנו לתרומה משמעותית לא הייתי בא אליו בביקורת כזאת. פלאטין כל רגע שהיה על המגרש הוא היה נהדר ולדעתי היה אמור להיות יותר על המגרש במקום זוס כי אין הבדל גדול ביכולת של שניהם
אין לי מושג על מה אתה מדבר. הוא היה יציב ונתן נתונים מעולים לאורך כל הקמפיין. אחרי שבדקתי באתר היורובאסקט זה אפילו יותר בולט:
- גינת היה הריבאונדר המוביל של הנבחרת בקמפיין הזה
- גינת מסר הכי הרבה אסיסטים (אחרי מדר)
- קלע בספרות כפולות בכל משחק למעט שניים
- סיים עם מדד יעילות השני בגובהו בקבוצה (אחרי אבדיה)
- אין מידע נגיש על זה באתר היורובאסקט, אבל אני די בטוח שגם מדד הפלוס-מינוס שלו הוא השני בגובהו בקבוצה או באזור הזה
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה יותר ממנו או איך אפשר לבוא אליו בביקורת בכלל עם נתונים כאלו, זה לא שהוא ה-כוכב של הנבחרת.
Shay_uzan כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:הביקורת שלי לגינת באה מכל המשחקים עד צרפת ולא כי הוא בהפועל. אותי מעצבן שקוראים לשחקן יציב כי הוא היה טוב רק ממשחק מספר 3 בטורניר ו7 בקמפיין. אם מישהו שהוא לא דני אבדיה היה טוב ויציב מול פולין היינו מסיימים מקום ראשון אבל כולם שוכחים את זה כי יום אחרי ניצחנו את צרפת. סורי אני מצפה משחקן ברמה שלו לתרום יותר מפלופים לנבחרת ישראל ברוב המשחקים ואם לא שלפחות ישמור ויסגור לריבאונד.
אין לי מושג על מה אתה מדבר. הוא היה יציב ונתן נתונים מעולים לאורך כל הקמפיין. אחרי שבדקתי באתר היורובאסקט זה אפילו יותר בולט:
- גינת היה הריבאונדר המוביל של הנבחרת בקמפיין הזה
- גינת מסר הכי הרבה אסיסטים (אחרי מדר)
- קלע בספרות כפולות בכל משחק למעט שניים
- סיים עם מדד יעילות השני בגובהו בקבוצה (אחרי אבדיה)
- אין מידע נגיש על זה באתר היורובאסקט, אבל אני די בטוח שגם מדד הפלוס-מינוס שלו הוא השני בגובהו בקבוצה או באזור הזה
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה יותר ממנו או איך אפשר לבוא אליו בביקורת בכלל עם נתונים כאלו, זה לא שהוא ה-כוכב של הנבחרת.
כמה חורים בהגנה הוא יצר רשום בסטטיסטיקה הזאת? או כמה התקפות הוא תקע?
עידן כתב:לא הבנתי, למה שוולף לא יקבל אישור?
כל עוד וולף יממש לפחות חלק מהפוטנציאל שלו, אני מאמין שהוא יהיה המתאזרח הבא של הנבחרת. בקמפיין הנוכחי גם ככה הוא לא היה רלוונטי כי הוא נבחר בדראפט ולא היה מגיע בקיץ הזה, כמו ששרף לא הגיע.
Shay_uzan כתב:עידן כתב:לא הבנתי, למה שוולף לא יקבל אישור?
כל עוד וולף יממש לפחות חלק מהפוטנציאל שלו, אני מאמין שהוא יהיה המתאזרח הבא של הנבחרת. בקמפיין הנוכחי גם ככה הוא לא היה רלוונטי כי הוא נבחר בדראפט ולא היה מגיע בקיץ הזה, כמו ששרף לא הגיע.
יקבל אישור לשחק כישראלי ולא כמתאזרח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־29 אורחים