המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני מסרב ליפול מהכיסא מהקבוצה הזאת של הלייקרס. אין ספק שהאוורד הוא תוספת משמעותית, אבל כבר ראינו קבוצות של פנסיונרים
שבסופו של דבר כשלו ברגעי האמת, ולצערי הרב זה קרה לקארל מאלון באותה הלייקרס ממש, עם סגל איכותי יותר מזה שמסתמן בלייקרס העונה (קובי ושאר בשיאם,
זה כבר שווה יותר מכל הלייקרס של היום).
הלייקרס הזאת יכולה בהחלט לקחת אליפות, כי היא מורכבת משחקנים אינטלגנטים וקבוצתיים, אבל היא גם יכולה להפסיד לקבוצות המחוברות יותר של OKC ומיאמי
שמבחינת כשרון לא נופלות מזה של הלייקרס.
מספיק להסתכל על נבחרת החלומות בשביל לראות מי הבוסים שם, ורמז - זהו לא קובי, שמשחק הרבה רק בגלל מעמדו, ולא בגלל היכולת שלו.
I saw five of the greatest athletes of their generation (and maybe ever): Usain Bolt, Michael Phelps, LeBron James, Serena Williams and Timofey Mozgov.
jol9 כתב:אני מסרב ליפול מהכיסא מהקבוצה הזאת של הלייקרס. אין ספק שהאוורד הוא תוספת משמעותית, אבל כבר ראינו קבוצות של פנסיונרים
שבסופו של דבר כשלו ברגעי האמת, ולצערי הרב זה קרה לקארל מאלון באותה הלייקרס ממש, עם סגל איכותי יותר מזה שמסתמן בלייקרס העונה (קובי ושאר בשיאם,
הלייקרס הזאת יכולה בהחלט לקחת אליפות, כי היא מורכבת משחקנים אינטלגנטים וקבוצתיים, אבל היא גם יכולה להפסיד לקבוצות המחוברות יותר של OKC ומיאמי
מספיק להסתכל על נבחרת החלומות בשביל לראות מי הבוסים שם, ורמז - זהו לא קובי, שמשחק הרבה רק בגלל מעמדו, ולא בגלל היכולת שלו.
רועי כתב:jol9 כתב:אני מסרב ליפול מהכיסא מהקבוצה הזאת של הלייקרס. אין ספק שהאוורד הוא תוספת משמעותית, אבל כבר ראינו קבוצות של פנסיונרים
נכון, הקבוצה לא צעירה, אבל הקבוצה של קובי, שאק, פייטון וקארל הייתה הרבה יותר זקנה. שני האחרונים ידעו שהם פורשים בסיומה, כאן המצב אחרת לגמרי. נאש חתם ל-3 שנים, והוא בכושר מדהים פשוט. דוויט כ"כ רעב לטבעת ועל היכולות שלו בתור הסנטר הכי טוב בליגה אין בכלל ויכוח. וזה בלי לדבר על קובי שהתאבון שלו להשתוות ואף לעקוף את מייקל הוא חולני כרגע. הלייקרס משובחים, מנוסים ועמוקים בספסל אפילו. אם הכל יתחבר כמו שצריך, זה אמור להיגמר ב-2 טבעות אליפות ותליית הנעליים של נאש ואולי אף קובי בסיומן. הדבר היחיד שמטריד אותי זה מייק בראון.
LIAV10 כתב:who has the best big 3?
tomerp כתב:LIAV10 כתב:who has the best big 3?
מיאמי עדיין מובילה....
asafb96 כתב:tomerp כתב:LIAV10 כתב:who has the best big 3?
מיאמי עדיין מובילה....
אפשר להתווכח על זה, אבל היתרון של הלייקרס הוא שיש להם גם את גאסול כצלע ה4, וזה יתרון גדול מאוד
tomerp כתב:asafb96 כתב:tomerp כתב:LIAV10 כתב:who has the best big 3?
מיאמי עדיין מובילה....
אפשר להתווכח על זה, אבל היתרון של הלייקרס הוא שיש להם גם את גאסול כצלע ה4, וזה יתרון גדול מאוד
ולמיאמי יש את ריי אלן כצלע רביעית....
asafb96 כתב:אלן אחלה שחקן, גם היום, אבל כבר רחוק מאוד משיאו, בן 37 כבר.
הלייקרס בנויים פשוט מעולה לדעתי, סוף סוף הביאו רכז טוב, ועוד איזה רכז. שחקן שיהפוך את כל החבורה הזאת להרבה הרבה יותר טובה, ויעשה מטעמים עם הסנטר הטוב בליגה. אני חושב שהלייקרס כיום הקבוצה שבנויה הכי טוב בליגה, ופייבוריטית לאליפות
jol9 כתב:asafb96 כתב:אלן אחלה שחקן, גם היום, אבל כבר רחוק מאוד משיאו, בן 37 כבר.
הלייקרס בנויים פשוט מעולה לדעתי, סוף סוף הביאו רכז טוב, ועוד איזה רכז. שחקן שיהפוך את כל החבורה הזאת להרבה הרבה יותר טובה, ויעשה מטעמים עם הסנטר הטוב בליגה. אני חושב שהלייקרס כיום הקבוצה שבנויה הכי טוב בליגה, ופייבוריטית לאליפות
כן, ונאש ממש בן 25...
נאש היה חור בהגנה גם כשהיה MVP של הליגה, אז בטח ובטח היום.
jol9 כתב:asafb96 כתב:אלן אחלה שחקן, גם היום, אבל כבר רחוק מאוד משיאו, בן 37 כבר.
כן, ונאש ממש בן 25...
EulGam05 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:אלן אחלה שחקן, גם היום, אבל כבר רחוק מאוד משיאו, בן 37 כבר.
כן, ונאש ממש בן 25...
כן, רק מי שיחפה עליו יהיה דווייט הווארד - שחקן שלבדו הפך את המג'יק לאחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה בשנים האחרונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים