NBA 2012/13

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2012/13 - מירוץ החימוש בעיצומו

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2012, 19:54

אני מסרב ליפול מהכיסא מהקבוצה הזאת של הלייקרס. אין ספק שהאוורד הוא תוספת משמעותית, אבל כבר ראינו קבוצות של פנסיונרים
שבסופו של דבר כשלו ברגעי האמת, ולצערי הרב זה קרה לקארל מאלון באותה הלייקרס ממש, עם סגל איכותי יותר מזה שמסתמן בלייקרס העונה (קובי ושאר בשיאם,
זה כבר שווה יותר מכל הלייקרס של היום).

הלייקרס הזאת יכולה בהחלט לקחת אליפות, כי היא מורכבת משחקנים אינטלגנטים וקבוצתיים, אבל היא גם יכולה להפסיד לקבוצות המחוברות יותר של OKC ומיאמי
שמבחינת כשרון לא נופלות מזה של הלייקרס.
מספיק להסתכל על נבחרת החלומות בשביל לראות מי הבוסים שם, ורמז - זהו לא קובי, שמשחק הרבה רק בגלל מעמדו, ולא בגלל היכולת שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 אוגוסט 2012, 20:00

jol9 כתב:אני מסרב ליפול מהכיסא מהקבוצה הזאת של הלייקרס. אין ספק שהאוורד הוא תוספת משמעותית, אבל כבר ראינו קבוצות של פנסיונרים
שבסופו של דבר כשלו ברגעי האמת, ולצערי הרב זה קרה לקארל מאלון באותה הלייקרס ממש, עם סגל איכותי יותר מזה שמסתמן בלייקרס העונה (קובי ושאר בשיאם,

הלייקרס הזאת יכולה בהחלט לקחת אליפות, כי היא מורכבת משחקנים אינטלגנטים וקבוצתיים, אבל היא גם יכולה להפסיד לקבוצות המחוברות יותר של OKC ומיאמי
מספיק להסתכל על נבחרת החלומות בשביל לראות מי הבוסים שם, ורמז - זהו לא קובי, שמשחק הרבה רק בגלל מעמדו, ולא בגלל היכולת שלו.

word.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 10 אוגוסט 2012, 22:09

http://www.grantland.com/story/_/id/8254854/mailbag

טור מצוין של סימונס. לייקרס עשו מהלך גדול איך שלא מסתכלים על זה. גם אם הם לא יזכו באליפות בשנתיים הקרובות ולא ימצו את חלון הזדמנויות הקצר (לדעתי עדיין מיאמי ואוק סיטי יהיו לפניהם בעונה הבאה), יהיה להם את הסנטר הכי טוב בליגה לבנות קבוצה סביבו אחרי זה. לא מקנא באוהדי מג'יק, הם הולכים להיות קבוצה גרועה להרבה זמן.

I saw five of the greatest athletes of their generation (and maybe ever): Usain Bolt, Michael Phelps, LeBron James, Serena Williams and Timofey Mozgov.

:D
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי רועי » 11 אוגוסט 2012, 16:27

jol9 כתב:אני מסרב ליפול מהכיסא מהקבוצה הזאת של הלייקרס. אין ספק שהאוורד הוא תוספת משמעותית, אבל כבר ראינו קבוצות של פנסיונרים

נכון, הקבוצה לא צעירה, אבל הקבוצה של קובי, שאק, פייטון וקארל הייתה הרבה יותר זקנה. שני האחרונים ידעו שהם פורשים בסיומה, כאן המצב אחרת לגמרי. נאש חתם ל-3 שנים, והוא בכושר מדהים פשוט. דוויט כ"כ רעב לטבעת ועל היכולות שלו בתור הסנטר הכי טוב בליגה אין בכלל ויכוח. וזה בלי לדבר על קובי שהתאבון שלו להשתוות ואף לעקוף את מייקל הוא חולני כרגע. הלייקרס משובחים, מנוסים ועמוקים בספסל אפילו. אם הכל יתחבר כמו שצריך, זה אמור להיגמר ב-2 טבעות אליפות ותליית הנעליים של נאש ואולי אף קובי בסיומן. הדבר היחיד שמטריד אותי זה מייק בראון.
רועי

הודעהעל ידי BIG sofo » 11 אוגוסט 2012, 19:27

ג'ודי מיקס גם בדרך אלינו. סיכם לשנתיים. קלעי שלוש טוב ותוספת טובה לספסל.
דיווחים גם שהלייקרס מעוניינים בקניון מרטין. גם בגילו הוא שומר טוב.אבל צריך לזכור שיש כבר 5 גבוהים: האורד,גאסול,ג'ורדן היל,אנטואן ג'יימסון,ארל קלארק.
לגבי האורד, עוד לא בטוח שהוא יצליח לפתוח את העונה בזמן. בכל מקרה, הוא אמר שהוא יחזור לשחק רק אחרי שהוא יהיה כשיר ב100%...
מי היה מאמין שמספסל של בלייק,גודלוק,איבנקס,מקרוברטס,מרפי יש לנו עכשיו ספסל של: סטיב בלייק, כריס דוהן,ג'ודי מיקס,גודולוק,איבנקס,אנטואן ג'יימסון,ג'ורדן היל, ארל קלארק...מאחד הספסלים הגרועים בליגה , יש לנו עכשיו את אחד הספסלים הטובים בליגה...
BIG sofo

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוגוסט 2012, 19:30

רועי כתב:

נכון, הקבוצה לא צעירה, אבל הקבוצה של קובי, שאק, פייטון וקארל הייתה הרבה יותר זקנה. שני האחרונים ידעו שהם פורשים בסיומה, כאן המצב אחרת לגמרי. נאש חתם ל-3 שנים, והוא בכושר מדהים פשוט. דוויט כ"כ רעב לטבעת ועל היכולות שלו בתור הסנטר הכי טוב בליגה אין בכלל ויכוח. וזה בלי לדבר על קובי שהתאבון שלו להשתוות ואף לעקוף את מייקל הוא חולני כרגע. הלייקרס משובחים, מנוסים ועמוקים בספסל אפילו. אם הכל יתחבר כמו שצריך, זה אמור להיגמר ב-2 טבעות אליפות ותליית הנעליים של נאש ואולי אף קובי בסיומן. הדבר היחיד שמטריד אותי זה מייק בראון.

גם אם הכל יתחבר, זה יכול להיגמר בהפסדים בגמר ללברון ולמיאמי, שהיא קבוצה לא פחות מוכשרת לטעמי מהלייקרס.
נאש לא סחב בפלייאוף בפיניקס כי למרות שהוא שחקן מדהים בהתקפה, הוא חור רציני בהגנה. הוא לא יכול לשמור את ווסטברוק וכמובן לא את כריס פול, והלייקרס יצטרכו לעבור לפחות
אחד מהם בדרך לגמר.
בגלל זה לטעמי הוא גם פחות טוב היסטורית מסטוקטון, שהיה פעמיים בגמר ככוכב הכי גדול של הקבוצה שלו, וכמובן שהוא היה שומר נהדר וקשוח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 12 אוגוסט 2012, 03:02

ג'ייסון טרי אופטימי לקראת העונה החדשה :)

תמונה
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אוגוסט 2012, 12:20

who has the best big 3?

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי tomerp » 12 אוגוסט 2012, 12:27

LIAV10 כתב:who has the best big 3?

תמונה

מיאמי עדיין מובילה....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אוגוסט 2012, 12:28

tomerp כתב:

תמונה

מיאמי עדיין מובילה....

אפשר להתווכח על זה, אבל היתרון של הלייקרס הוא שיש להם גם את גאסול כצלע ה4, וזה יתרון גדול מאוד
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוגוסט 2012, 12:29

לדעתי היתרון של הלייקרס הוא סטיב נאש, הוא יכול לעשות קסמים עם הווארד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי tomerp » 12 אוגוסט 2012, 12:37

asafb96 כתב:
tomerp כתב:

תמונה

מיאמי עדיין מובילה....

אפשר להתווכח על זה, אבל היתרון של הלייקרס הוא שיש להם גם את גאסול כצלע ה4, וזה יתרון גדול מאוד

ולמיאמי יש את ריי אלן כצלע רביעית....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אוגוסט 2012, 12:43

tomerp כתב:
asafb96 כתב:
tomerp כתב:

תמונה

מיאמי עדיין מובילה....

ולמיאמי יש את ריי אלן כצלע רביעית....

אלן אחלה שחקן, גם היום, אבל כבר רחוק מאוד משיאו, בן 37 כבר.
הלייקרס בנויים פשוט מעולה לדעתי, סוף סוף הביאו רכז טוב, ועוד איזה רכז. שחקן שיהפוך את כל החבורה הזאת להרבה הרבה יותר טובה, ויעשה מטעמים עם הסנטר הטוב בליגה. אני חושב שהלייקרס כיום הקבוצה שבנויה הכי טוב בליגה, ופייבוריטית לאליפות
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוגוסט 2012, 15:24

asafb96 כתב:אלן אחלה שחקן, גם היום, אבל כבר רחוק מאוד משיאו, בן 37 כבר.
הלייקרס בנויים פשוט מעולה לדעתי, סוף סוף הביאו רכז טוב, ועוד איזה רכז. שחקן שיהפוך את כל החבורה הזאת להרבה הרבה יותר טובה, ויעשה מטעמים עם הסנטר הטוב בליגה. אני חושב שהלייקרס כיום הקבוצה שבנויה הכי טוב בליגה, ופייבוריטית לאליפות

כן, ונאש ממש בן 25...

נאש היה חור בהגנה גם כשהיה MVP של הליגה, אז בטח ובטח היום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 12 אוגוסט 2012, 16:55

jol9 כתב:

כן, ונאש ממש בן 25...

כן, רק מי שיחפה עליו יהיה דווייט הווארד - שחקן שלבדו הפך את המג'יק לאחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה בשנים האחרונות.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אוגוסט 2012, 16:56

jol9 כתב:

כן, ונאש ממש בן 25...

אבל נאש בניגוד לאלן, עדיין אחד הרכזים הטובים בליגה.
הוא חור בהגנה, אבל יש להם את האווארד וגאסול שיחפו על זה. אין קבוצה מושלמת, בכל אחת אפשר למצוא דברים שליליים, כמו שלהיט אין רכז אמיתי שמנהל משחק ברמה גבוה, והצבע שלהם על הפנים, השאלה היא למי יש פחות חולשות ומי בנויה טוב יותר. לטעמי היום זאת הלייקרס שמעמידה חמישיה אדירה
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 אוגוסט 2012, 18:02

אני עם יוני כאן.
מיאמי עדיין מרשימים אותי יותר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אוגוסט 2012, 18:44

על מה אתם מתווכחים עמוד שלם על צלע רביעית וצלי שביעית ועל ספסלים ועל עומק?
השאלה הייתה למי יש את הביג 3 הכי טוב, לא למי יש ספסל טוב יותר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוגוסט 2012, 19:08

EulGam05 כתב:
jol9 כתב:

כן, ונאש ממש בן 25...

כן, רק מי שיחפה עליו יהיה דווייט הווארד - שחקן שלבדו הפך את המג'יק לאחת מקבוצות ההגנה הטובות בליגה בשנים האחרונות.

זה נכון, אבל עדיין, תחשוב שנאש יצטרך לשמור כנראה על לפחות שניים מבין פול/ווסטברוק/פארקר במהלך הפלייאוף. האוורד באמת שחקן דומיננטי מאוד בצבע, אבל באורלנדו הוא לא היה צריך
ליירט את טובי הרכזים בליגה למשך כל המשחק, כי היו שם גארדים ששמרו לא רע. להאוורד יש נטייה לעשות עבירות, ומי כמו הטריו הזה יודע לסחוט את העבירות האלה.

בקיצור, זה לא כזה פשוט. חור בהגנה הוא חור בהגנה, גם אם יש לך סופרמן בצבע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוגוסט 2012, 14:49

לברון הוא השחקן השני אי פעם שלקח MVP של העונה הרגילה, MVP של סדרת הגמר, אליפות הNBA ומדליית זהב בעונה אחת..
מעניין מי השני שעשה את זה :whistle
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים