14 יולי 2012, 09:48
felix_r כתב:er79 כתב:אם מה שכתוב על רוט בספורט 5 נכון, ההתנהלות של הנהלת מכבי פשוט מבזה. לא מבין, עדיין מנסים להיאחז שם באוחיון? אני במקום רוט מצלצל לפדרמנים ואומר לכם לכו חפשו מי ינענע אתכם. פשוט בושה. אני אוהד שרוף של מכבי, תמיד אהיה, אבל הבעלים שלנו הם בושה. עם זאת, צריך להסתייג כי גלדסטון השנה אמין כמו זארקו מאינטרבאסקט
ממש הזוי. רק אתמול בלאט אומר שרוט הוא בעדיפות נמוכה, והיום כבר כותבים בספורט5 שרוט חתום...
14 יולי 2012, 09:50
felix_r כתב:er79 כתב:אם מה שכתוב על רוט בספורט 5 נכון, ההתנהלות של הנהלת מכבי פשוט מבזה. לא מבין, עדיין מנסים להיאחז שם באוחיון? אני במקום רוט מצלצל לפדרמנים ואומר לכם לכו חפשו מי ינענע אתכם. פשוט בושה. אני אוהד שרוף של מכבי, תמיד אהיה, אבל הבעלים שלנו הם בושה. עם זאת, צריך להסתייג כי גלדסטון השנה אמין כמו זארקו מאינטרבאסקט
ממש הזוי. רק אתמול בלאט אומר שרוט הוא בעדיפות נמוכה, והיום כבר כותבים בספורט5 שרוט חתום...
14 יולי 2012, 10:15
yellowaura כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אם מה שכתוב על רוט בספורט 5 נכון, ההתנהלות של הנהלת מכבי פשוט מבזה. לא מבין, עדיין מנסים להיאחז שם באוחיון? אני במקום רוט מצלצל לפדרמנים ואומר לכם לכו חפשו מי ינענע אתכם. פשוט בושה. אני אוהד שרוף של מכבי, תמיד אהיה, אבל הבעלים שלנו הם בושה. עם זאת, צריך להסתייג כי גלדסטון השנה אמין כמו זארקו מאינטרבאסקט
בלאט אמר שהוא בעדיפות נמוכה מבחינת הצוות המקצועי .
מבחינת ההנהלה זה שחקן ישראלי זול שאהוד על הצופה הממוצע שלא ממש מבין עניין.
14 יולי 2012, 10:31
14 יולי 2012, 10:32
leon984 כתב:Byron Mullens מי זה?
14 יולי 2012, 10:36
החציל האצטקי כתב:leon984 כתב:Byron Mullens מי זה?
הסנטר הפותח של שארלוט. פרץ לאחרונה.
14 יולי 2012, 11:09
14 יולי 2012, 11:29
14 יולי 2012, 11:31
14 יולי 2012, 11:34
קודי כתב:האם מכבי עד כדי כך מרוששת שאין לה 100 אלף דולר לסגור את הסיפור עם הלפרין וצריך את הפיצוי של אוחיון בשביל זה? הרי אם זה נכון אז למכבי אין בעיה לשלם ליותם את הסכומים האלה אלא פשוט אין לה כסף... אז איך אמור להיות לה כסף להחתים גארד וסנטר נפלאים שאמורים להוביל את הקבוצה הזו?
14 יולי 2012, 12:08
14 יולי 2012, 12:12
קודי כתב:לגבי הסיפור עם דומרקאנט. ההסכם שלו בקאזאן מאפשר לו להשתחרר לקבוצת יורוליג בלבד תמורת 150 אלף יורו. כרגע גלאטסראי וקאזאן במו״מ על גובה הביי אאוט. למה שמכבי לא תיכנס לתמונה, תשלם את הביי אאוט ותחתים אותו במיליון דולר? יש גארדים טובים ממנו שמכבי יכולה להשיג?
14 יולי 2012, 12:23
gandya כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אם מה שכתוב על רוט בספורט 5 נכון, ההתנהלות של הנהלת מכבי פשוט מבזה. לא מבין, עדיין מנסים להיאחז שם באוחיון? אני במקום רוט מצלצל לפדרמנים ואומר לכם לכו חפשו מי ינענע אתכם. פשוט בושה. אני אוהד שרוף של מכבי, תמיד אהיה, אבל הבעלים שלנו הם בושה. עם זאת, צריך להסתייג כי גלדסטון השנה אמין כמו זארקו מאינטרבאסקט
בלאט אומר מה שהוא חושב שצריך להיות, ועקב כך שההחתמה של רוט מסתמנת כDONE DEAL, האופציה שבלאט נלחם עם ההנהלה דרך עקיצות בתקשורת, נראית ראלית מיום ליום.
אם אני צריך לתת הימור, אז אין שום סיכוי שנראה כאן את בלאט אחרי העונה הזו.
אגב רוט צריך להיות ממש אדם חסר עמוד שדרה בכדי להגיע למכבי למרות דברי בלאט, כמו שאנחנו מכרים את בלאט, רוט יחמם הרבה מאוד את הספסל, עד כדי כך, שפאפאלוקאס של השנה שעברה יראה, כמי ששיחק נצח.
14 יולי 2012, 12:29
קודי כתב:האם מכבי עד כדי כך מרוששת שאין לה 100 אלף דולר לסגור את הסיפור עם הלפרין וצריך את הפיצוי של אוחיון בשביל זה? הרי אם זה נכון אז למכבי אין בעיה לשלם ליותם את הסכומים האלה אלא פשוט אין לה כסף... אז איך אמור להיות לה כסף להחתים גארד וסנטר נפלאים שאמורים להוביל את הקבוצה הזו?
14 יולי 2012, 12:50
gandya כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אם מה שכתוב על רוט בספורט 5 נכון, ההתנהלות של הנהלת מכבי פשוט מבזה. לא מבין, עדיין מנסים להיאחז שם באוחיון? אני במקום רוט מצלצל לפדרמנים ואומר לכם לכו חפשו מי ינענע אתכם. פשוט בושה. אני אוהד שרוף של מכבי, תמיד אהיה, אבל הבעלים שלנו הם בושה. עם זאת, צריך להסתייג כי גלדסטון השנה אמין כמו זארקו מאינטרבאסקט
בלאט אומר מה שהוא חושב שצריך להיות, ועקב כך שההחתמה של רוט מסתמנת כDONE DEAL, האופציה שבלאט נלחם עם ההנהלה דרך עקיצות בתקשורת, נראית ראלית מיום ליום.
אם אני צריך לתת הימור, אז אין שום סיכוי שנראה כאן את בלאט אחרי העונה הזו.
אגב רוט צריך להיות ממש אדם חסר עמוד שדרה בכדי להגיע למכבי למרות דברי בלאט, כמו שאנחנו מכרים את בלאט, רוט יחמם הרבה מאוד את הספסל, עד כדי כך, שפאפאלוקאס של השנה שעברה יראה, כמי ששיחק נצח.
מאמן מכבי ת"א סיפר לוואלה! ספורט על התוכניות לעונה הבאה והפתיע: "רוט לא בעדיפות ראשונה מבחינת הצוות המקצועי"
14 יולי 2012, 13:32
14 יולי 2012, 13:35
קודי כתב:ככל שאני חושב על זה - מאחר שיש לנו 2 מספרי 4 התקפיים וגם את שרמדיני, יש צורך בסנטר הגנתי טוב אבל גם עם משחק פוסט אפ שאין לאף שחקן אחר בסגל. לכן מבין האופציות שיש בשוק הייתי הולך על קוסטה פרוביץ ולא על מאריץ.
14 יולי 2012, 13:37
14 יולי 2012, 13:40
גל גל כתב:לפי סופארטנדו שון גיימס קיבל הצעה טובה מוארזה ובדרך לשם..כנראה שמכבי ירימו לטיוס את ההצעה קצת וטיוס יגיע למכבי
14 יולי 2012, 13:46
Dperk כתב:קודי כתב:ככל שאני חושב על זה - מאחר שיש לנו 2 מספרי 4 התקפיים וגם את שרמדיני, יש צורך בסנטר הגנתי טוב אבל גם עם משחק פוסט אפ שאין לאף שחקן אחר בסגל. לכן מבין האופציות שיש בשוק הייתי הולך על קוסטה פרוביץ ולא על מאריץ.
לפרוביץ יש פוסט אפ יותר טוב ממאריץ'? מאריץ' יכול להיות גם חיה הגנתית עבת בשר. בעצם בכל מקרה הוא עב בשר.