quote="argof"]
gandya כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אם מה שכתוב על רוט בספורט 5 נכון, ההתנהלות של הנהלת מכבי פשוט מבזה. לא מבין, עדיין מנסים להיאחז שם באוחיון? אני במקום רוט מצלצל לפדרמנים ואומר לכם לכו חפשו מי ינענע אתכם. פשוט בושה. אני אוהד שרוף של מכבי, תמיד אהיה, אבל הבעלים שלנו הם בושה. עם זאת, צריך להסתייג כי גלדסטון השנה אמין כמו זארקו מאינטרבאסקט
ממש הזוי. רק אתמול בלאט אומר שרוט הוא בעדיפות נמוכה, והיום כבר כותבים בספורט5 שרוט חתום...
בלאט אומר מה שהוא חושב שצריך להיות, ועקב כך שההחתמה של רוט מסתמנת כDONE DEAL, האופציה שבלאט נלחם עם ההנהלה דרך עקיצות בתקשורת, נראית ראלית מיום ליום.
אם אני צריך לתת הימור, אז אין שום סיכוי שנראה כאן את בלאט אחרי העונה הזו.
אגב רוט צריך להיות ממש אדם חסר עמוד שדרה בכדי להגיע למכבי למרות דברי בלאט, כמו שאנחנו מכרים את בלאט, רוט יחמם הרבה מאוד את הספסל, עד כדי כך, שפאפאלוקאס של השנה שעברה יראה, כמי ששיחק נצח.
אם זה בטוח משהו, זה לא done deal. מכבי בסה״כ קנו אופציה על רוט, למקרה שלא יסתדרו עם הלפרין. בדיוק מה שבלאט אמר מבחינת סדרי עדיפויות.[/quote]
תכבס את המלים כמה שרק תרצה, העובדות פשוטות, מאמן בחיים לא יגיד משהו בסגנון שבלאט אמר על שחקן שיש סיכוי יותר מסביר לראות אותו שנה הבאה בסגל(ולכן עצם המגעים עם רוט, וקניית האופציה, הם כבר לא לעניין), בלאט אדם מחושב, ופוליטיקאי לא קטן, ולגבי רוט הוא צריך להיות טיפש גמור בכדי לחתום במכבי אחרי דברי בלאט, גם אם החלום שלו היה מתישהו לחזור לקבוצת נעוריו, זה בטח לא הזמן.
אגב מצחיק(או טיפה מעצבן) איך וואלה שמחים מכל העניין הזה, והכותרות הציניות, עושה להם טוב על הלב כל מה שקורה במכבי.
מאמן מכבי ת"א סיפר לוואלה! ספורט על התוכניות לעונה הבאה והפתיע: "רוט לא בעדיפות ראשונה מבחינת הצוות המקצועי"