אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי yellowaura » 20 ינואר 2013, 00:03

or163 כתב:
yellowaura כתב:הקבוצה היהודית
C- אמרה סטודמאייר, טיאגו ספליטר ג'ק כהן (דווידסון)
PF- ליאור אליהו, אלכס טיוס
SF- ניקולאס באטום, עמרי כספי, גיא פניני
SG- ג'ורדן פארמר, יותם הלפרין, סילבן לנדסברג
PG-הוורטאס, יוגב אוחיון, מורן רוט

טיאגו ספליטר גם יהודי למיטב זכרוני, ישרג את הסגל בכמה רמות :grin

*הוורטאס, ספליטר, סטודמאייר ובאטום הוכתרו כיהודים על מנת להציל את המולדת.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Batum
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ינואר 2013, 19:11

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 36413.html
גלדסטון אומר את מה שאני טוען כבר כמה שנים.מסכים עם כל מילה
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2610172
גם גרינוולד עם סוג של ביקורת על הסגל הרחב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ינואר 2013, 03:05

לא יודע אם שמתם לב אבל שבוע שני שהיקמן פוגש יריבה איכותית והוא לא מתפקד...אולי חזרנו לפרופורציות ?

סתם בלי קשר , במשחק הזה ישבו לידי בראד גרינברג ופול סטול שבאו לעשות סקאוטינג למשחק נגד חיפה . דיברתי איתם קצת והם מה זה נחמדים . כמבון שאמרו שבאו להנות ממשחק כדורסל ברמה ולא בשביל לעשות סקאוטינג . אלק !!! שאלתי את סטול בחצי חיך אם שנה הבאה הוא במכבי אז הוא אמר שמי חושב בכלל על שנה הבאה...וגרינברג רק פירגן לבלאט...
זה יפה שמאמן לוקח איתו את הרכז כדי ללמוד על היריבה . הם מסתדרים מצויין ביחד וזה נראה שהם ממש חברים למרות הפרשי הגיל . בקיצור שני חברה אחלה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2013, 11:10

אפשר בהחלט להיפרד מהעונה המבזה הזו וצריך לתכנן. אדון פדרמן, "מכביסט" גאה שרק לפני חודש + הספיד את קבוצתו ואמר שלא נעלה לשלב הבא, צריך למכור את הקבוצה ולעוף מפה במהירות האור. הוא הורס את הקבוצה. אני לא מבין איך אוהדים רכשו הקיץ מנויים. כולם זעקו זאת מהקיץ: מכבי בנתה קבוצה שלמה של שחקנים משלימים. האם בלאט אשם בכך שהשנה הוא לא הצליח להוציא מים מסלעים שעולים פחות מחצי מליון דולר? לדעתי לא. אדון פדרמן חושב שכל קונוס ב-200 אלף יכול להפוך לג'רמי פארגו. מישהו צריך להעיר אותו בסטירה. מכבי פוחדים לבנות את הקבוצה על 2-3 שחקני על יקרים ומסביבם שחקינים משלימים? הצחקתם את ספאנוליס, שעשה לנו בית ספר. במקום לקנות אוסף של פחים, הייתי משקיע בקיץ האחרון חצי מתקציב המועדון בשני שחקני על, פרמאר (על מלוא 3.5 מליון דולר שדרש) ולנגפורד (שניהם ביחד 5 מליון דולר) ואליהם מצוות כל מיני תומאסים והיקמנים ומדלים. תאמינו לי, זה היה נראה הרבה יותר משכנע. אני הייתי משנה קונספציה, מכניס בעלים שלא יפחד לשים יד בכיס, בונה את הקבוצה על 4 שחקנים איכותיים, ומצידי שמסביבם יקרקרו כמה קונוסים. יותר גרוע מזה זה לא יכול להיות. מכבי צריכה לשאוף לבנות קבוצה סביב ארבעה שחקנים, שאותם אדגיש בשחור:
1. עמדה מס' 1, מכיוון שפרמאר כבר לא יוכל לאייש אותה, וחבל מאוד, תיבנה על שחקן זר איכותי, שחקן זר זול ומחליף נוסף ישראלי. אוחיון יכול ללכת לקובאן. שיהיה לו בהצלחה. מכבי צריכה לא להילחם עליו בכלל. הראש שלו נשאר תקוע בקיץ, עם כל הלכלוך ועם הבוז שחטף מהקהל. הוא גמור מנטלית. אני הייתי שם בעמדה הזו כישראלי מחליף את רוט או את הלפרין, ובתנאי שהאחרון ירגיע בדרישותיו, דהיינו לא יותר מחצי מליון דולר. לעמדת הרכז הבכיר הייתי מנסה לרחרח מה קורה עם פארגו. שכל הצדדים יוותרו על משקעי העבר. הוא צפוי לעלות לנו להערכתי פחות מפרמאר. את פארגו יגבה כרכז זר פול סטול. לעמדה 2 אני הייתי מנסה לבחון מה קורה עם לנגפורד במילאנו. שווה לנסות להחזיר אותו. היקמן יכול להישאר ולגבות אותו מהספסל. לנדסברג יהיה השחקן השלישי. היקמן וסטול יוכלו גם להתחלף בעמדות מעת לעת. בעמדה 3 אני אומר יפה שלום לפניני, עושה רושם שהקריירה שלו נגמרה. הוא כמו אוחיון מרוסק מנטלית. לדעתי מכבי צריכה להחתים את כספי ולצוות לידו את סמית'. בעמדה 4 יש 2 אפשרויות: אפשרות אחת היא לוותר על אליהו ולהביא ישראלי אחר במקומו. מי אותו ישראלי? אני לו הייתי בהנהלה, הייתי מרים צלצול לדוד סם מאמריקה, לבית משפחת בלו, ואומר לבחור: ערב טוב אדוני, יצאת לשנת שבתון, סיימת את הלימודים, בוא אלינו וקבל את המפתחות לפורוורד הפותח של הקבוצה. הוא רוצה שיעריכו אותו, הוא צודק, לא בושה להתרפס. למכבי אין כרגע שחקני קלאץ' ווינרים, עם ביצים של שור. על שחקנים כאלה משלמים. מכיוון שבלו הוא פורוורד התקפי, אפשר לגבות אותו בפורווד הגנתי. מכיוון שמדלי ותומאס צריכים לעוף מפה לכל הרוחות, הייתי מביא את טיוס, תלוי בדרישותיו הכספיות. כך יהיו לנו 2 ישראלים בעמדה 4. על אליהו הייתי מוותר בתסריט הזה. אליהו יותר לוקח מאשר נותן. התסריט השני בעמדה 4, שהוא פחות מועדף עליי, הוא להשאיר את אליהו, ולצוות לידו זר עם קונוטציות התקפיות, במיוחד קליעה טובה. הייתי הולך פה כאופציה ראשונה על קאנגור. אם רוצים לחסוך כסף בגלל הרכישות המאסיביות שהצעתי בעמדות 1-3, אפשר להביא בזול יותר את קלאתיס, אחלה שחקן, וגם ריבאונדר נפלא, בניגוד לאליהו. בעמדה 5 לא הייתי נוגע: שון ג'יימס ופלאניניץ'.

בקיצור, 4 שחקנים איכותיים, לידם שחקנים שאני מגדיר משלימים, הקהל חוזר להזדהות עם הקבוצה, ופיינל פור הוא לא מילה גסה. אם רוצים לחסוך עוד כמה שקלים, אפשר לוותר על כספי ולהשאיר את פניני עם סמית' (לא מת על זה אבל זה נסבל), ולוותר על או היקמן או לנדסברג, אבל אם מוותרים על לנדסברג צריך לחשוב על ישראלי במקומו בגלל החוק הרוסי, כך שהחיסכון בעמדה הזו לא יהיה משמעותי.
1. פארגו, סטול, רוט/הלפרין.
2. לנגפורד, היקמן, לנדסברג.
3. כספי, סמית'.
4. בלו, טיוס או אליהו, קאנגור/קלאתיס.
5. ג'יימס, פלאניניץ'.

תקציב שחקנים מוערך: בין 9 ל-10 מליון דולר להערכתי. פארגו ולנגפורד אמורים להיות השחקנים היקרים בסגל, כספי אחריהם. התסריט הראשון שהצעתי עדיף מבחינתי, וגם מפאת זה שיש בו 5 ישראלים ולא ארבעה, זה טוב גם לחוק הרוסי.
אם רוצים תוצאות, צריכים לבצע הפיכה.
אבל כנראה שאני חולם באספמיה, לצערי הרב.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 25 ינואר 2013, 11:35, נערך 3 פעמים בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 25 ינואר 2013, 11:27

טוב הגעתי למסקנה שעדיף שיהיה לנו בעמדה 4 את טיוס ועוד זר ללא אליהו..ככה גם נוכל להשקיע יותר בזרים שיבואו כי אליהו השחקן הכי יקר שלנו
וגם אני לא יצטרך לראות יותר את אליהו האפס זה פשוט שחקן אוברייטד באמת שהוא לא עושה כלום עדיף להביא את טיוס ב חצי מחיר
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2013, 12:48

er79 כתב:אפשר בהחלט להיפרד מהעונה המבזה הזו וצריך לתכנן. אדון פדרמן, "מכביסט" גאה שרק לפני חודש + הספיד את קבוצתו ואמר שלא נעלה לשלב הבא, צריך למכור את הקבוצה ולעוף מפה במהירות האור. הוא הורס את הקבוצה. אני לא מבין איך אוהדים רכשו הקיץ מנויים. כולם זעקו זאת מהקיץ: מכבי בנתה קבוצה שלמה של שחקנים משלימים. האם בלאט אשם בכך שהשנה הוא לא הצליח להוציא מים מסלעים שעולים פחות מחצי מליון דולר? לדעתי לא. אדון פדרמן חושב שכל קונוס ב-200 אלף יכול להפוך לג'רמי פארגו. מישהו צריך להעיר אותו בסטירה. מכבי פוחדים לבנות את הקבוצה על 2-3 שחקני על יקרים ומסביבם שחקינים משלימים? הצחקתם את ספאנוליס, שעשה לנו בית ספר. במקום לקנות אוסף של פחים, הייתי משקיע בקיץ האחרון חצי מתקציב המועדון בשני שחקני על, פרמאר (על מלוא 3.5 מליון דולר שדרש) ולנגפורד (שניהם ביחד 5 מליון דולר) ואליהם מצוות כל מיני תומאסים והיקמנים ומדלים. תאמינו לי, זה היה נראה הרבה יותר משכנע. אני הייתי משנה קונספציה, מכניס בעלים שלא יפחד לשים יד בכיס, בונה את הקבוצה על 4 שחקנים איכותיים, ומצידי שמסביבם יקרקרו כמה קונוסים. יותר גרוע מזה זה לא יכול להיות. מכבי צריכה לשאוף לבנות קבוצה סביב ארבעה שחקנים, שאותם אדגיש בשחור:
1. עמדה מס' 1, מכיוון שפרמאר כבר לא יוכל לאייש אותה, וחבל מאוד, תיבנה על שחקן זר איכותי, שחקן זר זול ומחליף נוסף ישראלי. אוחיון יכול ללכת לקובאן. שיהיה לו בהצלחה. מכבי צריכה לא להילחם עליו בכלל. הראש שלו נשאר תקוע בקיץ, עם כל הלכלוך ועם הבוז שחטף מהקהל. הוא גמור מנטלית. אני הייתי שם בעמדה הזו כישראלי מחליף את רוט או את הלפרין, ובתנאי שהאחרון ירגיע בדרישותיו, דהיינו לא יותר מחצי מליון דולר. לעמדת הרכז הבכיר הייתי מנסה לרחרח מה קורה עם פארגו. שכל הצדדים יוותרו על משקעי העבר. הוא צפוי לעלות לנו להערכתי פחות מפרמאר. את פארגו יגבה כרכז זר פול סטול. לעמדה 2 אני הייתי מנסה לבחון מה קורה עם לנגפורד במילאנו. שווה לנסות להחזיר אותו. היקמן יכול להישאר ולגבות אותו מהספסל. לנדסברג יהיה השחקן השלישי. היקמן וסטול יוכלו גם להתחלף בעמדות מעת לעת. בעמדה 3 אני אומר יפה שלום לפניני, עושה רושם שהקריירה שלו נגמרה. הוא כמו אוחיון מרוסק מנטלית. לדעתי מכבי צריכה להחתים את כספי ולצוות לידו את סמית'. בעמדה 4 יש 2 אפשרויות: אפשרות אחת היא לוותר על אליהו ולהביא ישראלי אחר במקומו. מי אותו ישראלי? אני לו הייתי בהנהלה, הייתי מרים צלצול לדוד סם מאמריקה, לבית משפחת בלו, ואומר לבחור: ערב טוב אדוני, יצאת לשנת שבתון, סיימת את הלימודים, בוא אלינו וקבל את המפתחות לפורוורד הפותח של הקבוצה. הוא רוצה שיעריכו אותו, הוא צודק, לא בושה להתרפס. למכבי אין כרגע שחקני קלאץ' ווינרים, עם ביצים של שור. על שחקנים כאלה משלמים. מכיוון שבלו הוא פורוורד התקפי, אפשר לגבות אותו בפורווד הגנתי. מכיוון שמדלי ותומאס צריכים לעוף מפה לכל הרוחות, הייתי מביא את טיוס, תלוי בדרישותיו הכספיות. כך יהיו לנו 2 ישראלים בעמדה 4. על אליהו הייתי מוותר בתסריט הזה. אליהו יותר לוקח מאשר נותן. התסריט השני בעמדה 4, שהוא פחות מועדף עליי, הוא להשאיר את אליהו, ולצוות לידו זר עם קונוטציות התקפיות, במיוחד קליעה טובה. הייתי הולך פה כאופציה ראשונה על קאנגור. אם רוצים לחסוך כסף בגלל הרכישות המאסיביות שהצעתי בעמדות 1-3, אפשר להביא בזול יותר את קלאתיס, אחלה שחקן, וגם ריבאונדר נפלא, בניגוד לאליהו. בעמדה 5 לא הייתי נוגע: שון ג'יימס ופלאניניץ'.

בקיצור, 4 שחקנים איכותיים, לידם שחקנים שאני מגדיר משלימים, הקהל חוזר להזדהות עם הקבוצה, ופיינל פור הוא לא מילה גסה. אם רוצים לחסוך עוד כמה שקלים, אפשר לוותר על כספי ולהשאיר את פניני עם סמית' (לא מת על זה אבל זה נסבל), ולוותר על או היקמן או לנדסברג, אבל אם מוותרים על לנדסברג צריך לחשוב על ישראלי במקומו בגלל החוק הרוסי, כך שהחיסכון בעמדה הזו לא יהיה משמעותי.
3. כספי, סמית'.
5. ג'יימס, פלאניניץ'.

תקציב שחקנים מוערך: בין 9 ל-10 מליון דולר להערכתי. פארגו ולנגפורד אמורים להיות השחקנים היקרים בסגל, כספי אחריהם. התסריט הראשון שהצעתי עדיף מבחינתי, וגם מפאת זה שיש בו 5 ישראלים ולא ארבעה, זה טוב גם לחוק הרוסי.

מצטער להגיד לך אבל זה סגל ממש לא ריאלי אפילו אם מכבי חוזרת לתקציב של לפני שלוש-ארבע שנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2013, 13:00

הסגל שאני הייתי רוצה:
1.ג'קסון,רוט
2.היקמן,נעימי
3.כספי,לאנדסברג
4.אליהו,דיוגו(או כל שחקן פיזי אחר עם קליעה מרחוק שיוכל לשחק גם כסנטר)
5.פלאניניץ',ג'יימס

בעמדת הרכז יהיה לנו סוף סוף רכז שיודע לנהל את ההתקפה ולשלב את כולם בתרגילים,גם רוט יתרום בשאריות שיקבל
בעמדות 2-3 נקבל את היקמן וכספי שמשלימים אחד את השני עם קליעה(כספי)וחדירה(היקמן)ובנוסף תורמים בעוד אספקטים של המשחק ושומרים חזק.יכולים להיות צמד שישגע את אירופה
אותם יגבו נעימי ולאנדסברג שיביאו הרבה אנרגיות וכישרון וגם יוכלו להתפוצץ במשחקים מסוימים.נעימי יוכל לשחק גם בעמדת הרכז במידת הצורך
בעמדה 4 נקבל את אליהו שעליו לא צריך לפרט,דיוגו שיוכל לשחק כארבע עם קליעה ואגרסיביות שתאפשר לו גם לשחק בעמדת הסנטר ולחסוך כסף מיטותר על גבוה חמישי
בעמדת הסנטר נהיה עם ג'יימס שמוכיח שהוא מהסנטרים היעילים ביורוליג ועשה קפיצה משמעותית השנה ופלאניניץ' שיאזן אותו מצויין עם האגרסיביות הנהדרת שלו

אני חושב שמדובר בסגל חזק ולא ארוך עם רוטציה ברורה,שחקני חמישיה נהדרים שמגובים בשחקני ספסל שיתרמו לא מעט בדקות שיקבלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2013, 13:53

rc4991 כתב:
er79 כתב:אפשר בהחלט להיפרד מהעונה המבזה הזו וצריך לתכנן. אדון פדרמן, "מכביסט" גאה שרק לפני חודש + הספיד את קבוצתו ואמר שלא נעלה לשלב הבא, צריך למכור את הקבוצה ולעוף מפה במהירות האור. הוא הורס את הקבוצה. אני לא מבין איך אוהדים רכשו הקיץ מנויים. כולם זעקו זאת מהקיץ: מכבי בנתה קבוצה שלמה של שחקנים משלימים. האם בלאט אשם בכך שהשנה הוא לא הצליח להוציא מים מסלעים שעולים פחות מחצי מליון דולר? לדעתי לא. אדון פדרמן חושב שכל קונוס ב-200 אלף יכול להפוך לג'רמי פארגו. מישהו צריך להעיר אותו בסטירה. מכבי פוחדים לבנות את הקבוצה על 2-3 שחקני על יקרים ומסביבם שחקינים משלימים? הצחקתם את ספאנוליס, שעשה לנו בית ספר. במקום לקנות אוסף של פחים, הייתי משקיע בקיץ האחרון חצי מתקציב המועדון בשני שחקני על, פרמאר (על מלוא 3.5 מליון דולר שדרש) ולנגפורד (שניהם ביחד 5 מליון דולר) ואליהם מצוות כל מיני תומאסים והיקמנים ומדלים. תאמינו לי, זה היה נראה הרבה יותר משכנע. אני הייתי משנה קונספציה, מכניס בעלים שלא יפחד לשים יד בכיס, בונה את הקבוצה על 4 שחקנים איכותיים, ומצידי שמסביבם יקרקרו כמה קונוסים. יותר גרוע מזה זה לא יכול להיות. מכבי צריכה לשאוף לבנות קבוצה סביב ארבעה שחקנים, שאותם אדגיש בשחור:

3. כספי, סמית'.
5. ג'יימס, פלאניניץ'.

מצטער להגיד לך אבל זה סגל ממש לא ריאלי אפילו אם מכבי חוזרת לתקציב של לפני שלוש-ארבע שנים

בגלל זה אמרתי, חלומות באספמיה. אבל אם זה לא יקרה, תמשיך לראות את מכבי הופכת ללובליאנה, כי אנחנו בדרך לשם.
er79

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2013, 13:55

rc4991 כתב:הסגל שאני הייתי רוצה:
1.ג'קסון,רוט
2.היקמן,נעימי
3.כספי,לאנדסברג
5.פלאניניץ',ג'יימס

בעמדת הרכז יהיה לנו סוף סוף רכז שיודע לנהל את ההתקפה ולשלב את כולם בתרגילים,גם רוט יתרום בשאריות שיקבל
בעמדות 2-3 נקבל את היקמן וכספי שמשלימים אחד את השני עם קליעה(כספי)וחדירה(היקמן)ובנוסף תורמים בעוד אספקטים של המשחק ושומרים חזק.יכולים להיות צמד שישגע את אירופה
אותם יגבו נעימי ולאנדסברג שיביאו הרבה אנרגיות וכישרון וגם יוכלו להתפוצץ במשחקים מסוימים.נעימי יוכל לשחק גם בעמדת הרכז במידת הצורך
בעמדה 4 נקבל את אליהו שעליו לא צריך לפרט,דיוגו שיוכל לשחק כארבע עם קליעה ואגרסיביות שתאפשר לו גם לשחק בעמדת הסנטר ולחסוך כסף מיטותר על גבוה חמישי
בעמדת הסנטר נהיה עם ג'יימס שמוכיח שהוא מהסנטרים היעילים ביורוליג ועשה קפיצה משמעותית השנה ופלאניניץ' שיאזן אותו מצויין עם האגרסיביות הנהדרת שלו

אני חושב שמדובר בסגל חזק ולא ארוך עם רוטציה ברורה,שחקני חמישיה נהדרים שמגובים בשחקני ספסל שיתרמו לא מעט בדקות שיקבלו

אגב, הסגל שלך לא זול משמעותית מהסגל שאני הצעתי. בלו ודיוגו יעלו פחות או יותר אותו דבר. ג'קסון יותר זול מפארגו, אבל לא בהרבה לדעתי. רק בעמדה 2 חסכת (אבל השארת את אליהו וזה מייקר לך את התקציב, אני הצעתי את טיוס) אם אתה מוסיף עוד כשלוש מליון דולר אתה מקבל את פארגו ולנגפורד, אופציות יותר טובות מנעימי וג'קסון.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 ינואר 2013, 14:06

מסכנה לובליאנה, מה עשינו ממנה פה שהפחד הכי גדול שלנו זה להפוך להוות כמוה....
אני יותר דואגת שאנחנו בדרך להפוך להפועל.....

לגבי שנה הבאה, ההמלצה העיקרית שלי היא להפסיק לקנות שחקנים במבצעי סוף עונה. הם לא יודעים שתמיד מוצרים במבצע הם לרוב כל הבררה של החנות? ואפילו אופציית החזרה אין...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2013, 14:07

er79 כתב:
rc4991 כתב:

3. כספי, סמית'.
5. ג'יימס, פלאניניץ'.

בגלל זה אמרתי, חלומות באספמיה. אבל אם זה לא יקרה, תמשיך לראות את מכבי הופכת ללובליאנה, כי אנחנו בדרך לשם.

אבל למכבי אף פעם(לפחות ממתי שאני יודע)לא היה תקציב מספיק גדול בשביל סגל כזה
לדעתי אפשר להגיע לפיינל פור עם קבוצות שמבוססות על סגל קצר וכישרוני כמו שהצעתי מקודם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2013, 14:10

er79 כתב:
rc4991 כתב:הסגל שאני הייתי רוצה:
1.ג'קסון,רוט
2.היקמן,נעימי
3.כספי,לאנדסברג
5.פלאניניץ',ג'יימס

אגב, הסגל שלך לא זול משמעותית מהסגל שאני הצעתי. בלו ודיוגו יעלו פחות או יותר אותו דבר. ג'קסון יותר זול מפארגו, אבל לא בהרבה לדעתי. רק בעמדה 2 חסכת (אבל השארת את אליהו וזה מייקר לך את התקציב, אני הצעתי את טיוס) אם אתה מוסיף עוד כשלוש מליון דולר אתה מקבל את פארגו ולנגפורד, אופציות יותר טובות מנעימי וג'קסון.

הסגל שלך הרבה יותר יקר משלי(אתה בעצמך אמרת שבשלוש מיליון דולר),ברור שעדיף את פארגו ולאנגפורד(לא ברותה קבוצה אבל מבחינת הלבל של השחקנים)אבל זה כבר לא ריאלי בעליל
להגיד שאתה נפטר מאליהו זה אולי דבר נחמד אבל זה לא אפשרי אלא אם אתה רוצה לשלם לו את מרבית השכר שלו לעוד שנתיים,אליהו ישאר פה לעוד שנתיים לפחות וזו עובדה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2013, 14:58

בסדר, 3 מליון דולר זה יותר יקר, נכון, אבל על הצלחה משלמים. או שפדרמן יגאל אותנו מיסורינו ויעזוב, או שיחזור כץ או משקיע נוסף. שורה תחתונה, מאז שכץ עזב תואר אירופאי (למעט האגרטל של האדריאטית) אתה רואה רק בטלוויזיה. ולגבי אליהו, מכבי תמצא כבר את הפראיירים שירכשו אותו, כשם שמצאו פראיירים שיקנו את מצ'באן. אגב, פדרמן מרוויח עשרות מליונים על מנויים ועל ספוסרים. אני בספק אם ההוצאות שלו עולות על ההכנסות. שלא ימכור לי לוקשים שאין לו את הכסף. הכסף הולך לכיסו האישי או לכיסוי הגרעונות שלו בחיפה כימיקלים, במכבי הוא לחלוטין לא מפסיד. רק אנחנו מפסידים.
er79

הודעהעל ידי NY boy » 25 ינואר 2013, 16:04

אני לא מבין מה זה כל הקישקושידה הזאת על כץ. בתקופתו התקציב במכבי היה נמוך יותר מעכשיו. אנשים פה באמת חיים בסרט אם חושבים שכץ זה איזה מושיע שיזרוק פה כספים.

לפרופורציה, כץ קיבל כ7 מיליון שקל על החלק שלו במכבי! 7 מיליון שקל, שזה היה יותר משמעותית כנראה מהסכום שהוא השקיע במכבי בתקופתו פה. כץ לא זרק פה מעולם סכומים, לא יזרוק, וגם אף אחד אחר לא אלא אם מכבי תמחר לאיזה אוליגארך שיחליט שבה לו צעצוע ואני ממש לא בטוח שזה רעיון טוב כי שיאמס לו אנחנו נמצא את עצמנו מול שוקת שבורה.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2013, 16:06

NY boy כתב:אני לא מבין מה זה כל הקישקושידה הזאת על כץ. בתקופתו התקציב במכבי היה נמוך יותר מעכשיו. אנשים פה באמת חיים בסרט אם חושבים שכץ זה איזה מושיע שיזרוק פה כספים.

לפרופורציה, כץ קיבל כ7 מיליון שקל על החלק שלו במכבי! 7 מיליון שקל, שזה היה יותר משמעותית כנראה מהסכום שהוא השקיע במכבי בתקופתו פה. כץ לא זרק פה מעולם סכומים, לא יזרוק, וגם אף אחד אחר לא אלא אם מכבי תמחר לאיזה אוליגארך שיחליט שבה לו צעצוע ואני ממש לא בטוח שזה רעיון טוב כי שיאמס לו אנחנו נמצא את עצמנו מול שוקת שבורה.

6 מיליון דולר עד כמה שזכור לי ולא 7 מיליון שקל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי NY boy » 25 ינואר 2013, 16:22

זכרתי שקלים. אבל אם זה דולרים זה כמובן אחרת... ועדיין, כץ היה במכבי הרבה מאד זמן, מכר את חלקו בסכום משמעותי גבוה ממה שהוא השקיע (לדבריו אם אני זוכר נכון). לא מדובר פה באיזה בנאדם שזורק כספים בלי סוף ובלי חשבון.

בו נגיד ככה, פדרמן הוא איש עסקים... במידה וכץ היה כזה נדיב בזריקת כספים הוא היה סובל אותו למרות הדיבורים שלו ולוקח את הכסף כנראה.

הדרך היחידה שמישהו יבוא לפה וישים סכומים גבוהים זה אם זה ימכר לאיזה אוליגארך סגנון ארקדי שלא אכפת לו מכסף. וזה כאמור לא הכי חכם.

חוץ מזה שלמכבי יש כבר תקציב מצוין שאפשר איתו לעשות דברים טובים באירופה. מה שכן צריך זה להפסיק לתת לילדים של לנהל את המועדון מקצועית (כלכלית וכו' זה בסדר גמור), להביא אנשי מקצוע רציניים ולבנות מערכת שתצליח למקסם את התקציב של מכבי ולא לפזר אותו.

קבוצה שביזבזה השנה 1.5 מיליון דולר נטו על 2 שחקנים שלא תרמו כלום (שארמדיני ומדלי) לא יכולה לבוא בטענות לתקציב שלה אלא רק להחלטות שלה. בכסף הזה היה אפשר להשאיר את לאנגפורד.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2013, 16:25

NY boy כתב:זכרתי שקלים. אבל אם זה דולרים זה כמובן אחרת... ועדיין, כץ היה במכבי הרבה מאד זמן, מכר את חלקו בסכום משמעותי גבוה ממה שהוא השקיע (לדבריו אם אני זוכר נכון). לא מדובר פה באיזה בנאדם שזורק כספים בלי סוף ובלי חשבון.

בו נגיד ככה, פדרמן הוא איש עסקים... במידה וכץ היה כזה נדיב בזריקת כספים הוא היה סובל אותו למרות הדיבורים שלו ולוקח את הכסף כנראה.

הדרך היחידה שמישהו יבוא לפה וישים סכומים גבוהים זה אם זה ימכר לאיזה אוליגארך סגנון ארקדי שלא אכפת לו מכסף. וזה כאמור לא הכי חכם.

חוץ מזה שלמכבי יש כבר תקציב מצוין שאפשר איתו לעשות דברים טובים באירופה. מה שכן צריך זה להפסיק לתת לילדים של לנהל את המועדון מקצועית (כלכלית וכו' זה בסדר גמור), להביא אנשי מקצוע רציניים ולבנות מערכת שתצליח למקסם את התקציב של מכבי ולא לפזר אותו.

קבוצה שביזבזה השנה 1.5 מיליון דולר נטו על 2 שחקנים שלא תרמו כלום (שארמדיני ומדלי) לא יכולה לבוא בטענות לתקציב שלה אלא רק להחלטות שלה. בכסף הזה היה אפשר להשאיר את לאנגפורד.

הינה, כאן כתוב הסכום
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1534364
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2013, 17:09

אל תמכור לי לוקשים. מאז שכץ עזב את מכבי אתה לא רואה פה שחקנים ביותר ממליון דולר. כץ הביא לפה את ארויו. העונה ההיא הייתה רעה, אבל לא לזה אני מתכוון. יש פה מדיניות של החתמת שחקנים בתקציב של יורוקאפ, אצל כץ לא היית סופר את הכסף בחשבוניה. גרעונות? את מי זה מעניין? בתקופתו מכבי חוותה את הרגעים הכי יפים שלה. ואני לא מתכוון ספציפית לכץ, אני פשוט לא מסוגל לראות את אדון פדרמן בראש הפירמידה הזו. מכבי צריכה משקיע נוסף, או משקיע במקומו של פדרמן, שלא יהסס להשקיע. ולגבי הדוגמא שלך ללנגפורד, אני מחזק אותה וגם דיברתי על זה אחרי שהוא עזב. מישהו במכבי לא יודע לעשות חשבון. משהו כמו 500-700 אלף דולר הפרידו בין השארותו של לנגפורד במכבי לבין חתימתו במילאנו. תומאס+לוגאן+פורוורד זול יותר ממדלי (ובל נשכח שקיבלנו כמה גרושים על מצ'באן), ולא רק שמכבי יכולה הייתה לשמור עליו, אפילו היה לה עודף לאיזה פט קלאתיס בעמדה 4. אבל אהובך פדרמן (ותקן אותי אם אני טועה, עושה רושם שאתה מסנגר עליו) חושב שארבעה קונוסים ב-200 אלף דולר לראש שווים יותר משחקן איכותי במליון וחצי. ברגע שיבוא לקבוצה משקיע שלא יהסס להביא שחקנים במליון-מליון וחצי דולר, כמו שהיה בתקופת השושלת, אולי מכבי תפסיק להיראות כמו לובליאנה. תראה את האבסורד, אני מייחל לתקציב כמו שהיה בתקופת השושלת, לפני עשור!!! היום מועדונים כמו קובאן וגאלאטסראיי רוכשות שחקנים בסכומים כאלה. לא ביקשתי שיהיה לנו תקציב של בארסה או צסק"א, אבל דחילק.
er79

הודעהעל ידי NY boy » 25 ינואר 2013, 17:29

התקציב בשנים האלה גבוה יותר מזה שהיה בתקופה של כץ לדעתי (ובטח לא יותר נמוך). בתקופה שלו פשוט לא שילמו 750 אלף דולר לליאור אליהו. לא שילמו 400 אלף דולר לפניני או ליוגב. השחקנים הישראלים הרוויחו הרבה פחות. הזרים הרוויחו פחות או יותר אותו הדבר (שאראס הגיע לפה ב600 אלף דולר) למעט מיקרים מיוחדים כמו פארקר או ניקולה. ארויו הגיע לפה בהשתוללות של כל מכבי שהחליטה שווה להשקיע בו ובגלל המקרה הזה החליטו שלא משקיעים יותר.

בתקופה של כץ הוא לא נתן שקל אחד יותר מפדרמן או רקאנטי. השותפות במכבי עבדה ככה שכל אחד משלם את החלק היחסי שיש לו במכבי. זאת אומרת שפדרמן ורקאנטי שילמו בדיוק כמוהו.
NY boy

הודעהעל ידי er79 » 25 ינואר 2013, 17:41

אני לא בטוח שמה שאתה אומר זה נכון, אבל אם מחיר סיומה של המדיניות המטופשת של החתמת שחקנים בשקל היא הכנסת משקיע נוסף=לו יהי. אבל פדרמן מעדיף למוטט את המועדון הזה. ושוב אני אומר- צריך להחתים 3-4 תותחים, ומצידי לידם שים צעירים מהאדריאטית. צריך לשנות את הקונספציה של בנייה רוחבית מלאה בשחקנים משלימים. טבל כדי שזה יקרה הקיבעון הפחדני של רכישת שחקנים ביוקר פן הם ייכשלו חייב להיפסק.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־12 אורחים