נעימי חתם לשלוש שנים במכבי ולא יושאל לגליל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נעימי חתם לשלוש שנים אבל ישחק העונה בגן נר

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 18:01

לא יודע... בכל העולם הקבוצות העשירות מחתימות הרבה שחקנים ואת חלקם משאילות. בשום מקום אף אחד לא מתנגד לזה. רק בישראל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 18:06

felix_r כתב:לא יודע... בכל העולם הקבוצות העשירות מחתימות הרבה שחקנים ואת חלקם משאילות. בשום מקום אף אחד לא מתנגד לזה. רק בישראל.

יש תקנון שקובע בפירוש מה מותר ומה אסור. איזו סיבה בעולם יש למכבי לעבור על התקנון הזה במקרה של נעימי? אני באמת ובתמים לא מבין למה ההתקעשות המצחיקה הזו לעשות דווקא?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2013, 18:11

roy1000 כתב:
felix_r כתב:לא יודע... בכל העולם הקבוצות העשירות מחתימות הרבה שחקנים ואת חלקם משאילות. בשום מקום אף אחד לא מתנגד לזה. רק בישראל.

יש תקנון שקובע בפירוש מה מותר ומה אסור. איזו סיבה בעולם יש למכבי לעבור על התקנון הזה במקרה של נעימי? אני באמת ובתמים לא מבין למה ההתקעשות המצחיקה הזו לעשות דווקא?

השינוים האלה בתקנון התקבלו במיוחד על מנת לדפוק את מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 18:14

felix_r כתב:השינוים האלה בתקנון התקבלו במיוחד על מנת לדפוק את מכבי.

האמת שזה יותר להציל את מכבי מעצמה מאשר "לדפוק" אותה. אם לא היה התקנון הזה, פדרמן היה משלם לעוד איזה 10 שחקנים שלא משחקים בקבוצה. תאמין לי שהחוק הזה הוא רק לטובת מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 אוקטובר 2013, 18:33

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:העניין הוא שיש קבוצות שדורשות לאסור על נעימי לשחק בעונה הבאה במכבי, וזה כבר קצת מוגזם.
אין לי בעיה שיתירו את חוזהו ושילך לאן שבא לו, אבל והיה ושנה הבאה זה יתאים ל-2 הצדדים לחתום מחדש על חוזה, אין לי כוח לשמוע את בלבולי הביצים של שאר הקבוצות....

האיסור שהקבוצות האחרות דורשות זה כי יש סיכום של מכבי עם גליל. באם מכבי תוותר על הסיכום הזה ותשחרר את נעימי ללא תנאי, אף אחד לא יעלה דרישות לגבי שנה הבאה.
אני נאלץ להסכים עם הטענות של הקבוצות האחרות העניין הזה. המהלך של מכבי עם גליל הוא מהלך מסריח וגם חסר הגיון.

אני לא חושבת שלמכבי זה כזה משנה לאן הוא ילך (אולי חוץ ממגדל ואוסישקין)
roy1000 כתב:
felix_r כתב:השינוים האלה בתקנון התקבלו במיוחד על מנת לדפוק את מכבי.

האמת שזה יותר להציל את מכבי מעצמה מאשר "לדפוק" אותה. אם לא היה התקנון הזה, פדרמן היה משלם לעוד איזה 10 שחקנים שלא משחקים בקבוצה. תאמין לי שהחוק הזה הוא רק לטובת מכבי.

אין איסור להשאיל שחקנים, רק הגבלה של גיל. זה לא מציל את מכבי מעצמה כי היא עדיין יכולה לשלם ל10 שחקנים שלא משחקים בקבוצה רק שהם יהיו מתחת לגיל 26.

עדיין לא הבנתי איך ועל מי החוק אמור להגן ובמי ואיך הוא אמור לפגוע.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2013, 18:46

יש לי שאלת תם. האם אי אפשר להשאיל את נעימי לקבוצה באירופה?
למה ההתעקשות הזאת?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוקטובר 2013, 18:50

jol9 כתב:יש לי שאלת תם. האם אי אפשר להשאיל את נעימי לקבוצה באירופה?
למה ההתעקשות הזאת?

זכור לי משהו על התעקשות של נעמי להיות מושאל רק לקבוצה בארץ
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 18:52

חנו'ש כתב:אני לא חושבת שלמכבי זה כזה משנה לאן הוא ילך (אולי חוץ ממגדל ואוסישקין)

אם זה לא משנה, למה לדחוף אותו לגליל כשהרצליה הציעו יותר?

חנו'ש כתב:אין איסור להשאיל שחקנים, רק הגבלה של גיל. זה לא מציל את מכבי מעצמה כי היא עדיין יכולה לשלם ל10 שחקנים שלא משחקים בקבוצה רק שהם יהיו מתחת לגיל 26.

ברגע שיש הגבלה, זה כבר מקטין את האפשרויות להשאיל שחקנים וזה כבר מציל את מכבי מעצמה (אמנם באופן מוגבל). הייתי מעדיף באמת איסור גורף על השאלת שחקנים.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 אוקטובר 2013, 18:56

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:אני לא חושבת שלמכבי זה כזה משנה לאן הוא ילך (אולי חוץ ממגדל ואוסישקין)

אם זה לא משנה, למה לדחוף אותו לגליל כשהרצליה הציעו יותר?

חנו'ש כתב:אין איסור להשאיל שחקנים, רק הגבלה של גיל. זה לא מציל את מכבי מעצמה כי היא עדיין יכולה לשלם ל10 שחקנים שלא משחקים בקבוצה רק שהם יהיו מתחת לגיל 26.

ברגע שיש הגבלה, זה כבר מקטין את האפשרויות להשאיל שחקנים וזה כבר מציל את מכבי מעצמה (אמנם באופן מוגבל). הייתי מעדיף באמת איסור גורף על השאלת שחקנים.

איפה שמעת את העניין של הרצליה?? ואיזה סיבה יש למכבי להתעקש על גליל??

ומתי פעם אחרונה החוק הזה עשה למכבי בעיה בעבר? אף פעם, כך שעד היום זה לא ממש הגביל את מכבי לשלם לאלפי שחקנים שלא משחקים אצלה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 19:07

חנו'ש כתב:איפה שמעת את העניין של הרצליה?? ואיזה סיבה יש למכבי להתעקש על גליל??

ומתי פעם אחרונה החוק הזה עשה למכבי בעיה בעבר? אף פעם, כך שעד היום זה לא ממש הגביל את מכבי לשלם לאלפי שחקנים שלא משחקים אצלה.

פרסמו שהיו קבוצות שהציעו יותר ובינהן הרצליה. מכבי כנראה מפחדת מהרצליה ולכן נעימי לא שם.

את לא יודעת כמה שחקנים נוספים דני פדרמן היה מחתים אם החוק הזה לא היה מגביל אותו.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 22 אוקטובר 2013, 09:40

באמת שהתלונות על מכבי נראות לי צבועות. ישבו וחשבו כיצד להצר את צעדיה של מכבי ויצרו את הסעיף הזה בתקנון. מכבי מצאו דרך חוקית לעקוף אותו - להתיר את החוזה. אז על מה מלינים בדיוק? "נו ידעתם למה התכוונו בסעיף הזה, תשתפו פעולה, אל תנסו לעקוף אותו בצורה חוקית". שינסחו את הסעיף ללא חורים ולא תהיה שום בעיה.

כשאיבדנו את פארגו, או דוגמה יותר טובה, כשהבלאגן עם אוחיון חגג, מעבר לכעס על קובאן/אוחיון אפילו אוהדי מכבי האשימו את מכבי ברשלנות בניסוח החוזים, אז אם יש למישהו כעס על המהלך הנוכחי שיפנה אותו כלפי מנסחי התקנון שיעשו עבודה טובה יותר להבא ("לשחקן המושאל לא יוכל להיות חוזה חתום לעונה הבאה").

מכבי עושה מה שטוב לה וכך צריך להיות (מבלי להיכנס כרגע לדיוני פדרמן ואלפי השחקנים שהוא מממן). לא יכול להיות מצופה ממועדון להיות זה שדואג לאינטרסים של מנסחי התקנון, המועדון אינו שופט בית משפט שעליו להתחשב בכוונת המחוקק.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 10:11

jay כתב:באמת שהתלונות על מכבי נראות לי צבועות. ישבו וחשבו כיצד להצר את צעדיה של מכבי ויצרו את הסעיף הזה בתקנון. מכבי מצאו דרך חוקית לעקוף אותו - להתיר את החוזה. אז על מה מלינים בדיוק? "נו ידעתם למה התכוונו בסעיף הזה, תשתפו פעולה, אל תנסו לעקוף אותו בצורה חוקית". שינסחו את הסעיף ללא חורים ולא תהיה שום בעיה.

כשאיבדנו את פארגו, או דוגמה יותר טובה, כשהבלאגן עם אוחיון חגג, מעבר לכעס על קובאן/אוחיון אפילו אוהדי מכבי האשימו את מכבי ברשלנות בניסוח החוזים, אז אם יש למישהו כעס על המהלך הנוכחי שיפנה אותו כלפי מנסחי התקנון שיעשו עבודה טובה יותר להבא ("לשחקן המושאל לא יוכל להיות חוזה חתום לעונה הבאה").

מכבי עושה מה שטוב לה וכך צריך להיות (מבלי להיכנס כרגע לדיוני פדרמן ואלפי השחקנים שהוא מממן). לא יכול להיות מצופה ממועדון להיות זה שדואג לאינטרסים של מנסחי התקנון, המועדון אינו שופט בית משפט שעליו להתחשב בכוונת המחוקק.

אני מתקשה להבין איך השאלה של נעימי לגליל עדיפה על שחרור שלו? במה ההתעקשות שהוא יעבור לגליל עוזרת למכבי? במה זה "מצר" את צעדיה של מכבי?

מכבי לא עושה מה שטוב לה. מכבי עושה מה שבא לדני פדרמן לעשות, והיא עושה את זה בצורה אדיוטית שמנוגדת להגיון ולתקנון. המהלך הזה, כמו כל מהלך של דני פדרמן ייכשל ורק ישים עוד זרקור על הניהול הכושל של ילד הפלא.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 22 אוקטובר 2013, 10:28

jay כתב:באמת שהתלונות על מכבי נראות לי צבועות. ישבו וחשבו כיצד להצר את צעדיה של מכבי ויצרו את הסעיף הזה בתקנון. מכבי מצאו דרך חוקית לעקוף אותו - להתיר את החוזה. אז על מה מלינים בדיוק? "נו ידעתם למה התכוונו בסעיף הזה, תשתפו פעולה, אל תנסו לעקוף אותו בצורה חוקית". שינסחו את הסעיף ללא חורים ולא תהיה שום בעיה.

עזוב אינטרסים וניסוחים. יש תקנון ויש את רוח התקנון וכוונת הדברים. ברור לכל בר דעת מגיל 5 ומעלה שמכבי עוקפת את התקנון אולי בצורה חוקית לפי החוק היבש אבל בצורה מסריחה ושלא זו היתה כוונת התקנון. מעבר לכך, אם מכבי הבטיחה לנעימי שהוא חוזר אליה בעונה הבאה אז יש ביניהם חוזה ולא רק שהוא צריך להיות מופקד בבקרה אלא שזה אכן אומר שנעימי מושאל בניגוד לתקנון. לא מבין למה לעשות את כל הבלאגן הזה בשביל 80 אלף דולר מחורבנים ולשחרר שחקן שאם היה מקבל את ההזדמנויות שרייס קיבל היה נותן הרבה יותר ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2013, 11:36

אני אפילו מתעלם לרגע מהעניין של התקנון. נניח שמכבי עושה הכל חוקי ובתום לב (ואם זה אכן כך, אז למה שנעימי לא יישחק במגדל או בעכברושייה? נכון, כי לא הכל נקי ובתום לב).

אני מסתכל שניה על שחקן ישראלי בכיר שמכבי דופקת (שוב), ולא נותנת לו הזדמנות בכלל.

האם דני פדרמן דיבר עם בלאט לפני שהחתים אותו ווידא שיובל ייקבל הזדמנות במדי הקבוצה? ומה החיפזון לשחרר אותו עכשיו? למה אי אפשר לתת לנעימי לקחת את המשבצת של אוחיון לאיזה משחק ליגה, ולהשאיר את יוגב על אזרחי? ואני כבר לא מדבר על רייס הנזק, או פניני, או טיוס... למה דווקא נעימי הוא זה שנזרק?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 12:03

jol9 כתב:אני אפילו מתעלם לרגע מהעניין של התקנון. נניח שמכבי עושה הכל חוקי ובתום לב (ואם זה אכן כך, אז למה שנעימי לא יישחק במגדל או בעכברושייה? נכון, כי לא הכל נקי ובתום לב).

אני מסתכל שניה על שחקן ישראלי בכיר שמכבי דופקת (שוב), ולא נותנת לו הזדמנות בכלל.

האם דני פדרמן דיבר עם בלאט לפני שהחתים אותו ווידא שיובל ייקבל הזדמנות במדי הקבוצה? ומה החיפזון לשחרר אותו עכשיו? למה אי אפשר לתת לנעימי לקחת את המשבצת של אוחיון לאיזה משחק ליגה, ולהשאיר את יוגב על אזרחי? ואני כבר לא מדבר על רייס הנזק, או פניני, או טיוס... למה דווקא נעימי הוא זה שנזרק?

אתה לא יכול לתת לנעימי אפילו דקה על חשבון אוחיון כי מכבי לא מספיק טובה בשביל שיהיה גארבז' טיים במחקי הליגה. הפסדנו בחולון וניצחנו בקושי את חיפה בנוקיה. מכבי כרגע פכיעה בכל משחק.

להזכריך, מגדל בכלל לא רצו את נעימי והם גם לא ייקחו אותו עכשיו. למגרש חניה יש את לימונד ואין להם כסף לנעימי. מי שכן רצו את נעימי זה הרצליה שהסכימו לשלם יותר מגליל, אבל כנראה שדני פדרמן החליט שהרצליה היא איום ולכן סירב להעביר לשם את נעימי. כל הרעיון הזה הוא הזוי, החל מההחתמה של נעימי ועד הנסיונות המגוחכים למצוא פרצה בתקנון. זו התנהלות של שוק.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2013, 12:17

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני אפילו מתעלם לרגע מהעניין של התקנון. נניח שמכבי עושה הכל חוקי ובתום לב (ואם זה אכן כך, אז למה שנעימי לא יישחק במגדל או בעכברושייה? נכון, כי לא הכל נקי ובתום לב).

אתה לא יכול לתת לנעימי אפילו דקה על חשבון אוחיון כי מכבי לא מספיק טובה בשביל שיהיה גארבז' טיים במחקי הליגה. הפסדנו בחולון וניצחנו בקושי את חיפה בנוקיה. מכבי כרגע פכיעה בכל משחק.

להזכריך, מגדל בכלל לא רצו את נעימי והם גם לא ייקחו אותו עכשיו. למגרש חניה יש את לימונד ואין להם כסף לנעימי. מי שכן רצו את נעימי זה הרצליה שהסכימו לשלם יותר מגליל, אבל כנראה שדני פדרמן החליט שהרצליה היא איום ולכן סירב להעביר לשם את נעימי. כל הרעיון הזה הוא הזוי, החל מההחתמה של נעימי ועד הנסיונות המגוחכים למצוא פרצה בתקנון. זו התנהלות של שוק.

אבל נעימי הוא שחקן טוב. לא פח כמו שמנסים לצייר כאן.
הוא שחקן לא צפוי, אבל בוא לא נגזים. אם נעימי יירשם במקום רייס, או פניני או טיוס, סביר להניח שלא יהיה נזק אלא רק תועלת. במקום אוחיון אולי לא כרגע.

תראה כמה פרשיות אנחנו סופרים מאז שדני פדרמן החל לנהל את העסק...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 22 אוקטובר 2013, 12:21

נעימי בשקט יכול לקחת את הדקות של רייס ולעשות הרבה פחות נזק ממנו. בכלל, גם בארבע שנים שהוא שיחק באירופה רייס עדיין לא הוכיח שהוא שחקן טוב יותר מנעימי. באמת שאני לא מצליח להבין את הרצון הכל כך עז להשאיל את נעימי בכל מחיר, גם במחיר רמיסת הכבוד של המועדון ועשיית תרגיל מסריח, כאשר נמצא בקבוצה שחקן שעולה הרבה יותר וגורם לנזק אדיר על המגרש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 12:24

jol9 כתב:אבל נעימי הוא שחקן טוב. לא פח כמו שמנסים לצייר כאן.
הוא שחקן לא צפוי, אבל בוא לא נגזים. אם נעימי יירשם במקום רייס, או פניני או טיוס, סביר להניח שלא יהיה נזק אלא רק תועלת. במקום אוחיון אולי לא כרגע.

בשורה התחתונה, בלאט לא רוצה לתת לו דקות משחק, ככה שנעימי לא רלוונטי. המהלך הנכון היה התרה פשוטה של החוזה ושחרור בלי שום משחקים ותרגילים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוקטובר 2013, 14:16

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אבל נעימי הוא שחקן טוב. לא פח כמו שמנסים לצייר כאן.

בשורה התחתונה, בלאט לא רוצה לתת לו דקות משחק, ככה שנעימי לא רלוונטי. המהלך הנכון היה התרה פשוטה של החוזה ושחרור בלי שום משחקים ותרגילים.

ולשלם משכורת לעוד שחקן?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אוקטובר 2013, 14:17

אז מסתבר שמכבי החליטו שנעימי יישאר העונה.
רוט 2.0...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־9 אורחים