כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2014, 14:28

0ved1212 כתב:ב.מכבי צריכה להיתמקד בפישר כי אם הוא מקבל אזרחות זה אפילו יותר חשוב מהחתמת דונטה
כי אז מכבי יכולים להשקיע יותר על עמדה שתיים וארבע

אין פה שאלה של התמקדות. יהיו עוד 2-3 קבוצות בארץ שיציעו לפישר חוזה אם הוא יקבל אזרחות ושוב תחזור הדילמה של כמה כסף מוכנים לשלם לסנטר שלישי. מצד שני, אם ירושלים יקחו את פישר אז יניב גרין יהיה פנוי...
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 14:29

EulGam05 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:תומפסון אפילו לא מדגדג את דונטה וכבר ראינו אותו כאן. מעבר לכך הוא נפצע כל יומיים.

אני לא מחזיק מדונטה טופ 5 או טופ 10 בעמדה שלו באירופה, ואם הפרסומים נכונים, הוא קיבל כסף של יורוליג בגיל לא צעיר. מבחינת מכבי, הנזק לא גדול כי הוא היה מיועד להיות מחליף ככה או ככה.

הנזק של מכבי הוא לא מקצועית אלא תדמיתית.
ירושלים חטפה למכבי שחקן תחת הרדאר, בכסף של יורוליג שפעם קבוצות ליגה ישראלית לא היו מעזות לשלם ואנחנו רק בתחילת עונת המלפפונים ויש להם עוד החתמות בהמשך.

אז מה שאתה אומר בעצם הוא שמכבי הייתה צריכה להחתים את דונטה בשכר של שחקן יורוליג לא בגלל שהיא באמת צריכה אותו מבחינה מקצועית אלא רק בשביל להראות לירושלים שלמכבי עדיין יש הכי גדול. לא יודע מה איתך אבל לי זה נשמע כמו התנהלות די חובבנית. אם כבר לשלם 700 אלף לשחקן, רצוי שזה יהיה למישהו שהקבוצה אשכרה צריכה מבחינה מקצועית ולא רק בשביל לשמור על התדמית. זה עוד מבלי להזכיר שזה קצת מוזר שאלופת יורוליג הטרייה צריכה להיות עד כדי כך נואשת לשמירת התדמית שלה שהיא ממש חייבת לשלם סכומים גבוהים לשחקן שהיא לא ממש צריכה מבחינה מקצועית.

אני מסכים בעניין הזה עם רוי, ירושלים צריכה את דונטה (ובאותה מידה גם את יותם ואליהו) הרבה יותר משמכבי צריכה אותו. בשביל מגדל זאת הצהרת כוונות למכירת מנויים, בשביל מכבי זה עוד שחקן שההתאמה המקצועית שלו היא בסימן שאלה וממילא לא כל כך נחוץ למכירת המנויים שיימכרו בכל מקרה.

לא אמרתי שמכבי הייתה צריכה להחתים אותו. רק ציינתי עובדה, שירושלים גרמה למכבי נזק תדמיתי בכך שהחתימה MVP שגם מכבי רצתה בכסף שמכבי משלמת.
אם מכבי רוצה לפצות על הנזק התדמיתי היא צריכה לפתוח את הכיס ולהנחית שחקנים במיליון+, אבל ברור שזה לא יקרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2014, 14:30

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:כמה פעמים כתבת פה הצהרת כוונות ב24 השעות האחרונות. כאילו זה אומר משהו.
כמובן שאף אחד מהם לא יגיע לירושלים.

אל תהיה כל כך בטוח, אלון מוכן לשלם הרבה כסף בקיץ הזה.
וגם אם לא יגיעו, עצם זה ששחקנים בקליבר הזה מועמדים לירושלים (בעבר רק מכבי הייתה יכולה להרשות לעצמה לפזול לכיוונם), אומר משהו על הכוונות שלהם.

אם מכבי היית פוזלת לכיוונם שנינו היינו מקיאים כרגע.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 14:32

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:כמה פעמים כתבת פה הצהרת כוונות ב24 השעות האחרונות. כאילו זה אומר משהו.
כמובן שאף אחד מהם לא יגיע לירושלים.

אל תהיה כל כך בטוח, אלון מוכן לשלם הרבה כסף בקיץ הזה.
וגם אם לא יגיעו, עצם זה ששחקנים בקליבר הזה מועמדים לירושלים (בעבר רק מכבי הייתה יכולה להרשות לעצמה לפזול לכיוונם), אומר משהו על הכוונות שלהם.

אם מכבי היית פוזלת לכיוונם שנינו היינו מקיאים כרגע.

בראד אולסון הוא שחקן סטייל ג'ייסי קארול ואני אישית הייתי מאוד שמח לראות אותו במכבי. שחקן עם קליעה אבוסלוטית זה בדיוק מה שמכבי צריכה בעמדה 2 בעקבות עזיבת דיוויד בלו.
ג'ואי דורסי שחקן טוב אבל אין לו מקום בסגל הנוכחי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2014, 14:34

מה? שחקן בסטייל של קארול?
מה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2014, 14:34

שמואל1 כתב:לא אמרתי שמכבי הייתה צריכה להחתים אותו. רק ציינתי עובדה, שירושלים גרמה למכבי נזק תדמיתי בכך שהחתימה MVP שגם מכבי רצתה בכסף שמכבי משלמת.
אם מכבי רוצה לפצות על הנזק התדמיתי היא צריכה לפתוח את הכיס ולהנחית שחקנים במיליון+, אבל ברור שזה לא יקרה.

אני לא חושב שאפשר לגרום נזק תדמיתי לקבוצה שכרגע זכתה בגביע אירופה. היה ברור שירושלים תנסה לעשות רעש בשוק השנה ובקרב הראשון (שהיה חשוב לירושלים הרבה יותר מלמכבי), מכבי ויתרה. מכבי יכולה להרשות לעצמה לוותר על דונטה.

יהיה גם סיבוב שני ושלישי על פישר ויוגב. נראה מה מכבי תעשה בסיבובים האלה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 14:39

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:לא אמרתי שמכבי הייתה צריכה להחתים אותו. רק ציינתי עובדה, שירושלים גרמה למכבי נזק תדמיתי בכך שהחתימה MVP שגם מכבי רצתה בכסף שמכבי משלמת.

אני לא חושב שאפשר לגרום נזק תדמיתי לקבוצה שכרגע זכתה בגביע אירופה. היה ברור שירושלים תנסה לעשות רעש בשוק השנה ובקרב הראשון (שהיה חשוב לירושלים הרבה יותר מלמכבי), מכבי ויתרה. מכבי יכולה להרשות לעצמה לוותר על דונטה.

יהיה גם סיבוב שני ושלישי על פישר ויוגב. נראה מה מכבי תעשה בסיבובים האלה.

זה נזק תדמיתי בזירה המקומית. ראינו כבר שאליפות אירופה לא ממש רלוונטית במשחקי הליגה הישראלית ומכבי גם כמעט לא לקחה אליפות.
כמו כן, מכבי לא ויתרה על דונטה.
מכבי רצתה את דונטה ולא הסתירה זאת (לראיה, הראיון של גודס רק לפני מספר ימים). מכבי כנראה גם פתחה במו"מ עם דונטה, אבל אורי אלון הגיע מתחת לרדאר ובשקט תקשורתי מוחלט הניח לדונטה הצעה שאי אפשר לסרב לה.
אלון עשה לג'וניורים סוג של בית ספר בניהול משא ומתן מהיר וחרישי (ואלו דבריו של פיני גרשון אתמול בחדשות הספורט). יש להם מה ללמוד ממנו בהקשר הזה (אותו דבר בדיוק הוא עשה בקיץ שעבר עם יותם).
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 21 יוני 2014, 14:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 14:40

LIAV10 כתב:מה? שחקן בסטייל של קארול?
מה?

ממה אתה מופתע? ג'ייסי קארול ובראד אולסון שחקנים מאוד דומים. שניהם קלעים אבסולוטיים, שניהם הרשימו מאוד בקבוצות קטנות בספרד והגיעו לברצלונה וריאל מדריד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2014, 14:44

גם אינגלס, ולהגיד את האמת הוא יותר אינגלס מאשר קארול.
ממש לא הייתי רוצה בעמדה 2 בחור כבד ואיטי בן 31 שהידית שלו אפילו לא רבע ברמתה של קארול.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2014, 14:45

שמואל1 כתב:זה נזק תדמיתי בזירה המקומית. ראינו כבר שאליפות אירופה לא ממש רלוונטית במשחקי הליגה הישראלית ומכבי גם כמעט לא לקחה אליפות.
כמו כן, מכבי לא ויתרה על דונטה.
מכבי רצתה את דונטה ולא הסתירה זאת (לראיה, הראיון של גודס רק לפני מספר ימים). מכבי כנראה גם פתחה במו"מ עם דונטה, אבל אורי אלון הגיע מתחת לרדאר ובשקט תקשורתי מוחלט הניח לדונטה הצעה שאי אפשר לסרב לה.
אלון עשה לג'וניורים סוג של בית ספר בניהול משא ומתן מהיר וחרישי (ואלו דבריו של פיני גרשון אתמול בחדשות הספורט). יש להם מה ללמוד ממנו בהקשר הזה (אותו דבר בדיוק הוא עשה בקיץ שעבר עם יותם).

קשה לי להאמין שדונטה חתם בלי לתת למכבי אפשרות להשוות או לעלות על ההצעה של ירושלים. מכבי ויתרה. גם על יותם מכבי ויתרה למעשה. אני לא רואה את המו"מ הגאוני של אורי אלון. הוא פשוט שילם הרבה כסף. זה הכל. השיקולים שלו שונים לחלוטין מאלו של מכבי.

חוץ מזה, מכבי כרגע ממש לא מודאגת מהתדמית המקומית שלה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 21 יוני 2014, 14:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 יוני 2014, 14:45

נו אז אם לדעתך מכבי בכלל לא הייתה צריכה להחתים אותו אז ממה ביוק הנזק התדימיתי הכל כך גדול פה? מזה שירושלים שילמה סכומים גבוהים לשחקן שמכבי רצתה אבל לא עד כדי כך בשביל לשלם סכומים כאלה? מכבי לא צריכה להחתים שחקנים משיקולי תדמית, כבר היינו בסרט הזה עם הציביון הישראלי הנהדר לפני כמה שנים, התדמית של מכבי לא צריכה שיקום אחרי זכייה בגביע היורוליג, מכבי צריכה להחתים שחקנים משיקולים מקצועיים נטו כי את המנויים שלה היא תמכור. מגדל לעומת זאת צריכה לעשות החתמות משיקולי תדמית כי מה לעשות, בניגוד למכבי אין לה שום קבלות על המגרש בשביל למשוך מנויים וליצור עניין.

זה ממש דה ז'ה וו לקיץ הקודם עם הלפרין שכשחתם במגדל היו אנשים שצעקו שזאת הצהרת כוונות רצינית של ירושלים ושהם גנבו למכבי שחקן ופגעו קשות בתדמית של מכבי - מה קרה בסופו של דבר העונה כולנו יודעים.
EulGam05

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 14:50

LIAV10 כתב:גם אינגלס, ולהגיד את האמת הוא יותר אינגלס מאשר קארול.
ממש לא הייתי רוצה בעמדה 2 בחור כבד ואיטי בן 31 שהידית שלו אפילו לא רבע ברמתה של קארול.

מה הקשר לאינגלס?
בראד אולסון בן 31 בדיוק כמו ג'ייסי קארול (שאף חוזר מפציעה).
המספרים של אולסון העונה ביורוליג- 9 נקודות 45% מחוץ לקשת.
קארול 7 נקודות למשחק ב 39% מחוץ לקשת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2014, 14:51

שמואל1 כתב:

מה הקשר לאינגלס?

ומה המספרים של היקמן? :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 14:55

roy1000 כתב:
קודי כתב:בסדר, אז היית חוסך 100-200 אלף דולר ומביא שחקן הרבה פחות טוב.

לא עניין של חסכון. מכבי צריכה בעמדה הזו סטופר הגנתי, קליעה ושחקן שיכול לשחק 3/4. להביא שחקן כמו דונטה לספסל זה גם סכנה לכימיה הקבוצתית. אני ברצינות הייתי שוקל את תומפסון לעמדה הזו.

תומפסון בשיאו לא היה שוס גדול בירושלים והיה מאוד לא יציב, אז לא נראה לי סביר לקחת אותו היום אחרי השיא ואחרי כמה פציעות לא פשוטות. חוץ מזה, איך שלא תסובב את זה דונטה פשוט שחקן הרבה יותר טוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 14:57

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

מה הקשר לאינגלס?

גבוהים ביותר כי המטרה שלו במשחקים היא לעבוד על הסטטיסטיקה ולא לעזור לקבוצה לנצח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2014, 14:58

למרות שהוא ניסה לעבוד על המספרים שלו במקום לנסות לנצח (בטוח שזה לא חשוב לו) הוא ניצח את המשחק האחרון של העונה והגיע רחוק יותר מהשניים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 21 יוני 2014, 15:10

רק כדי שלא נשמע עונה שלמה את השטות הזאת של ״המחטף הגדול מתחת לאף של מכבי״, פורסם כבר יומיים אחרי הגמר שירושלים נפגשו איתו, מחטף זה לא.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2014, 15:11

קודי כתב:תומפסון בשיאו לא היה שוס גדול בירושלים והיה מאוד לא יציב, אז לא נראה לי סביר לקחת אותו היום אחרי השיא ואחרי כמה פציעות לא פשוטות. חוץ מזה, איך שלא תסובב את זה דונטה פשוט שחקן הרבה יותר טוב.

הוא היה לא רע בכלל עד כמה שאני זוכר ובוא שחקן שמתאים למה שמכבי צריכה מהספסל. הוא נותן לך ריבאונד ברמה גבוהה, הגנה וקליעה. דונטה שחקן יותר טוב, אבל הוא גם סיכון יותר גדול ולא בטוח שיתאים לעלות מהספסל. בכל מקרה, דונטה כבר לא רלוונטי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 15:28

Roni1 כתב:רק כדי שלא נשמע עונה שלמה את השטות הזאת של ״המחטף הגדול מתחת לאף של מכבי״, פורסם כבר יומיים אחרי הגמר שירושלים נפגשו איתו, מחטף זה לא.

לא הבנתי איך זה משנה.
הוא דיבר גם עם ירושלים וגם עם מכבי, ובחר את ירושלים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2014, 15:34

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

מה הקשר לאינגלס?

גבוהים ביותר כי המטרה שלו במשחקים היא לעבוד על הסטטיסטיקה ולא לעזור לקבוצה לנצח.

אם לא הס גנון הפרוע והאנוכי כביכול של היקמן ורייס מכבי לא אלופת אירופה נקודה ,מספיק כבר עם השינאה העיוורת לשחקן הזה זו כפיות טובה וחוסר אובייקטיביות , כמה הוא הרוויח וכמה הוא תרם ישבת וחשבת פעם ?

הוא שחקן שהמטרה שלו היא לעבוד על הסטטיסטיקה ואילו הלפרין ודונטה הם אלילים שוברי שווין רעידת אדמה והצהרת כוונות הא ? שחקן שנבחר לחמישיה השניה של היורוליג והיה בורג מרכזי באלופת אירופה החזיר בריבית על כל שקל שהרוויח אבל מה לעשות הלפרין הקוקסינל יותר מרשים בעניך , לא להאמין .
תמונה
מקאדו 3

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים