21 יוני 2014, 14:28
0ved1212 כתב:ב.מכבי צריכה להיתמקד בפישר כי אם הוא מקבל אזרחות זה אפילו יותר חשוב מהחתמת דונטה
כי אז מכבי יכולים להשקיע יותר על עמדה שתיים וארבע
21 יוני 2014, 14:29
EulGam05 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:תומפסון אפילו לא מדגדג את דונטה וכבר ראינו אותו כאן. מעבר לכך הוא נפצע כל יומיים.
אני לא מחזיק מדונטה טופ 5 או טופ 10 בעמדה שלו באירופה, ואם הפרסומים נכונים, הוא קיבל כסף של יורוליג בגיל לא צעיר. מבחינת מכבי, הנזק לא גדול כי הוא היה מיועד להיות מחליף ככה או ככה.
הנזק של מכבי הוא לא מקצועית אלא תדמיתית.
ירושלים חטפה למכבי שחקן תחת הרדאר, בכסף של יורוליג שפעם קבוצות ליגה ישראלית לא היו מעזות לשלם ואנחנו רק בתחילת עונת המלפפונים ויש להם עוד החתמות בהמשך.
אז מה שאתה אומר בעצם הוא שמכבי הייתה צריכה להחתים את דונטה בשכר של שחקן יורוליג לא בגלל שהיא באמת צריכה אותו מבחינה מקצועית אלא רק בשביל להראות לירושלים שלמכבי עדיין יש הכי גדול. לא יודע מה איתך אבל לי זה נשמע כמו התנהלות די חובבנית. אם כבר לשלם 700 אלף לשחקן, רצוי שזה יהיה למישהו שהקבוצה אשכרה צריכה מבחינה מקצועית ולא רק בשביל לשמור על התדמית. זה עוד מבלי להזכיר שזה קצת מוזר שאלופת יורוליג הטרייה צריכה להיות עד כדי כך נואשת לשמירת התדמית שלה שהיא ממש חייבת לשלם סכומים גבוהים לשחקן שהיא לא ממש צריכה מבחינה מקצועית.
אני מסכים בעניין הזה עם רוי, ירושלים צריכה את דונטה (ובאותה מידה גם את יותם ואליהו) הרבה יותר משמכבי צריכה אותו. בשביל מגדל זאת הצהרת כוונות למכירת מנויים, בשביל מכבי זה עוד שחקן שההתאמה המקצועית שלו היא בסימן שאלה וממילא לא כל כך נחוץ למכירת המנויים שיימכרו בכל מקרה.
21 יוני 2014, 14:30
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:כמה פעמים כתבת פה הצהרת כוונות ב24 השעות האחרונות. כאילו זה אומר משהו.
כמובן שאף אחד מהם לא יגיע לירושלים.
אל תהיה כל כך בטוח, אלון מוכן לשלם הרבה כסף בקיץ הזה.
וגם אם לא יגיעו, עצם זה ששחקנים בקליבר הזה מועמדים לירושלים (בעבר רק מכבי הייתה יכולה להרשות לעצמה לפזול לכיוונם), אומר משהו על הכוונות שלהם.
21 יוני 2014, 14:32
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:כמה פעמים כתבת פה הצהרת כוונות ב24 השעות האחרונות. כאילו זה אומר משהו.
כמובן שאף אחד מהם לא יגיע לירושלים.
אל תהיה כל כך בטוח, אלון מוכן לשלם הרבה כסף בקיץ הזה.
וגם אם לא יגיעו, עצם זה ששחקנים בקליבר הזה מועמדים לירושלים (בעבר רק מכבי הייתה יכולה להרשות לעצמה לפזול לכיוונם), אומר משהו על הכוונות שלהם.
אם מכבי היית פוזלת לכיוונם שנינו היינו מקיאים כרגע.
21 יוני 2014, 14:34
21 יוני 2014, 14:34
שמואל1 כתב:לא אמרתי שמכבי הייתה צריכה להחתים אותו. רק ציינתי עובדה, שירושלים גרמה למכבי נזק תדמיתי בכך שהחתימה MVP שגם מכבי רצתה בכסף שמכבי משלמת.
אם מכבי רוצה לפצות על הנזק התדמיתי היא צריכה לפתוח את הכיס ולהנחית שחקנים במיליון+, אבל ברור שזה לא יקרה.
21 יוני 2014, 14:39
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:לא אמרתי שמכבי הייתה צריכה להחתים אותו. רק ציינתי עובדה, שירושלים גרמה למכבי נזק תדמיתי בכך שהחתימה MVP שגם מכבי רצתה בכסף שמכבי משלמת.
אם מכבי רוצה לפצות על הנזק התדמיתי היא צריכה לפתוח את הכיס ולהנחית שחקנים במיליון+, אבל ברור שזה לא יקרה.
אני לא חושב שאפשר לגרום נזק תדמיתי לקבוצה שכרגע זכתה בגביע אירופה. היה ברור שירושלים תנסה לעשות רעש בשוק השנה ובקרב הראשון (שהיה חשוב לירושלים הרבה יותר מלמכבי), מכבי ויתרה. מכבי יכולה להרשות לעצמה לוותר על דונטה.
יהיה גם סיבוב שני ושלישי על פישר ויוגב. נראה מה מכבי תעשה בסיבובים האלה.
21 יוני 2014, 14:40
LIAV10 כתב:מה? שחקן בסטייל של קארול?
מה?
21 יוני 2014, 14:44
21 יוני 2014, 14:45
שמואל1 כתב:זה נזק תדמיתי בזירה המקומית. ראינו כבר שאליפות אירופה לא ממש רלוונטית במשחקי הליגה הישראלית ומכבי גם כמעט לא לקחה אליפות.
כמו כן, מכבי לא ויתרה על דונטה.
מכבי רצתה את דונטה ולא הסתירה זאת (לראיה, הראיון של גודס רק לפני מספר ימים). מכבי כנראה גם פתחה במו"מ עם דונטה, אבל אורי אלון הגיע מתחת לרדאר ובשקט תקשורתי מוחלט הניח לדונטה הצעה שאי אפשר לסרב לה.
אלון עשה לג'וניורים סוג של בית ספר בניהול משא ומתן מהיר וחרישי (ואלו דבריו של פיני גרשון אתמול בחדשות הספורט). יש להם מה ללמוד ממנו בהקשר הזה (אותו דבר בדיוק הוא עשה בקיץ שעבר עם יותם).
21 יוני 2014, 14:45
שמואל1 כתב:לא אמרתי שמכבי הייתה צריכה להחתים אותו. רק ציינתי עובדה, שירושלים גרמה למכבי נזק תדמיתי בכך שהחתימה MVP שגם מכבי רצתה בכסף שמכבי משלמת.
21 יוני 2014, 14:50
LIAV10 כתב:גם אינגלס, ולהגיד את האמת הוא יותר אינגלס מאשר קארול.
ממש לא הייתי רוצה בעמדה 2 בחור כבד ואיטי בן 31 שהידית שלו אפילו לא רבע ברמתה של קארול.
21 יוני 2014, 14:51
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:גם אינגלס, ולהגיד את האמת הוא יותר אינגלס מאשר קארול.
ממש לא הייתי רוצה בעמדה 2 בחור כבד ואיטי בן 31 שהידית שלו אפילו לא רבע ברמתה של קארול.
מה הקשר לאינגלס?
בראד אולסון בן 31 בדיוק כמו ג'ייסי קארול (שאף חוזר מפציעה).
המספרים של אולסון העונה ביורוליג- 9 נקודות 45% מחוץ לקשת.
קארול 7 נקודות למשחק ב 39% מחוץ לקשת.
21 יוני 2014, 14:55
roy1000 כתב:קודי כתב:בסדר, אז היית חוסך 100-200 אלף דולר ומביא שחקן הרבה פחות טוב.
לא עניין של חסכון. מכבי צריכה בעמדה הזו סטופר הגנתי, קליעה ושחקן שיכול לשחק 3/4. להביא שחקן כמו דונטה לספסל זה גם סכנה לכימיה הקבוצתית. אני ברצינות הייתי שוקל את תומפסון לעמדה הזו.
21 יוני 2014, 14:57
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:גם אינגלס, ולהגיד את האמת הוא יותר אינגלס מאשר קארול.
מה הקשר לאינגלס?
ומה המספרים של היקמן?
21 יוני 2014, 14:58
21 יוני 2014, 15:10
21 יוני 2014, 15:11
קודי כתב:תומפסון בשיאו לא היה שוס גדול בירושלים והיה מאוד לא יציב, אז לא נראה לי סביר לקחת אותו היום אחרי השיא ואחרי כמה פציעות לא פשוטות. חוץ מזה, איך שלא תסובב את זה דונטה פשוט שחקן הרבה יותר טוב.
21 יוני 2014, 15:28
Roni1 כתב:רק כדי שלא נשמע עונה שלמה את השטות הזאת של ״המחטף הגדול מתחת לאף של מכבי״, פורסם כבר יומיים אחרי הגמר שירושלים נפגשו איתו, מחטף זה לא.
21 יוני 2014, 15:34
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:גם אינגלס, ולהגיד את האמת הוא יותר אינגלס מאשר קארול.
מה הקשר לאינגלס?
ומה המספרים של היקמן?
גבוהים ביותר כי המטרה שלו במשחקים היא לעבוד על הסטטיסטיקה ולא לעזור לקבוצה לנצח.