נגמרה השביתה ב-NBA

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נגמרה השביתה ב-NBA

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 נובמבר 2011, 20:56

קודי כתב:
LIAV10 כתב:רק לי יש את ההרגשה הזאת שפארמר כבר שנים חלק מהמערכת??
ממש עצוב לי שהוא עוזב..מזכיר לי קצת את פארקר בצניעות שלו..

שחקן מדהים, אדם מדהים. אולי הגארד הטוב ביותר ששיחק במכבי מאז ומעולם.

הגזמת, כל כך מהר שכחת את פארקר ואת שאראס?
למרות שהוא בהחלט הדבר הכי קרוב לפארקר מאז שעזב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו » 27 נובמבר 2011, 20:57

קודי כתב:

בתקופה שהוא היה פה הוא בטח היה הרכז הטוב באירופה , שחקן מליגה אחרת והחיבור וההיסתגלות שלו באמת מדהימה , היתה לצערנו.
מקאדו

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 21:00

חנו'ש כתב:
קודי כתב:

שחקן טוב יותר משאראס, בלי שום ספק. לגבי פארקר - אין לי ספק שאם פרמאר היה נשאר כאן עוד כמה חודשים היינו רואים ממנו יכולות לא פחות טובות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 נובמבר 2011, 21:05

באמת קצת מוזר(לי)שעצוב לי שהוא עוזב..הוא בקושי היה פה..
אני חושבת שאחד הדברים שגרמו לאנשים לאהוב אותו היה זה שהוא לא גרם לנו להרגיש כאילו הוא בא לפה לעשות סיבוב בשביל לשמור על כושר והוא לא לוקח את זה ברצינות כמו אחרים שבאו לאירופה..

מה שמתסכל קצת בזה שהוא עוזב עכשיו זה שהוא בדיוק מצא את היד שלו ל-3..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 נובמבר 2011, 21:11

קודי כתב:
חנו'ש כתב:
קודי כתב:

שחקן טוב יותר משאראס, בלי שום ספק. לגבי פארקר - אין לי ספק שאם פרמאר היה נשאר כאן עוד כמה חודשים היינו רואים ממנו יכולות לא פחות טובות.

מבחינת היכולות הוא יותר דומה לפארקר מאשר לשאראס, כך שלשאראס קצת קשה להתחיל לעשות השוואות כי הם די שונים.
אבל פארקר בשיאו עדיין היה שחקן טוב יותר.
אני לא יודעת מה היה קורה אילו פארמר היה נשאר, אבל כרגע הקצת שזכינו לראות ממנו, הוא עדיין נפל מפארקר בדברים מסוימים (לא בהרבה).
מה שכן הוא מאוד הזכיר לי את פארקר באופי ובקלאסה שלו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2011, 21:23

נראה לי שממש נספתם אם ההשוואות האלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 נובמבר 2011, 21:25

בעניין ההשוואה בינו לבין פארקר צריך לזכור עוד דברים כמו העונה הראשונה של פארקר (אני לא יודע איך הוא פתח אותה), הוא היה אז מבוגר מפארמר בשנה..
מבחינתי לא היה ואולי גם לא יהיה כמו A.P
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 28 נובמבר 2011, 01:09

אין שום ספק שפארקר היה השחקן הכי טוב במכבי
הוא היה מייקל ג'ורדן הארופי
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 נובמבר 2011, 07:14

אני בהחלט חושב שפארמר יכל להיות השחקן הכי קרוב לפארקר שהיה במכבי מבחינת שילוב של יכולת מקצועית ואישיות. התחלת עונה כל כך טובה והשתלבות כל כך חלקה לא הייתה אפילו לפארקר בקדנציה הראשונה או השנייה שלו במכבי.
מפחיד לחשוב איזה שחקן הוא היה יכול להיות למכבי עד סוף העונה.
אבל להגיע ממש לרמה המקצועית של פארקר באמצע הקדנציה השנייה שלו אני מתקשה להאמין שהוא היה מגיע, בכל זאת פארקר היה אתלט נדיר לאירופה והיה שווה שחקן חמישייה בכל קבוצת נ.ב.א כמעט. פשוט הגיע קצת מאוחר לנ.ב.א.

בכל מקרה, צריך להתעורר מהחלום ולחזור למציאות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 07:21

פרמאר לא תרם וגם לא יתרום למכבי את מה שפארקר נתן כאן וגם לא הגיע כאן לרמה של פארקר בשיאו. למרות זאת, ההשתלבות שלו בקבוצה והיכולת שהוא הציג בחודשים הראשונים היתה טובה בהרבה מזו של פארקר בזמנו. לטעמי פרמאר שחקן טוב יותר מפארקר ולכן אני חושב שהוא הגארד הטוב ביותר שנחת כאן, אבל אין טעם להשוות ביניהם, מאחר שהתרומה של פארקר היתה הרבה יותר משמעותית והביאה את מכבי להישגים עצומים ויעברו עוד שנים רבות עד שיגיע לכאן שחקן שנתן כל כך הרבה כמוהו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 08:45

תגידו השתגעתם? פארמר יותר טוב מפארקר בשיאו? באיזה כוכב בדיוק?
פארמר אחלה שחקן, והוא הרכז הטוב ביותר שהיה פה מאז שאראס, אבל עם כל הכבוד, איפה הוא ואיפה פארקר..
לטעמי גם בו מקאלב לא נופל ממנו. אני מאוד אוהב את פארמר, אבל נסחפתם ברמות...
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 08:50

asafb96 כתב:תגידו השתגעתם? פארמר יותר טוב מפארקר בשיאו? באיזה כוכב בדיוק?
פארמר אחלה שחקן, והוא הרכז הטוב ביותר שהיה פה מאז שאראס, אבל עם כל הכבוד, איפה הוא ואיפה פארקר..

פרמאר הוא לא הרכז הטוב ביותר מאז שאראס אלא טוב ממנו בהרבה. אני בכלל לא חושב שיש מקום להשוואה ביניהם. שאראס הוא ווינר ענק, צלף מדופלם ומוסר גאוני, אבל פרמאר תורם לקבוצה בהרבה מאוד אספקטים ששאראס בכלל לא מכיר (כמו ריבאונד והגנה). אני עדיין לא חושב שפארקר בשיאו היה שחקן טוב יותר ממה שפרמאר יהיה בשיאו (הוא עדיין צעיר) ולכן אני חושב שהוא טוב יותר, אבל הויכוח הזה מיותר מאחר שאין לאף אחד ספק שפארקר תרם למכבי הרבה הרבה יותר ובמדי מכבי הוא הציג יכולת טובה יותר.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 נובמבר 2011, 08:52

קודי כתב:

פרמאר הוא לא הרכז הטוב ביותר מאז שאראס אלא טוב ממנו בהרבה. אני בכלל לא חושב שיש מקום להשוואה ביניהם. שאראס הוא ווינר ענק, צלף מדופלם ומוסר גאוני, אבל פרמאר תורם לקבוצה בהרבה מאוד אספקטים ששאראס בכלל לא מכיר (כמו ריבאונד והגנה). אני עדיין לא חושב שפארקר בשיאו היה שחקן טוב יותר ממה שפרמאר יהיה בשיאו (הוא עדיין צעיר) ולכן אני חושב שהוא טוב יותר, אבל הויכוח הזה מיותר מאחר שאין לאף אחד ספק שפארקר תרם למכבי הרבה הרבה יותר ובמדי מכבי הוא הציג יכולת טובה יותר.

לדעתי עם כל הכבוד, פארמר שחקן ענק, אבל לא ברמות של שאראס ופארקר. אולי אולי ברמה של שאראס, שהמגרעות שלו די בלטו, אבל ממש ממש לא קרוב לפארקר, ובחיים לא יהיה ברמה של פארקר בשיאו
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 28 נובמבר 2011, 08:55

asafb96 כתב:
קודי כתב:

לדעתי עם כל הכבוד, פארמר שחקן ענק, אבל לא ברמות של שאראס ופארקר. אולי אולי ברמה של שאראס, שהמגרעות שלו די בלטו, אבל ממש ממש לא קרוב לפארקר, ובחיים לא יהיה ברמה של פארקר בשיאו

אוקיי, אז אנחנו חלוקים על זה. אבל הויכוח באמת מיותר - נסכם שפארקר הוא הגדול ביותר וזהו.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 09:45

asafb96 כתב:לדעתי עם כל הכבוד, פארמר שחקן ענק, אבל לא ברמות של שאראס ופארקר. אולי אולי ברמה של שאראס, שהמגרעות שלו די בלטו, אבל ממש ממש לא קרוב לפארקר, ובחיים לא יהיה ברמה של פארקר בשיאו

אני נוטה להסכים שפארקר היה שחקן כישרוני מפארמר. מצד שני, בזמן שהוא היה פה פארמר נתן תצוגות שלא נופלות משום שחקן ששיחק במכבי. למעשה, פארמר היה ה- MVP של היורוליג (לדעתי) עד עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 09:59

גאלינרי , מאקלב , קירלנקו , ספאנוליס ואפילו מאצ'בן ידידנו עם מדד טוב משלו ככה שזה יפה לזרוק סיסמאות אבל הוא היה טוב רק ב-3 מתוך 6 משחקי היורוליג שהוא שותף פעם ולא חייבים כל פעם להלל שחקנים יותר ממה שהם ברגע שהם יוצאים ממכבי .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2011, 10:13

יוסי22 כתב:גאלינרי , מאקלב , קירלנקו , ספאנוליס ואפילו מאצ'בן ידידנו עם מדד טוב משלו ככה שזה יפה לזרוק סיסמאות אבל הוא היה טוב רק ב-3 מתוך 6 משחקי היורוליג שהוא שותף פעם ולא חייבים כל פעם להלל שחקנים יותר ממה שהם ברגע שהם יוצאים ממכבי .

היו לו באמת שני משחקים פחות טובים, אבל מבחינת ההשפעה שלו על הקבוצה והמשחק הוא ה- MVP. יש סיבה שמכבי נמצאת במקום הראשון בבית וזה לא יוגב אוחיון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 28 נובמבר 2011, 10:16

יוסי22 כתב:גאלינרי , מאקלב , קירלנקו , ספאנוליס ואפילו מאצ'בן ידידנו עם מדד טוב משלו ככה שזה יפה לזרוק סיסמאות אבל הוא היה טוב רק ב-3 מתוך 6 משחקי היורוליג שהוא שותף פעם ולא חייבים כל פעם להלל שחקנים יותר ממה שהם ברגע שהם יוצאים ממכבי .

אבל מכל הקבוצות האלה, רק מכבי וצסקא מועמדות לפיינל פור.
קירי הוא ליגה בפני עצמו. אבל פארמר בהחלט נמצא מתחתיו כאחד הטובים באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 נובמבר 2011, 10:25

jol9 כתב:

אבל מכל הקבוצות האלה, רק מכבי וצסקא מועמדות לפיינל פור.
קירי הוא ליגה בפני עצמו. אבל פארמר בהחלט נמצא מתחתיו כאחד הטובים באירופה.

אני לא אומר שלא אבל אני לא אוהב את ההיסחפויות האלו שבאות תמיד כששחקן עוזב את מכבי או מועמד וההנהלה ה"קמצנית" לא מביאה.

הוא לא ה-MVP כי היו לו 3 (לא שניים) משחקים חלשים והיו עד עכשיו שחקנים יציבים יותר , הוא היה מצוין וכנראה היה השחקן המשמעותי במכבי או השני בחשיבותו(לטעמי זה סופו אבל אפשר להתווכח על זה)אבל מפה ועד הגארד הטוב ביותר ששיחק במכבי המרחק עצום.
יוסי22

הודעהעל ידי er79 » 28 נובמבר 2011, 10:43

פארקר היה אול אראונד מושלם. לא היה כמוהו באירופה. צ'אק אידסון מתיימר להיות אחד כזה אבל הוא עוד רחוק מפארקר.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים