פופס מנסה בונסו חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס מנסה בונסו סגר במכבי

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2012, 05:55

er79 כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:
EulGam05 כתב:מה זאת אומרת מה זה משנה? זה אומר שמשלמים לו בעונה הבאה 800 אלף ולא 1.6 מיליון. זה כמו לטעון לפני שנתיים כשמכבי החתימה את מאצ'באן על חוזה של 4.5 מיליון דולר (כולל ביי-אאוט) שזה טפשי כי אפשר היה בסכום הזה להביא את ספאנוליס...

זה לא קשור ולא משנה. שחקן כזה לא שווה 1.6 מליון דולר, גם אם זה ל-50 עונות, גם אם זה עד לפנסיה. אתה עדיין מנצל בסופו של יום 1.6 מליון דולר. ישנם דברים הרבה יותר חכמים שיכולת לעשות עם הכסף. בוא למשל נאמץ את התאוריה שלך, שהחישוב שאנחנו צריכים להתייחס אליו הוא רק פר עונה, דהיינו 800 אלף דולר. תוסיף לזה עוד 350 אלף דולר ממצ'באן (גם אם העסקה שלו התבצעה רק אתמול, זה הרי היה ברור שמכבי תרוויח עליו סכום כזה או אחר). יש לך 1.1 מליון להוציא לעונה הקרובה, נכון? נתת 600 מהם ללנגפורד והשווית את ההצעה של מילאנו? יפה. הוצאת עוד 400 או 500 מהן לשדרוג השכר של אוחיון? יפה. נשארת עם בין 50 ל-100 אלף דולר לערך. תוסיף עליהם עוד 150 אלף שחסכת על אי הבאת מורן רוט ושמירת אוחיון, ותביא סנטר סולידי וזול שיגבה את שרמדיני וג'יימס. זה עדיין יהיה צעד הרבה יותר מושכל מלהוציא סכום כזה מופרך על פופס. כמו שאמרתי - טמטום.

מה שאתה אומר זה נכון אבל אל תתייחס לזה כ1.6 מליון אלא כ-800K, כמו שאמר EULGAM.
מעבר לכך, כל הניתוח שלך הוא מדוייק מאוד.
אני אפילו חושב שהיה אפשר להשאיר את לאנגפורד בפחות מהתוספת שאתה מדבר עליה, ואת אוחיון בהרבה פחות ממה שכתבת.
תכלס, היה אפשר גם ללכת על יותם ועדיין היה נשאר עודף.

אז זה מה שאני אומר, הנה, נתתי פה ניתוח בהתייחס להנחה שלו, של 800k לעונה. פשוט בזבוז כסף משווע. כמו שאתה אומר, עם הסכום הזה הייתי שומר על לנגפורד, היית שומר על אוחיון או מחתים את הלפרין (אחד מהשניים) ומביא סנטר שלישי זול (גם אם עדיין בסופו של החישוב יהיה גירעון, הוא יהיה מזערי בלבד).

נכון. אני מסכים.
היתה כאן סוג של השלמה עם זה שמכבי חייבת גבוה נוסף. הבעיה היא שהגבוה הנוסף, הוא סה"כ לא בטוח שיהיה טוב יותר מג'יימס שכבר חתום כאן. יובל שאל ובצדק,
למה צריך את ג'יימס כסנטר שלישי כזה יקר, כשהקו האחורי שלך בנוי משחקנים סופר זולים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2012, 05:57

יאיר , דווקא ההשוואה שאתה מתאר נותנת לי קצת אופטימיות .

רוט לדעתי יכול לתת למכבי ניהול משחק לא פחות טוב מאוחיון ולחץ בהגנה . חוץ מיזה שאם מכבי פגעה עם היקמן כרכז אז התפקיד שלו יהיה פחות מרכזי משל אוחיון .
לוגאן קלעי יותר טוב מלאנגפורד אבל פחות יציב ממנו באופן כללי , ניצחון בנקדות ללאנגפורד
מדלי הוא חבילה הרבה יותר שלמה מבלו , תורם בהרבה יותר אספקטים . היתרון הגדול של בלו בשלשות מביא את זה למצב שזה נצחון בנקודות למדלי .
פפאפלוקאס לעומת היקמן יכול להסתיים בנוקאוט לזכות היקמן ואפילו בלי לראות אותו משחק אני כבר בטוח שהוא מנצח בנקדות את פאפאס של שנה שעברה...
הנדריקס - פופס , אני מסכים פה עם פליקס , פופס שחקן טוב יותר עם יותר פוטנציאל מהנדריקס , זה ניצחון רק בנקדות לפופס בגלל ההשתלבות הטובה של הנדריקס
סופו הפצוע הוא שחקן פחות טוב משרמאן הנוכחי ובטוח פחות טוב ממה ששרמאן יכול להתפתח ....נצחון בנוק אוט לעומת סופו של שנה שעברה (לא של לפני שנתיים)
בורשטיין לאנדסברג , אין צורך להוסיף...
אם אני מסכם את זה אז הסגל של השנה קצת יותר טוב עם פוטנציאל להפוך להיות הרבה יותר טוב , או לפחות בנוי יותר נכון משנה שעברה...
מה שכן אני גם חושב שחסר עוד רכז זר אחד על חשבון ג'יימס....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 יולי 2012, 06:06

אני לא אוהב השוואות של אחד לאחד מבחינת שחקנים, קבוצה היא דבר שונה ממתמטיקה פשוטה כזאת . השאלה היא איך הדברים משתלבים, אם יש איזון, אם יש שחקן מוביל, אם יש שכל בקבוצה, אם יש מספיק איזון התקפי - הגנתי ועוד 1000 דברים.
על פניו אני לא חושב שהקבוצה הנוכחית נכון להיום טובה יותר , אם בכלל.

אני חושב שהיקמן הוא שחקן מפתח לגמרי, כי הוא אמור להיות הרכז הפותח וגארד מוביל יחד עם לוגאן. עליו יכולה ליפול או לקום עונה שלמה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 31 יולי 2012, 06:09

בואו נאמר כך - אם בלאט היה עושה טעויות אימון כמו הטעויות הניהוליות ש"ילדי הזהב" עשו בקיץ הזה, הוא היה נשלח מכאן על טיל. פשוט עשו בקיץ האחרון טעות אחר טעות והכי גרוע זה שמהראיונות איתם נראה שהם גם לא רואים את הטעויות הללו או מכירים בהן. מעבר לכך, אם הטעויות היו רק בתחילת הקיץ ובאי יכולת לחזות את מה שיקרה בקיץ אז ניחא (למרות שגם זה חלר מהתפקיד שלהם), אבל הטעויות נמשכו עמוק לתוך הקיץ ולא ממש ברור איך הם קיבלו החלטות מוטעות אשר חלק גדול מהן היו גם בניגוד לדעתו של המאמן. התוצאה הסופית היא שבעוד היורוליג התחזק העונה, בוודאי בקרב קבוצות הטופ 8, מכבי נחלשה ומציגה לא רק קבוצה פחות טובה ופחות מוכשרת מבעונה שעברה אלא גם קבוצה הרבה פחות מאוזנת, עם הקו האחורי הגרוע ביותר שהיה לקבוצה ב-20 השנים האחרונות אשר גם אם הכל יתחבר בו יש לו עדיין תקרה די נמוכה אליה הוא יכול להגיע.
היום כבר ברור שההתקשקשות עם לנגפורד באמצע העונה והצעה של הצעות מגוחכות, כולל הצהרה שלא יממשו את האופציה עליו בשום מקרה, היתה טעות גדולה מאוד, מאחר שמכבי היום לא מסוגלת וכנראה גם לא תהיה מסוגלת בשנים הקרובות לשים יד על גארד ברמתו.
היום גם ברור שהויתור על הנדריקס בגלל שהוא "4.5" ולא "5 אמיתי" היתה טעות גדולה, מאחר שבסופו של יום הוציאו לא פחות כסף על שחקן שהוא עוד יותר 4 מהנדריקס, זוה עוד אחרי שהנדריקס השתלב כאן נפלא ונתן עונה נהדרת.
אני חושב שגם ברור שהויתור על טיוס (שאליבא דרקנאטי הוא בכלל בעמדות 3-4, למרות שלטעמי הוא 4-5 עם נטייה ל-5 - מין סוג של סנטר נמוך) היה מטופש לחלוטין ועולה היום למכבי הרבה מאוד כסף בשל העובדה ששון ג'יימס עולה כפול ממנו והוא גם לא ישראלי.
יש עוד לא מעט דוגמאות, אבל שלושת הדוגמאות האלה מלמדות שהילדים פשוט לא סופרים את בלאט, שרצה מאוד את שלושת השחקנים הללו אבל הם פשוט לא סופרים אותו ומקבלים את ההחלטות בעצמם, מבלי שתהיה להם עשירית מההבנה המקצועית של בלאט. ההתנהגות היהירה הזו פשוט גורמת לכך שמכבי הופכת מקבוצה עם תקציב סביר וניהול מצויין לקבוצה עם תקציב בינוני וניהול גרוע, מה שבעצם יקח ממנה את כל היתרון שהיה לה עד היום מול קבוצות עם תקציב דומה או גבוה יותר. אין בניהול היום של מכבי שום יתרון ביחס לקבוצות אחרות באירופה ואפילו ההיפך - הניהול כאן הוא בידיים של אנשים מאוד לא מנוסים ולא מקצועיים בתחום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2012, 06:19

בכלל לא צריך פה הבנה מקצועית, זה מה שמגוחך בכל הסיפור. צריך פה הבנה כלכלית נטו. לא צריך להיות גאון כדי לדעת שבמקום להוציא סכום כזה מופרך על פופס, יכולת לשמור על לפחות שני שחקני מפתח מהסגל של העונה החולפת. בשביל זה אתה לא צריך להיות מאמן כדורסל כמו בלאט, אתה צריך לראות את המפה התקציבית טוב יותר. אבל איך אתה יכול מלהתחיל לראות את המפה התקציבית, אם עוד לא למדת לנסח חוזה לכדורסלן? אני מציע לשלוח את כולם לקורס למתחילים לדיני חוזים ולכלכלה. כנראה שהם דילגו על זה.
er79

הודעהעל ידי cannon » 31 יולי 2012, 06:21

החוזה שלו - כנראה 1.4 מליון יורו...
http://www.dailystar.co.uk/posts/view/2 ... out-stops/
cannon

הודעהעל ידי קודי » 31 יולי 2012, 06:24

er79 כתב:בכלל לא צריך פה הבנה מקצועית, זה מה שמגוחך בכל הסיפור. צריך פה הבנה כלכלית נטו. לא צריך להיות גאון כדי לדעת שבמקום להוציא סכום כזה מופרך על פופס, יכולת לשמור על לפחות שני שחקני מפתח מהסגל של העונה החולפת. בשביל זה אתה לא צריך להיות מאמן כדורסל כמו בלאט, אתה צריך לראות את המפה התקציבית טוב יותר. אבל איך אתה יכול מלהתחיל לראות את המפה התקציבית, אם עוד לא למדת לנסח חוזה לכדורסלן? אני מציע לשלוח את כולם לקורס למתחילים לדיני חוזים ולכלכלה. כנראה שהם דילגו על זה.

הם דילגו על הרבה שלבים בדרך, כי אני לא רואה סיכוי שמישהו בגילם ועם הנסיון שאין להם היה מקבל אפילו במקרה לנהל קבוצה כמו מכבי. בכל מקרה, שלושת הדוגמאות שנתתי הם של שחקנים שבלאט אמר במפורש שהוא מאוד רוצה לראות בקבוצה, אבל הילדים החליטו משום מה שהם יסתדרו היטב בלעדיהם. במקרה של לנגפורד, הם היכו על חטא באמצע הקיץ אבל היה כבר מאוחר מדי. במקרים של הנדריקס וטיוס הם פשוט התעלמו לחלוטין מבקשתו ומחוות דעתו המקצועית של המאמן ובמקומם יש היום למכבי שני שחקנים יותר יקרים ופחות מתאימים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2012, 06:26

cannon כתב:החוזה שלו - כנראה 1.4 מליון יורו...

כן, אנחנו מדברים על זה כבר מהעמוד הקודם
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2012, 06:28

cannon כתב:החוזה שלו - כנראה 1.4 מליון יורו...

אני לא מאמין שזה לעונה אחת .
אין שום סיכוי בעולם שמכבי תשלם לשחקן כלשהו 1.4 מליון יורו נטו לעונה ובטח לא לבונסו .
הסכום הזה אומר שהוא השחקן השני בהיסטוריה אחרי ארויו מבחינת הסכום שמכבי משלמת וזה פשוט לא הגיוני .
אין שום סיכוי שזה לעונה אחת !!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 יולי 2012, 06:30

er79 כתב:
EulGam05 כתב:מה זאת אומרת מה זה משנה? זה אומר שמשלמים לו בעונה הבאה 800 אלף ולא 1.6 מיליון. זה כמו לטעון לפני שנתיים כשמכבי החתימה את מאצ'באן על חוזה של 4.5 מיליון דולר (כולל ביי-אאוט) שזה טפשי כי אפשר היה בסכום הזה להביא את ספאנוליס...

זה לא קשור ולא משנה. שחקן כזה לא שווה 1.6 מליון דולר, גם אם זה ל-50 עונות, גם אם זה עד לפנסיה. אתה עדיין מנצל בסופו של יום 1.6 מליון דולר. ישנם דברים הרבה יותר חכמים שיכולת לעשות עם הכסף. בוא למשל נאמץ את התאוריה שלך, שהחישוב שאנחנו צריכים להתייחס אליו הוא רק פר עונה, דהיינו 800 אלף דולר. תוסיף לזה עוד 350 אלף דולר ממצ'באן (גם אם העסקה שלו התבצעה רק אתמול, זה הרי היה ברור שמכבי תרוויח עליו סכום כזה או אחר). יש לך 1.1 מליון להוציא לעונה הקרובה, נכון? נתת 600 מהם ללנגפורד והשווית את ההצעה של מילאנו? יפה. הוצאת עוד 400 או 500 מהן לשדרוג השכר של אוחיון? יפה. נשארת עם בין 50 ל-100 אלף דולר לערך. תוסיף עליהם עוד 150 אלף שחסכת על אי הבאת מורן רוט ושמירת אוחיון, ותביא סנטר סולידי וזול שיגבה את שרמדיני וג'יימס. זה עדיין יהיה צעד הרבה יותר מושכל מלהוציא סכום כזה מופרך על פופס. כמו שאמרתי - טמטום.

נו, אז הטענה שלך היא שפופס לא שחקן מספיק טוב למכבי בלי שום קשר למחיר שלו (בעצמך אתה אומר שלא היית מוכן להחתים אותו גם תמורת 32 אלף דולר לעונה) כך שהשימוש במחיר שלו כדי לטעון ש-"לא משנה מה המחיר שלו, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב" נראה קצת מוזר.
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2012, 06:38

EulGam05 כתב:
er79 כתב:

נו, אז הטענה שלך היא שפופס לא שחקן מספיק טוב למכבי בלי שום קשר למחיר שלו (בעצמך אתה אומר שלא היית מוכן להחתים אותו גם תמורת 32 אלף דולר לעונה) כך שהשימוש במחיר שלו כדי לטעון ש-"לא משנה מה המחיר שלו, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב" נראה קצת מוזר.

קודם כל, איפה כתבתי שלא הייתי מחתים אותו תמורת 32 אלף דולר? :eek דבר שני, זה נכון שפופס הוא לא הכוס תה שלי, אבל לא אמרתי שהוא שחקן רע, רק אמרתי שעם הכסף המיותר שנשפך עליו, יכולת לשמור על לנגפורד ועל אוחיון, שהם לדעתי עדיפים עליו וחשובים ממנו בהרבה. אם היה ניתן לשמור על לנגפורד ועל אוחיון, ובוא נגיד לשים את פופס כסנטר שלישי עם שרמדיני וג'יימס או כסנטר שני עם רמדיני (ולוותר על ג'יימס) אז אשרינו, החתימה שלו מקובלת עליי, כי הקו האחורי לפחות לא נפגע. אבל לא כך המצב. הכסף שמכבי תוציא עליו היה חשוב לשמירת סגל קיים ומשמעותי יותר מפופס. על הטעות הזו אנחנו נשלם לדעתי.
er79

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 יולי 2012, 06:50

er79 כתב:
EulGam05 כתב:
er79 כתב:

קודם כל, איפה כתבתי שלא הייתי מחתים אותו תמורת 32 אלף דולר? :eek דבר שני, זה נכון שפופס הוא לא הכוס תה שלי, אבל לא אמרתי שהוא שחקן רע, רק אמרתי שעם הכסף המיותר שנשפך עליו, יכולת לשמור על לנגפורד ועל אוחיון, שהם לדעתי עדיפים עליו וחשובים ממנו בהרבה. אם היה ניתן לשמור על לנגפורד ועל אוחיון, ובוא נגיד לשים את פופס כסנטר שלישי עם שרמדיני וג'יימס או כסנטר שני עם רמדיני (ולוותר על ג'יימס) אז אשרינו, החתימה שלו מקובלת עליי, כי הקו האחורי לפחות לא נפגע. אבל לא כך המצב. הכסף שמכבי תוציא עליו היה חשוב לשמירת סגל קיים ומשמעותי יותר מפופס. על הטעות הזו אנחנו נשלם לדעתי.

רשמת שהוא לא שווה 1.6 מיליון דולר גם אם זה ל-50 שנה, זה יוצא 32 אלף דולר לעונה. שנית כל, פופס גם רחוק מלהיות הכוס תה שלי וגם אני חושב שהוא מיותר לנוכח העובדה שמשאירים את ג'יימס אבל המחיר שלו - 800 אלף לעונה - רחוק מלהיות איזשהו סכום דמיוני לשחקן ברמה שלו, זה מה ששחקנים כאלה שווים בשוק של היום. אתה חושב שעדיף היה לוותר על החתמה שלו ובמקום זאת לנסות להשאיר את אוחיון ולאנגפורד? מקובל, אבל לדעתי במקרה הזה במקום ביקורת על הקו האחורי הייתה פשוט ביקורת על כך שהקו הקדמי דל מדי.
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2012, 07:18

רשמת שהוא לא שווה 1.6 מיליון דולר גם אם זה ל-50 שנה, זה יוצא 32 אלף דולר לעונה

:clap2 סחתיין על ההשקעה המתמטית. טוב, איש באמונתו יחיה. אני חושב שחשוב היה יותר לשמר את הקו האחורי. היינו מסתדרים עם שרמדיני וג'יימס, שלא נופל לדעתי בהרבה מפופס. זה לא שמכבי הנחיתו לפה את קרסטיץ או את בארץ. כולה פופס. אבל שוב, זכותך להביע דעתך!
er79

הודעהעל ידי אלמוג » 31 יולי 2012, 07:22

אם זה 1.4 או 1.6 לעונה זה סביר ובסדר גמור לשווי שלו. הוא לא מה שמכבי צריכה בהכרח אבל זה כבר משהו אחר. הוא לא מקבל חוזה מנופח מדי.
אבל אם זה 1.4 או 1.6 מיליון לעונה, זה מחריד.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי argof » 31 יולי 2012, 08:17

העיסוק בעלויות השכר פה משעשע נורא.
חלק ניכר מהכותבים בכלל לא מבחינים בין ברוטו לנטו, ואיך מתרגמים נטו לברוטו אצל זר לעומת ישראלי.
לא לוקחים בחשבון עלויות נלוות, כגון ביטוח לאומי (מעביד ועובד), הפרשות לפנסיה, וביטוחי אובדן כושר עבודה, שהם מאוד יקרים אצל ספורטאים.
לנהל קבוצת ספורט זה לא משחק פנטזי ליג...

לגופו של הרכב מתגבש (בהנחה שפופס שבא):
קו קדמי מצוין ומגוון, איכותי ביותר.
קו אחורי רווי נעלמים, שאני חייב להודות שאינו כוס התה שלי. אבל, דייויד לוגאן של 30 דקות במשחק יכול להתגלות כשחקן שונה בתכלית מלוגאן של 10 דקות במשחק, עם הרבה יותר ביטחון וכושר סקורינג. היקמן בהחלט יכול להתגלות כשילוב של פרקינס-פארגו. לנדסברג (לפחות בשלב זה) ורוט לא יהיו שחקנים של יותר מ-5-10 דקות במשחק ביורוליג, אבל פניני וסמית' יכולים לעזור ב-2, קיינר-מדלי ב-3, ופופס וג'יימס ב-4, ולחפות על הדלילות בקו האחורי. בעיקר מדאיג אותי רציו לא מרשים של יחס אסיסטים/איבודים בקו האחורי.
ובעיקר, אני חושב שאם הנעלמים או חלק מהם לא יוכיחו את עצמם, יש כרית ביטחון פיננסית אמיתית לערוך מקצה שיפורים לקראת הטופ-16, שהוא הליגה האירופית האמיתית והקובעת. עד אז, אלה מוקדמות בלבד, ויש מרווח לטעויות.
argof

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2012, 08:32

argof כתב:העיסוק בעלויות השכר פה משעשע נורא.
חלק ניכר מהכותבים בכלל לא מבחינים בין ברוטו לנטו, ואיך מתרגמים נטו לברוטו אצל זר לעומת ישראלי.
לא לוקחים בחשבון עלויות נלוות, כגון ביטוח לאומי (מעביד ועובד), הפרשות לפנסיה, וביטוחי אובדן כושר עבודה, שהם מאוד יקרים אצל ספורטאים.

קו אחורי רווי נעלמים, שאני חייב להודות שאינו כוס התה שלי. אבל, דייויד לוגאן של 30 דקות במשחק יכול להתגלות כשחקן שונה בתכלית מלוגאן של 10 דקות במשחק, עם הרבה יותר ביטחון וכושר סקורינג. היקמן בהחלט יכול להתגלות כשילוב של פרקינס-פארגו. לנדסברג (לפחות בשלב זה) ורוט לא יהיו שחקנים של יותר מ-5-10 דקות במשחק ביורוליג, אבל פניני וסמית' יכולים לעזור ב-2, קיינר-מדלי ב-3, ופופס וג'יימס ב-4, ולחפות על הדלילות בקו האחורי. בעיקר מדאיג אותי רציו לא מרשים של יחס אסיסטים/איבודים בקו האחורי.
ובעיקר, אני חושב שאם הנעלמים או חלק מהם לא יוכיחו את עצמם, יש כרית ביטחון פיננסית אמיתית לערוך מקצה שיפורים לקראת הטופ-16, שהוא הליגה האירופית האמיתית והקובעת. עד אז, אלה מוקדמות בלבד, ויש מרווח לטעויות.

ראשית, אני חושב שהרוב מבחינים בין הברוטו לנטו. זה נכון שביטוח לאומי, ביטוח בריאות והפרשות פנסיה לא ממש נספרות כאן, אבל החלק הארי של נטל התשלומים על המעסיק במקרה הזה
הוא המס, ושאר התשלומים קצת יותר נמוכים. חוץ מזה, יכול מאוד להיות שההפרשות האלה הן על השחקן, ולא על המעסיק. אנחנו לא באמת יודעים.

לגבי שאר הדברים - הקו הקדמי הוא טוב. לא איכותי ביותר כהגדרתך, אבל בהחלט טוב. בתחילת העונה הקודמת, לשם השוואה היו במכבי את:
סופו - הסנטר הטוב באירופה באותה נקודת זמן
ליאור - אחד הפאוורים ההתקפיים הטובים באירופה
בלו - אחד משלושת הקלעים הטובים באירופה
הנדריקס - אחד הסנטרים המחליפים הטובים באירופה
ג'יימס - שחקן עם המון ציפיות ופוטנציאל

לכל הדעות, הרבה יותר טוב ממה שהולך בקו הקדמי העונה.

על האחורי אין מה לדבר בכלל. רק לחשוב על זה שפארמר ולאנגפורד שיחקו יחד והיו יכולים ליצור את הקו האחורי הכי איכותי ביורוליג.
היום יש לנו קו קדמי ברמת יורוקאפ על הנייר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2012, 08:44

jol9 כתב:

ראשית, אני חושב שהרוב מבחינים בין הברוטו לנטו. זה נכון שביטוח לאומי, ביטוח בריאות והפרשות פנסיה לא ממש נספרות כאן, אבל החלק הארי של נטל התשלומים על המעסיק במקרה הזה
הוא המס, ושאר התשלומים קצת יותר נמוכים. חוץ מזה, יכול מאוד להיות שההפרשות האלה הן על השחקן, ולא על המעסיק. אנחנו לא באמת יודעים.

לגבי שאר הדברים - הקו הקדמי הוא טוב. לא איכותי ביותר כהגדרתך, אבל בהחלט טוב. בתחילת העונה הקודמת, לשם השוואה היו במכבי את:

על האחורי אין מה לדבר בכלל. רק לחשוב על זה שפארמר ולאנגפורד שיחקו יחד והיו יכולים ליצור את הקו האחורי הכי איכותי ביורוליג.

ולכן אני טוען שהחתמת פופס היא טעות, גם אם על הנייר היא מחזקת את הקו הקדמי (ולדעתי היא לא, העדפתי את הקו הקדמי של העונה שעברה), הקו האחורי חלש יותר בצורה מובהקת, גם אם נשים בצד את פרמאר, קו אחורי שמורכב מאוחיון ולנגפורד טוב בהרבה מקו אחורי של לוגאן והיקמן לדעתי. אם פופס לא היה חותם יכולנו לשמור על הקו האחורי הזה. אני בטוח שהקו הקדמי שלנו עם שרמדיני, ג'יימס וסנטר זול נוסף היה בגדר הסביר, ובכל מקרה הנזק יהיה גדול יותר לדעתי כשהקו הקדמי שלך מורכב משרמדיני ופופס והקו האחורי שלך מורכב מגארדים קיקיוניים. הלוואי ואני טועה, אבל לדעתי אם תשאלו 90% מהגולשים כאן, מבלי להתייחס לאקט המגעיל של אוחיון- איזה קו אחורי עדיף יותר מקצועית - של לוגאן והיקמן או לנגפורד ואוחיון, מי שבוחר באופציה א' צריך לספק וואחד הסברים לבחירתו התמוהה.
er79

הודעהעל ידי argof » 31 יולי 2012, 09:04

er79 כתב:
jol9 כתב:

ולכן אני טוען שהחתמת פופס היא טעות, גם אם על הנייר היא מחזקת את הקו הקדמי (ולדעתי היא לא, העדפתי את הקו הקדמי של העונה שעברה), הקו האחורי חלש יותר בצורה מובהקת, גם אם נשים בצד את פרמאר, קו אחורי שמורכב מאוחיון ולנגפורד טוב בהרבה מקו אחורי של לוגאן והיקמן לדעתי. אם פופס לא היה חותם יכולנו לשמור על הקו האחורי הזה. אני בטוח שהקו הקדמי שלנו עם שרמדיני, ג'יימס וסנטר זול נוסף היה בגדר הסביר, ובכל מקרה הנזק יהיה גדול יותר לדעתי כשהקו הקדמי שלך מורכב משרמדיני ופופס והקו האחורי שלך מורכב מגארדים קיקיוניים. הלוואי ואני טועה, אבל לדעתי אם תשאלו 90% מהגולשים כאן, מבלי להתייחס לאקט המגעיל של אוחיון- איזה קו אחורי עדיף יותר מקצועית - של לוגאן והיקמן או לנגפורד ואוחיון, מי שבוחר באופציה א' צריך לספק וואחד הסברים לבחירתו התמוהה.

הנקודה היא שבתחילת העונה שעברה, היית אומר (אולי אפילו אמרת) שאוחיון פח ולנגפורד סוס מת שנזרק מרוסיה.. נלקחו פה בחירות, עם המרכזיות שבהן המאמן לגמרי שלם, וזה הכי חשוב. בואו נראה מה הוא יפיק מהם, ואם צריך יש גם מרווח לתיקונים. ייתכן שבעוד 9 חודשים יבכו פה למה יש סעיפי יציאה אצל היקמן ושרמדיני, וישכחו מי היה אוחיון.
argof

הודעהעל ידי קודי » 31 יולי 2012, 12:25

לאחר המשחק של נבחרת רוסיה היום דייויד בלאט אישר שמכבי במו"מ עם פופס אולם לטענתו העסקה עוד לא סגורה. הוא גם ציין שפופס מיועד במכבי לעלות מהספסל.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2012, 12:35

קודי כתב:לאחר המשחק של נבחרת רוסיה היום דייויד בלאט אישר שמכבי במו"מ עם פופס אולם לטענתו העסקה עוד לא סגורה. הוא גם ציין שפופס מיועד במכבי לעלות מהספסל.

לא חשוב מי פותח. חשוב מי שמסיים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים