er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:EulGam05 כתב:מה זאת אומרת מה זה משנה? זה אומר שמשלמים לו בעונה הבאה 800 אלף ולא 1.6 מיליון. זה כמו לטעון לפני שנתיים כשמכבי החתימה את מאצ'באן על חוזה של 4.5 מיליון דולר (כולל ביי-אאוט) שזה טפשי כי אפשר היה בסכום הזה להביא את ספאנוליס...
זה לא קשור ולא משנה. שחקן כזה לא שווה 1.6 מליון דולר, גם אם זה ל-50 עונות, גם אם זה עד לפנסיה. אתה עדיין מנצל בסופו של יום 1.6 מליון דולר. ישנם דברים הרבה יותר חכמים שיכולת לעשות עם הכסף. בוא למשל נאמץ את התאוריה שלך, שהחישוב שאנחנו צריכים להתייחס אליו הוא רק פר עונה, דהיינו 800 אלף דולר. תוסיף לזה עוד 350 אלף דולר ממצ'באן (גם אם העסקה שלו התבצעה רק אתמול, זה הרי היה ברור שמכבי תרוויח עליו סכום כזה או אחר). יש לך 1.1 מליון להוציא לעונה הקרובה, נכון? נתת 600 מהם ללנגפורד והשווית את ההצעה של מילאנו? יפה. הוצאת עוד 400 או 500 מהן לשדרוג השכר של אוחיון? יפה. נשארת עם בין 50 ל-100 אלף דולר לערך. תוסיף עליהם עוד 150 אלף שחסכת על אי הבאת מורן רוט ושמירת אוחיון, ותביא סנטר סולידי וזול שיגבה את שרמדיני וג'יימס. זה עדיין יהיה צעד הרבה יותר מושכל מלהוציא סכום כזה מופרך על פופס. כמו שאמרתי - טמטום.
מה שאתה אומר זה נכון אבל אל תתייחס לזה כ1.6 מליון אלא כ-800K, כמו שאמר EULGAM.
מעבר לכך, כל הניתוח שלך הוא מדוייק מאוד.
אני אפילו חושב שהיה אפשר להשאיר את לאנגפורד בפחות מהתוספת שאתה מדבר עליה, ואת אוחיון בהרבה פחות ממה שכתבת.
תכלס, היה אפשר גם ללכת על יותם ועדיין היה נשאר עודף.
אז זה מה שאני אומר, הנה, נתתי פה ניתוח בהתייחס להנחה שלו, של 800k לעונה. פשוט בזבוז כסף משווע. כמו שאתה אומר, עם הסכום הזה הייתי שומר על לנגפורד, היית שומר על אוחיון או מחתים את הלפרין (אחד מהשניים) ומביא סנטר שלישי זול (גם אם עדיין בסופו של החישוב יהיה גירעון, הוא יהיה מזערי בלבד).
נכון. אני מסכים.
היתה כאן סוג של השלמה עם זה שמכבי חייבת גבוה נוסף. הבעיה היא שהגבוה הנוסף, הוא סה"כ לא בטוח שיהיה טוב יותר מג'יימס שכבר חתום כאן. יובל שאל ובצדק,
למה צריך את ג'יימס כסנטר שלישי כזה יקר, כשהקו האחורי שלך בנוי משחקנים סופר זולים?