31 יולי 2012, 05:55
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:EulGam05 כתב:מה זאת אומרת מה זה משנה? זה אומר שמשלמים לו בעונה הבאה 800 אלף ולא 1.6 מיליון. זה כמו לטעון לפני שנתיים כשמכבי החתימה את מאצ'באן על חוזה של 4.5 מיליון דולר (כולל ביי-אאוט) שזה טפשי כי אפשר היה בסכום הזה להביא את ספאנוליס...
זה לא קשור ולא משנה. שחקן כזה לא שווה 1.6 מליון דולר, גם אם זה ל-50 עונות, גם אם זה עד לפנסיה. אתה עדיין מנצל בסופו של יום 1.6 מליון דולר. ישנם דברים הרבה יותר חכמים שיכולת לעשות עם הכסף. בוא למשל נאמץ את התאוריה שלך, שהחישוב שאנחנו צריכים להתייחס אליו הוא רק פר עונה, דהיינו 800 אלף דולר. תוסיף לזה עוד 350 אלף דולר ממצ'באן (גם אם העסקה שלו התבצעה רק אתמול, זה הרי היה ברור שמכבי תרוויח עליו סכום כזה או אחר). יש לך 1.1 מליון להוציא לעונה הקרובה, נכון? נתת 600 מהם ללנגפורד והשווית את ההצעה של מילאנו? יפה. הוצאת עוד 400 או 500 מהן לשדרוג השכר של אוחיון? יפה. נשארת עם בין 50 ל-100 אלף דולר לערך. תוסיף עליהם עוד 150 אלף שחסכת על אי הבאת מורן רוט ושמירת אוחיון, ותביא סנטר סולידי וזול שיגבה את שרמדיני וג'יימס. זה עדיין יהיה צעד הרבה יותר מושכל מלהוציא סכום כזה מופרך על פופס. כמו שאמרתי - טמטום.
מה שאתה אומר זה נכון אבל אל תתייחס לזה כ1.6 מליון אלא כ-800K, כמו שאמר EULGAM.
מעבר לכך, כל הניתוח שלך הוא מדוייק מאוד.
אני אפילו חושב שהיה אפשר להשאיר את לאנגפורד בפחות מהתוספת שאתה מדבר עליה, ואת אוחיון בהרבה פחות ממה שכתבת.
תכלס, היה אפשר גם ללכת על יותם ועדיין היה נשאר עודף.
אז זה מה שאני אומר, הנה, נתתי פה ניתוח בהתייחס להנחה שלו, של 800k לעונה. פשוט בזבוז כסף משווע. כמו שאתה אומר, עם הסכום הזה הייתי שומר על לנגפורד, היית שומר על אוחיון או מחתים את הלפרין (אחד מהשניים) ומביא סנטר שלישי זול (גם אם עדיין בסופו של החישוב יהיה גירעון, הוא יהיה מזערי בלבד).
31 יולי 2012, 05:57
31 יולי 2012, 06:06
31 יולי 2012, 06:09
31 יולי 2012, 06:19
31 יולי 2012, 06:21
31 יולי 2012, 06:24
er79 כתב:בכלל לא צריך פה הבנה מקצועית, זה מה שמגוחך בכל הסיפור. צריך פה הבנה כלכלית נטו. לא צריך להיות גאון כדי לדעת שבמקום להוציא סכום כזה מופרך על פופס, יכולת לשמור על לפחות שני שחקני מפתח מהסגל של העונה החולפת. בשביל זה אתה לא צריך להיות מאמן כדורסל כמו בלאט, אתה צריך לראות את המפה התקציבית טוב יותר. אבל איך אתה יכול מלהתחיל לראות את המפה התקציבית, אם עוד לא למדת לנסח חוזה לכדורסלן? אני מציע לשלוח את כולם לקורס למתחילים לדיני חוזים ולכלכלה. כנראה שהם דילגו על זה.
31 יולי 2012, 06:26
cannon כתב:החוזה שלו - כנראה 1.4 מליון יורו...
http://www.dailystar.co.uk/posts/view/2 ... out-stops/
31 יולי 2012, 06:28
cannon כתב:החוזה שלו - כנראה 1.4 מליון יורו...
http://www.dailystar.co.uk/posts/view/2 ... out-stops/
31 יולי 2012, 06:30
er79 כתב:EulGam05 כתב:מה זאת אומרת מה זה משנה? זה אומר שמשלמים לו בעונה הבאה 800 אלף ולא 1.6 מיליון. זה כמו לטעון לפני שנתיים כשמכבי החתימה את מאצ'באן על חוזה של 4.5 מיליון דולר (כולל ביי-אאוט) שזה טפשי כי אפשר היה בסכום הזה להביא את ספאנוליס...
זה לא קשור ולא משנה. שחקן כזה לא שווה 1.6 מליון דולר, גם אם זה ל-50 עונות, גם אם זה עד לפנסיה. אתה עדיין מנצל בסופו של יום 1.6 מליון דולר. ישנם דברים הרבה יותר חכמים שיכולת לעשות עם הכסף. בוא למשל נאמץ את התאוריה שלך, שהחישוב שאנחנו צריכים להתייחס אליו הוא רק פר עונה, דהיינו 800 אלף דולר. תוסיף לזה עוד 350 אלף דולר ממצ'באן (גם אם העסקה שלו התבצעה רק אתמול, זה הרי היה ברור שמכבי תרוויח עליו סכום כזה או אחר). יש לך 1.1 מליון להוציא לעונה הקרובה, נכון? נתת 600 מהם ללנגפורד והשווית את ההצעה של מילאנו? יפה. הוצאת עוד 400 או 500 מהן לשדרוג השכר של אוחיון? יפה. נשארת עם בין 50 ל-100 אלף דולר לערך. תוסיף עליהם עוד 150 אלף שחסכת על אי הבאת מורן רוט ושמירת אוחיון, ותביא סנטר סולידי וזול שיגבה את שרמדיני וג'יימס. זה עדיין יהיה צעד הרבה יותר מושכל מלהוציא סכום כזה מופרך על פופס. כמו שאמרתי - טמטום.
31 יולי 2012, 06:38
EulGam05 כתב:er79 כתב:EulGam05 כתב:מה זאת אומרת מה זה משנה? זה אומר שמשלמים לו בעונה הבאה 800 אלף ולא 1.6 מיליון. זה כמו לטעון לפני שנתיים כשמכבי החתימה את מאצ'באן על חוזה של 4.5 מיליון דולר (כולל ביי-אאוט) שזה טפשי כי אפשר היה בסכום הזה להביא את ספאנוליס...
נו, אז הטענה שלך היא שפופס לא שחקן מספיק טוב למכבי בלי שום קשר למחיר שלו (בעצמך אתה אומר שלא היית מוכן להחתים אותו גם תמורת 32 אלף דולר לעונה) כך שהשימוש במחיר שלו כדי לטעון ש-"לא משנה מה המחיר שלו, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב" נראה קצת מוזר.
31 יולי 2012, 06:50
er79 כתב:EulGam05 כתב:er79 כתב:EulGam05 כתב:מה זאת אומרת מה זה משנה? זה אומר שמשלמים לו בעונה הבאה 800 אלף ולא 1.6 מיליון. זה כמו לטעון לפני שנתיים כשמכבי החתימה את מאצ'באן על חוזה של 4.5 מיליון דולר (כולל ביי-אאוט) שזה טפשי כי אפשר היה בסכום הזה להביא את ספאנוליס...
נו, אז הטענה שלך היא שפופס לא שחקן מספיק טוב למכבי בלי שום קשר למחיר שלו (בעצמך אתה אומר שלא היית מוכן להחתים אותו גם תמורת 32 אלף דולר לעונה) כך שהשימוש במחיר שלו כדי לטעון ש-"לא משנה מה המחיר שלו, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב" נראה קצת מוזר.
קודם כל, איפה כתבתי שלא הייתי מחתים אותו תמורת 32 אלף דולר?דבר שני, זה נכון שפופס הוא לא הכוס תה שלי, אבל לא אמרתי שהוא שחקן רע, רק אמרתי שעם הכסף המיותר שנשפך עליו, יכולת לשמור על לנגפורד ועל אוחיון, שהם לדעתי עדיפים עליו וחשובים ממנו בהרבה. אם היה ניתן לשמור על לנגפורד ועל אוחיון, ובוא נגיד לשים את פופס כסנטר שלישי עם שרמדיני וג'יימס או כסנטר שני עם רמדיני (ולוותר על ג'יימס) אז אשרינו, החתימה שלו מקובלת עליי, כי הקו האחורי לפחות לא נפגע. אבל לא כך המצב. הכסף שמכבי תוציא עליו היה חשוב לשמירת סגל קיים ומשמעותי יותר מפופס. על הטעות הזו אנחנו נשלם לדעתי.
31 יולי 2012, 07:18
רשמת שהוא לא שווה 1.6 מיליון דולר גם אם זה ל-50 שנה, זה יוצא 32 אלף דולר לעונה
31 יולי 2012, 07:22
31 יולי 2012, 08:17
31 יולי 2012, 08:32
argof כתב:העיסוק בעלויות השכר פה משעשע נורא.
חלק ניכר מהכותבים בכלל לא מבחינים בין ברוטו לנטו, ואיך מתרגמים נטו לברוטו אצל זר לעומת ישראלי.
לא לוקחים בחשבון עלויות נלוות, כגון ביטוח לאומי (מעביד ועובד), הפרשות לפנסיה, וביטוחי אובדן כושר עבודה, שהם מאוד יקרים אצל ספורטאים.
לנהל קבוצת ספורט זה לא משחק פנטזי ליג...
לגופו של הרכב מתגבש (בהנחה שפופס שבא):
קו קדמי מצוין ומגוון, איכותי ביותר.
קו אחורי רווי נעלמים, שאני חייב להודות שאינו כוס התה שלי. אבל, דייויד לוגאן של 30 דקות במשחק יכול להתגלות כשחקן שונה בתכלית מלוגאן של 10 דקות במשחק, עם הרבה יותר ביטחון וכושר סקורינג. היקמן בהחלט יכול להתגלות כשילוב של פרקינס-פארגו. לנדסברג (לפחות בשלב זה) ורוט לא יהיו שחקנים של יותר מ-5-10 דקות במשחק ביורוליג, אבל פניני וסמית' יכולים לעזור ב-2, קיינר-מדלי ב-3, ופופס וג'יימס ב-4, ולחפות על הדלילות בקו האחורי. בעיקר מדאיג אותי רציו לא מרשים של יחס אסיסטים/איבודים בקו האחורי.
ובעיקר, אני חושב שאם הנעלמים או חלק מהם לא יוכיחו את עצמם, יש כרית ביטחון פיננסית אמיתית לערוך מקצה שיפורים לקראת הטופ-16, שהוא הליגה האירופית האמיתית והקובעת. עד אז, אלה מוקדמות בלבד, ויש מרווח לטעויות.
31 יולי 2012, 08:44
jol9 כתב:argof כתב:העיסוק בעלויות השכר פה משעשע נורא.
חלק ניכר מהכותבים בכלל לא מבחינים בין ברוטו לנטו, ואיך מתרגמים נטו לברוטו אצל זר לעומת ישראלי.
לא לוקחים בחשבון עלויות נלוות, כגון ביטוח לאומי (מעביד ועובד), הפרשות לפנסיה, וביטוחי אובדן כושר עבודה, שהם מאוד יקרים אצל ספורטאים.
קו אחורי רווי נעלמים, שאני חייב להודות שאינו כוס התה שלי. אבל, דייויד לוגאן של 30 דקות במשחק יכול להתגלות כשחקן שונה בתכלית מלוגאן של 10 דקות במשחק, עם הרבה יותר ביטחון וכושר סקורינג. היקמן בהחלט יכול להתגלות כשילוב של פרקינס-פארגו. לנדסברג (לפחות בשלב זה) ורוט לא יהיו שחקנים של יותר מ-5-10 דקות במשחק ביורוליג, אבל פניני וסמית' יכולים לעזור ב-2, קיינר-מדלי ב-3, ופופס וג'יימס ב-4, ולחפות על הדלילות בקו האחורי. בעיקר מדאיג אותי רציו לא מרשים של יחס אסיסטים/איבודים בקו האחורי.
ובעיקר, אני חושב שאם הנעלמים או חלק מהם לא יוכיחו את עצמם, יש כרית ביטחון פיננסית אמיתית לערוך מקצה שיפורים לקראת הטופ-16, שהוא הליגה האירופית האמיתית והקובעת. עד אז, אלה מוקדמות בלבד, ויש מרווח לטעויות.
ראשית, אני חושב שהרוב מבחינים בין הברוטו לנטו. זה נכון שביטוח לאומי, ביטוח בריאות והפרשות פנסיה לא ממש נספרות כאן, אבל החלק הארי של נטל התשלומים על המעסיק במקרה הזה
הוא המס, ושאר התשלומים קצת יותר נמוכים. חוץ מזה, יכול מאוד להיות שההפרשות האלה הן על השחקן, ולא על המעסיק. אנחנו לא באמת יודעים.
לגבי שאר הדברים - הקו הקדמי הוא טוב. לא איכותי ביותר כהגדרתך, אבל בהחלט טוב. בתחילת העונה הקודמת, לשם השוואה היו במכבי את:
סופו - הסנטר הטוב באירופה באותה נקודת זמן
ליאור - אחד הפאוורים ההתקפיים הטובים באירופה
בלו - אחד משלושת הקלעים הטובים באירופה
הנדריקס - אחד הסנטרים המחליפים הטובים באירופה
ג'יימס - שחקן עם המון ציפיות ופוטנציאל
לכל הדעות, הרבה יותר טוב ממה שהולך בקו הקדמי העונה.
על האחורי אין מה לדבר בכלל. רק לחשוב על זה שפארמר ולאנגפורד שיחקו יחד והיו יכולים ליצור את הקו האחורי הכי איכותי ביורוליג.
היום יש לנו קו קדמי ברמת יורוקאפ על הנייר.
31 יולי 2012, 09:04
er79 כתב:jol9 כתב:argof כתב:העיסוק בעלויות השכר פה משעשע נורא.
ראשית, אני חושב שהרוב מבחינים בין הברוטו לנטו. זה נכון שביטוח לאומי, ביטוח בריאות והפרשות פנסיה לא ממש נספרות כאן, אבל החלק הארי של נטל התשלומים על המעסיק במקרה הזה
הוא המס, ושאר התשלומים קצת יותר נמוכים. חוץ מזה, יכול מאוד להיות שההפרשות האלה הן על השחקן, ולא על המעסיק. אנחנו לא באמת יודעים.
לגבי שאר הדברים - הקו הקדמי הוא טוב. לא איכותי ביותר כהגדרתך, אבל בהחלט טוב. בתחילת העונה הקודמת, לשם השוואה היו במכבי את:
סופו - הסנטר הטוב באירופה באותה נקודת זמן
ליאור - אחד הפאוורים ההתקפיים הטובים באירופה
בלו - אחד משלושת הקלעים הטובים באירופה
הנדריקס - אחד הסנטרים המחליפים הטובים באירופה
ג'יימס - שחקן עם המון ציפיות ופוטנציאל
לכל הדעות, הרבה יותר טוב ממה שהולך בקו הקדמי העונה.
על האחורי אין מה לדבר בכלל. רק לחשוב על זה שפארמר ולאנגפורד שיחקו יחד והיו יכולים ליצור את הקו האחורי הכי איכותי ביורוליג.
היום יש לנו קו קדמי ברמת יורוקאפ על הנייר.
ולכן אני טוען שהחתמת פופס היא טעות, גם אם על הנייר היא מחזקת את הקו הקדמי (ולדעתי היא לא, העדפתי את הקו הקדמי של העונה שעברה), הקו האחורי חלש יותר בצורה מובהקת, גם אם נשים בצד את פרמאר, קו אחורי שמורכב מאוחיון ולנגפורד טוב בהרבה מקו אחורי של לוגאן והיקמן לדעתי. אם פופס לא היה חותם יכולנו לשמור על הקו האחורי הזה. אני בטוח שהקו הקדמי שלנו עם שרמדיני, ג'יימס וסנטר זול נוסף היה בגדר הסביר, ובכל מקרה הנזק יהיה גדול יותר לדעתי כשהקו הקדמי שלך מורכב משרמדיני ופופס והקו האחורי שלך מורכב מגארדים קיקיוניים. הלוואי ואני טועה, אבל לדעתי אם תשאלו 90% מהגולשים כאן, מבלי להתייחס לאקט המגעיל של אוחיון- איזה קו אחורי עדיף יותר מקצועית - של לוגאן והיקמן או לנגפורד ואוחיון, מי שבוחר באופציה א' צריך לספק וואחד הסברים לבחירתו התמוהה.
31 יולי 2012, 12:25
31 יולי 2012, 12:35
קודי כתב:לאחר המשחק של נבחרת רוסיה היום דייויד בלאט אישר שמכבי במו"מ עם פופס אולם לטענתו העסקה עוד לא סגורה. הוא גם ציין שפופס מיועד במכבי לעלות מהספסל.