אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2012, 23:03

שחף כתב:מה שצריך להדאיג את צסק''א זה שאארון ג'קסון ממשיך להיראות לא מחובר(2 נקודות, 1 מ-4 מהשדה) ודרו ניקולאס שאמור להיות הקלע הטבעי היחיד בסגל לא פוגע בכלום. אז נכון, לרוסים יש שני שחקני על באירופה- ווימס וקרסטיץ', אבל אני לא בטוח שמסינה היה רוצה להיות תלוי בקבלת ההחלטות של תאודוסיץ' בדקות הסיום של משחק מכריע. וכרגע זה המצב. אין ספק לדעתי שצסק''א נחלשה אחרי העזיבה של קירי ושבד.

כמעט כל קבוצה בעולם נחלשת אחרי שעוזבים אותה שני שחקנים נהדרים כמו קירי ושבד. בוודאי קבוצה באירופה, ובוודאי קבוצה רוסית, ששני החבר'ה האלה, היו הפנים
שלה בעונה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוקטובר 2012, 23:59

שחף כתב:מה שצריך להדאיג את צסק''א זה שאארון ג'קסון ממשיך להיראות לא מחובר(2 נקודות, 1 מ-4 מהשדה) ודרו ניקולאס שאמור להיות הקלע הטבעי היחיד בסגל לא פוגע בכלום. אז נכון, לרוסים יש שני שחקני על באירופה- ווימס וקרסטיץ', אבל אני לא בטוח שמסינה היה רוצה להיות תלוי בקבלת ההחלטות של תאודוסיץ' בדקות הסיום של משחק מכריע. וכרגע זה המצב. אין ספק לדעתי שצסק''א נחלשה אחרי העזיבה של קירי ושבד.

טוב מאוד,נקווה שיוותרו עליו בקיץ ואנחנו נהנה מההפקר :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 26 אוקטובר 2012, 10:54

אני לא חושב שהבעיה של ארון לוקאס היא שהוא לא מחובר, אלא שהוא פשוט לא טוב לרמות שצסק''א מכוונת אליהן. תמיד ידעתי שהוא סוג של הפלצה של החבר'ה פה בפורום, לאחר שלא הבריק אפילו בקבוצת מיד לבל בספרד. ואת הבאתו של דרו ניקולאס אני בכלל לא מבין, היה נראה שחקן גמור במילאנו ואין לי מושג מה חשב לעצמו מסינה כשהביא אותו לקבוצה. אבל הבעיה החמורה מכל היא שתאודוסיץ' ממשיך להיראות כמו חרא צף. מבולגן, מאבד המון, לא פוגע מהשלוש וממעט לחדור. לדעתי אם לא יקרו הרבה דברים בדרך, צסק''א היא לא קבוצה שבנוייה לזכות ביורוליג העונה.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 26 אוקטובר 2012, 11:01

ועוד נקודה שחייבים לציין - התבוסה הביתית של אולימפיאקוס לז'לגיריס, זאת לאחר תבוסה ענקית באיסטנבול שבוע קודם, רק ממחישה שני דברים:
1. כמה שהזכייה של הקבוצה הסופר מוגבלת הזאת ביורוליג היא נס.
2. איזו עבודה גדולה עשה שם איבקוביץ'
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוקטובר 2012, 13:29

התנין כתב:אני לא חושב שהבעיה של ארון לוקאס היא שהוא לא מחובר, אלא שהוא פשוט לא טוב לרמות שצסק''א מכוונת אליהן. תמיד ידעתי שהוא סוג של הפלצה של החבר'ה פה בפורום, לאחר שלא הבריק אפילו בקבוצת מיד לבל בספרד. ואת הבאתו של דרו ניקולאס אני בכלל לא מבין, היה נראה שחקן גמור במילאנו ואין לי מושג מה חשב לעצמו מסינה כשהביא אותו לקבוצה. אבל הבעיה החמורה מכל היא שתאודוסיץ' ממשיך להיראות כמו חרא צף. מבולגן, מאבד המון, לא פוגע מהשלוש וממעט לחדור. לדעתי אם לא יקרו הרבה דברים בדרך, צסק''א היא לא קבוצה שבנוייה לזכות ביורוליג העונה.

השחקן הזה ש"לא הבריק בקבוצת אמצע טבלה בספרד" סחף את אותה הקבוצה לגמר הליגה לפני שנתיים(מה שנתן להם כרטיס ליורוליג)ואפילו הנהיג את הקבוצה הזאת עד לשלב ההצלבה בה הם הפסידו לצסק"א
מיט שלא ראה את השחקן הזה לא יכול ללכלך עליו כי הוא ממש אבל ממש לא שחקן של סטטיסטיקה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2012, 14:44

ג'ואי דורסי עוזב את אולימפיאקוס, וכנראה יחזור ל NBA
בעמוד הפייסבוק שלו דורסי מתח ביקורת חריפה על צורת המשחק של חבריו בהפסד אתמול, ועל ניהול המשחק ע"י המאמן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2012, 14:57

felix_r כתב:ג'ואי דורסי עוזב את אולימפיאקוס, וכנראה יחזור ל NBA
בעמוד הפייסבוק שלו דורסי מתח ביקורת חריפה על צורת המשחק של חבריו בהפסד אתמול, ועל ניהול המשחק ע"י המאמן.

יש סיכוי שהוא יאמין שמכבי היא קבוצת נבא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itay92 » 26 אוקטובר 2012, 16:33

MTA2311 כתב:

אפשר לחשוב זה שאקיל...
סה"כ מדובר בעוד הנדריקס
itay92

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2012, 16:56

itay92 כתב:
MTA2311 כתב:

אפשר לחשוב זה שאקיל...
סה"כ מדובר בעוד הנדריקס

1.הוא יותר טוב מהנדריקס.
2. אפילו את הנדריקס הייתי לוקח עכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 אוקטובר 2012, 17:01

MTA2311 כתב:

בעזרת השם לא
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2012, 17:09

MTA2311 כתב:
itay92 כתב:
MTA2311 כתב:

אפשר לחשוב זה שאקיל...
סה"כ מדובר בעוד הנדריקס

1.הוא יותר טוב מהנדריקס.

1) הוא יותר טוב מהנדריקס בהגנה, בהתקפה הוא די חלש.
2) אפילו היום לא היתי לוקח את הנדריקס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2012, 17:11

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
itay92 כתב:
MTA2311 כתב:

אפשר לחשוב זה שאקיל...
סה"כ מדובר בעוד הנדריקס

1.הוא יותר טוב מהנדריקס.

1) הוא יותר טוב מהנדריקס בהגנה, בהתקפה הוא די חלש.
2) אפילו היום לא היתי לוקח את הנדריקס

הוא יכול לתת בדיוק את אותם דברים שהנדריקס נותן בהתקפה. אף אחד מהם לא כישרון התקפי גדול
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2012, 17:15

את אותם הדברים? דברים? ברבים? לא ידעתי שאפשר להגיד את המילה "כלום" ברבים ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2012, 18:00

שון ג'יימס אהובך לא יותר מוכשר מהם התקפית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2012, 18:37

MTA2311 כתב:שון ג'יימס אהובך לא יותר מוכשר מהם התקפית.

דווקא כן, יש לו יד, לא נהדרת, אבל סבירה. והוא לא כזה אהובי. אני רק לא אוהב שמהללים שחקנים בנוניים, שלא יותר טובים מג'יימס, ואילו מג'יימס עושים אפס מאופס. ג'יימס, להזכירך, במשך שנים עשה צחוק מהגבוהים של מכבי, וזה עוד בשנים שהינו מביאים זרים יקרים פי שנים מהיום. וגם ג'יימס לא דורש משכורת של מיליון דולר, כפי שהנדריקס החוצפן דרש.

אני מבטיח לך, שאם ג'יימס היה משחק בקבוצת יורוליג אחרת, האנשים פה בפורום היו מתים שמכבי תחתים אותו, כמו שהם רוצים כל מיני וויוקאסים ופרוביצ'ים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 26 אוקטובר 2012, 18:38

את הנדריקס ראינו כבר במכבי ולמרות שהוא לא שווה את החוזה שקיבל ממילאנו, הוא אחלה שחקן כשיש מאמן שיודע להשתמש בו כמו שצריך, הוא הוכיח זאת לכולנו.
ג'ואי דורסי הוא כלום ושום דבר בהתקפה, פשוט כלום. כ''כ לא מלוטש, ומה שבעצם הוא יודע לעשות זה בעצם לקפוץ ו...זהו. זה יכול להיות טוב בהגנה כי הוא גם חזק מאוד פיזית, אבל הוא משחקני ההתקפה הכי גרועים שראיתי.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 26 אוקטובר 2012, 18:40

rc4991 כתב:
התנין כתב:אני לא חושב שהבעיה של ארון לוקאס היא שהוא לא מחובר, אלא שהוא פשוט לא טוב לרמות שצסק''א מכוונת אליהן. תמיד ידעתי שהוא סוג של הפלצה של החבר'ה פה בפורום, לאחר שלא הבריק אפילו בקבוצת מיד לבל בספרד. ואת הבאתו של דרו ניקולאס אני בכלל לא מבין, היה נראה שחקן גמור במילאנו ואין לי מושג מה חשב לעצמו מסינה כשהביא אותו לקבוצה. אבל הבעיה החמורה מכל היא שתאודוסיץ' ממשיך להיראות כמו חרא צף. מבולגן, מאבד המון, לא פוגע מהשלוש וממעט לחדור. לדעתי אם לא יקרו הרבה דברים בדרך, צסק''א היא לא קבוצה שבנוייה לזכות ביורוליג העונה.

השחקן הזה ש"לא הבריק בקבוצת אמצע טבלה בספרד" סחף את אותה הקבוצה לגמר הליגה לפני שנתיים(מה שנתן להם כרטיס ליורוליג)ואפילו הנהיג את הקבוצה הזאת עד לשלב ההצלבה בה הם הפסידו לצסק"א
מיט שלא ראה את השחקן הזה לא יכול ללכלך עליו כי הוא ממש אבל ממש לא שחקן של סטטיסטיקה

ראיתי אותו מספיק והוא שחקן מלהיב עם יכולת כדרור מרשימה, אבל כאן זה נגמר בעצם. שחקן התקפה חלש מאוד, וגם בניהול המשחק הוא מעולם לא הבריק(שחקן שנע על אזור ה-2 אס' למשחק גם בבילבאו). לא היה לי ספק שיהיה נפילה גדולה בצסק''א. הוא פשוט לא לרמה הזאת.
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 27 אוקטובר 2012, 15:57

התנין כתב:
rc4991 כתב:

ראיתי אותו מספיק והוא שחקן מלהיב עם יכולת כדרור מרשימה, אבל כאן זה נגמר בעצם. שחקן התקפה חלש מאוד, וגם בניהול המשחק הוא מעולם לא הבריק(שחקן שנע על אזור ה-2 אס' למשחק גם בבילבאו). לא היה לי ספק שיהיה נפילה גדולה בצסק''א. הוא פשוט לא לרמה הזאת.

אתה רציני? :eek לדעתי מדובר באחד ממנהלי המשחק הטובים האירופה
הוא מכדרר טוב,חודר נהדר,מוצא תמיד את השחקן הפנוי,מהיר,אתלטי ונטול אגו
מבחינתי הוא שחקן שגורם לכל השחקנים שלידו להיות הרבה יותר טובים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 אוקטובר 2012, 16:16

עובדה שזה לא מתבטא על המגרש בצסק''א למרות שהוא מקבל לא מעט דקות... יכול להיות שבמכבי הוא היה יותר בולט, אבל מכבי היא דרג אחד מתחת לצסק''א מבחינת רמת ציפיות ורמת סגל, ולרמות של קבוצה בסדר הגודל הזה הוא פשוט לא מתאים.
מה שכן הוא בהחלט שחקן מלהיב עם יכולת כדרור נהדרת וחדירה וירטואוזית למדי, ומזכיר לי במובן הזה את אד קוטה שכיכב בז'לגיריס לפני כמה שנים. יכולת ניהול המשחק שלו היא לא מהגדולות שראיתי, הוא נותן מידי פעם אסיסט מעניין, אבל זה רחוק מלהציב אותו ברשימת מנהלי המשחק הבכירים ביורוליג. הנה עובדה שאפילו בצסק''א שמשוועת בצורה אנושה למנהל משחק חכם(תאודוסיץ' שובר העונה שיאים בהסרחת המגרש)הוא נראה כמו וונטיגו קאמינגס, ואת זה אני אומר בצער כי קיוויתי שנראה עוד רכז טוב בכדורסל האירופי העונה.
התנין

הודעהעל ידי חציברטאס » 27 אוקטובר 2012, 18:20

מיודעינו דורון פרקינס במשחק שהיה היום בליגה האוקראינית: 14 נק׳, 14 ריבאונדים ו-7 אסיסטים. אין, אני מת על השחקן הזה.
חציברטאס

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים