25 אוקטובר 2012, 23:03
שחף כתב:מה שצריך להדאיג את צסק''א זה שאארון ג'קסון ממשיך להיראות לא מחובר(2 נקודות, 1 מ-4 מהשדה) ודרו ניקולאס שאמור להיות הקלע הטבעי היחיד בסגל לא פוגע בכלום. אז נכון, לרוסים יש שני שחקני על באירופה- ווימס וקרסטיץ', אבל אני לא בטוח שמסינה היה רוצה להיות תלוי בקבלת ההחלטות של תאודוסיץ' בדקות הסיום של משחק מכריע. וכרגע זה המצב. אין ספק לדעתי שצסק''א נחלשה אחרי העזיבה של קירי ושבד.
25 אוקטובר 2012, 23:59
שחף כתב:מה שצריך להדאיג את צסק''א זה שאארון ג'קסון ממשיך להיראות לא מחובר(2 נקודות, 1 מ-4 מהשדה) ודרו ניקולאס שאמור להיות הקלע הטבעי היחיד בסגל לא פוגע בכלום. אז נכון, לרוסים יש שני שחקני על באירופה- ווימס וקרסטיץ', אבל אני לא בטוח שמסינה היה רוצה להיות תלוי בקבלת ההחלטות של תאודוסיץ' בדקות הסיום של משחק מכריע. וכרגע זה המצב. אין ספק לדעתי שצסק''א נחלשה אחרי העזיבה של קירי ושבד.
26 אוקטובר 2012, 10:54
26 אוקטובר 2012, 11:01
26 אוקטובר 2012, 13:29
התנין כתב:אני לא חושב שהבעיה של ארון לוקאס היא שהוא לא מחובר, אלא שהוא פשוט לא טוב לרמות שצסק''א מכוונת אליהן. תמיד ידעתי שהוא סוג של הפלצה של החבר'ה פה בפורום, לאחר שלא הבריק אפילו בקבוצת מיד לבל בספרד. ואת הבאתו של דרו ניקולאס אני בכלל לא מבין, היה נראה שחקן גמור במילאנו ואין לי מושג מה חשב לעצמו מסינה כשהביא אותו לקבוצה. אבל הבעיה החמורה מכל היא שתאודוסיץ' ממשיך להיראות כמו חרא צף. מבולגן, מאבד המון, לא פוגע מהשלוש וממעט לחדור. לדעתי אם לא יקרו הרבה דברים בדרך, צסק''א היא לא קבוצה שבנוייה לזכות ביורוליג העונה.
26 אוקטובר 2012, 14:44
26 אוקטובר 2012, 14:57
felix_r כתב:ג'ואי דורסי עוזב את אולימפיאקוס, וכנראה יחזור ל NBA
בעמוד הפייסבוק שלו דורסי מתח ביקורת חריפה על צורת המשחק של חבריו בהפסד אתמול, ועל ניהול המשחק ע"י המאמן.
26 אוקטובר 2012, 16:33
MTA2311 כתב:felix_r כתב:ג'ואי דורסי עוזב את אולימפיאקוס, וכנראה יחזור ל NBA
בעמוד הפייסבוק שלו דורסי מתח ביקורת חריפה על צורת המשחק של חבריו בהפסד אתמול, ועל ניהול המשחק ע"י המאמן.
יש סיכוי שהוא יאמין שמכבי היא קבוצת נבא?
26 אוקטובר 2012, 16:56
itay92 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:ג'ואי דורסי עוזב את אולימפיאקוס, וכנראה יחזור ל NBA
אפשר לחשוב זה שאקיל...
סה"כ מדובר בעוד הנדריקס
26 אוקטובר 2012, 17:01
MTA2311 כתב:felix_r כתב:ג'ואי דורסי עוזב את אולימפיאקוס, וכנראה יחזור ל NBA
26 אוקטובר 2012, 17:09
MTA2311 כתב:itay92 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:ג'ואי דורסי עוזב את אולימפיאקוס, וכנראה יחזור ל NBA
אפשר לחשוב זה שאקיל...
סה"כ מדובר בעוד הנדריקס
1.הוא יותר טוב מהנדריקס.
2. אפילו את הנדריקס הייתי לוקח עכשיו.
26 אוקטובר 2012, 17:11
felix_r כתב:MTA2311 כתב:itay92 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:ג'ואי דורסי עוזב את אולימפיאקוס, וכנראה יחזור ל NBA
אפשר לחשוב זה שאקיל...
סה"כ מדובר בעוד הנדריקס
1.הוא יותר טוב מהנדריקס.
2. אפילו את הנדריקס הייתי לוקח עכשיו.
1) הוא יותר טוב מהנדריקס בהגנה, בהתקפה הוא די חלש.
2) אפילו היום לא היתי לוקח את הנדריקס
26 אוקטובר 2012, 17:15
26 אוקטובר 2012, 18:00
26 אוקטובר 2012, 18:37
MTA2311 כתב:שון ג'יימס אהובך לא יותר מוכשר מהם התקפית.
26 אוקטובר 2012, 18:38
26 אוקטובר 2012, 18:40
rc4991 כתב:התנין כתב:אני לא חושב שהבעיה של ארון לוקאס היא שהוא לא מחובר, אלא שהוא פשוט לא טוב לרמות שצסק''א מכוונת אליהן. תמיד ידעתי שהוא סוג של הפלצה של החבר'ה פה בפורום, לאחר שלא הבריק אפילו בקבוצת מיד לבל בספרד. ואת הבאתו של דרו ניקולאס אני בכלל לא מבין, היה נראה שחקן גמור במילאנו ואין לי מושג מה חשב לעצמו מסינה כשהביא אותו לקבוצה. אבל הבעיה החמורה מכל היא שתאודוסיץ' ממשיך להיראות כמו חרא צף. מבולגן, מאבד המון, לא פוגע מהשלוש וממעט לחדור. לדעתי אם לא יקרו הרבה דברים בדרך, צסק''א היא לא קבוצה שבנוייה לזכות ביורוליג העונה.
השחקן הזה ש"לא הבריק בקבוצת אמצע טבלה בספרד" סחף את אותה הקבוצה לגמר הליגה לפני שנתיים(מה שנתן להם כרטיס ליורוליג)ואפילו הנהיג את הקבוצה הזאת עד לשלב ההצלבה בה הם הפסידו לצסק"א
מיט שלא ראה את השחקן הזה לא יכול ללכלך עליו כי הוא ממש אבל ממש לא שחקן של סטטיסטיקה
27 אוקטובר 2012, 15:57
התנין כתב:rc4991 כתב:התנין כתב:אני לא חושב שהבעיה של ארון לוקאס היא שהוא לא מחובר, אלא שהוא פשוט לא טוב לרמות שצסק''א מכוונת אליהן. תמיד ידעתי שהוא סוג של הפלצה של החבר'ה פה בפורום, לאחר שלא הבריק אפילו בקבוצת מיד לבל בספרד. ואת הבאתו של דרו ניקולאס אני בכלל לא מבין, היה נראה שחקן גמור במילאנו ואין לי מושג מה חשב לעצמו מסינה כשהביא אותו לקבוצה. אבל הבעיה החמורה מכל היא שתאודוסיץ' ממשיך להיראות כמו חרא צף. מבולגן, מאבד המון, לא פוגע מהשלוש וממעט לחדור. לדעתי אם לא יקרו הרבה דברים בדרך, צסק''א היא לא קבוצה שבנוייה לזכות ביורוליג העונה.
השחקן הזה ש"לא הבריק בקבוצת אמצע טבלה בספרד" סחף את אותה הקבוצה לגמר הליגה לפני שנתיים(מה שנתן להם כרטיס ליורוליג)ואפילו הנהיג את הקבוצה הזאת עד לשלב ההצלבה בה הם הפסידו לצסק"א
מיט שלא ראה את השחקן הזה לא יכול ללכלך עליו כי הוא ממש אבל ממש לא שחקן של סטטיסטיקה
ראיתי אותו מספיק והוא שחקן מלהיב עם יכולת כדרור מרשימה, אבל כאן זה נגמר בעצם. שחקן התקפה חלש מאוד, וגם בניהול המשחק הוא מעולם לא הבריק(שחקן שנע על אזור ה-2 אס' למשחק גם בבילבאו). לא היה לי ספק שיהיה נפילה גדולה בצסק''א. הוא פשוט לא לרמה הזאת.
27 אוקטובר 2012, 16:16
27 אוקטובר 2012, 18:20