24 אוקטובר 2015, 21:56
roy1000 כתב:BIG sofo כתב:מה עם ג'רום ג'ורדן ששוחר מניו אורלינס?
יכול להיות חיזוק מצויין במקום אונאקו + פרביאני...
הוא שחקן סביר בקושי. היה בבולוניה שנה שעברה ולא ממש הבריק.
24 אוקטובר 2015, 22:00
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:זה לא הוגן להגיד ששחקני די ליג תמיד נכשלים במכבי , מתי הגיע שחקן די ליג בתחילת הקיץ ועשה עם הקבוצה הכנה מלאה ?
בשלב כזה כל שחקן שמביאים הוא סיכון אלא אם מביאים תותח שנמצא בכושר ( וגם במקרה כזה האימפקט לא יהיה מידי )
יש סיבה לזה שלא מביאים שחקן די לי בקיץ.
הסיבה היא לא מכבי , הסיבה היא מחנות הקיץ והרצון של החברה האלו להגשים חלום.
בתחילת הקיץ הם בכלל לא רוצים לצאת לאירופה .
אגב באירופה מסתובבים הרבה שחקנים טובים ששיחקו בשלב מסויים בקריירה שלהם בדי ליג ומצליחים באירופה... זה שמביאים שחקן אירופאי אפילו מוכשר בשלב מאוחר לא מבטיח שיצליח , תראו את מאצבן ( ה-4 הכי טוב באירופה...) שעשה עונה טובה ישר אחרי מכבי...
24 אוקטובר 2015, 22:02
24 אוקטובר 2015, 22:02
yzafrir כתב:roy1000 כתב:BIG sofo כתב:מה עם ג'רום ג'ורדן ששוחר מניו אורלינס?
ראיתי אותו שנה שעברה באיטליה והוא הוא היה לא רע בכלל . הוא לא שיחק הרבה דקות אבל היה די יעיל בדקות ששיחק. מה שכן נראה שהשנה הוסיף לעצמו מאסה ב-nba וזה כנראה שידאג את היכולות שלו...אם היה מגיע בקיץ זה היה הרבה יותר טוב אבל בשלב כזה הוא סיכון אבל בטוח יהיה יותר טוב ממה שיש... אגב אני זוכר אותו נגד מכבי באדריאטית נותן משחק מצויין ועושה הרבה צרות . גם בהגנה הוא שמר טוב את הגבוהים שלנו...
24 אוקטובר 2015, 22:05
החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן זה סבן פוטר כמו פבראני.
שמסוגל לקלוע מבפנים ומחצי מרחק כמו פבראני.
שרוב ההגנה שלו מסתכמת בגוף גדול ויכולת חסימה כמו פבראני.
מכבי צריכה ביג מן. לא גארד שלוקח ריבאונדים וחוסם. את זה גם דווין סמית׳ יכול לעשות.
ג׳ורדן זו אופציה מצויינת.
24 אוקטובר 2015, 22:06
24 אוקטובר 2015, 22:08
roy1000 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:BIG sofo כתב:מה עם ג'רום ג'ורדן ששוחר מניו אורלינס?
ראיתי אותו שנה שעברה באיטליה והוא הוא היה לא רע בכלל . הוא לא שיחק הרבה דקות אבל היה די יעיל בדקות ששיחק. מה שכן נראה שהשנה הוסיף לעצמו מאסה ב-nba וזה כנראה שידאג את היכולות שלו...אם היה מגיע בקיץ זה היה הרבה יותר טוב אבל בשלב כזה הוא סיכון אבל בטוח יהיה יותר טוב ממה שיש... אגב אני זוכר אותו נגד מכבי באדריאטית נותן משחק מצויין ועושה הרבה צרות . גם בהגנה הוא שמר טוב את הגבוהים שלנו...
הוא בן 29 ומסתובב הרבה שנים בין קבוצות קטנות באירופה לבין הnba והדיליג. הוא יותר טוב מאנונואקו, אבל הוא לא ברמה של סנטר מוביל באירופה. מכבי לא הייתה צריכה להגיע למצב שזה המושיע שלה.
24 אוקטובר 2015, 22:13
24 אוקטובר 2015, 22:16
felix_r כתב:למה שיתן פה מה שנתן בבולוניה? כולנו יודעים שהליגה האיטלקית זה בזיון אחד גדול בשבים האחרונות. לא טובה בכלום מהליגה שלנו. ראינו מה מרקיז היינס שווה... וזה לא שהשחקן שלך נתן 20 + 10 בבולוניה. הוא נתן מספרים מאוד בינוניים.
24 אוקטובר 2015, 22:17
LIAV10 כתב:שחף כתב:יש לנו כבר אמבקווה אחד, לא צריך שניים כאלה
לא מחכה לך סנטר לבן של 2.13 על 120 ק״ג עם משחק פוסט, זה לא הפריע לאולי׳ לעשות באק טו באק גם.
הוא עשה 11+8 ב28 משחקים במילווקי, אמנם נמושה, אבל...מרשים מאוד.
אומנם הוא 2 מטר על עקבים, אבל הוא אתלט ודי מגוון בהתקפה ביחס לשחורים האלה.
הייתי אומר וורסט קייס סינריו של דאנסטון שהייתי מת לראות אותו במכבי למשל.
25 אוקטובר 2015, 00:02
25 אוקטובר 2015, 02:10
25 אוקטובר 2015, 08:25
25 אוקטובר 2015, 08:33
החציל האצטקי כתב:וואו. בוסטון שיחררו את פרי ג׳ונס.
הוא אמנם לא בדיוק מה שמכבי מחפשים אבל זו הזדמנות לשים יד על כשרון מסוג שלא מגיע כל יום.
סטרץ׳ 4 מדהים.
25 אוקטובר 2015, 11:34
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:וואו. בוסטון שיחררו את פרי ג׳ונס.
הוא אמנם לא בדיוק מה שמכבי מחפשים אבל זו הזדמנות לשים יד על כשרון מסוג שלא מגיע כל יום.
סטרץ׳ 4 מדהים.
הוא יותר 3, אבל בכל מקרה, אין שום מצב שהוא מגיע לאירופה. הוא ימצא קבוצה אחרת ב- NBA.
25 אוקטובר 2015, 11:39
25 אוקטובר 2015, 11:48
roy1000 כתב:ב- NBA הוא היה 3 (ואפילו קצת 2), אבל במכללות הוא שיחק באמת יותר בפנים. מן קויין דוראנט לחסרי בית.
בכל מקרה, פרי ג'ונס עדיין צעיר מדי בשביל לוותר על ה- NBA ולדעתי קבוצות עדיין לא ויתרו עליו. אני מעריך שמישהו ייקח אותו בימים הקרובים. אם בשנתיים הקרובות הוא לא יימצא את מקומו, אני מעריך שיעבור לאירופה/סין. לא השנה.
25 אוקטובר 2015, 11:57
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:ב- NBA הוא היה 3 (ואפילו קצת 2), אבל במכללות הוא שיחק באמת יותר בפנים. מן קויין דוראנט לחסרי בית.
בכל מקרה, פרי ג'ונס עדיין צעיר מדי בשביל לוותר על ה- NBA ולדעתי קבוצות עדיין לא ויתרו עליו. אני מעריך שמישהו ייקח אותו בימים הקרובים. אם בשנתיים הקרובות הוא לא יימצא את מקומו, אני מעריך שיעבור לאירופה/סין. לא השנה.
בביילור מול קנזס (קו קדמי של תומאס רובינסון וג׳ף ווית׳י, שני שחקני הגנה קשוחים שמשחקים היום בNBA).
בNBA כשKD נפצע והחליף אותו בעמדה 3.
שחקן התקפה מדהים. אני חושב שלשחק כסטרץ׳ 4 יוציא ממנו את הטוב ביותר.
דרק בראון עזב לקובאן בגילו ממעמד די דומה.
הבחור נחתך מהסלטיקס שלא מחזיקים רוטציית פורוורדים רצינית יותר מדי. גם בOKC די ויתרו על שירותיו בלי שבא איזה מחליף מטורף.
זו הזדמנות אמיתית לתקוף פה ולנסות להביא שחקן ברמה מאוד גבוהה שגם יתאים לDNA של הקבוצה.
25 אוקטובר 2015, 12:01
25 אוקטובר 2015, 12:03
tzachMTA כתב:אבל הוא עוד 4, כשאנחנו צריכים 5.