ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אוקטובר 2015, 21:56

roy1000 כתב:
BIG sofo כתב:מה עם ג'רום ג'ורדן ששוחר מניו אורלינס?
יכול להיות חיזוק מצויין במקום אונאקו + פרביאני...

הוא שחקן סביר בקושי. היה בבולוניה שנה שעברה ולא ממש הבריק.

ראיתי אותו שנה שעברה באיטליה והוא הוא היה לא רע בכלל . הוא לא שיחק הרבה דקות אבל היה די יעיל בדקות ששיחק. מה שכן נראה שהשנה הוסיף לעצמו מאסה ב-nba וזה כנראה שידאג את היכולות שלו...אם היה מגיע בקיץ זה היה הרבה יותר טוב אבל בשלב כזה הוא סיכון אבל בטוח יהיה יותר טוב ממה שיש... אגב אני זוכר אותו נגד מכבי באדריאטית נותן משחק מצויין ועושה הרבה צרות . גם בהגנה הוא שמר טוב את הגבוהים שלנו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2015, 22:00

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:זה לא הוגן להגיד ששחקני די ליג תמיד נכשלים במכבי , מתי הגיע שחקן די ליג בתחילת הקיץ ועשה עם הקבוצה הכנה מלאה ?
בשלב כזה כל שחקן שמביאים הוא סיכון אלא אם מביאים תותח שנמצא בכושר ( וגם במקרה כזה האימפקט לא יהיה מידי )

יש סיבה לזה שלא מביאים שחקן די לי בקיץ.

הסיבה היא לא מכבי , הסיבה היא מחנות הקיץ והרצון של החברה האלו להגשים חלום.
בתחילת הקיץ הם בכלל לא רוצים לצאת לאירופה .
אגב באירופה מסתובבים הרבה שחקנים טובים ששיחקו בשלב מסויים בקריירה שלהם בדי ליג ומצליחים באירופה... זה שמביאים שחקן אירופאי אפילו מוכשר בשלב מאוחר לא מבטיח שיצליח , תראו את מאצבן ( ה-4 הכי טוב באירופה...) שעשה עונה טובה ישר אחרי מכבי...

לא ממש. הסיבה היא ששחקני די ליג, ברובם הגדול הם שחקנים בינוניים שלא מתאימים לרמת יורוליג. מכבי מביאים כאלה באמצע העונה, רק כי אין ברירה אחרת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 22:02

ג׳ורדן זה סבן פוטר כמו פבראני.
שמסוגל לקלוע מבפנים ומחצי מרחק כמו פבראני.
שרוב ההגנה שלו מסתכמת בגוף גדול ויכולת חסימה כמו פבראני.

מכבי צריכה ביג מן. לא גארד שלוקח ריבאונדים וחוסם. את זה גם דווין סמית׳ יכול לעשות.
ג׳ורדן זו אופציה מצויינת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2015, 22:02

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

ראיתי אותו שנה שעברה באיטליה והוא הוא היה לא רע בכלל . הוא לא שיחק הרבה דקות אבל היה די יעיל בדקות ששיחק. מה שכן נראה שהשנה הוסיף לעצמו מאסה ב-nba וזה כנראה שידאג את היכולות שלו...אם היה מגיע בקיץ זה היה הרבה יותר טוב אבל בשלב כזה הוא סיכון אבל בטוח יהיה יותר טוב ממה שיש... אגב אני זוכר אותו נגד מכבי באדריאטית נותן משחק מצויין ועושה הרבה צרות . גם בהגנה הוא שמר טוב את הגבוהים שלנו...

הוא בן 29 ומסתובב הרבה שנים בין קבוצות קטנות באירופה לבין הnba והדיליג. הוא יותר טוב מאנונואקו, אבל הוא לא ברמה של סנטר מוביל באירופה. מכבי לא הייתה צריכה להגיע למצב שזה המושיע שלה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2015, 22:05

החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן זה סבן פוטר כמו פבראני.
שמסוגל לקלוע מבפנים ומחצי מרחק כמו פבראני.
שרוב ההגנה שלו מסתכמת בגוף גדול ויכולת חסימה כמו פבראני.

מכבי צריכה ביג מן. לא גארד שלוקח ריבאונדים וחוסם. את זה גם דווין סמית׳ יכול לעשות.
ג׳ורדן זו אופציה מצויינת.

ג'ורדן לא מתקרב ביכולות למה שהיה פבאריני לפני שנתיים. זה לא באותו איזור חיוג.
שחקן מאוד בינוני.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 22:06

http://www.sportando.com/en/usa/nba/179 ... erson.html
הסאנס מתכננים לחתוך את הנרי סימס ולהשאיר בסגל את קורי ג׳פרסון.

הנרי סימס גבוה מיוחד מאוד. מביא יכולות מסירה מעמדה 5.
מצד שני- רך כמו חמאה. מכבי צריכה איזה חיה רעה, לא רכיכה נוספת.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 24 אוקטובר 2015, 22:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אוקטובר 2015, 22:08

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

הוא בן 29 ומסתובב הרבה שנים בין קבוצות קטנות באירופה לבין הnba והדיליג. הוא יותר טוב מאנונואקו, אבל הוא לא ברמה של סנטר מוביל באירופה. מכבי לא הייתה צריכה להגיע למצב שזה המושיע שלה.

בשלב כזה של העונה להזכיר את המילה סנטר מוביל באירופה זה עלבון לאינטלגציה . אם הוא יתן מה שנתן בבולוניה 9 נק' ו4 ריב' ב-18 דק'. אני יהיה מאוד מרוצה . תמיד אפשר לקוות שהוא לייט בלומר שהיה מתחת לראדר בדומה לרנדל למשל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2015, 22:13

למה שיתן פה מה שנתן בבולוניה? כולנו יודעים שהליגה האיטלקית זה בזיון אחד גדול בשבים האחרונות. לא טובה בכלום מהליגה שלנו. ראינו מה מרקיז היינס שווה... וזה לא שהשחקן שלך נתן 20 + 10 בבולוניה. הוא נתן מספרים מאוד בינוניים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוקטובר 2015, 22:16

felix_r כתב:למה שיתן פה מה שנתן בבולוניה? כולנו יודעים שהליגה האיטלקית זה בזיון אחד גדול בשבים האחרונות. לא טובה בכלום מהליגה שלנו. ראינו מה מרקיז היינס שווה... וזה לא שהשחקן שלך נתן 20 + 10 בבולוניה. הוא נתן מספרים מאוד בינוניים.

מצד שני אלכס טיוס במכבי היה שחקן הרבה הרבה יותר טוב מאלכס טיוס של קאנטו.
זה הרבה עניין של כושר ומזל.
אני מאוד מאמין ששחקן יכול פתאום במשחק אחד טוב להפוך משחקן בינוני לשחקן פצצה, ע״ע טייריס רייס ובו מקאלב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 24 אוקטובר 2015, 22:17

LIAV10 כתב:
שחף כתב:יש לנו כבר אמבקווה אחד, לא צריך שניים כאלה

לא מחכה לך סנטר לבן של 2.13 על 120 ק״ג עם משחק פוסט, זה לא הפריע לאולי׳ לעשות באק טו באק גם.
הוא עשה 11+8 ב28 משחקים במילווקי, אמנם נמושה, אבל...מרשים מאוד.
אומנם הוא 2 מטר על עקבים, אבל הוא אתלט ודי מגוון בהתקפה ביחס לשחורים האלה.
הייתי אומר וורסט קייס סינריו של דאנסטון שהייתי מת לראות אותו במכבי למשל.

אולימפיאקוס זה מקרה מאוד ספיציפי של קבוצת הגנה שמשחקת כברשלוש או ארבע שנים אותו סגנון. הגארדים שלהם שומרים הרבה יותר טובים מפארמר ורצ'סטי וההגנה שלהם לא מבוססת על הגבוהים אלא על לחץ על הכדור. אצלנו אין מי שילחץ על הכדור. באירופה יש מעט מאוד גבוהים שתוקפים את הלוח באגרסיביות סטייל טריסטן תומפסון או דיאנדרה ג'ורדן והקבוצות ברובן משחקות כדורסל טיפש שלא ממש יודע לנצל מיס מאצ'ים בצבע באופן קבוע ולא מתגבר טוב על לחץ על הכדור אז הסמול בול עבד להם 40 דקות. באופן כללי אני לא חושב שזו שיטה טובה. גם אולימפיאקוס לדעתי היו מתקשים מול קבוצה כמו פנר עם שני גבוהים ארוכים שהולכים חזק לריבאונד כמו וסלי ובייליצה.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 00:02

מה עם יאניק מוריירה?
סנטר שמשחק בטורנירים גדולים כל קיץ ועושה עבודה גדולה בשביל הנבחרת שלו.
צעיר, משחק הגנה טוב, פינישר נחמד. משחק בשני הצדדים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 02:10

וואו. בוסטון שיחררו את פרי ג׳ונס.
הוא אמנם לא בדיוק מה שמכבי מחפשים אבל זו הזדמנות לשים יד על כשרון מסוג שלא מגיע כל יום.
סטרץ׳ 4 מדהים.

עוד שחקן סופר כשרוני שנחתך מדנבר הוא ניק ג׳ונסון. סקנד גארד אתלטי בצורה בלתי רגילה, שומר רצחני ומגוון התקפית.
אמנם גארד אבל לגמרי עוד שחקן שיכול היה לעזור לנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 אוקטובר 2015, 08:25

ולכן זה מוזר שבחרו להחתים את אופייבו ימים ספורים בלבד לפני הניפויים ב-NBA, חובבני קצת לטעמי. מראה הרבה על "מחלקת הסקאוטינג" המהוללת של מכבי.
דווקא בעמדה 5 קשה לשים את האצבע על פוטנציאל במחיר סביר שיעשה את ההבדל באירופה. כל כך מתאים לדני להמר במקום שלא צריך להמר בו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2015, 08:33

החציל האצטקי כתב:וואו. בוסטון שיחררו את פרי ג׳ונס.
הוא אמנם לא בדיוק מה שמכבי מחפשים אבל זו הזדמנות לשים יד על כשרון מסוג שלא מגיע כל יום.
סטרץ׳ 4 מדהים.

הוא יותר 3, אבל בכל מקרה, אין שום מצב שהוא מגיע לאירופה. הוא ימצא קבוצה אחרת ב- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 11:34

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:וואו. בוסטון שיחררו את פרי ג׳ונס.
סטרץ׳ 4 מדהים.

הוא יותר 3, אבל בכל מקרה, אין שום מצב שהוא מגיע לאירופה. הוא ימצא קבוצה אחרת ב- NBA.

לא מסכים איתך.
הוא שיחק בביילור כשחקן פנים לכל דבר. 4-5. הראה התמצאות מעולה בפוסט ויכולת לייצר משם באחד על אחד גם מול שומרים טובים מאוד.
הוא לא שחקן הגנה ענק אבל הוא לגמרי סביר גם בהגנה וגם בריבאונד ועם האורך שלו אני רואה אותו מצתוות טוב עם אמבקווה ואופייבו, ואפילו מסוגל לשחק קצת עם רנדל.

סה״כ יהווה שחקן פנים אמיתי (למרות יכולות הגארד) שמסוגל לייצר לעצמו, ישחק מעל הטבעות, יצטיין במשחק המעבר ואולי גם יקלע צ׳אקה חופשית.
אם אנתוני רנדולף הגיע לקובאן, או דרק בראון, אני לא רואה המון הבדל. שחקנים בלבל די דומה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2015, 11:39

ב- NBA הוא היה 3 (ואפילו קצת 2), אבל במכללות הוא שיחק באמת יותר בפנים. מן קויין דוראנט לחסרי בית.
בכל מקרה, פרי ג'ונס עדיין צעיר מדי בשביל לוותר על ה- NBA ולדעתי קבוצות עדיין לא ויתרו עליו. אני מעריך שמישהו ייקח אותו בימים הקרובים. אם בשנתיים הקרובות הוא לא יימצא את מקומו, אני מעריך שיעבור לאירופה/סין. לא השנה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 11:48

roy1000 כתב:ב- NBA הוא היה 3 (ואפילו קצת 2), אבל במכללות הוא שיחק באמת יותר בפנים. מן קויין דוראנט לחסרי בית.
בכל מקרה, פרי ג'ונס עדיין צעיר מדי בשביל לוותר על ה- NBA ולדעתי קבוצות עדיין לא ויתרו עליו. אני מעריך שמישהו ייקח אותו בימים הקרובים. אם בשנתיים הקרובות הוא לא יימצא את מקומו, אני מעריך שיעבור לאירופה/סין. לא השנה.

בביילור מול קנזס (קו קדמי של תומאס רובינסון וג׳ף ווית׳י, שני שחקני הגנה קשוחים שמשחקים היום בNBA).

בNBA כשKD נפצע והחליף אותו בעמדה 3.

שחקן התקפה מדהים. אני חושב שלשחק כסטרץ׳ 4 יוציא ממנו את הטוב ביותר.
דרק בראון עזב לקובאן בגילו ממעמד די דומה.
הבחור נחתך מהסלטיקס שלא מחזיקים רוטציית פורוורדים רצינית יותר מדי. גם בOKC די ויתרו על שירותיו בלי שבא איזה מחליף מטורף.
זו הזדמנות אמיתית לתקוף פה ולנסות להביא שחקן ברמה מאוד גבוהה שגם יתאים לDNA של הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי tzachMTA » 25 אוקטובר 2015, 11:57

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:ב- NBA הוא היה 3 (ואפילו קצת 2), אבל במכללות הוא שיחק באמת יותר בפנים. מן קויין דוראנט לחסרי בית.

בביילור מול קנזס (קו קדמי של תומאס רובינסון וג׳ף ווית׳י, שני שחקני הגנה קשוחים שמשחקים היום בNBA).

בNBA כשKD נפצע והחליף אותו בעמדה 3.

שחקן התקפה מדהים. אני חושב שלשחק כסטרץ׳ 4 יוציא ממנו את הטוב ביותר.
דרק בראון עזב לקובאן בגילו ממעמד די דומה.
הבחור נחתך מהסלטיקס שלא מחזיקים רוטציית פורוורדים רצינית יותר מדי. גם בOKC די ויתרו על שירותיו בלי שבא איזה מחליף מטורף.
זו הזדמנות אמיתית לתקוף פה ולנסות להביא שחקן ברמה מאוד גבוהה שגם יתאים לDNA של הקבוצה.

אבל הוא עוד 4, כשאנחנו צריכים 5.
tzachMTA

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוקטובר 2015, 12:01

יכול בשקט לשחק 4 באירופה.
אם הייו מגיעים לשלב הזה בעונה, במצב סביר ונורמאלי, בו עמדה 5 היא בסדר ורק חסר לנו 4 (כמו שחשבנו שיהיה בקיץ) הייתי שמח אם היה מגיע. במצב העניינים הנוכחי, השחק הבא שצריך להגיע זה 5.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 12:03

tzachMTA כתב:אבל הוא עוד 4, כשאנחנו צריכים 5.

זה נכון, אבל הוא 4 של 2.11 עם משחק פנים-חוץ מצויין, ריבאונד והגנה ברמה סבירה לגמרי, שיכול לשחק טוב עם כל הגבוהים שלנו.

אני רואה אותו ואת אמבקווה משחקים ביחד, כשמהספסל עולים רנדל ואופייבו ככה שכל ארבעת הגבוהים יכולים לשחק אחד עם השני ולייצר תמיד אופציית קליעה מבפנים ומבחוץ, הגנה טובה, ריבאונד ומשחק מעבר.
עם 2.11 כזה שמשחק מעל הטבעת אתה יכול לשחק גם עם סנטר נמוך יותר אבל פיזי כמו אמבקווה או אופייבו.

המספרי 5 שבשוק הם לא שוס גדול. כנראה שגם בעמדה 5 הוא יצליח לעשות עבודה יותר טובה מכולם. (גם אנתוני ראנדולף יושב על אותה עמדה ומשחק בקובאן בעיקר סנטר)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים