פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפלפונים V5: ריצ'י הנדריקס מועמד?

15 יולי 2015, 22:37

Chen כתב:אוסטין דיי שוקל 100 קילו לא 87.

אולי עם אבנים בכיסים. הוא חתיכת שחיף והוא לא הוסיף 13 קילו מאז שהגיע לליגה. NO WAY JOSE.

15 יולי 2015, 22:42

כמה רנדל שוקל?

15 יולי 2015, 22:46

לפני ההתקף? 100 קילו.
אני מניח שעכשיו יותר קרוב למה ששוקל אוסטין דיי.

15 יולי 2015, 22:48

אם מסתכלים על מה מכבי צריכה (לפחות 4 אחד) , מה היא מחפשת (סווינג , ו 4 ) , ומי המועמדים...זה מביא אותי למסקנה שטיילר או דיי שניהם 3-4 כשלטיילור יש יכולת הורדת כדור טובה יותר אפילו כדי לתת דקות כ2 , יכולים לסגור את עמדה 3-4 וכמעט לכסות את האובססיה לסווינגמן בלי להקריב לגמרי את עמדה 4 . גם בלו הגיע לאירופה כ -3 לא כלכך מאסיבי ואת המהפך לעמדה 4 והניפוח הפיסי עבר באירופה.
מה שכן ליד שחקנים כאלו רצוי 4 מאסיבי כמו הנדריקס או תומפסון שבמקרה גם יכולים לתת כיסוי לעמדה 5 .
מבחינתי עמדה 4 שמורכבת מטיילור/דיי , הנדריקס/תומפסון (תצליבו לפי טעמכם ) יכולה ליסגור הרבה פינות בקבוצה.

15 יולי 2015, 22:50

מה שכן, השנה מכבי קבוצת עונשין ממש טובה בכל העמדות וזה שיפור חשוב ומשמעותי
פארמר קולע מעולה
רוצסטי 92 אחוז השנה
סמית
לאנדסברג
ולדעתי הכי חשוב זה השיפור אצל הגבוהים אמבקוואה 82 אחוז השנה ולדעתי הוא יהיה הפתעת העונה במכבי הוא נראלי כשרון לא נורמאלי עם הגנה מעולה אתלטי חזק מסיים טוב קלעי עונשין טוב חצי מרחק אקספלוסיבי, הוא יהיה הפתעה נעימה
ויש את פבארני שהוא גם קלעי טוב מהעונשין בטח לעומת סופו

מכבי פשוט השתנו השנה שמיים וארץ והתחזקו בכל החולשות שהיו לנו השנה

15 יולי 2015, 22:52

yzafrir כתב:אם מסתכלים על מה מכבי צריכה (לפחות 4 אחד) , מה היא מחפשת (סווינג , ו 4 ) , ומי המועמדים...זה מביא אותי למסקנה שטיילר או דיי שניהם 3-4 כשלטיילור יש יכולת הורדת כדור טובה יותר אפילו כדי לתת דקות כ2 , יכולים לסגור את עמדה 3-4 וכמעט לכסות את האובססיה לסווינגמן בלי להקריב לגמרי את עמדה 4 . גם בלו הגיע לאירופה כ -3 לא כלכך מאסיבי ואת המהפך לעמדה 4 והניפוח הפיסי עבר באירופה.
מה שכן ליד שחקנים כאלו רצוי 4 מאסיבי כמו הנדריקס או תומפסון שבמקרה גם יכולים לתת כיסוי לעמדה 5 .
מבחינתי עמדה 4 שמורכבת מטיילור/דיי , הנדריקס/תומפסון (תצליבו לפי טעמכם ) יכולה ליסגור הרבה פינות בקבוצה.

מסכים בכל מילה זו יכולה להיות עמדה 4 נהדרת שכולם יכולים לשחק עם כולם וגם אם מישהו נקלע לבעיית עבירות או פציעה כלשהי אז זה לא כזה נורא כי יכולים לעשות הרבה התאמות
דרך אגב השנה אנשים שוכחים שיש לנו שתי מוסרים נהדרים בקבוצה שאני בטוח שיפעילו את הגבוהים מעולה ביחד עם החזרה של פניני אני מדבר על פארמר ורוסצטי כמובן שהם גם שחקני פיק אנד רול מעולים

15 יולי 2015, 23:04

החציל האצטקי כתב:לפני ההתקף? 100 קילו.
אני מניח שעכשיו יותר קרוב למה ששוקל אוסטין דיי.

הוא חייב לחזור למשקל המקורי שלו פחות או יותר.

15 יולי 2015, 23:06

חציל, אתה מתעלם מהגובה של דיי. הוא פאקינג 2.10 מ', ועם ריץ' של 2.80 מ'. גם לשחקן כמו פליפה רייס שהוא הרבה יותר פיזי ממנו יהיה לא פשוט לשחרר מולו זריקה, בוודאי אם מביאים עזרה מהכיוון הנכון(וסביר להניח שהוא בכל מקרה לא ישמור על רייס אלא אמבקווה או פאברני) אבל סתם לצורך העניין. בצד ההתקפי זה כמובן יתרון אדיר. יש מעט מאוד פאוורים שבכלל יכולים להפריע לו בזריקה באירופה ואם יצמדו אליו הוא נראה מספיק זריז לנצל את את זה. אני לא את ההתלהבות

לגבי המסה. בהחלט העלה לעומת ימיו בקולג'ים:
http://content.draftexpress.com/headsho ... indaye.jpg[/img]

לעומת

תמונה

אני חושב שעם רוב הפאוורים הוא יסתדר והגובה+ הניידות שלו זה יתרון עצום בחיפוי בהגנה כשאחד הגבוהים האחרים עוזר בלחץ

15 יולי 2015, 23:11

אני לא מתעלם מהגובה של דיי בכלל. אני חושב שהוא גם כן אופציה טובה מאוד. האוריינטציה שלו היא פחות הגנתית מטיילור אבל יש לו כלים, זה ברור.
אני בכל מקרה חושב שהסבירות שאחד משניהם יגיע היא מאוד נמוכה. יותר סביר שנקבל את אופייבו.

15 יולי 2015, 23:11

אם דיי יגיע לפה תהיה לנו את אחת החמישיות הכי מוכשרות שנראו פה...

פארמר, רוצ'ה, סמית'(אפילו שימו פה את פניני במקום, לחובבי הישראלי בחמישייה), דיי, אמבקווה/פבראני.

לא רע...

15 יולי 2015, 23:13

גל גל כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:הסנטרים של מכבי השנה ריבאונדרים כל כך הרבה יותר טובים משנה שעברה לדעתי זה מאוד משמעותי נראה מה יהיה בעמדה 4 ואנשים את שוכחים שמכבי לא מביאים את טיילר עדיין ולא את די וגם אם כן יגיע עוד 4 שאתם לא יודעים מיזה אז מספיק עם כל הנבואות זעם האלה טיילר יבוא בתור סווינגמן שיכול לשחק 4 אם יגיע ואיתו יגיע 4 טבעי

לפי מה בדיוק החלטת?

אני מסתמך על מה שאבי סגל אמר שמכבי יביאו סווינגמן ועוד שחקן בעמדה מספר 4

אני שאלתי איך אתה יודע, שהסנטרים החדשים הם ריבאונדרים הרבה יותר טובים?

15 יולי 2015, 23:16

רוב השחקנים שהצליחו פה בשנים האחרונות זה כאלו שהברגים אצלהם מוברגים עד הסוף, לא כאלו שהורשעו בתקיפה וכו'. היוצא דופן היחיד זה סופו וגם את הבולשיט שלו סבלו כי בשיא הוא סנטר טופ 5 באירופה וגיים צ'יינג'ר. טיילור הוא לא בייליצה הבא וכנראה שגם לא סמודיש הבא

15 יולי 2015, 23:17

החציל האצטקי כתב:אני לא מתעלם מהגובה של דיי בכלל. אני חושב שהוא גם כן אופציה טובה מאוד. האוריינטציה שלו היא פחות הגנתית מטיילור אבל יש לו כלים, זה ברור.
אני בכל מקרה חושב שהסבירות שאחד משניהם יגיע היא מאוד נמוכה. יותר סביר שנקבל את אופייבו.

או דיון תומפסון.

תכלס דיי לא הוזכר באף אתר עד היום.( שחקן מצויין תכלס דיי ).

15 יולי 2015, 23:22

אבל בן 31. לדעתי אין טעם להביא שחקן בגיל הזה מהליגה

15 יולי 2015, 23:24

רנדל הגיע כמעט בן 30 למכבי, לא כזה קריטי.
לא אומר כמובן שזה גם יצליח או שאני בעד זה, אבל לא הייתי פוסל את זה לגמרי בצוק העיתים.

15 יולי 2015, 23:25

החציל האצטקי כתב:אחדשיודע- התקפית טיילור הוא שדרוג על רנדל, איך שלא תסובב את זה. הבעיה היחידה שיכולה להיות היא בהגנה ובריבאונד- ובתחושה שלי הפערים הם לא משמעותיים.
אני לא רואה אותו כסווינגמן. אני רואה אותו כפורוורד שיכול לשחק 3-4 ולתת דברים טובים ליד כל אחד מבין סמית׳/פניני/לנדסברג/אמבקווה/פבראני. שחקן ורסטילי.

תכף תגיד שאתה לא רואה את אוחיון כרכז אלא כסנטר. טיילור הוא סוווינגמן, שם הוא שיחק עד עכשיו ושם נמצאים היתרונות היחסיים שלו.
זה שאתה מדמיין אותו משחק במקומות אחרים זה טוב ויפה, אבל לא מביאים שחקן על סמך דמיון מפותח. אתה לא בונה קבוצה ככה.
אם מכבי רוצה להתחרות עם הטובות ביותר, היא לא יכולה לפתוח עונה עם סמית' פלוס שחקן בסטייל של טיילור כפאוור פורוורדים הראשיים של הקבוצה, כי הם לא כאלה.
ואני לא באמת מבין על מה הדיון הזה שמתפרס על 3 עמודים, זה מגוחך. אם יביאו את טיילור, זה צריך להיות בנוסף לשחקן איכותי בעמדה 4 - זה אמור להיות רצון של כולם.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 15 יולי 2015, 23:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

15 יולי 2015, 23:29

דיי אגב מפציץ עכשיו בDrew League (ליגת הקיץ שבלוס אנג׳לס, שמשחקים בה הרבה מכוכבי הNBA כדי לשמור על כושר).

תמונה

אחדשיודע- אל תגזים. בסך הכל אמרתי שאני יכול לראות אותו סוגר את שתי עמדות הפורוורד יחד עם סמית׳. מי כ-3, מי כ-4- לא קריטי.
מסכים שלבנות ככה מלכתחילה ולהתבסס על זה ב100% זה לא מצב אופטימלי.
מאידך אני לא רואה הרבה מספרי 4 ורסטילים וטובים בשוק, אז השם הזה- שבהתחלה אמרתי עליו ״לא״ נחרץ- הצליח לעניין אותי.

15 יולי 2015, 23:29

אדגר פו כתב:רנדל הגיע כמעט בן 30 למכבי, לא כזה קריטי.
לא אומר כמובן שזה גם יצליח או שאני בעד זה, אבל לא הייתי פוסל את זה לגמרי בצוק העיתים.

רנדל הגיע אחרי שעשה כמה דברים מאוד מעניינים בליגה לפני שהגיע למכבי בעוד שהשני עוד לא קרע זוג נעליים עדיין והוא לא צעיר...
אגב אני השלמתי עם זה שרנדל לא ממשיך ומגיע לפדרמן על התרגיל שניסו לעשות לרנדל .
אני רק מקווה שהמחליף/ים יתנו לפחות מה שהוא נתן...

15 יולי 2015, 23:31

felix_r כתב:
גל גל כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:הסנטרים של מכבי השנה ריבאונדרים כל כך הרבה יותר טובים משנה שעברה לדעתי זה מאוד משמעותי נראה מה יהיה בעמדה 4 ואנשים את שוכחים שמכבי לא מביאים את טיילר עדיין ולא את די וגם אם כן יגיע עוד 4 שאתם לא יודעים מיזה אז מספיק עם כל הנבואות זעם האלה טיילר יבוא בתור סווינגמן שיכול לשחק 4 אם יגיע ואיתו יגיע 4 טבעי

לפי מה בדיוק החלטת?

אמקווה זה שחקן שעשה בפליאוף באיטליה ממוצעים של 14 נקודות ו14 ריבאונדים השנה בגרמניה לדעתי קרוב ל9 ריבאונדים בממוצע
פאברני הוא 2.11 ואני בטוח שלעומת סופו הוא שיפור במשחק הראשון שלו בבוסטון הוא עשה 18 !!!!! ריבאונדים !!! סופו בחיים לא היה עושה 6 ריבאונדים שם
בקיצור שיפור משמעותי בעונשיםן בריבאונד ובהגנה של הגבוהים שלנו

15 יולי 2015, 23:36

גל גל כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:
felix_r כתב:

לפי מה בדיוק החלטת?

אמקווה זה שחקן שעשה בפליאוף באיטליה ממוצעים של 14 נקודות ו14 ריבאונדים השנה בגרמניה לדעתי קרוב ל9 ריבאונדים בממוצע
פאברני הוא 2.11 ואני בטוח שלעומת סופו הוא שיפור במשחק הראשון שלו בבוסטון הוא עשה 18 !!!!! ריבאונדים !!! סופו בחיים לא היה עושה 6 ריבאונדים שם
בקיצור שיפור משמעותי בעונשיםן בריבאונד ובהגנה של הגבוהים שלנו

א) נראה את אמבקווה לוקח ריבאונד כאשר הוא ישמור על קלעי בהגנת החילופים.

ב) הרבה תלוי בכמות הדקות ששחקן משחק. לדוגמא, אצלנו בליגה רוזפלט נחשב לריבאונדר דגול, אבל אם בודקים פר דקת משחק, טיוס לקח יותר ריבאונדים מרוזפלט
נושא נעול