Chen כתב:אוסטין דיי שוקל 100 קילו לא 87.
אולי עם אבנים בכיסים. הוא חתיכת שחיף והוא לא הוסיף 13 קילו מאז שהגיע לליגה. NO WAY JOSE.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:אוסטין דיי שוקל 100 קילו לא 87.
yzafrir כתב:אם מסתכלים על מה מכבי צריכה (לפחות 4 אחד) , מה היא מחפשת (סווינג , ו 4 ) , ומי המועמדים...זה מביא אותי למסקנה שטיילר או דיי שניהם 3-4 כשלטיילור יש יכולת הורדת כדור טובה יותר אפילו כדי לתת דקות כ2 , יכולים לסגור את עמדה 3-4 וכמעט לכסות את האובססיה לסווינגמן בלי להקריב לגמרי את עמדה 4 . גם בלו הגיע לאירופה כ -3 לא כלכך מאסיבי ואת המהפך לעמדה 4 והניפוח הפיסי עבר באירופה.
מה שכן ליד שחקנים כאלו רצוי 4 מאסיבי כמו הנדריקס או תומפסון שבמקרה גם יכולים לתת כיסוי לעמדה 5 .
מבחינתי עמדה 4 שמורכבת מטיילור/דיי , הנדריקס/תומפסון (תצליבו לפי טעמכם ) יכולה ליסגור הרבה פינות בקבוצה.
החציל האצטקי כתב:לפני ההתקף? 100 קילו.
אני מניח שעכשיו יותר קרוב למה ששוקל אוסטין דיי.
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:הסנטרים של מכבי השנה ריבאונדרים כל כך הרבה יותר טובים משנה שעברה לדעתי זה מאוד משמעותי נראה מה יהיה בעמדה 4 ואנשים את שוכחים שמכבי לא מביאים את טיילר עדיין ולא את די וגם אם כן יגיע עוד 4 שאתם לא יודעים מיזה אז מספיק עם כל הנבואות זעם האלה טיילר יבוא בתור סווינגמן שיכול לשחק 4 אם יגיע ואיתו יגיע 4 טבעי
לפי מה בדיוק החלטת?
אני מסתמך על מה שאבי סגל אמר שמכבי יביאו סווינגמן ועוד שחקן בעמדה מספר 4
החציל האצטקי כתב:אני לא מתעלם מהגובה של דיי בכלל. אני חושב שהוא גם כן אופציה טובה מאוד. האוריינטציה שלו היא פחות הגנתית מטיילור אבל יש לו כלים, זה ברור.
אני בכל מקרה חושב שהסבירות שאחד משניהם יגיע היא מאוד נמוכה. יותר סביר שנקבל את אופייבו.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע- התקפית טיילור הוא שדרוג על רנדל, איך שלא תסובב את זה. הבעיה היחידה שיכולה להיות היא בהגנה ובריבאונד- ובתחושה שלי הפערים הם לא משמעותיים.
אני לא רואה אותו כסווינגמן. אני רואה אותו כפורוורד שיכול לשחק 3-4 ולתת דברים טובים ליד כל אחד מבין סמית׳/פניני/לנדסברג/אמבקווה/פבראני. שחקן ורסטילי.
אדגר פו כתב:רנדל הגיע כמעט בן 30 למכבי, לא כזה קריטי.
לא אומר כמובן שזה גם יצליח או שאני בעד זה, אבל לא הייתי פוסל את זה לגמרי בצוק העיתים.
felix_r כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:הסנטרים של מכבי השנה ריבאונדרים כל כך הרבה יותר טובים משנה שעברה לדעתי זה מאוד משמעותי נראה מה יהיה בעמדה 4 ואנשים את שוכחים שמכבי לא מביאים את טיילר עדיין ולא את די וגם אם כן יגיע עוד 4 שאתם לא יודעים מיזה אז מספיק עם כל הנבואות זעם האלה טיילר יבוא בתור סווינגמן שיכול לשחק 4 אם יגיע ואיתו יגיע 4 טבעי
לפי מה בדיוק החלטת?
אני שאלתי איך אתה יודע, שהסנטרים החדשים הם ריבאונדרים הרבה יותר טובים?
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:הסנטרים של מכבי השנה ריבאונדרים כל כך הרבה יותר טובים משנה שעברה לדעתי זה מאוד משמעותי נראה מה יהיה בעמדה 4 ואנשים את שוכחים שמכבי לא מביאים את טיילר עדיין ולא את די וגם אם כן יגיע עוד 4 שאתם לא יודעים מיזה אז מספיק עם כל הנבואות זעם האלה טיילר יבוא בתור סווינגמן שיכול לשחק 4 אם יגיע ואיתו יגיע 4 טבעי
לפי מה בדיוק החלטת?
אני שאלתי איך אתה יודע, שהסנטרים החדשים הם ריבאונדרים הרבה יותר טובים?
אמקווה זה שחקן שעשה בפליאוף באיטליה ממוצעים של 14 נקודות ו14 ריבאונדים השנה בגרמניה לדעתי קרוב ל9 ריבאונדים בממוצע
פאברני הוא 2.11 ואני בטוח שלעומת סופו הוא שיפור במשחק הראשון שלו בבוסטון הוא עשה 18 !!!!! ריבאונדים !!! סופו בחיים לא היה עושה 6 ריבאונדים שם
בקיצור שיפור משמעותי בעונשיםן בריבאונד ובהגנה של הגבוהים שלנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, Baidu [Spider], omerk ו־36 אורחים