סוני ווימס חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוני ווימס סיכם לשלוש שנים

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 אפריל 2016, 11:53

jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:מחתימים את סוני ווימס ואנשים לא מרוצים , וסטף קרי נמוך ולוקח זריקות משוגעות , ולברון עף על עצמו , הם לא מתאימים למכבי נקודה , אני מתגעגע להחתמות של היינס ושארמדיני שחקנים צעירים עפ פוטנציאל !!!

אני חושב שאתה פשוט לא קורא את הדברים שכותבים, למעט השורה הראשונה אולי...
ככה רצף התגובות שלך נראה.

אני כותב ומתנסך פחות טוב מרובכם וזו עובדה אבל התוכן הוא בסה'כ אותו דבר כמו שאחרים כותבים אז למה תמיד ההערות האלה ?

מה גםשלא בדיוק הגבתי אליך ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 08 אפריל 2016, 11:55

Mitelka כתב:אני אסביר לך מה קרה ליוזרים פה. קודם כל - איבוד פרופוקציות. אחרי 30 שנה של הישגים מפוארים קיבלנו שנתיים מהבלהות. כל הטעויות האפשריות נעשו, שחקנים לא ראויים חתמו והבלאגן חגג. אחרי השנה שעברה נשארה הטענה ש"ההפסד לאילת יזעזע ויעשה טוב (גם אני חשבתי ככה)" והיי המטורף מהחתמת פארמר (רוץ לדיון החתימה שלו, הנאה מובטחת) - ושהכל התרסק בפנים אז אנשים שנכוו ברותחין נזהרים בצוננים...זה כבר לא משנה אם זה סטף קרי או סוני ווימס. שום דבר כבר לא מתקבל במינימום חיוביות. ושוב, פרופורציה. לא צריך לצאת בתהלוכות (מקרה פארמר) ולא צריך ללכת לקיצון השני ולבטל את ההחתמה של ווימס (הוא פצוע, מעבר לשיא...). אפשר סתם להגיד שזו החתמה לא רעה בכלל וצריך לחכות להמשך - המשתמשים פה מייצגים בדיוק את מה שעבר על מכבי - מאלופת אירופה לנמושת יורוליג ונטבחת ברוממה. וככה הם מגיבים גם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני מראש (עוד מהקנציה הראשונה) לא התלהבתי כל כך מפרמאר (כן שחקן טוב אבל ממש לא משהו מיוחד)
ווימס זה סיפור אחר, שחקן הרבה יותר טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 אפריל 2016, 11:56

rc4991 כתב:הלוואי שאלה יהיו הצרות של השחקנים שיחתמו כאן

יש בזה משהו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 אפריל 2016, 12:00

אני חושב שצריך להיות זהירים עם ההתלהבות, וכמובן לראות בסופו של דבר איך נראה הסגל הסופי שלנו. ראינו איך בעונת ארויו שחקן אחד מעולה לא מספיק(וגם הוא ספג בשלב מסויים קיתונות של ביקורת). זה דברים שבהחלט צריך להביא בחשבון. מצד שני להשוות בינו ובין הנדריקס... קצת לא קשור.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 08 אפריל 2016, 12:02

שחף כתב:אני חושב שזה קצת מצחיק לצייר את פאברני או הנדריקס כשחקנים עם שם גדול. אף אחד לא ניסה למכור אותם כשחקנים כאלה, ובמקרה של פאברני היה סימן שאלה גדול לגביו מהרגע שחתם כי היה מדובר על שחקן שלא שיחק שנה וחצי... במקרה שלו הכתובת הייתה על הקיר ומשום מה דני, ניקולה ואבי התעקשו מאוד מאוד לא לקרוא אותה(מעניין מי הרופא שבדק אותו... הזיה). במקרה של הנדריקס, האיש בחיים לא נחשב לשחקן בטופ האירופאי. החתימו אותו במילאנו להחליף את בורוסיס וזרקו אותו אחרי חצי שנה.

אין לך ממש תקדים להחתמה של שחקן מהסוג הזה במכבי. האיש היה לפני שנה בחמישייה ראשונה של היורוליג. לא לפני עשור וחצי. לא יודע איך הוא יראה פה. אבל ההתעסקות הזו נשמעת קצת מוגזמת למרות שאני יכול להבין אחרי העונה האחרונה מאיפה זה בא

אין לי תקדים? מה זה פארמר? הנדרקיס הוא אולי לא שחקן גדול, אבל היה ברור שמשהו לא בסדר איתו ברגע שחתם על חוזה קטן ואז מסתבר שהוא באמת הגיע פצוע.
אין מציאות בחיים. איך שלא תהפוך את זה, שחקן כזה שמגיע במליון וחצי לעונה זה אור אדום מאוד גדול, בדיוק כמו שהיה עם פארמר. תאמין לא שהוא לא בא למכבי בחצי מחיר מטעמי ציונות. יש משהו שעומד מאחורי זה, בין אם זה פציעה או ירידה אחרת ביכולת.
אם אתה מצפה לאותו השחקן שהיה פה לפני שנתיים, אתה תתאכזב.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 08 אפריל 2016, 12:04

מקאדו 3 כתב:
jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:מחתימים את סוני ווימס ואנשים לא מרוצים , וסטף קרי נמוך ולוקח זריקות משוגעות , ולברון עף על עצמו , הם לא מתאימים למכבי נקודה , אני מתגעגע להחתמות של היינס ושארמדיני שחקנים צעירים עפ פוטנציאל !!!

אני חושב שאתה פשוט לא קורא את הדברים שכותבים, למעט השורה הראשונה אולי...
ככה רצף התגובות שלך נראה.

אני כותב ומתנסך פחות טוב מרובכם וזו עובדה אבל התוכן הוא בסה'כ אותו דבר כמו שאחרים כותבים אז למה תמיד ההערות האלה ?

מה גםשלא בדיוק הגבתי אליך ...

אתה מתנסח מצויין, ואין באמת דרך לדעת למי אתה מתייחס אם אתה לא מצטט או אומר במפורש.
כתבת "אנשים לא מרוצים"... אז איך אפשר לדעת?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Number8 » 08 אפריל 2016, 12:13

הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).
Number8

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 אפריל 2016, 12:18

Number8 כתב:הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).

מה באמת עם ג'פרי טיילור ? הבנתי שהוא לא איזה הצלחה גדולה בריאל נכון ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אפריל 2016, 12:21

Number8 כתב:הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).

לפי הפרסום האחרון ב- ONE, מכבי כבר העבירה לסוני ווימס טיוטת חוזה והודעה רשמית צפויה להגיע בימים הקרובים.
את צירבס וקווינסי מילר לא יכולים להחתים עדיין באופן רשמי, ולכן ישמרו את הסיכום עימם על אש קטנה עד בוא הזמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אפריל 2016, 12:25

שמואל1 כתב:

לפי הפרסום האחרון ב- ONE, מכבי כבר העבירה לסוני ווימס טיוטת חוזה והודעה רשמית צפויה להגיע בימים הקרובים.
את צירבס וקווינסי מילר לא יכולים להחתים עדיין באופן רשמי, ולכן ישמרו את הסיכום עימם על אש קטנה עד בוא הזמן.

לא מאמינה שיודיעו גם אם יהיה רשמי (שוב, כמו אידסון)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אפריל 2016, 12:26

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:

היסטואציה עם מילר וצירבס יותר דומה לזו שהייתה עם אידסון (שחקנים תחת חוזה שעוד משחקים).
המצב עם ווימס שונה. הוא מסיים את העונה בעוד מספר ימים ורשאי לחתום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אפריל 2016, 12:28

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:

היסטואציה עם מילר וצירבס יותר דומה לזו שהייתה עם אידסון (שחקנים תחת חוזה שעוד משחקים).

אבל מכבי עוד לא סיימה את העונה וזה יותר חשוב לה
כל עוד הוא חתום לא ממש אכפת להם מתי הם מודעים, במיוחד שעוד לא התחיל חידוש המנויים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אפריל 2016, 12:29

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:

כל עוד הוא חתום לא ממש אכפת להם מתי הם מודעים, במיוחד שעוד לא התחיל חידוש המנויים

מה זה משנה שמכבי לא סיימה את העונה?
ההפך, מכבי תהיה לחוצה להוציא הודעה רשמית כי חידושי המינויים יתחילו בסוף החודש (ככל הנראה עם העלאה במחירים).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 אפריל 2016, 12:38

מקאדו 3 כתב:
jol9 כתב:למה אתם לוקחים את זה למקום של לפסול? אף אחד כאן לא פוסל שום דבר.
רוי חושד בכך שיש משהו קונספירטיבי מאחורי ההחתמה הזאת. אני לא חושב את זה, אלא בסה"כ לא משתתף בפסטיבל של "השחקן
הכי גדול מאז פארקר שהגיע למכבי", בגלל הסיבות שציינתי.
זה הכל.

בנוסף אני לא לגמרי מבין את איוש העמדות של הסגל שנבנה כאן.

אלה דברים לגיטימיים לגמרי, גם אם היה מגיע לכאן אלכסיי שווד וטומיץ'.

אפשר לחשוב כל דבר על כל החתמה אבל פה באמת מביאים את השם הכי גדול אולי שקיים בשוק בעמדה שלו שאגב היה לו גם משחקים לא רעים באנ בי איי ואנשים לא מרוצים וחושבים על קונספירציות ופבראני ודברים שלא קשורים .

לא ידוע על שום פציעה הוא שחקן אדיר ועוד לא בן 30 , מה רוצים פה אני לא מבין ?

את כל מה שכתבת היה אפשר להגיד לפני שנה על פארמר.
יכול להיות שבגלל זה אנשים כאן מפחדים להתלהב יותר מידי ואני יכולה להבין.
ווימס הוא שחקן מצוין והוא החתמה אם וכאשר נהדרת בפני עצמה. אבל כולנו מבינים שזה לא מספיק בשביל קבוצה טובה שתתמודד על תואר.
השאלה היא איך תיראה שאר הקבוצה, האם תהיה התאמה לתכונות של ווימס או ששוב יצרפו לו שחקנים שידרכו עליו סטייל פארמר ורוצסטי.
האם יהיה מאמן טוב שידע לחבר הכל או שוב טבק סטייל.

מבחינתי אני לא מפתחת שום ציפיות עד שהעונה הבאה תתחיל גם אם זטף קרי חותם כאן כי באמת שאי אפשר לדעת כלום.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אפריל 2016, 12:40

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:[quote="Number8"]הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).

מה זה משנה שמכבי לא סיימה את העונה?
ההפך, מכבי תהיה לחוצה להוציא הודעה רשמית כי חידושי המינויים יתחילו בסוף החודש (ככל הנראה עם העלאה במחירים).[/quote]
אם הם מאמינים שיש עוד סיכוי, קטנצ'יק ככל שיהיה, לזכות באליפות הם לא יודיעו כלום
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אפריל 2016, 12:44

אף אחד לא פוסל את ההחתמה.
ווימס שחקן טוב מאוד, אבל גם פארמר שחקן טוב מאוד. אנחנו עוד לא יודעים מי ישחק לידו (כרגע הפרסומים בינוניים ביותר), ואנחנו לא יודעים מי יאמן אותו. אז כן, לוקחים הכל בערבון מוגבל. ההנהלה הרוויחה את היחס הזה ביושר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אפריל 2016, 12:59

Holiday_Armadillo כתב:אם הם מאמינים שיש עוד סיכוי, קטנצ'יק ככל שיהיה, לזכות באליפות הם לא יודיעו כלום

ולמה זה?
הרי השחקן היחיד שסוני ווימס "מאיים" עליו הוא דווין סמית'. ודווין סמית' יכול להיות רגוע, כי הוא חתום על חוזה מובטח בסך 1.3 מיליון דולר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 אפריל 2016, 13:11

MTA2311 כתב:אף אחד לא פוסל את ההחתמה.
ווימס שחקן טוב מאוד, אבל גם פארמר שחקן טוב מאוד. אנחנו עוד לא יודעים מי ישחק לידו (כרגע הפרסומים בינוניים ביותר), ואנחנו לא יודעים מי יאמן אותו. אז כן, לוקחים הכל בערבון מוגבל. ההנהלה הרוויחה את היחס הזה ביושר.

נכון רק שיש הבדל גדול בין סקפטיות לבנית הקבוצה סביבו לבין ביקורת על השחקן עצמו, כפי שחלק מהאנשים כאן עושים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 08 אפריל 2016, 14:38

זה לא ביקורת על השחקן ,זה פחדים של אוהדים שמרגישים שבמשך שנים חיו בעוני וברחוב ופתאום ביומים מרגישים שזכו בפיס.
יש חשש שלהיתעורר מהחלום ולחזור למציאות שלנו ולראות שחקנים כמו אנואקו מילסאפ הינס.
הרי אנחנו למודי ניסיון,הינו בסרטים האלה כל כך הרבה פעמים,לא קרה שפירסומים או דיווחים על שחקנים מהשורה הראשונה בסוף קרו ונחתו פה ,זה תמיד סתם חלומות.
מה שכן אנחנו בעונות המלפפונים מדברים על שחקנים ועושים סקאוטינג ומדברים על שחקנים שבעינינו יכולים לענין 1את המועדון מבחינת תקציב אבל לא היה איזה שחקן בעל שם דבר באירופה או איזה שם שאירופה רצה אחריו או נאבקנו על כוכבים ,כמו מקרה פארמר או פארגו או רוצסטי ,שהם כוכבים בעינינו או רצונות שלנו .
במקרה ווימס מדובר על שחקנים בלבל אחר מבחינת שם,ווימס זה שם שלא חשבנו שיגיע לפה,אני לא מדבר על יכולת אלא על כסף.
אנחנו תמיד מחתימים את השחקנים על התפר לא את הכוכבים של הקבוצות הגדולות ולא את השחקנים שפרצו ,אלא את השחקנים שבגבול כמו לאנגפורד למשל.
לגבי דילני זה חלום שלי,לא העזתי לחלום או לבקש אותו ועוד יותר ובמיוחד אחרי ווימס,אבל הלוואי, נכון שהוא פוינט גארד ,ויש את מקל אבל אוי לנו שזו תהיה הסיבה שזה השיקול ,הוא יכול לשחק מן סוג של קומבו מתפקיד 2 ,סקורר אדיר ,צעיר בשיא הקרירה ,כמו לאנגפורד רק שדילני בשיא הקרירה ויש לו עוד 3 4 שנים בשיא,זה חלום ,שחקן שלפחות 2 2 וחצי מליון .
לא רואה את זה קורה אבל אם כן זה עצום .
אדם

הודעהעל ידי אדם » 09 אפריל 2016, 20:02

דובי פיק היה נחרץ לגביו גם בטוויטר משו שאם זו רק ידיעה באתר ולא מוגמר הוא לא נוהג לעשות ולציץ בטויטר.
גם בכתבה בוואן הוא כבר דיבר עליו כמוגמר ,ציטט עכשיו רק נותר לשלוח תחוזה ואז תמא הודעה רישמית וסרטון ביצועים.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים