08 אפריל 2016, 11:53
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:מחתימים את סוני ווימס ואנשים לא מרוצים , וסטף קרי נמוך ולוקח זריקות משוגעות , ולברון עף על עצמו , הם לא מתאימים למכבי נקודה , אני מתגעגע להחתמות של היינס ושארמדיני שחקנים צעירים עפ פוטנציאל !!!
אני חושב שאתה פשוט לא קורא את הדברים שכותבים, למעט השורה הראשונה אולי...
ככה רצף התגובות שלך נראה.
08 אפריל 2016, 11:55
Mitelka כתב:אני אסביר לך מה קרה ליוזרים פה. קודם כל - איבוד פרופוקציות. אחרי 30 שנה של הישגים מפוארים קיבלנו שנתיים מהבלהות. כל הטעויות האפשריות נעשו, שחקנים לא ראויים חתמו והבלאגן חגג. אחרי השנה שעברה נשארה הטענה ש"ההפסד לאילת יזעזע ויעשה טוב (גם אני חשבתי ככה)" והיי המטורף מהחתמת פארמר (רוץ לדיון החתימה שלו, הנאה מובטחת) - ושהכל התרסק בפנים אז אנשים שנכוו ברותחין נזהרים בצוננים...זה כבר לא משנה אם זה סטף קרי או סוני ווימס. שום דבר כבר לא מתקבל במינימום חיוביות. ושוב, פרופורציה. לא צריך לצאת בתהלוכות (מקרה פארמר) ולא צריך ללכת לקיצון השני ולבטל את ההחתמה של ווימס (הוא פצוע, מעבר לשיא...). אפשר סתם להגיד שזו החתמה לא רעה בכלל וצריך לחכות להמשך - המשתמשים פה מייצגים בדיוק את מה שעבר על מכבי - מאלופת אירופה לנמושת יורוליג ונטבחת ברוממה. וככה הם מגיבים גם.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
08 אפריל 2016, 11:56
rc4991 כתב:הלוואי שאלה יהיו הצרות של השחקנים שיחתמו כאן
08 אפריל 2016, 12:00
08 אפריל 2016, 12:02
שחף כתב:אני חושב שזה קצת מצחיק לצייר את פאברני או הנדריקס כשחקנים עם שם גדול. אף אחד לא ניסה למכור אותם כשחקנים כאלה, ובמקרה של פאברני היה סימן שאלה גדול לגביו מהרגע שחתם כי היה מדובר על שחקן שלא שיחק שנה וחצי... במקרה שלו הכתובת הייתה על הקיר ומשום מה דני, ניקולה ואבי התעקשו מאוד מאוד לא לקרוא אותה(מעניין מי הרופא שבדק אותו... הזיה). במקרה של הנדריקס, האיש בחיים לא נחשב לשחקן בטופ האירופאי. החתימו אותו במילאנו להחליף את בורוסיס וזרקו אותו אחרי חצי שנה.
אין לך ממש תקדים להחתמה של שחקן מהסוג הזה במכבי. האיש היה לפני שנה בחמישייה ראשונה של היורוליג. לא לפני עשור וחצי. לא יודע איך הוא יראה פה. אבל ההתעסקות הזו נשמעת קצת מוגזמת למרות שאני יכול להבין אחרי העונה האחרונה מאיפה זה בא
08 אפריל 2016, 12:04
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:מחתימים את סוני ווימס ואנשים לא מרוצים , וסטף קרי נמוך ולוקח זריקות משוגעות , ולברון עף על עצמו , הם לא מתאימים למכבי נקודה , אני מתגעגע להחתמות של היינס ושארמדיני שחקנים צעירים עפ פוטנציאל !!!
אני חושב שאתה פשוט לא קורא את הדברים שכותבים, למעט השורה הראשונה אולי...
ככה רצף התגובות שלך נראה.
אני כותב ומתנסך פחות טוב מרובכם וזו עובדה אבל התוכן הוא בסה'כ אותו דבר כמו שאחרים כותבים אז למה תמיד ההערות האלה ?
מה גםשלא בדיוק הגבתי אליך ...
08 אפריל 2016, 12:13
08 אפריל 2016, 12:18
Number8 כתב:הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).
08 אפריל 2016, 12:21
Number8 כתב:הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).
08 אפריל 2016, 12:25
שמואל1 כתב:Number8 כתב:הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).
לפי הפרסום האחרון ב- ONE, מכבי כבר העבירה לסוני ווימס טיוטת חוזה והודעה רשמית צפויה להגיע בימים הקרובים.
את צירבס וקווינסי מילר לא יכולים להחתים עדיין באופן רשמי, ולכן ישמרו את הסיכום עימם על אש קטנה עד בוא הזמן.
08 אפריל 2016, 12:26
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Number8 כתב:הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).
לפי הפרסום האחרון ב- ONE, מכבי כבר העבירה לסוני ווימס טיוטת חוזה והודעה רשמית צפויה להגיע בימים הקרובים.
את צירבס וקווינסי מילר לא יכולים להחתים עדיין באופן רשמי, ולכן ישמרו את הסיכום עימם על אש קטנה עד בוא הזמן.
לא מאמינה שיודיעו גם אם יהיה רשמי (שוב, כמו אידסון)
08 אפריל 2016, 12:28
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Number8 כתב:הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).
היסטואציה עם מילר וצירבס יותר דומה לזו שהייתה עם אידסון (שחקנים תחת חוזה שעוד משחקים).
המצב עם ווימס שונה. הוא מסיים את העונה בעוד מספר ימים ורשאי לחתום.
08 אפריל 2016, 12:29
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Number8 כתב:הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).
היסטואציה עם מילר וצירבס יותר דומה לזו שהייתה עם אידסון (שחקנים תחת חוזה שעוד משחקים).
אבל מכבי עוד לא סיימה את העונה וזה יותר חשוב לה
כל עוד הוא חתום לא ממש אכפת להם מתי הם מודעים, במיוחד שעוד לא התחיל חידוש המנויים
08 אפריל 2016, 12:38
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:למה אתם לוקחים את זה למקום של לפסול? אף אחד כאן לא פוסל שום דבר.
רוי חושד בכך שיש משהו קונספירטיבי מאחורי ההחתמה הזאת. אני לא חושב את זה, אלא בסה"כ לא משתתף בפסטיבל של "השחקן
הכי גדול מאז פארקר שהגיע למכבי", בגלל הסיבות שציינתי.
זה הכל.
בנוסף אני לא לגמרי מבין את איוש העמדות של הסגל שנבנה כאן.
אלה דברים לגיטימיים לגמרי, גם אם היה מגיע לכאן אלכסיי שווד וטומיץ'.
אפשר לחשוב כל דבר על כל החתמה אבל פה באמת מביאים את השם הכי גדול אולי שקיים בשוק בעמדה שלו שאגב היה לו גם משחקים לא רעים באנ בי איי ואנשים לא מרוצים וחושבים על קונספירציות ופבראני ודברים שלא קשורים .
לא ידוע על שום פציעה הוא שחקן אדיר ועוד לא בן 30 , מה רוצים פה אני לא מבין ?
08 אפריל 2016, 12:40
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:[quote="Number8"]הכי עצוב זה שבסוף עם כל הסיכומים והדיבורים יגיע חודש יולי וכל השמות האלה יעשו סיבוב פרסה. לפעמים זה חיסרון שיש הרבה זמן בין הסיכום לחתימה. עוד אפשר לשכנע את השחקנים האלה להתחרט. (כמו מה שהיה עם ג'פרי טיילור, או מה שהיה עם דיאנדרה ג'ורדן ודאלאס).
אבל מכבי עוד לא סיימה את העונה וזה יותר חשוב לה
כל עוד הוא חתום לא ממש אכפת להם מתי הם מודעים, במיוחד שעוד לא התחיל חידוש המנויים
08 אפריל 2016, 12:44
08 אפריל 2016, 12:59
Holiday_Armadillo כתב:אם הם מאמינים שיש עוד סיכוי, קטנצ'יק ככל שיהיה, לזכות באליפות הם לא יודיעו כלום
08 אפריל 2016, 13:11
MTA2311 כתב:אף אחד לא פוסל את ההחתמה.
ווימס שחקן טוב מאוד, אבל גם פארמר שחקן טוב מאוד. אנחנו עוד לא יודעים מי ישחק לידו (כרגע הפרסומים בינוניים ביותר), ואנחנו לא יודעים מי יאמן אותו. אז כן, לוקחים הכל בערבון מוגבל. ההנהלה הרוויחה את היחס הזה ביושר.
08 אפריל 2016, 14:38
09 אפריל 2016, 20:02