01 מרץ 2017, 12:34
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:יתקשו למצוא שחקן טוב מסימפסון? חסרים שחקנים בליגה הסינית שטובים ממנו?
לא צריך להשקיע הרבה כסף בשביל חודשיים.
לא פשוט להביא לפה שחקן לחודשיים בשביל שישחק רק בליגה. שחקנים רציניים לא יקפצו על זה ואם כן, יבקשו שכר גבוה מאוד על החודשיים האלה.
01 מרץ 2017, 12:36
01 מרץ 2017, 12:42
אחדשיודע כתב:הכי טיפשי יהיה עכשיו לרשום שחקן (מבין הקיימים - מילר/סימפסון) על המשבצת האחרונה בליגה. זו התנהלות ביזיונית אפילו בשביל מכבי.
יש למכבי יותר מחודש כדי להחליט מי זה צריך להיות, ואין שום סיבה לקחת החלטה פזיזה מבלי לראות מה כל שחקן יכול לתת.
"גם להביא שחקן לפני הפליאוף מליגה הסינית ולדאוג שהוא ישתלב בקבוצה כמו שצריך זה נושא שצריך להתייחס אליו".
אה, כי עם סימפסון הכל בסדר. הבנתי.
01 מרץ 2017, 12:42
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:יתקשו למצוא שחקן טוב מסימפסון? חסרים שחקנים בליגה הסינית שטובים ממנו?
לא פשוט להביא לפה שחקן לחודשיים בשביל שישחק רק בליגה. שחקנים רציניים לא יקפצו על זה ואם כן, יבקשו שכר גבוה מאוד על החודשיים האלה.
כי הפועל ירושלים לא עשתה את זה עם איליי הולמן? ממש לא קשה להחתים שסיים עונה (מוקדם) ורוצה להרוויח עוד כמה דולרים. ולא, לא צריך לשים שק בשביל זה.
01 מרץ 2017, 12:45
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:הכי טיפשי יהיה עכשיו לרשום שחקן (מבין הקיימים - מילר/סימפסון) על המשבצת האחרונה בליגה. זו התנהלות ביזיונית אפילו בשביל מכבי.
יש למכבי יותר מחודש כדי להחליט מי זה צריך להיות, ואין שום סיבה לקחת החלטה פזיזה מבלי לראות מה כל שחקן יכול לתת.
"גם להביא שחקן לפני הפליאוף מליגה הסינית ולדאוג שהוא ישתלב בקבוצה כמו שצריך זה נושא שצריך להתייחס אליו".
לא יודע, זה שאתה מזכיר את מילר נראה טיפשי לא פחות לדעתי. עד עכשיו לא שרד יותר משני משחקים. זה השחקן שאתה רוצה ללכת איתו למאבקי הפליאוף?
הנקודה לא סימפסון, אלא שחקן שצריך זמן להשתלב בקבוצה. במקרה הזה יצא והחתימו את סימפסון. אז שיתנו לו את הזמן להשתלב. ומסגרת יורוליג , זאת המסגרת הפחות טובה מבין השתיים.
01 מרץ 2017, 12:49
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:יתקשו למצוא שחקן טוב מסימפסון? חסרים שחקנים בליגה הסינית שטובים ממנו?
כי הפועל ירושלים לא עשתה את זה עם איליי הולמן? ממש לא קשה להחתים שסיים עונה (מוקדם) ורוצה להרוויח עוד כמה דולרים. ולא, לא צריך לשים שק בשביל זה.
שחקן ברמה של איליי הולמן זה אפשרי.אני לא כל כך רואה טעם בשחקן ברמה הזו.
אם אני לא טועה ירושלים החתימה אותו ליותר מחודשיים. באפריל להביא שחקן זה הופך לעוד יותר קשה וגם שחקן כמו הולמן יהיה קשה להביא.
01 מרץ 2017, 12:51
01 מרץ 2017, 12:52
01 מרץ 2017, 13:00
roy1000 כתב:toja27 כתב:גבר, ניצחת בהתערבות איתי על רמי הדר , שגם את ההתערבות הזאת עשיתי למען הפיקנטריה בעיקר, להוסיף קצת פלפל ועניין בפורום.כשבתוכי היה ברור שההתערבות נוטה לכיוונך. ואת מספר הפעמים שכאן טעית לא ניתן לספור גם על אצבעות של 10 ידיים, אבל מה אפילו פעם אחת לא הודית. אפילו כשהיה כתוב שחור על גבי לבן שהחברה שבאה לבדוק את וימס היא חברה רשמית, לא הודית בטעות כשבכל אתר חדשות היה רשום אחרת.
היית רוצה להיות חצי "מאותו חבר לא יציב" שלי. הוא לא רואה אותך ממטר בכל אספקט שתבחר.
לא היית שום "טעות" בנושא של ווימס (וזה גם ממש לא מעניין אף אחד החברה הזו), ואני לא טועה גם בנושא של סימפסון. אם יגיע הוא ייכשל.
אתה והחבר שלך טעיתם בכל ויכוח איתי בנושאי כדורסל. החל מהסגל של מכבי דרך גל מקל וכל דבר שטענתם. אל תצמצם את זה לרמי הדר.
לגבי המשפט האחרון - אשמח אם תוכל להרחיב. זה מסוג הקביעות שמסקרנות אותי.
01 מרץ 2017, 13:02
אחדשיודע כתב:שועל כתב:לא מבין למה צריך להביא חיזוק ליורוליג, הם כאילו לא קולטים שזה גמור?
1) לא להתבזות.
2) להפחית עומס.
3) ניצחון ביורוליג שווה 40 אלף אירו.
4) לבחון את ההשתלבות שלו.
01 מרץ 2017, 13:03
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:הכי טיפשי יהיה עכשיו לרשום שחקן (מבין הקיימים - מילר/סימפסון) על המשבצת האחרונה בליגה. זו התנהלות ביזיונית אפילו בשביל מכבי.
לא יודע, זה שאתה מזכיר את מילר נראה טיפשי לא פחות לדעתי. עד עכשיו לא שרד יותר משני משחקים. זה השחקן שאתה רוצה ללכת איתו למאבקי הפליאוף?
הנקודה לא סימפסון, אלא שחקן שצריך זמן להשתלב בקבוצה. במקרה הזה יצא והחתימו את סימפסון. אז שיתנו לו את הזמן להשתלב. ומסגרת יורוליג , זאת המסגרת הפחות טובה מבין השתיים.
מילר הוא אפוציה. אופציה לא משהו, אבל אופציה.
סימפסון הוא אופציה. אופציה לא משהו, אבל אופציה.
אם שניהם יתגלו כלא מספיק טובים לשלבים האחרונים של הליגה - אפשר לנסות להחתים שחקן אחר. זה בדיוק העניין.
אין שום היגיון לרשום שחקן באופן מיידי לליגה רק כי... לא יודע למה. אין שום סיבה.
01 מרץ 2017, 13:05
01 מרץ 2017, 13:11
toja27 כתב:כתבתי לך למה, לדעתי הנימוקים מבוססים על פרקטיקה של השנים האחרונות של מכבי ודרך ההתנהלות שלה.גם לכולם ברור שמכבי לא מתכוונת להחתים אף אחד והיא סומכת על הבראתו של מילר. שום שחקן מליגה הסינית לא יבוא.להסתמך על מילר, בתור אחד, שהראה שהוא לא מסוגל להחזיק יותר משני משחקים ברצף, ובטח שלא במאבקי הפליאוף עם סדרות, נראה לי כמו המעשה הפחות אחראי כאן. כן גם האלטרנטיבה היא סימפסון (מה הסטטיסטיקה שלו בליגה 15 נק' ו10 ריבאונדים?). לא השתכנעת, בסדר.
01 מרץ 2017, 13:13
01 מרץ 2017, 13:13
אחדשיודע כתב:הולמן יותר טוב מכל מה שיש למכבי היום גם יחד האמת (בקו הקדמי). זה עדיף על מה שיש, אם רוצים לזכות בגביע הליגה השני.
ירושלים החתימו אותו בתחילת מרץ, אבל זה לא אומר שמכבי לא יכולה להחתים שחקנים שסיימו נניח פלייאוף בליגת הסינית. או להחתים שחקן באמצע מרץ אפילו, גם אם זה חופף בשבועיים את החוזה של סימפסון.
01 מרץ 2017, 13:16
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:הולמן יותר טוב מכל מה שיש למכבי היום גם יחד האמת (בקו הקדמי). זה עדיף על מה שיש, אם רוצים לזכות בגביע הליגה השני.
ירושלים החתימו אותו בתחילת מרץ, אבל זה לא אומר שמכבי לא יכולה להחתים שחקנים שסיימו נניח פלייאוף בליגת הסינית. או להחתים שחקן באמצע מרץ אפילו, גם אם זה חופף בשבועיים את החוזה של סימפסון.
הרף של מה שיש הוא מאוד נמוך. לא חושב שזו נקודת התייחסות ראויה.
יש הבדל בין מרץ לאפריל. אני לא זוכר הרבה מקרים של שחקן רציני שהגיע לאירופה באפריל. אני גם לא רואה סיכוי סביר שמכבי תביא עוד שחקן בעוד שבועיים.
01 מרץ 2017, 13:16
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:כתבתי לך למה, לדעתי הנימוקים מבוססים על פרקטיקה של השנים האחרונות של מכבי ודרך ההתנהלות שלה.גם לכולם ברור שמכבי לא מתכוונת להחתים אף אחד והיא סומכת על הבראתו של מילר. שום שחקן מליגה הסינית לא יבוא.להסתמך על מילר, בתור אחד, שהראה שהוא לא מסוגל להחזיק יותר משני משחקים ברצף, ובטח שלא במאבקי הפליאוף עם סדרות, נראה לי כמו המעשה הפחות אחראי כאן. כן גם האלטרנטיבה היא סימפסון (מה הסטטיסטיקה שלו בליגה 15 נק' ו10 ריבאונדים?). לא השתכנעת, בסדר.
מה כתבת? שהיורוליג הוא לא מקום מספיק טוב להשתלב? כי לא יהיו לו עוד חודשיים של משחקי ליגה לאחר מכן (אם ימשיך)?
החודש הקרוב אמור להיות אינדקציה אם הוא בכלל מתאים ברמה, אם הוא מתאים בסגנון לשחקנים שלצידו - ואת זה אפשר לבחון טוב מאוד ביורוליג. עוד חודש של משחקי ליגה חסרי משמעות לא יעשו את ההבדל מבחינת השתלבות שלו.
שחקן מהליגה הסינית אולי לא יבוא, אבל תיאורטית יכול להגיע. אין שום טעם לבטל את האפשרות הזאת חודש וחצי לפני המועד האחרון לרישום שחקנים בליגה, רק כי בא לך לרשום את סימפסון האימתני באופן מיידי לליגה.
01 מרץ 2017, 13:19
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:הולמן יותר טוב מכל מה שיש למכבי היום גם יחד האמת (בקו הקדמי). זה עדיף על מה שיש, אם רוצים לזכות בגביע הליגה השני.
הרף של מה שיש הוא מאוד נמוך. לא חושב שזו נקודת התייחסות ראויה.
יש הבדל בין מרץ לאפריל. אני לא זוכר הרבה מקרים של שחקן רציני שהגיע לאירופה באפריל. אני גם לא רואה סיכוי סביר שמכבי תביא עוד שחקן בעוד שבועיים.
איך אני אוהב שאתה קובע עובדות...
מה ההבדל אם מכבי תביא שחקן בסוף מרץ (שהפלייאוף בסיין מסתיים) לבין אם היא תביא אותו עכשיו? כמעט ואין.
לא אידאלי כמובן, כמו שלהביא שחקן עכשיו לא אידאלי, אבל אם צריך - צריך.
הרף של עכשיו זה הדבר היחידי שחשוב, אגב. זאת נקודת ההשוואה היחידה שרלוונטית.
01 מרץ 2017, 13:22
01 מרץ 2017, 13:23
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:כתבתי לך למה, לדעתי הנימוקים מבוססים על פרקטיקה של השנים האחרונות של מכבי ודרך ההתנהלות שלה.גם לכולם ברור שמכבי לא מתכוונת להחתים אף אחד והיא סומכת על הבראתו של מילר. שום שחקן מליגה הסינית לא יבוא.להסתמך על מילר, בתור אחד, שהראה שהוא לא מסוגל להחזיק יותר משני משחקים ברצף, ובטח שלא במאבקי הפליאוף עם סדרות, נראה לי כמו המעשה הפחות אחראי כאן. כן גם האלטרנטיבה היא סימפסון (מה הסטטיסטיקה שלו בליגה 15 נק' ו10 ריבאונדים?). לא השתכנעת, בסדר.
מה כתבת? שהיורוליג הוא לא מקום מספיק טוב להשתלב? כי לא יהיו לו עוד חודשיים של משחקי ליגה לאחר מכן (אם ימשיך)?
החודש הקרוב אמור להיות אינדקציה אם הוא בכלל מתאים ברמה, אם הוא מתאים בסגנון לשחקנים שלצידו - ואת זה אפשר לבחון טוב מאוד ביורוליג. עוד חודש של משחקי ליגה חסרי משמעות לא יעשו את ההבדל מבחינת השתלבות שלו.
שחקן מהליגה הסינית אולי לא יבוא, אבל תיאורטית יכול להגיע. אין שום טעם לבטל את האפשרות הזאת חודש וחצי לפני המועד האחרון לרישום שחקנים בליגה, רק כי בא לך לרשום את סימפסון האימתני באופן מיידי לליגה.
כן, את כל מה שאתה כותב , אתה כותב על איזו מכבי אחרת מיקום אחר. לא על מכבי שאנחנו ראינו בשנים האחרונות. כמו שהתרשמתי ממכבי של השנים האחרונות ודרך ההתנהלות שלה זה מה שיקרה: סימפסון ישחק ביורוליג, ואם לא ירשים (ובתור שחקן שלא שיחק במסגרת זו אף פעם, מגיע לקבוצה חדשה באמצע העונה- כל הסיכויים לרעתו) מכבי חותכים אותו כי מקבלים חדשות מעודדות על מילר. מילר מגיע ונפצע במשחק השני ברבע הגמר . עכשיו נשארת בלי שחקן לפליאוף עם הסגל הקצר של מכבי. וכן אפשרויות תיאוריטיות תמיד קיימות. אבל אנחנו מדברים כאן על תכל'ס בשטח מה שיקרה. מכבי לא החתימה אף שחקן עד כה מהליגה הסינית ואני מאוד מתקשה להאמין שהיא תחתים משם אחד בסוף העונה.