פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יש חיזוק: דיימון סימפסון על סף חתימה במכבי ת"א

01 מרץ 2017, 12:34

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:יתקשו למצוא שחקן טוב מסימפסון? חסרים שחקנים בליגה הסינית שטובים ממנו?
לא צריך להשקיע הרבה כסף בשביל חודשיים.

לא פשוט להביא לפה שחקן לחודשיים בשביל שישחק רק בליגה. שחקנים רציניים לא יקפצו על זה ואם כן, יבקשו שכר גבוה מאוד על החודשיים האלה.

כי הפועל ירושלים לא עשתה את זה עם איליי הולמן? ממש לא קשה להחתים שסיים עונה (מוקדם) ורוצה להרוויח עוד כמה דולרים. ולא, לא צריך לשים שק בשביל זה.

01 מרץ 2017, 12:36

אני לא מבין מה הטעם בלכלות את הזמן לדון בהחתמה הזאת , זה מעניין כמו שהבחור הזה היה חותם בנס ציונה בשביל כוס שוקו ולחמנייה.

שמעון,פדרמן,אבן,פנאן,ניקולה - זה לא ייגמר עד שתתפטר.

01 מרץ 2017, 12:42

אחדשיודע כתב:הכי טיפשי יהיה עכשיו לרשום שחקן (מבין הקיימים - מילר/סימפסון) על המשבצת האחרונה בליגה. זו התנהלות ביזיונית אפילו בשביל מכבי.
יש למכבי יותר מחודש כדי להחליט מי זה צריך להיות, ואין שום סיבה לקחת החלטה פזיזה מבלי לראות מה כל שחקן יכול לתת.

"גם להביא שחקן לפני הפליאוף מליגה הסינית ולדאוג שהוא ישתלב בקבוצה כמו שצריך זה נושא שצריך להתייחס אליו".
אה, כי עם סימפסון הכל בסדר. הבנתי.

לא יודע, זה שאתה מזכיר את מילר נראה טיפשי לא פחות לדעתי. עד עכשיו לא שרד יותר משני משחקים. זה השחקן שאתה רוצה ללכת איתו למאבקי הפליאוף?

הנקודה לא סימפסון, אלא שחקן שצריך זמן להשתלב בקבוצה. במקרה הזה יצא והחתימו את סימפסון. אז שיתנו לו את הזמן להשתלב. ומסגרת יורוליג , זאת המסגרת הפחות טובה מבין השתיים.

01 מרץ 2017, 12:42

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:יתקשו למצוא שחקן טוב מסימפסון? חסרים שחקנים בליגה הסינית שטובים ממנו?

לא פשוט להביא לפה שחקן לחודשיים בשביל שישחק רק בליגה. שחקנים רציניים לא יקפצו על זה ואם כן, יבקשו שכר גבוה מאוד על החודשיים האלה.

כי הפועל ירושלים לא עשתה את זה עם איליי הולמן? ממש לא קשה להחתים שסיים עונה (מוקדם) ורוצה להרוויח עוד כמה דולרים. ולא, לא צריך לשים שק בשביל זה.

שחקן ברמה של איליי הולמן זה אפשרי.אני לא כל כך רואה טעם בשחקן ברמה הזו.
אם אני לא טועה ירושלים החתימה אותו ליותר מחודשיים. באפריל להביא שחקן זה הופך לעוד יותר קשה וגם שחקן כמו הולמן יהיה קשה להביא.

01 מרץ 2017, 12:45

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:הכי טיפשי יהיה עכשיו לרשום שחקן (מבין הקיימים - מילר/סימפסון) על המשבצת האחרונה בליגה. זו התנהלות ביזיונית אפילו בשביל מכבי.
יש למכבי יותר מחודש כדי להחליט מי זה צריך להיות, ואין שום סיבה לקחת החלטה פזיזה מבלי לראות מה כל שחקן יכול לתת.

"גם להביא שחקן לפני הפליאוף מליגה הסינית ולדאוג שהוא ישתלב בקבוצה כמו שצריך זה נושא שצריך להתייחס אליו".

לא יודע, זה שאתה מזכיר את מילר נראה טיפשי לא פחות לדעתי. עד עכשיו לא שרד יותר משני משחקים. זה השחקן שאתה רוצה ללכת איתו למאבקי הפליאוף?

הנקודה לא סימפסון, אלא שחקן שצריך זמן להשתלב בקבוצה. במקרה הזה יצא והחתימו את סימפסון. אז שיתנו לו את הזמן להשתלב. ומסגרת יורוליג , זאת המסגרת הפחות טובה מבין השתיים.

מילר הוא אפוציה. אופציה לא משהו, אבל אופציה.
סימפסון הוא אופציה. אופציה לא משהו, אבל אופציה.

אם שניהם יתגלו כלא מספיק טובים לשלבים האחרונים של הליגה - אפשר לנסות להחתים שחקן אחר. זה בדיוק העניין.
אין שום היגיון לרשום שחקן באופן מיידי לליגה רק כי... לא יודע למה. אין שום סיבה.

01 מרץ 2017, 12:49

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:

שחקן ברמה של איליי הולמן זה אפשרי.אני לא כל כך רואה טעם בשחקן ברמה הזו.
אם אני לא טועה ירושלים החתימה אותו ליותר מחודשיים. באפריל להביא שחקן זה הופך לעוד יותר קשה וגם שחקן כמו הולמן יהיה קשה להביא.

הולמן יותר טוב מכל מה שיש למכבי היום גם יחד האמת (בקו הקדמי). זה עדיף על מה שיש, אם רוצים לזכות בגביע הליגה השני.
ירושלים החתימו אותו בתחילת מרץ, אבל זה לא אומר שמכבי לא יכולה להחתים שחקנים שסיימו נניח פלייאוף בליגת הסינית. או להחתים שחקן באמצע מרץ אפילו, גם אם זה חופף בשבועיים את החוזה של סימפסון.

01 מרץ 2017, 12:51

זאת תחרות ההגזמות פה?

01 מרץ 2017, 12:52

הולמן? לא. יותר טוב מכל האפסים של מכבי בקו הקדמי.
והוא לא טוב כל כך.

01 מרץ 2017, 13:00

roy1000 כתב:
toja27 כתב:גבר, ניצחת בהתערבות איתי על רמי הדר , שגם את ההתערבות הזאת עשיתי למען הפיקנטריה בעיקר, להוסיף קצת פלפל ועניין בפורום.כשבתוכי היה ברור שההתערבות נוטה לכיוונך. ואת מספר הפעמים שכאן טעית לא ניתן לספור גם על אצבעות של 10 ידיים, אבל מה אפילו פעם אחת לא הודית. אפילו כשהיה כתוב שחור על גבי לבן שהחברה שבאה לבדוק את וימס היא חברה רשמית, לא הודית בטעות כשבכל אתר חדשות היה רשום אחרת.

היית רוצה להיות חצי "מאותו חבר לא יציב" שלי. הוא לא רואה אותך ממטר בכל אספקט שתבחר.

לא היית שום "טעות" בנושא של ווימס (וזה גם ממש לא מעניין אף אחד החברה הזו), ואני לא טועה גם בנושא של סימפסון. אם יגיע הוא ייכשל.

אתה והחבר שלך טעיתם בכל ויכוח איתי בנושאי כדורסל. החל מהסגל של מכבי דרך גל מקל וכל דבר שטענתם. אל תצמצם את זה לרמי הדר.

לגבי המשפט האחרון - אשמח אם תוכל להרחיב. זה מסוג הקביעות שמסקרנות אותי.

אתה הבנאדם הכי לא יציב פה בפורום, ועסוק כל היום באיבחוני ברה"ן של אחרים.

אמרת שטויות כמו "גל מקל לא ייקלע סל 3 ביורוליג", "לא יגיע ל-40% מ-2". מקל נתן עונה רעה (10 דק' למשחק לרכז הפותח שלנו), ועדיין טעית באינספור סעיפים. חתיכת הישג. "מקל טוב לקרית גת" לפני שהביא גביע זו רק הסוכריה האחרונה שלך, ובדיעבד אתה אומר שמקל "שחקן ליגה מעולה" רק כעוד דרך לומר שהוא גרוע ליורוליג, במקום להודות בעוד טעות שלך. מזל שהוא היה צריך לתת רק 4 עונות טובות עם תארים לפני שהיית מוכן "להודות" בביצועים שלו בליגה המקומית. תן לי לנחש ניחוש מושכל שכשמקל לא יהיה טוב בליגה, אתה תעשה אחורה פנה.

האינטרס שלך לשים את מקל במרכז מובן אבל הוא לא האישיו, זה פאטיש שלך הרבה יותר משזה של כל עוד אחד אחר, כולל אותי. יש את הסיפור של ווימס (שרק בראש שלך קשור לבת של פדרמן). רייס. היקמן. בלאט. אינגלס ששתית לו את הדם. ועוד אלף ואחת הצהרות מופרכות שלך שנזרקו לחלל האוויר במרוצת השנים. אפילו "בשביל מקום 8 ביורוליג צריך 19 נצחונות" בדרך להתנפץ לך בפנים ויש לי ניחוש מושכל #2 - אנחנו לא נשמע אותך מודה בטעות.

כמו שטוז'ה הסביר לפניי - הכי קל להיות רוי מהפורום, סיכוי של 90% שכל דבר מחורבן שתזרוק לאוויר יתפוס כל עוד מכבי מתנהלת כמו שהיא מתנהלת בשנים האחרונות. אתה לא מפגין שום יכולת ניתוח מיוחדת.

צחקתי בקול מהמשוואה שניסית ליצור בה על מנת להאפיל עלייך צריך לזכות בנובל. מתיישב בול על הנרקסיזם החולני שלך.

01 מרץ 2017, 13:02

גם לי הסימפסון הזה מרגיש כמו אופייבו, מגי ושות' #435435636536.

אבל אלה סיבות הגיוניות:
אחדשיודע כתב:
שועל כתב:לא מבין למה צריך להביא חיזוק ליורוליג, הם כאילו לא קולטים שזה גמור?

1) לא להתבזות.
2) להפחית עומס.
3) ניצחון ביורוליג שווה 40 אלף אירו.
4) לבחון את ההשתלבות שלו.

01 מרץ 2017, 13:03

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:

מילר הוא אפוציה. אופציה לא משהו, אבל אופציה.
סימפסון הוא אופציה. אופציה לא משהו, אבל אופציה.

אם שניהם יתגלו כלא מספיק טובים לשלבים האחרונים של הליגה - אפשר לנסות להחתים שחקן אחר. זה בדיוק העניין.
אין שום היגיון לרשום שחקן באופן מיידי לליגה רק כי... לא יודע למה. אין שום סיבה.

כתבתי לך למה, לדעתי הנימוקים מבוססים על פרקטיקה של השנים האחרונות של מכבי ודרך ההתנהלות שלה.גם לכולם ברור שמכבי לא מתכוונת להחתים אף אחד והיא סומכת על הבראתו של מילר. שום שחקן מליגה הסינית לא יבוא.להסתמך על מילר, בתור אחד, שהראה שהוא לא מסוגל להחזיק יותר משני משחקים ברצף, ובטח שלא במאבקי הפליאוף עם סדרות, נראה לי כמו המעשה הפחות אחראי כאן. כן גם האלטרנטיבה היא סימפסון (מה הסטטיסטיקה שלו בליגה 15 נק' ו10 ריבאונדים?). לא השתכנעת, בסדר.

01 מרץ 2017, 13:05

זה היה היום האחרון לרישום שחקנים ביורוליג..

01 מרץ 2017, 13:11

toja27 כתב:כתבתי לך למה, לדעתי הנימוקים מבוססים על פרקטיקה של השנים האחרונות של מכבי ודרך ההתנהלות שלה.גם לכולם ברור שמכבי לא מתכוונת להחתים אף אחד והיא סומכת על הבראתו של מילר. שום שחקן מליגה הסינית לא יבוא.להסתמך על מילר, בתור אחד, שהראה שהוא לא מסוגל להחזיק יותר משני משחקים ברצף, ובטח שלא במאבקי הפליאוף עם סדרות, נראה לי כמו המעשה הפחות אחראי כאן. כן גם האלטרנטיבה היא סימפסון (מה הסטטיסטיקה שלו בליגה 15 נק' ו10 ריבאונדים?). לא השתכנעת, בסדר.

מה כתבת? שהיורוליג הוא לא מקום מספיק טוב להשתלב? כי לא יהיו לו עוד חודשיים של משחקי ליגה לאחר מכן (אם ימשיך)?
החודש הקרוב אמור להיות אינדקציה אם הוא בכלל מתאים ברמה, אם הוא מתאים בסגנון לשחקנים שלצידו - ואת זה אפשר לבחון טוב מאוד ביורוליג. עוד חודש של משחקי ליגה חסרי משמעות לא יעשו את ההבדל מבחינת השתלבות שלו.

שחקן מהליגה הסינית אולי לא יבוא, אבל תיאורטית יכול להגיע. מילר אולי לא יחלים, ואולי עדיף שלא לרשום אותו, אבל תיאורטית יכול להועיל יותר מסימפסון. אין שום טעם לסגור את המכסה חודש וחצי לפני המועד האחרון לרישום שחקנים בליגה, רק כי בא לך לרשום את סימפסון האימתני באופן מיידי לליגה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 01 מרץ 2017, 13:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: יש חיזוק: דיימון סימפסון חתם לחודש במכבי ת"א

01 מרץ 2017, 13:13

סימפסון לא נרשם לליגה, רק ליורוליג

01 מרץ 2017, 13:13

אחדשיודע כתב:הולמן יותר טוב מכל מה שיש למכבי היום גם יחד האמת (בקו הקדמי). זה עדיף על מה שיש, אם רוצים לזכות בגביע הליגה השני.
ירושלים החתימו אותו בתחילת מרץ, אבל זה לא אומר שמכבי לא יכולה להחתים שחקנים שסיימו נניח פלייאוף בליגת הסינית. או להחתים שחקן באמצע מרץ אפילו, גם אם זה חופף בשבועיים את החוזה של סימפסון.

הרף של מה שיש הוא מאוד נמוך. לא חושב שזו נקודת התייחסות ראויה.

יש הבדל בין מרץ לאפריל. אני לא זוכר הרבה מקרים של שחקן רציני שהגיע לאירופה באפריל. אני גם לא רואה סיכוי סביר שמכבי תביא עוד שחקן בעוד שבועיים.

01 מרץ 2017, 13:16

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:הולמן יותר טוב מכל מה שיש למכבי היום גם יחד האמת (בקו הקדמי). זה עדיף על מה שיש, אם רוצים לזכות בגביע הליגה השני.

יש הבדל בין מרץ לאפריל. אני לא זוכר הרבה מקרים של שחקן רציני שהגיע לאירופה באפריל. אני גם לא רואה סיכוי סביר שמכבי תביא עוד שחקן בעוד שבועיים.

איך אני אוהב שאתה קובע עובדות...
מה ההבדל אם מכבי תביא שחקן בסוף מרץ (שהפלייאוף בסיין מסתיים) לבין אם היא תביא אותו עכשיו? כמעט ואין.
לא אידאלי כמובן, כמו שלהביא שחקן עכשיו לא אידאלי, אבל אם צריך - צריך.

הרף של עכשיו זה הדבר היחידי שחשוב, אגב. זאת נקודת ההשוואה היחידה שרלוונטית.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 01 מרץ 2017, 13:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 מרץ 2017, 13:16

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:כתבתי לך למה, לדעתי הנימוקים מבוססים על פרקטיקה של השנים האחרונות של מכבי ודרך ההתנהלות שלה.גם לכולם ברור שמכבי לא מתכוונת להחתים אף אחד והיא סומכת על הבראתו של מילר. שום שחקן מליגה הסינית לא יבוא.להסתמך על מילר, בתור אחד, שהראה שהוא לא מסוגל להחזיק יותר משני משחקים ברצף, ובטח שלא במאבקי הפליאוף עם סדרות, נראה לי כמו המעשה הפחות אחראי כאן. כן גם האלטרנטיבה היא סימפסון (מה הסטטיסטיקה שלו בליגה 15 נק' ו10 ריבאונדים?). לא השתכנעת, בסדר.

מה כתבת? שהיורוליג הוא לא מקום מספיק טוב להשתלב? כי לא יהיו לו עוד חודשיים של משחקי ליגה לאחר מכן (אם ימשיך)?
החודש הקרוב אמור להיות אינדקציה אם הוא בכלל מתאים ברמה, אם הוא מתאים בסגנון לשחקנים שלצידו - ואת זה אפשר לבחון טוב מאוד ביורוליג. עוד חודש של משחקי ליגה חסרי משמעות לא יעשו את ההבדל מבחינת השתלבות שלו.

שחקן מהליגה הסינית אולי לא יבוא, אבל תיאורטית יכול להגיע. אין שום טעם לבטל את האפשרות הזאת חודש וחצי לפני המועד האחרון לרישום שחקנים בליגה, רק כי בא לך לרשום את סימפסון האימתני באופן מיידי לליגה.

כן, את כל מה שאתה כותב , אתה כותב על איזו מכבי אחרת מיקום אחר. לא על מכבי שאנחנו ראינו בשנים האחרונות. כמו שהתרשמתי ממכבי של השנים האחרונות ודרך ההתנהלות שלה זה מה שיקרה: סימפסון ישחק ביורוליג, ואם לא ירשים (ובתור שחקן שלא שיחק במסגרת זו אף פעם, מגיע לקבוצה חדשה באמצע העונה- כל הסיכויים לרעתו) מכבי חותכים אותו כי מקבלים חדשות מעודדות על מילר. מילר מגיע ונפצע במשחק השני ברבע הגמר . עכשיו נשארת בלי שחקן לפליאוף עם הסגל הקצר של מכבי. וכן אפשרויות תיאוריטיות תמיד קיימות. אבל אנחנו מדברים כאן על תכל'ס בשטח מה שיקרה. מכבי לא החתימה אף שחקן עד כה מהליגה הסינית ואני מאוד מתקשה להאמין שהיא תחתים משם אחד בסוף העונה.

01 מרץ 2017, 13:19

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:

איך אני אוהב שאתה קובע עובדות...
מה ההבדל אם מכבי תביא שחקן בסוף מרץ (שהפלייאוף בסיין מסתיים) לבין אם היא תביא אותו עכשיו? כמעט ואין.
לא אידאלי כמובן, כמו שלהביא שחקן עכשיו לא אידאלי, אבל אם צריך - צריך.

הרף של עכשיו זה הדבר היחידי שחשוב, אגב. זאת נקודת ההשוואה היחידה שרלוונטית.

אני לא קובע עובדות. העולם קובע את העובדות. ולכן אני אשאל שוב - האם הגיעו שחקנים משמעותיים לאירופה באפריל? האם יש לזה תקדים? אני יודע שבמרץ עדיין מגיעים שחקנים אבל אני לא יודע שחקנים שהגיעו באפריל.

Re: יש חיזוק: דיימון סימפסון חתם לחודש במכבי ת"א

01 מרץ 2017, 13:22

הוא לא צריך לתת 30+20. יבחנו אותו בפרספקטיבה לליגה. מסוגל לקחת ריבאונד? עושה עבודה טובה יותר בהגנה משגב וקולטון? לא נגר כמו שניהם? זה הכל.

01 מרץ 2017, 13:23

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

שחקן מהליגה הסינית אולי לא יבוא, אבל תיאורטית יכול להגיע. אין שום טעם לבטל את האפשרות הזאת חודש וחצי לפני המועד האחרון לרישום שחקנים בליגה, רק כי בא לך לרשום את סימפסון האימתני באופן מיידי לליגה.

כן, את כל מה שאתה כותב , אתה כותב על איזו מכבי אחרת מיקום אחר. לא על מכבי שאנחנו ראינו בשנים האחרונות. כמו שהתרשמתי ממכבי של השנים האחרונות ודרך ההתנהלות שלה זה מה שיקרה: סימפסון ישחק ביורוליג, ואם לא ירשים (ובתור שחקן שלא שיחק במסגרת זו אף פעם, מגיע לקבוצה חדשה באמצע העונה- כל הסיכויים לרעתו) מכבי חותכים אותו כי מקבלים חדשות מעודדות על מילר. מילר מגיע ונפצע במשחק השני ברבע הגמר . עכשיו נשארת בלי שחקן לפליאוף עם הסגל הקצר של מכבי. וכן אפשרויות תיאוריטיות תמיד קיימות. אבל אנחנו מדברים כאן על תכל'ס בשטח מה שיקרה. מכבי לא החתימה אף שחקן עד כה מהליגה הסינית ואני מאוד מתקשה להאמין שהיא תחתים משם אחד בסוף העונה.

כמה שנים כבר קיימת הליגה הסינית במתכונתה הנוכחית (ששחקנים בכירים חותמים שם) שאתה מציין בכלל שמכבי אף פעם לא החתימה שחקנים משם? שנים ספורות. מכבי גם אף פעם לא עפה בשלב המוקדם של היורוליג, עד העונה שעברה. תמיד יש פעם ראשונה.

אני אף פעם לא אמרתי שעדיף לרשום את מילר, אני אגב הייתי מעדיף שלא ישחק בכלל העונה (וציינתי זאת בתחילת הת'רד), אמרתי שאין שום סיבה לרשום את סימפסון מבלי לבחון את ההשתלבות שלו. מה זה ייתן לך לרשום אותו עכשיו אם הוא למשל יתבזה ביורוליג (בתרחיש הגרוע)? למה לא לבחון את השחקן קודם? מה הלחץ? אם הוא לא ירשים, אפילו קצת, אז גם לא מגיע לו שיאריכו לו את החוזה.
פרסם תגובה