roy1000 כתב:toja27 כתב:גבר, ניצחת בהתערבות איתי על רמי הדר , שגם את ההתערבות הזאת עשיתי למען הפיקנטריה בעיקר, להוסיף קצת פלפל ועניין בפורום.כשבתוכי היה ברור שההתערבות נוטה לכיוונך. ואת מספר הפעמים שכאן טעית לא ניתן לספור גם על אצבעות של 10 ידיים, אבל מה אפילו פעם אחת לא הודית. אפילו כשהיה כתוב שחור על גבי לבן שהחברה שבאה לבדוק את וימס היא חברה רשמית, לא הודית בטעות כשבכל אתר חדשות היה רשום אחרת.
היית רוצה להיות חצי "מאותו חבר לא יציב" שלי. הוא לא רואה אותך ממטר בכל אספקט שתבחר.
לא היית שום "טעות" בנושא של ווימס (וזה גם ממש לא מעניין אף אחד החברה הזו), ואני לא טועה גם בנושא של סימפסון. אם יגיע הוא ייכשל.
אתה והחבר שלך טעיתם בכל ויכוח איתי בנושאי כדורסל. החל מהסגל של מכבי דרך גל מקל וכל דבר שטענתם. אל תצמצם את זה לרמי הדר.
לגבי המשפט האחרון - אשמח אם תוכל להרחיב. זה מסוג הקביעות שמסקרנות אותי.
אתה הבנאדם הכי לא יציב פה בפורום, ועסוק כל היום באיבחוני ברה"ן של אחרים.
אמרת שטויות כמו "גל מקל לא ייקלע סל 3 ביורוליג", "לא יגיע ל-40% מ-2". מקל נתן עונה רעה (10 דק' למשחק לרכז הפותח שלנו), ועדיין טעית באינספור סעיפים. חתיכת הישג. "מקל טוב לקרית גת" לפני שהביא גביע זו רק הסוכריה האחרונה שלך, ובדיעבד אתה אומר שמקל "שחקן ליגה מעולה" רק כעוד דרך לומר שהוא גרוע ליורוליג, במקום להודות בעוד טעות שלך. מזל שהוא היה צריך לתת רק 4 עונות טובות עם תארים לפני שהיית מוכן "להודות" בביצועים שלו בליגה המקומית. תן לי לנחש ניחוש מושכל שכשמקל לא יהיה טוב בליגה, אתה תעשה אחורה פנה.
האינטרס שלך לשים את מקל במרכז מובן אבל הוא לא האישיו, זה פאטיש שלך הרבה יותר משזה של כל עוד אחד אחר, כולל אותי. יש את הסיפור של ווימס (שרק בראש שלך קשור לבת של פדרמן). רייס. היקמן. בלאט. אינגלס ששתית לו את הדם. ועוד אלף ואחת הצהרות מופרכות שלך שנזרקו לחלל האוויר במרוצת השנים. אפילו "בשביל מקום 8 ביורוליג צריך 19 נצחונות" בדרך להתנפץ לך בפנים ויש לי ניחוש מושכל #2 - אנחנו לא נשמע אותך מודה בטעות.
כמו שטוז'ה הסביר לפניי - הכי קל להיות רוי מהפורום, סיכוי של 90% שכל דבר מחורבן שתזרוק לאוויר יתפוס כל עוד מכבי מתנהלת כמו שהיא מתנהלת בשנים האחרונות. אתה לא מפגין שום יכולת ניתוח מיוחדת.
צחקתי בקול מהמשוואה שניסית ליצור בה על מנת להאפיל עלייך צריך לזכות בנובל. מתיישב בול על הנרקסיזם החולני שלך.