המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כמו שהאוזמן אמר אתמול
אם מכבי לא מסוגלים להבטיח לו דקות (והם לא מסוגלים), שיתנו לו לצאת בהשאלה
חוץ מבורשטיין עשינו את זה עם כל שחקן ישראלי דומיננטי שהיה לנו
הכל ''היה לטובתו'' גם השנה, זה עדיין לא שם מבחינתו וזה בסדר, הוא יכול להרשות לעצמו שנת השאלה שבה הוא יטחן דקות
דונצ'יץ' הוא לא וגם זה בסדר
אין מה להתעקש, זה מטופש
ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:Adam כתב:מקווה מאוד שזוסמן יושאל. באמת שאין סיבה להחזיק אותו כאן בכוח כשידוע שמכבי יכולה לתת לו במקסימום 20 דקות בליגה (במקרה הטוב).
אצל בית הלחמי (שידוע כאחד שמפרגן מאוד לישראלים בדקות) הוא יוכל להתפתח כשחקן ולקבל ביטחון ומכסת דקות בלתי מוגבלת (בהתאם ליכולתו).
תראו איך עונה אחת עזרה לנמרוד לוי באשדוד אצל גרינברג. אני מקווה שזה יבוא לידי ביטוי כמובן גם במכבי (לפחות בליגה).
יותר מזה, במכבי הוא יהיה גג שחקן שעומד בפינה מחכה לפירור, זורק שלשה ובהתאם לזה מקבל דקות משחק, אותו הדבר עשו עם משעור ואכלו לקרדה. בגליל אולי לפחות הוא יוכל לקחת שחקן לסל, לעזור בהובלת הכדור, לשמור על כוכב היריבה, לשחק פיק נ רול, ללמוד לקלוע תוך תנועה, להיות בדקות קריטיות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא יכל לעשות את זה במכבי. עניין של ביטחון.
לא יכל לעשות את זה במכבי כי במכבי שמו אותו בפינה, ילד טוב, עשה מה שהמאמן אמר לו. תעמוד שם בצד וחכה לכדור לשלשה. זאת בדיוק הטעות שעשו עם משעור, לפחות פה לזוסמן יש יתרון כי יש לו יד, אבל הוא מביא כל כל הרבה לשולחן שזה סתם בזבוז בשבילו להיות אך ורק d&3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:זה היה שווה יותר את הצ'אנס הקיץ וזה עדיין לא עבד
זה גם אגואיסטי כלפי זוסמן
תנו לו ללכת לשנה ואם מקבלים ממנו קריירה כמו של כספי וליאור שגם יצאו לגליל לשנה, כולנו נקנה את זה
אין צורך להתעקש סתם ולנסות למצוא פאזל נכון לזוסמן, הוא עדיין לא שווה שפאזלים יותאמו סביבו
בתקווה שבעתיד (אחרי תקופת השאלה) הוא יהיה שווה את זה
Holiday_Armadillo כתב:לזוסמן יש יותר שאיפות משגב, לוי, זלמנסון, אלטיט או בוכמן ובשביל זה הוא צריך עונה אחת של משחק קבוע
לא עונה של ''אני אקבל דקות או לא'' או ''למה רק ליגה ולא יורוליג'' או תקשורת שלא מפסיקה לשאול למה הוא לא משחק
הוא צריך שקט והוא צריך לשחק
לפחות את אחד מהם הוא לא ייקבל במכבי
שוב, לטווח הארוך, אין מה להתעקש שהוא יישאר השנה
זה בעיקר אגואיסטי כלפיו וגם מראה חשיבה לטווח קצר של מכבי, אתה לא משאיר שחקן כזה בגלל ''חוקים דרקוניים''
אם הם רואים בו פוטנציאל אמיתי להיות ישראלי בכיר בקבוצה להרבה שנים הם יתנו לו ללכת לשנה אחת שבה הם ללא ספק ייסתדרו בלעדיו
Rampel כתב:לא ברור לי למה לכולם כל כך ברור שזוס יושאל לגליל. אל תשכחו שהאלטרנטיבה שלו מבחינת מכבי היא קולשוב, אני לגמרי יכול לראות אותו משחק בסוף אצל צביקה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:לזוסמן יש יותר שאיפות משגב, לוי, זלמנסון, אלטיט או בוכמן ובשביל זה הוא צריך עונה אחת של משחק קבוע
לא עונה של ''אני אקבל דקות או לא'' או ''למה רק ליגה ולא יורוליג'' או תקשורת שלא מפסיקה לשאול למה הוא לא משחק
זה בעיקר אגואיסטי כלפיו וגם מראה חשיבה לטווח קצר של מכבי, אתה לא משאיר שחקן כזה בגלל ''חוקים דרקוניים''
אם הם רואים בו פוטנציאל אמיתי להיות ישראלי בכיר בקבוצה להרבה שנים הם יתנו לו ללכת לשנה אחת שבה הם ללא ספק ייסתדרו בלעדיו
אין לי בעיה עקרונית עם זה.
המשמעות מבחינתי היא שאם זוסמן עוזב- אני מחזק את הסגל בשחקן זר, ופה זה כבר החלטה אסטרטגית, כי זה אומר שזר אחד יישב בחוץ העונה.
אף ישראלי לא יתרום למכבי כמו זוסמן, ככה שאם מוותרים עליו- זה אומר שצריך ללכת לכיוון של זר, שיכול להיות משמעותי יותר באירופה.
זה כן יכול לפתוח הזדמנות לדקות לאבדיה בליגה, אבל אומר שאנחנו הולכים להחזיק סגל ישראלי קצר במיוחד.
אני לא נגד רעיון כזה. להיפך, אני חושב שהוא יכול לשרת את מכבי בכל הגזרות.
אני פשוט חושב שהאופציה של להביא ישראלי במקום זוסמן היא לא אופציה אמיתית. אין סיבה להשקיע שם כסף.
ומישהו יצטרך להצטרף בעמדה הזאת. זה גם הכרח מבחינתי.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו צריך להגיע בכל מקרה, זר תמיד יושב בחוץ וזוסמן לא יהיה ה-make or break של מכבי העונה, לא לכאן ולא לכאן
זה לא גזרה שאי אפשר להתמודד איתה
בטווח הקצר היא תהיה שולית, בטווח הארוך אפשר לקוות שזה יהיה משמעותי
Holiday_Armadillo כתב:אני בכלל לא חושבת שצריך להיכנס להילוך של פיצוי-יתר על עזיבה של זוסמן
זרים בכל מקרה צריך להחתים, אני לא חושבת שצריך להחתים שחקן במיוחד בגלל שזוסמן הולך
הייתה כתבה על עזיבה אפשרית שלו..my man כתב:אני מבקש! פה זה פורום למועמדים בתקשורת בלבד!
מה לא ברור?!?!?!?!
Holiday_Armadillo כתב:כמו שהאוזמן אמר אתמול
אם מכבי לא מסוגלים להבטיח לו דקות (והם לא מסוגלים), שיתנו לו לצאת בהשאלה
חוץ מבורשטיין עשינו את זה עם כל שחקן ישראלי דומיננטי שהיה לנו
הכל ''היה לטובתו'' גם השנה, זה עדיין לא שם מבחינתו וזה בסדר, הוא יכול להרשות לעצמו שנת השאלה שבה הוא יטחן דקות
דונצ'יץ' הוא לא וגם זה בסדר
אין מה להתעקש, זה מטופש
Holiday_Armadillo כתב:לזוסמן יש יותר שאיפות משגב, לוי, זלמנסון, אלטיט או בוכמן ובשביל זה הוא צריך עונה אחת של משחק קבוע
כרטיס השחקן שלך בישראל שייך למכבי ראשל"צ, מה המשמעות של זה?
"יש לי חוזה עם ראשון לציון שלפיו בשנתיים הראשונות שבהן אני חוזר לארץ יש להם זכות להשוות כל הצעה שאני אקבל מקבוצה אחרת בארץ. זה תקף לארץ, לא לאירופה. אני אוהב את ראשון, נפגשתי איתם בכל קיץ ותמיד נתנו לי להתאמן בבית מכבי, אני אוהב את האנשים שם".
החציל האצטקי כתב:אם זוסמן ואבדיה בתוכניות העתידיות של מכבי, אין סיבה להשקיע ב3 ישראלי נוסף. זה פשוט דבילי.
בטח כשלוי גם יכול, תאורטית, לתרום בעמדה הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים