ת'רד המלפפונים V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יולי 2018, 11:42

כמו שהאוזמן אמר אתמול
אם מכבי לא מסוגלים להבטיח לו דקות (והם לא מסוגלים), שיתנו לו לצאת בהשאלה
חוץ מבורשטיין עשינו את זה עם כל שחקן ישראלי דומיננטי שהיה לנו

הכל ''היה לטובתו'' גם השנה, זה עדיין לא שם מבחינתו וזה בסדר, הוא יכול להרשות לעצמו שנת השאלה שבה הוא יטחן דקות
דונצ'יץ' הוא לא וגם זה בסדר
אין מה להתעקש, זה מטופש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 11:46

Holiday_Armadillo כתב:כמו שהאוזמן אמר אתמול

הכל ''היה לטובתו'' גם השנה, זה עדיין לא שם מבחינתו וזה בסדר, הוא יכול להרשות לעצמו שנת השאלה שבה הוא יטחן דקות
אין מה להתעקש, זה מטופש

זה עוד לא חד משמעי.
אם יהיו פה שני גבוהים טובים, שיכולים לשחק איתו פיק אנד רול ויכולים לקחת על עצמם בהתקפה ולשמור חזק בהגנה, יש לזוסמן מקום.

עם כל הכבוד לריי, קיין ורול- אף אחד מהם לא סופרסטאר שמחייב 35 דקות. יש לזוסמן מקום לדקות. קצת דחיפה וכוונון והוא יכול להשתחל לחמישיה.

הבעיה המרכזית בתאוריה היא שלא יעמוד בקצב בהגנה- כמו שנראה בתחילת העונה מול ריאל מדריד.
אם הוא יצליח לשמור על יריבות יורוליג הוא יחצוב לעצמו דקות גם באירופה.

אגב, אני זוכר אותו טוב מאוד בהגנה נגד פנרבחצ'ה בהיכל. סוויצ'ים טובים על הגבוהים, פיזיות מול מלי.
אם הוא מביא את העליונות ההגנתית שהביא בטורניר הזה ליורוליג ברור שיש לו מקום לדקות גם באירופה.

זה "אם" רציני, אבל שווה את הצ'אנס.

אבדיה אגב, ייכנס לנישה שזוסמן השאיר בשנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יולי 2018, 11:48

זה היה שווה יותר את הצ'אנס הקיץ וזה עדיין לא עבד
זה גם אגואיסטי כלפי זוסמן

תנו לו ללכת לשנה ואם מקבלים ממנו קריירה כמו של כספי וליאור שגם יצאו לגליל לשנה, כולנו נקנה את זה

אין צורך להתעקש סתם ולנסות למצוא פאזל נכון לזוסמן, הוא עדיין לא שווה שפאזלים יותאמו סביבו
בתקווה שבעתיד (אחרי תקופת השאלה) הוא יהיה שווה את זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי moring1 » 23 יולי 2018, 11:50

אם זוסמן רוצה לקבל יותר דקות, שיעבוד על ההגנה שלו. זה המפתח.
moring1

הודעהעל ידי שועל » 23 יולי 2018, 12:02

ankram כתב:
שועל כתב:
ankram כתב:
Adam כתב:מקווה מאוד שזוסמן יושאל. באמת שאין סיבה להחזיק אותו כאן בכוח כשידוע שמכבי יכולה לתת לו במקסימום 20 דקות בליגה (במקרה הטוב).
אצל בית הלחמי (שידוע כאחד שמפרגן מאוד לישראלים בדקות) הוא יוכל להתפתח כשחקן ולקבל ביטחון ומכסת דקות בלתי מוגבלת (בהתאם ליכולתו).
תראו איך עונה אחת עזרה לנמרוד לוי באשדוד אצל גרינברג. אני מקווה שזה יבוא לידי ביטוי כמובן גם במכבי (לפחות בליגה).

יותר מזה, במכבי הוא יהיה גג שחקן שעומד בפינה מחכה לפירור, זורק שלשה ובהתאם לזה מקבל דקות משחק, אותו הדבר עשו עם משעור ואכלו לקרדה. בגליל אולי לפחות הוא יוכל לקחת שחקן לסל, לעזור בהובלת הכדור, לשמור על כוכב היריבה, לשחק פיק נ רול, ללמוד לקלוע תוך תנועה, להיות בדקות קריטיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הוא יכל לעשות את זה במכבי. עניין של ביטחון.

לא יכל לעשות את זה במכבי כי במכבי שמו אותו בפינה, ילד טוב, עשה מה שהמאמן אמר לו. תעמוד שם בצד וחכה לכדור לשלשה. זאת בדיוק הטעות שעשו עם משעור, לפחות פה לזוסמן יש יתרון כי יש לו יד, אבל הוא מביא כל כל הרבה לשולחן שזה סתם בזבוז בשבילו להיות אך ורק d&3

Sent from my iPhone using Tapatalk

הוא יכל. אם הוא היה בטוח ביכולות שלו ובאמת יש לו כאלו הוא היה צריך לעשות את זה. שחקנים בגילו עושים את זה בכל רמה.

הפספוס של השנה הזו היא גם עליו, לא רק בגלל מכבי. הוא קיבל הזדמנויות והרבה בחלק הראשון של העונה, אבל היה אנמי לחלוטין.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 12:05

Holiday_Armadillo כתב:זה היה שווה יותר את הצ'אנס הקיץ וזה עדיין לא עבד
זה גם אגואיסטי כלפי זוסמן

תנו לו ללכת לשנה ואם מקבלים ממנו קריירה כמו של כספי וליאור שגם יצאו לגליל לשנה, כולנו נקנה את זה

אין צורך להתעקש סתם ולנסות למצוא פאזל נכון לזוסמן, הוא עדיין לא שווה שפאזלים יותאמו סביבו
בתקווה שבעתיד (אחרי תקופת השאלה) הוא יהיה שווה את זה

גלבוע/גליל זו חממה טובה בשבילו. אני גם אוהב את הרעיון שימשיך לשחק אצל בית הלחמי שאוהב אותו ומעריך אותו (עניין הדדי, אני משער).
אבל, מכבי סובלת בליגה מהחוקים הדרקוניים שנועדו "להגן" על השחקן הישראלי ו"להבטיח לו דקות".

אז זוסמן יכול לעשות את ה25-30 דקות שלו בליגה בכיף, גם במכבי.
השימוש בו יהיה אחר, הוא כנראה ישחק ליד שני גארדים דומיננטיים יותר עם הכדור, ויהיה לו עוד משחק כל שבוע ביורוליג, ופחות זמן לעבודה אישית.

אני לא רואה הרבה ישראלים שמכבי יכולה להביא עכשיו שיתנו לה מה שזוס נותן לה ברמה המקומית.
יש את קולשוב שהוא כנראה עסקה לא מאוד כלכלית, ויש את כארם שנראה כמו כלום בשנה שעברה, גם בליגה.

מכבי צריכה עוד שחקנים שיכולים לעזור לה בעמדה 3 גם באירופה.
לזוסמן יש חשיבות אמיתית בסגל הזה, גם אם היא לא ממקום של הכוכב שהקבוצה בנויה סביבו.

בגילו, בוגדן בוגדנוביץ' היה שחקן זניח יחסית בסגל של פרטיזן. שיחקו לפניו מילוסבלביץ' ולוצ'יץ' שהם לא כוכבים גדולים.
אבל בוגדן נשאר בפרטיזן, ובשנה שלאחר מכן כבר קיבל את המפתחות לידיים ופרץ בגדול.

אם זוסמן רוצה להתקדם באמת- הוא צריך להיות גבר ולעבוד קשה מאוד מול שחקנים ברמה שבה הוא שואף לשחק.
לא מול עגלות הליגה ושומרים ישראלים שיעשו לו הנחות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יולי 2018, 12:10

לזוסמן יש יותר שאיפות משגב, לוי, זלמנסון, אלטיט או בוכמן ובשביל זה הוא צריך עונה אחת של משחק קבוע
לא עונה של ''אני אקבל דקות או לא'' או ''למה רק ליגה ולא יורוליג'' או תקשורת שלא מפסיקה לשאול למה הוא לא משחק
הוא צריך שקט והוא צריך לשחק
לפחות את אחד מהם הוא לא ייקבל במכבי

שוב, לטווח הארוך, אין מה להתעקש שהוא יישאר השנה
זה בעיקר אגואיסטי כלפיו וגם מראה חשיבה לטווח קצר של מכבי, אתה לא משאיר שחקן כזה בגלל ''חוקים דרקוניים''
אם הם רואים בו פוטנציאל אמיתי להיות ישראלי בכיר בקבוצה להרבה שנים הם יתנו לו ללכת לשנה אחת שבה הם ללא ספק ייסתדרו בלעדיו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Rampel » 23 יולי 2018, 12:15

לא ברור לי למה לכולם כל כך ברור שזוס יושאל לגליל. אל תשכחו שהאלטרנטיבה שלו מבחינת מכבי היא קולשוב, אני לגמרי יכול לראות אותו משחק בסוף אצל צביקה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 12:16

Holiday_Armadillo כתב:לזוסמן יש יותר שאיפות משגב, לוי, זלמנסון, אלטיט או בוכמן ובשביל זה הוא צריך עונה אחת של משחק קבוע
לא עונה של ''אני אקבל דקות או לא'' או ''למה רק ליגה ולא יורוליג'' או תקשורת שלא מפסיקה לשאול למה הוא לא משחק

זה בעיקר אגואיסטי כלפיו וגם מראה חשיבה לטווח קצר של מכבי, אתה לא משאיר שחקן כזה בגלל ''חוקים דרקוניים''
אם הם רואים בו פוטנציאל אמיתי להיות ישראלי בכיר בקבוצה להרבה שנים הם יתנו לו ללכת לשנה אחת שבה הם ללא ספק ייסתדרו בלעדיו

אין לי בעיה עקרונית עם זה.
המשמעות מבחינתי היא שאם זוסמן עוזב- אני מחזק את הסגל בשחקן זר, ופה זה כבר החלטה אסטרטגית, כי זה אומר שזר אחד יישב בחוץ העונה.

אף ישראלי לא יתרום למכבי כמו זוסמן, ככה שאם מוותרים עליו- זה אומר שצריך ללכת לכיוון של זר, שיכול להיות משמעותי יותר באירופה.
זה כן יכול לפתוח הזדמנות לדקות לאבדיה בליגה, אבל אומר שאנחנו הולכים להחזיק סגל ישראלי קצר במיוחד.

אני לא נגד רעיון כזה. להיפך, אני חושב שהוא יכול לשרת את מכבי בכל הגזרות.
אני פשוט חושב שהאופציה של להביא ישראלי במקום זוסמן היא לא אופציה אמיתית. אין סיבה להשקיע שם כסף.
ומישהו יצטרך להצטרף בעמדה הזאת. זה גם הכרח מבחינתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 12:17

Rampel כתב:לא ברור לי למה לכולם כל כך ברור שזוס יושאל לגליל. אל תשכחו שהאלטרנטיבה שלו מבחינת מכבי היא קולשוב, אני לגמרי יכול לראות אותו משחק בסוף אצל צביקה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

קולשוב, או להביא שחקן זר ולהושיב זר אחד בחוץ כל העונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יולי 2018, 12:20

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לזוסמן יש יותר שאיפות משגב, לוי, זלמנסון, אלטיט או בוכמן ובשביל זה הוא צריך עונה אחת של משחק קבוע

אין לי בעיה עקרונית עם זה.
המשמעות מבחינתי היא שאם זוסמן עוזב- אני מחזק את הסגל בשחקן זר, ופה זה כבר החלטה אסטרטגית, כי זה אומר שזר אחד יישב בחוץ העונה.

אף ישראלי לא יתרום למכבי כמו זוסמן, ככה שאם מוותרים עליו- זה אומר שצריך ללכת לכיוון של זר, שיכול להיות משמעותי יותר באירופה.
זה כן יכול לפתוח הזדמנות לדקות לאבדיה בליגה, אבל אומר שאנחנו הולכים להחזיק סגל ישראלי קצר במיוחד.

אני לא נגד רעיון כזה. להיפך, אני חושב שהוא יכול לשרת את מכבי בכל הגזרות.
אני פשוט חושב שהאופציה של להביא ישראלי במקום זוסמן היא לא אופציה אמיתית. אין סיבה להשקיע שם כסף.
ומישהו יצטרך להצטרף בעמדה הזאת. זה גם הכרח מבחינתי.

מישהו צריך להגיע בכל מקרה, זר תמיד יושב בחוץ וזוסמן לא יהיה ה-make or break של מכבי העונה, לא לכאן ולא לכאן
זה לא גזרה שאי אפשר להתמודד איתה
בטווח הקצר היא תהיה שולית, בטווח הארוך אפשר לקוות שזה יהיה משמעותי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 12:24

Holiday_Armadillo כתב:מישהו צריך להגיע בכל מקרה, זר תמיד יושב בחוץ וזוסמן לא יהיה ה-make or break של מכבי העונה, לא לכאן ולא לכאן
זה לא גזרה שאי אפשר להתמודד איתה
בטווח הקצר היא תהיה שולית, בטווח הארוך אפשר לקוות שזה יהיה משמעותי

השאלה האם אתה "מקפח" שחקן זר לעונה שלמה היא נזק לחדר ההלבשה. אני לא חושב שזה בהכרח חייב להיות ככה.
אני חושב ש9 זרים, ו-5 ישראלים זה הקונספט הנכון למכבי באירופה, והנכון להתפתחות של זוסמן.

השאלה היחידה היא האם זה נכון לחדר ההלבשה של מכבי, כי מקצועית זה הדבר הנכון גם לאירופה וגם לקריירה של זוס.
מכבי לא תכננה ללכת ל-9 זרים במקור. אולי עכשיו, אחרי שהבינה מה הסיטואציה שלה עם יובל, היא תבין שזה הצעד הנכון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יולי 2018, 12:25

אני בכלל לא חושבת שצריך להיכנס להילוך של פיצוי-יתר על עזיבה של זוסמן
זרים בכל מקרה צריך להחתים, אני לא חושבת שצריך להחתים שחקן במיוחד בגלל שזוסמן הולך
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 12:35

Holiday_Armadillo כתב:אני בכלל לא חושבת שצריך להיכנס להילוך של פיצוי-יתר על עזיבה של זוסמן
זרים בכל מקרה צריך להחתים, אני לא חושבת שצריך להחתים שחקן במיוחד בגלל שזוסמן הולך

אני מבחינתי רוכב על הגל הזה ומקבל "הכשר" למהלך של ריבוי זרים. מכבי תצא טובה כלפי השחקן, כלפי הכדורסל הישראלי, ותעשה מה שנכון לה ברמה המקצועית.
יחסכו ממנה ביקורת ציבורית על שריפת ההזדמנות של זוסמן לדקות ויתנו לה לעשות מה שבזין שלה, ברמה המקצועית, כדי להצליח ביורוליג.

זה לא באמת שיקול קריטי בהחלטה הזאת, אבל זה מומנטום שאפשר לרכב עליו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יולי 2018, 12:37

אף אחד לא צריך לקבל הכשר מאף ליצן ב''תקשורת'' הספורט הישראלית
מכבי תעשה מה שהיא צריכה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 23 יולי 2018, 12:48

אני מבקש! פה זה פורום למועמדים בתקשורת בלבד!
מה לא ברור?!?!?!?!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יולי 2018, 12:50

my man כתב:אני מבקש! פה זה פורום למועמדים בתקשורת בלבד!
מה לא ברור?!?!?!?!
הייתה כתבה על עזיבה אפשרית שלו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יולי 2018, 13:01

Holiday_Armadillo כתב:כמו שהאוזמן אמר אתמול

אין מה להתעקש, זה מטופש

וגם בורשטיין התחשל בקבוצה אחרת בליגת העל לפני שהגיע למכבי.

כן.

לגבי חלופה ישראלית - קולשוב, כאמור. מתוך ראיון שנתן לפני מספר חודשים:
כרטיס השחקן שלך בישראל שייך למכבי ראשל"צ, מה המשמעות של זה?
"יש לי חוזה עם ראשון לציון שלפיו בשנתיים הראשונות שבהן אני חוזר לארץ יש להם זכות להשוות כל הצעה שאני אקבל מקבוצה אחרת בארץ. זה תקף לארץ, לא לאירופה. אני אוהב את ראשון, נפגשתי איתם בכל קיץ ותמיד נתנו לי להתאמן בבית מכבי, אני אוהב את האנשים שם".

אף אחד פה אומנם לא מכיר לפרטי פרטים את החוזה שחתם עליו עם ראשל"צ בנעורתו, אבל אני מאמין שזה לא צריך להיות סיפור גדול כדי להחתים אותו, אם ירצו בכך. כמובן שלא צריך לשלם עבור העניין סכום מופרך ובטח לא בייאאוט הזוי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 13:13

אם זוסמן ואבדיה בתוכניות העתידיות של מכבי, אין סיבה להשקיע ב3 ישראלי נוסף. זה פשוט דבילי.
בטח כשלוי גם יכול, תאורטית, לתרום בעמדה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יולי 2018, 13:26

החציל האצטקי כתב:אם זוסמן ואבדיה בתוכניות העתידיות של מכבי, אין סיבה להשקיע ב3 ישראלי נוסף. זה פשוט דבילי.
בטח כשלוי גם יכול, תאורטית, לתרום בעמדה הזאת.

אתה לא צריך להשקיע באף אחד, אתה צריך להחתים שחקן ולשחק איתו כמה שצריך. כספית לא אתה ולא אני יודעים מה העלות של זה כרגע.
לגבי אבדיה וזוסמן - אף אחד לא מבטיח לך שהם יישארו במכבי לטווח ארוך, כן? בטח כשמדברים על אבדיה ועל ההייפ שיש סביבו כרגע. אבל בכל מקרה אין צורך לפגוע להם בהתקדמות רק כי זה מתאים למכבי בטווח הקצר (למרות שלגבי אבדיה אני לא רואה מה זה נותן גם בטווח הקצר). זו ראייה מאוד אגואיסטית בעיניי.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־21 אורחים