25 אוקטובר 2019, 00:59
החציל האצטקי כתב:אבדיה וזוסמן מרוויחים את הדקות שלהם בכבוד.
הם מפוצצים בהגנה, לוקחים ריבאונדים, דוחפים את הכדור, משחקים קבוצתי וממעטים לטעות.
אני מאוד נהנה לראות אותם.
גם הדינימיקה ביניהם בריאה מאוד, עם המון פרגון הדדי.
אבדיה בכלל עושה רושם של דבק קבוצתי על הספסל. ילד חמוד באמת.
צריך להתענג על הזמן שלו יחד עם כספי בקבוצה. שני ישראלים מוחצנים, חיוביים, שהזרים לא משתינים עליהם. זה מחזה נדיר.
דורסי לא מביא לקבוצה הזאת כלום ונראה שגם לא יביא. סתם גרסה משונמכת וחסרת בטחון של ווילבקין, מינוס יכולת המסירה.
ג׳ונדי לפחות מביא איתו קצת האסל. אלייז׳ה מביא קצת פיזיות.
פשוט אין לו מקום בקבוצה הזאת. אני לא רואה איך הוא מרוויח דקות בלי שיבואו על חשבון שחקנים שבאמת צריכים להיות על המגרש.
מכבי צריכה לחפש עוד רכז גדול במקומו שידאג להזין את כל החבר׳ה שפחות נשענים על יכולת אישית ומספקים כרגע תפוקות נמוכות.
אייסי בראשם.
לא זוסמן ולא אבדיה- שעושים את העבודה שלהם על הכיפ-כיפאק.
25 אוקטובר 2019, 01:03
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:אבדיה וזוסמן מרוויחים את הדקות שלהם בכבוד.
הם מפוצצים בהגנה, לוקחים ריבאונדים, דוחפים את הכדור, משחקים קבוצתי וממעטים לטעות.
צריך להתענג על הזמן שלו יחד עם כספי בקבוצה. שני ישראלים מוחצנים, חיוביים, שהזרים לא משתינים עליהם. זה מחזה נדיר.
דורסי לא מביא לקבוצה הזאת כלום ונראה שגם לא יביא. סתם גרסה משונמכת וחסרת בטחון של ווילבקין, מינוס יכולת המסירה.
פשוט אין לו מקום בקבוצה הזאת. אני לא רואה איך הוא מרוויח דקות בלי שיבואו על חשבון שחקנים שבאמת צריכים להיות על המגרש.
מכבי צריכה לחפש עוד רכז גדול במקומו שידאג להזין את כל החבר׳ה שפחות נשענים על יכולת אישית ומספקים כרגע תפוקות נמוכות.
אייסי בראשם.
דני אבדיה- 11.3 דק' במשחקי יורוליג - מדד ממוצע- 1.3
יובל זוסמן -כמעט 21 דק' ממוצע ביורוליג - מדד ממוצע 4.8
זאת העמדה 3 של מכבי ביורוליג.
תחליף את השמות העבריים של השחקנים בשמות לועזיים ואני מניח שכל הפוסט שלך היה נראה אחרת- לא היינו רואים תיאורים של ' ילד חמוד', לא 'דבק קבוצתי' ובטח שלא מרוויחים את הדקות בכבוד.
לגבי דורסי- תן לוולבקין לשחק את הדקות של דורסי ולהפך ואני מנחש שהיית רואה את וולבקין כגרסא יותר מטומטמת ופחות כשרונית של דורסי.
25 אוקטובר 2019, 01:03
25 אוקטובר 2019, 01:11
Jack55 כתב:בעיניי מוזר מאוד שדורסי לא קיבל דקות לפחות ברבע האחרון במקום ווילבקין.
כנראה שיאניס באמת לא רוצה אותו פה אחרת אין הסבר הגיוני לזה.
25 אוקטובר 2019, 01:46
25 אוקטובר 2019, 02:26
toja27 כתב:אגב, אני רואה הרבה יותר היגיון לתת דקות ליובל זוסמן מאשר אבדיה. דבר ראשון זה שחקן מקומי שנשאר עם הקבוצה גם לשנים הבאות. כלומר השקעה שלו כאן יכול להיות מאוד שתשתלם לא רק עכשיו אלא גם בעתיד.
דבר שני, הוא שחקן שיש דבר אחד שאתה יודע שהוא טוב בו -וזה הגנה(הוא גם שחקן סולידי בראש). נכון התפוקה ההתקפית שלו רחוקה מלהיות מספקת, אבל איכשהו אני יכול לחיות עם זה. לפחות נכון לעכשיו, בתקווה שבעתיד יצבור ביטחון, ניסיון ויותר כישורים.
הדקות לאבדיה הן מבחינתי בזבוז גמור. כי גם זה לא ישתלם בעתיד , כי גם כרגע התפוקה שלו לשחקן רוטציה ליורוליג רחוקה מלהספיק וגם זה בא על חשבון שחקן אחר שכן היה יכול לתרום.
25 אוקטובר 2019, 02:28
25 אוקטובר 2019, 02:41
my man כתב:מישהו כתב פה שכדאי לנסות את וולטרס עם ווילבקין בפתיחת משחקים..
גם לדעתי זה משהו שיכול לעבוד..
חוץ מזה להעלות כוח אש כמו ווילבקין מהספסל יכול להיות לא רע..
לחלופין אפשר לפתוח עם וולטרס ודורסי על הספסל..
25 אוקטובר 2019, 02:42
my man כתב:מישהו כתב פה שכדאי לנסות את וולטרס עם ווילבקין בפתיחת משחקים..
25 אוקטובר 2019, 02:47
toja27 כתב:my man כתב:מישהו כתב פה שכדאי לנסות את וולטרס עם ווילבקין בפתיחת משחקים..
זה מה שקורה עכשיו
וולבקין לא כזה כוח אש גדול האמת, לפחות לדעתי. בניגוד לכספי מהספסל מה שפליקס הציע, שהוא שחקן יותר משמעותי ואנרגטי מוולבקין, וולבקין מהספסל לא יצור איזה אפקט מיוחד בעיני.
דווקא החמישיה: וולטרס, וולבקין, זוסמן, כספי, ובלאק די הגיונית בעיני לרוב המשחקים. אחד הדברים הבודדים הטובים בעיני שיאניס הצליח לעשות העונה.
25 אוקטובר 2019, 02:51
toja27 כתב:my man כתב:מישהו כתב פה שכדאי לנסות את וולטרס עם ווילבקין בפתיחת משחקים..
זה מה שקורה עכשיו
וולבקין לא כזה כוח אש גדול האמת, לפחות לדעתי. בניגוד לכספי מהספסל מה שפליקס הציע, שהוא שחקן יותר משמעותי ואנרגטי מוולבקין, וולבקין מהספסל לא יצור איזה אפקט מיוחד בעיני.
דווקא החמישיה: וולטרס, וולבקין, זוסמן, כספי, ובלאק די הגיונית בעיני לרוב המשחקים. אחד הדברים הבודדים הטובים בעיני שיאניס הצליח לעשות העונה.
25 אוקטובר 2019, 02:54
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:מישהו כתב פה שכדאי לנסות את וולטרס עם ווילבקין בפתיחת משחקים..
זה מה שקורה עכשיו
אממ אופס..התכוונתי עם דורסי..
25 אוקטובר 2019, 09:28
25 אוקטובר 2019, 09:44
Holiday_Armadillo כתב:אז יאניס טוען שהוא לא היה מרוצה צריך שדורסי שיחק ובגלל זה הוא קיבל רק 4 דקות, שאם הוא רוצה לשחק יותר הוא צריך לשחק יותר טוב
אבל אבדיה לגמרי הצדיק את 16 הדקות שלו
גם ברייאנט ישחק רק 3 דקות למי שלא שם לב
25 אוקטובר 2019, 09:46
25 אוקטובר 2019, 10:25
החציל האצטקי כתב:אבדיה וזוסמן מרוויחים את הדקות שלהם בכבוד.
אייסי בראשם.
25 אוקטובר 2019, 11:22
25 אוקטובר 2019, 11:26
25 אוקטובר 2019, 11:53
jol9 כתב:החמישייה שלנו היא חמישייה מאוזנת וטובה, ואין שום סיבה לגעת בה.
דורסי קיבל את ההזדמנויות שלו בדיוק כמו וולטרס בפתיחת העונה, אבל בעוד השני לקח אותן הראשון ביזבז אותן, והגיע למצב שהוא נמצא בו.
בשבוע הבא לא תהיה ברירה, עם שלושה משחקים תוך 6 ימים, ואנחנו בטוח נראה גם את דורסי וגם את בראיינט משחקים הרבה דקות, ומקבלים הזדמנות אמיתית.
לדעתי יאניס עשה הכל נכון במשחק אתמול. חסר לנו היה רק להסתבך במשחק הזה בשביל עוד 4 דקות לדורסי.
25 אוקטובר 2019, 11:56